Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük
ben düğününe aylar kalmış bir kızım şimdi
neden hala malum zamanlarda ağlıyorum ve hayat bu kadar karanlık görünüyor?

nasıl ve nerden başlamalıyım bilmiyorum..
sanırım annemi çok özlüyorum.
annem gibi değil aslında özlediğim,
en yakın arkadaşımı özlüyorum..
arkadaşım demişken;
annemden sonra dertleşebildiğim en yakın gördüğümdü o.
iki gündür karmakarışığım.
bi karar verdim ve onu yok saydım..
oysa ona hiç kıyamazdım sen biliyorsun.
şimdi ne olacak onu yeniden gördüğümde ne hissedeceğim?
sevişmek söz vermektir derdi..
sadece sevişmez ruhunu ruhuna teslim edersin derdi..
ruhumda derin yaralar var.

Sevmediğini anladım kursun gibi saplandı yüreğime acısı bitti .askım zehir gibi aktı içime gene kendimle başbaşayım evet yıkıldım ve anladı hoslandıgımı uzaklaştı benden herseyde bir hayır vardır artık bana Düşen kaçmak ,uzaklaşmak ,onunla konuşmamak ve gideceğim gibi beklemek .gene Anlamsız hayat ,gene heyecansız hayat umutlarım,hayallerim tükendin ,hic fırsatım olmayacak yalnız kalacağım su dunyada kabullenmeliyiz yoksa hep mutsuz Olacağım.

Dünün tarihi bir yerlere not almalıyım.
allahım hayırlısını nasip et

Yarin insallah islerimi halledebilirim, insallah hersey yolunda gider.. Bu benim icin cok onemli biliyorsun kariyer hayatima adim atmamda ilk adimim olacak ...

Sevgili günlüğüm...
Onu görmek istiyorum... Onunla konuşmak istiyorum...
Hep birşeyler istemekle geçiyor ömrüm olmuyor olmuyor...
Olmuyorsa yoluna bak diyorlar... gidiyorum... yoluma ilerliyorum..
ve yine en başa dönüp onu seviyorum.. onu özlüyorum...
Artık benimle konuşmuyor... neden... çünkü o hep meşgul...
Biliyormusun nisanda doğum günü, sence yazmalımıyım ona...
Onun hayatını hissediyorum bazen... Onu çektiğim videolara bakıyorum... Resimlerine bakıyorum...
Hüznüne bakıyorum... Gülüşüne bakıyorum.. Acısına bakıyorum... Hissediyorum...
Diğer yarımmış gibi hissediyorum bütün duygularını... Beni sevmediğini hissediyorum...
Vazgeçmek zor değil aslında biliyorum... Yeniden aşık olunur biliyorum...
Şuan için ve gelecek için onun yanında olmak istiyorum.. Şuanı hissettmek..hatta onada hissettirmek istiyorum..
Gelmesini istiyorum ... uzakta olsa bile gelmesini... yada gitmek...
Onun dilini... geleneklerini öğrenmek istiyorumm... o olmak istiyorum sadece o... Şuan için...
Biliyorum adım gibi biliyorum... Geriye sadece güzel anıların kalacağını biliyorum... Unutacağımı biliyorum..
Ama ben sadece şuan için onu sevmek onu görmek ona sarılmak istiyorum sadece şuan için...

Tüm bunları senden istesem... başlayayımmı...
Aşkını....
Ellerini....
Hasretini....
Anılarını.... ayıp etmiş olurmuyum acaba...

Of of ki ne of günlük bana bir çare bul .allahim Hayırlısı ne ne degil bilmiyorum hayırlı olmayan hiçbirşey yoluma çıkmasın ,beni senden iyi kimse bilemez kaderim peri Masalı gibi mutlulukla dolsun bundan sonraki Hayatım hic tatmadigim kadar Mesut olsun .benim sevdiğimden beni daha dahada Çok sevecek birini nasip etsin .oyle bir aşk yaşamalıyız ki herkes hayran Olmalı,oyle bir evliliğim Olmalı ki Gözlerimiz Ömür boyu aşk ile bakmalı .neredeysen gel artık sevmek için bu kalbim yıllardır bekliyor daha nekadar bekleyeceğim .ya sevginle doğacak çocuklarımız hadi geç kalmadan gel artık Mutluluğu yasayalım ilkim ve sonum ol Ömrümün yettiğince...

Yine onu ozluyorum oysa hic umursamiyor hic mi sevmedi o buyuk sevgisi yalanmiydi aklim almiyor neden birden degisti ne degisti peki ben ne zaman nasil unutucam tekrar nasil sevicem nasill ????

Sevgili günlük,o kadar çok birikmiş sorunum varki düşünmek istemiyorum hiç birini hep erteliyorum.O yüzden bi ton çözmem,uzun uzun düşünmem gereken problemlerim var.Ama ben sadece uyumak istiyorum.Ne yapmalıyım?Sence daha ne kadar erteleyebilirim...

Sevgılı gunluk 24 haftalık hamıleyım kızıma ve cok mutluyum. Ama bır yandan pskolojım o kadar bozuk kı anlatamam. Dogumu dusunmedıgım gun saat kalmadı nerdeyse daha 3 ay olmasına ragmen.

Bıldıgın gıbı degıl gece ruyalarımda bıle dogum goruyorum. Burdan ve baska sıtelerden normal dogum hıkayelerı okuyorum. Bazıları cok ıyı motıve ederken bazıları derınden sarsıyor. O kadar sıradan bıseymıs gıbı anlatan var kı su an dogursam dogururum dıyosun bırde son anda artık sancıya dayanamadıgı ıcın sezeryan ısteyenler beynım allak bullak oldu. Herkesın tek ortak noktası bebegını kucagına aldıgında herseyı unuttugu.
O sancıya dayanamamaktan cok korkuyorum. Normal dogum ıstıyorum allahın ıznıyle.. Neyse ben yıne yazarım sana...

Sevmemeliydim hataydı beni sırtımdan vurdu .bitti hersey param Parça oldu yüreğim büyük bir hayal kırıklığına uğradım .zamani geldiğinde Allah'ım götür beni burdan .suan kendim utaniyorum ,kurduğum hayallerden lanet olsun .Allah'ım sana havale ediyorum onu bunu yanına Bırakma affetme onu öyle bir derde Düşürki kendine birdaha gelemesin.herkes bana kötülük yapmak isteyen herkes uzak dursun benden suan Ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi .neden ben hep hayal kırıklığına uğramak zorundayım neden acımasızlıklar beni buluyor hep artık yardım etsin biri bana .mutluluk haram mi ne zaman guzel günler göreceğim .

Sevgili günlük,

Allah benim belamı versin diyeceğim ama çoktan vermiş, değil mi?

Su Yaşadığım hayata bak be ben böyle Hayatın içine .gıttmeliyım burdan gittiğim de de herşeyi unutmalıyım tıpkı digerleri gibi .

Günlük , Sinan dün çalıştığım odayı aradı 2 yıl sonra ilk defa sesini duydum belki oda benim olduğumu anladı ama bişey demedi.ya bugün noldu volkanla tesadüfen karşılaştık minibüste o bana bişey söylemedi bende ona minibusten indikten sonra benle aynı yöne yürüdü bayağı sonra ben otobüs durağına gittim o uzaklaştı gitti.Bu hafta kötü geçiyor anlayacağın.haftasonu kuzenimin düğünü var 22 yasinda daha evleniyor ben 30 yasindayim ve hala bekarım.dugune gitsem bütün akrabalarım bana bakiyo acir gözlerle.gitmesem kıskandı gelmedi diyecekler (((( offfffffffff offfffffffff yani

Sevgili günlük,
Günlerim sürekli bişiler dusunmekle gecıyor... Önce keşke aşık olmasaydım dedıgım kısıyı dusunuyorum benı aldattıgını 15 ay yolunu gozleyıp sonra hayallerımı nasıl yıktıgı gelıyo aklıma sonrada hayatımı paylasacagım ınsan gelıyo aklıma ona ıyıkı asık olmusum ıyıkı sevmısım dıyorum ama bu aralar ıcım o kadar karmasık kı evlencegımden mıdır bılmıyorum bazen hıc yanına gıdesım gelmıyo cunku bu ara hep kavga edıyoruz sankı sevgımız bıttı gıbı o kadar karmasık duygulardayım kı bazen onu sevdıgıme emın bıle olamıyorum nedn dıye soruyorum kendıme seytan ugrasıyo dıyorum ama yok yanı nasıl olcak bılmıyorum kafam cok karısık duygularım oyle bırı keske bana yardım etsede cekıp cıkartsa benı su belırsızlıkten

Günlük,
Sanki bir şeyler yoluna girmeye başladı. Bugünü sorunsuz hallettim, üstüne bir de güzel haber aldım. İnşallah devamını da getirebilirim. Bir şeyleri başardığını görmek çok güzel bir duyguymuş.

Bir de canımı sıkan bir konu var. Liseden bir arkadaşım vardı, kardeşim gibi görüyordum. Her derdini dinledim, hakkında tek bir kötü söz söylemedim. 3 yıl önce birden 'aramızda büyük bir problem var, belki seneler sonra anlatırım.' dedi, ortadan kayboldu. 3 sene sonra, dün kendisine ulaştım ama yazdığımı görür görmez engelledi beni. Çok üzüldüm be günlük, halbuki özlemiştim onu, çok da merak etmiştim ama bazı insanlar değer görmeyi hak etmiyormuş. Bu da bana çok güzel bir ders oldu.

Beklediğim diğer olay da gerçekleşirse, ki umarım gerçekleşir, o zaman benden mutlusu olmayacak.

Nerdesin iyilik meleğim ya nezaman karşılasacagiz .bugun benim icin onemli bi adam geldi herhalde kriter uymadı hic yüz vermedi:) neyse ya zaman geçsin artık ve ben mutlu Olduğum yere zamana ulaşayim suan boş hersey hayatıma renklilik katacak biri yok .gozlerim hep yolunu gözlüyor belki ummadığım anda gelirsin ...bu cehennem seninle cennet olacak bir gün

günlük çok kritik bir karar aşamasındayım. keşke geleceğimiz hakkında ufak bile olsa bir ipucu alabilsek de ona göre hareket etsek. ne yapmalıyım acaba ?

nereye yazsam, kiminle konuşsam bilmiyorum.
aslında kimseyle konuşmak istemiyorum. sadece çenemi tutup kimseye bir şey anlatmak istemiyorum.
ne zaman kime güzel bir şeyden bahsetsem bozuluyor.
korkuyorum. bozulmasın lütfen.

sadece artık gerçekten mutlu olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…