Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok üzgünüm be sevgili günlük...

Sevdiğim insan konuşacak kadar yakınımdayken iki kelime edememek...

İçim sızlıyor günlük, kalbimi biri sıkıyor sanki...

sevgili günlük ; bu gün yine rüyamda onu gördüm . her gece rüyamda işn ne senin demek istiyorum .Karşıma çıksa da bi göresem dedim bugün içim den ama hala beklemedeyimmmmm

günlükcüüüm <3

kocişim wats up profiline kumsaati ve 25 sayısını koymuŞ :))

gün sayıyor benim kocam :)

az kaldı inşaallah ..

sabırla geçen günlerimizin üzerine güneş doğacak inşaallah :))

sabırla huzurla sağlıkla mutluca keyifli günlerimiz olacak inşaallah ....

Rabb im bizi daim eyle inşaallah ....

soyumuzdan hayırlı evlatlar nasip eyle inşaallah :))

Tipi iyi de ruhu bozuk be ,birde iki yüzlü.tanımasam bazı zamanlar kibarlığına bakıp sevesi geliyor insanın .aslında ne olurdu o bedenin içinde melek bir adam olaydı da beni uçursaydı şöyle göklere ,hayallerimi süsleyen prensim olsaydı.gözlerıne bakıpta dalsaydım sonsuzluğa nerdeeee.o bir canavar canavar kötü kalpli ,çok kırıcı ,yalancı.dürüst olmaması,iki yüzlülüğü bitiriyor içimdekini.allahim hayırlısının nasip etsin bana

Sevgili Günlük;
Geçen sene bu zamanlar olsa şu an internette deliler gibi siyasi tartışmalar yapıyor olurdum ama yıldım. Gerçekten yıldım. Bu insanlar neyi hak ediyorsa onu yaşıyorlar. Ümidimi kestim bu memleketten üzgünüm.
Ben artık başka bir gezegene tayinimi istiyorum.

Gunlukcannn..bugun bana 'seni seviyorum' dediii.... :) ayy bu is sanirim ciddiye yol aliyorr...bi korku sariyoki gun gectikce anlatamam..seneye bu zamanlarrda hatta 3-5ay sonra evli bi bayan olma ihtimalim yukseldikce baba evimden gitme hali aklima geldikce ne kadar cik istesemde evliligi korkuyorum...napcam ben??nasil yoluna gircek bu islerr??allahim o dogru adammi??ne zormus bu islerr ne zorrr...allahim sen yardim et...hakkimda hayirli olani yaz nolur yardim et bana....pisman olmiyim girdigim bu yoldan...mutlu bi evliligim olsun gulsun sonunda artik yuzum....

Günlük eskiye dair birilerini görmek mutlu etti beni.bir fllm şeridi gibi gözümde canlandı hatıralarım duygulandım,ne günlerdi be acısı ,Tatlısı of of hayat güzel günler yaşat bana Hayatım bir peri Masalı olsun .üzerimi Çelik bir kalkan gibi sarıp sarmalasın koruyucu meleğim.

Sus gönlüm, bir elif miktarı sus. Az kaldı bahara, dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen, görünmeyen dalgalar gibi yüreğini biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım, inan bana Ama yok, başka çare yok. Unutma ki, ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz.
Sus gönlüm, bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece, gündüz oluncaya kadar. Uzak yollar, yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından, ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümü...z vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus.
Sus gönlüm, seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus.
Sus gönlüm, onun geleceğini görünceye kadar. Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar. Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar.
Sus gönlüm, sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus.
Sus gönlüm, bütün bu susmalarına karşılık, her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.
Sus gönlüm. Her susuşun bir cevap olsun. Her susuşun, sabrın olsun. Her susuşun, dua'n olsun. İçten yakarışının adı olsun, susuşun. Bekleyişinin, umut edişinin, inancının, sevdiğinin vurgusu olsun, susuşun!

Hepsi geçecek Acılar,Karşılıksız hoşlanıp hayal kurmalar,sahte gülüşlere aldanmalar .elbet bu yolun çıkışı mutluluk bu dağların Ardında beni bekleyen var biliyorum vazgeçmeyeceğim aramaktan seni bulanakadar ben şehir şehir gezmeye razıyım yeter ki seni bulduğuma değsin yeterki benim sevdiğimden daha çok sevebilecek biri olsun .burada kaybettiğim zamanı bana yaşatacağı aşkla unuttursun artık kavuşmak ıstıyorum ,artık bu hasret dinsin istiyorum ,yuvam olsun ,bir bebeğim olsun,başkalarının çocuklarını değil kendi çocuğumu seveyim istiyorum hadi Allah'ım çok şey değil bu gelsin de dindirsin bu hasreti bitirsin bu özlemleri kavuştur bizi birbirimize...

Sevgili Günlük;
Kendimle 2014 sonunda yaptığım küçük bir anlaşmam vardı. Bir kaç yıldır yapıyorum ben bunu. Anlaşma dahilindeki şeye bir yıl boyunca çabalayınca gerçekten oluyor. Einstein'a selam olsun.
Bu sene ki olay büyük ve gerçekten kendimi adamam, hayat tarzımı değiştirmem lazım.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik günlük, bunu da atlatırsak kimse tutamaz artık bizi heyt be

(Bu gaza getirme şeysi de burda dursun arada bakarım)

Adam dunyani altüst etsin..seni oylece aptal yerine koyup kandirip gitsin... sen saskin kimsesiz gibi kal ortada. Hem de verdiği onca söze ragmen. Senin hayatini mahvetmesine ragmen. Evlensin.. 3 yil sonra seni arasin bulsun. Helallik istesin. Isi rast gitmiyor diye. Sen de için yansa da helal et.. ettim.. cunku bunlari yapmasina da beni uzmesine de ben izin verdim yillar önce. Ettim.. ama o karisiyla sıcacık yataginda , 30 larini dolduran yalniz huzursuz bir kadını oynayan bense tek basima yatakta düşünüyorum. . Ama ettim gitti

Sevgili gunluk ben onu cook seviyorum sukurler olsun ki o benim... Rabbim mutlulugumuzu daim etsin nazar degecek ya da bir musibet vs gelecek diye o kadar çok korkuyorum ki... Bugün beni cogu kez eskilere dair hüzün ve pismanlik sarsa da herseye ragmen ne olursa olsun ben kocami coook seviyorum.. Inşallah bebegimizde birgun bizimle olacak ama ne yalan soyliyim hep icimde bir korku... insallah bebegim beni birakmaz....

Günlük olmaz asla dediğim şeyin basıma gelmesinden korkuyorum.o asık olunabilecek bir insan değil çok tatlı ama içi kötü .bugun Saçma bir bakış attım elimde olmadan adam anladı zaten çok pişman oldum. Kaçmalıyım ondan .aptal asık olamam. O olsun asık .ne salagım ya unutacağım hemen .

Benim hoşlandığımı anladı salak kız dedi içinden biliyorum .bu aşk berbat bir şey olmayacak birini düşünmek hey Allah'ım ya günlük çok mutsuzum Karşılıksız olan şeylerden nefret ediyorum kurtar beni budurumdan Allah'ım karşılıklı olanı versin ,benim sevdiğimden daha çok seveni versin acı çekiyorum,içim yanıyor ya yıllardan sonra gene düştüm sonu olmayan birsevdaya .benı utandırma Rabbim onun karşısında .aslında buraya gelmeden önce onun resmini gördüğümde kalbim çarpmıştı ama buraya gelince bana Kars'ı acımasızlığını görünce bitirdim yüreğimde fakat ne olduysa onunla etkinliklerde ayni ortamda olunca gene içimde sıcaklık olmaya başladı kendimden utanıyorum .

Kendime benzettim banada ne sozler verdi vazgecmiycem senden dedi (biraz beklemesini istemistim sadece) ama o seni bekleyemem evlenmek istiyorum dedi ve beni yakip gitti ve hellallik istedi ben laf olsun diye ugrasmak ostemedigim icin sadece yazi olarak helal ettigimi soyledim ama kalpten etmedim haramda etmedi bana yaptiginin karsiligini yasasin istiyorum cok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…