Popüler Konu Sevgili günlük...

Zaman su gibi akıp geçmekte. Bu gece eskileri düşünüyorum. Sevdiğimle tanıştığımız günden bugüne.
Bir kere daha şükrediyorum onunla olan hayatıma.

Canım günlüğüm.
Birtanem günlüğüm.
Sığmıyorum hiç biryere.
Mutlu olamıyorum.
Gülümsemeyi bile unuttum.
Annem iyileşsin artık.
Uyumayı özledim sadece....

Seven bir kalbi üzdü ve bedduamı Aldı iki gündür neye üzülüyorsa artık Parça Parça olan Yıkılan hayallerim ,kırılan yüreğim onunda acı çekmesini istedi ve oldu sevinmiyorum çünkü ben onun gibi Değilim benim gibi iyi bir insana yapılmayacak şeyi yaptı Allah biliyor kalbimi .ask acısının âlâsını çeksin tek bedduam ...

Gözlerinde kaybolmak isterdim ama hic fırsat vermedin doyamadım sana bakmaya ,sevemedim seni sevmeme izin vermedin daha kaç mevsim böyle hasret Yaşar'ım sevilmelere sevmelere bilmiyorum .bu nasıl bir yakınlık anlam veremiyorum bir yanım koşuyor bir yanım kaçıyor doğru olmadığını biliyorum bunun içinde kendi kendime bitiriyorum.yeni yolculuklara başlamam Lazım bu liman fazla geldi bana .bir gün doğru insani bulmak ,karşılıklı olanı bulmak tek dileğim .aslinda sevilmeyi sonuna kadar hakeden bir insanım neden böyle oluyor bilmiyorum ah ah ablam hani dedin ya ne olur bu yasları Geçirme Eldemi KESK'e bir mucize olsada yuva kurabilsem Sevdiğim adamla .cocuklarim olsa tıpkı Hayalimdeki gibi .askla ise beraber gidebileceğim bir eşim olsa eve gediğinde Özlem'le karsilaya bileceğim biri olsa hic bitmeyen bir sevdamız olsa hep hayal iste bunlar .

Istemiyorum ama gidiyorum iste.bir araya gelmek istemiyorum ama geliyorum. Artık bitti zaten bir umutta yok Meğerse Hayatım cok bosmus farkında değilmişim .bir de nekadar salagım ya adam benimle resmen dalga gecmiş te ben yanlış anlamışım bundan sonra akıllı olmak Lazım hep .yeni bir sayfa açtım onsuz hadi Hayırlısı.

gitmekle kalmak arasında ki o keskin o ince çizgi yüreğimi tarumar ediyor.

sevgili cancaızm günlükçüm :)

koskoca 5 ay bitti..
geçmez dediğim günler geçti..
biz 6 aylık evliiyiz ama bunun 5 ayı biz bi arada değildik... yani henüz yeni evleniyoırmuşcasına heyecanlıyım..

aslında düğünümüz yeni olcak da diyebiliirim acıkcası..
çoğu şeyi ilk olarak yaşıyacağız evelallah ın izni ile....

Rabb im yardım et..
şu konuyu halledelim inşaallah

Amma yazmışım be günlük mutluluk hikayemi de yazacakmıyim buraya dert ortağım ,sırdaşım sende olmasan ne Yaparım ben ...

sevgili günlük..
eşim hayırlarla sınavından güzel notlar alsın..hayırlısıyla şehrime gelsin..
aile olalım inşaallah...

Selamlar günlükçüm.
Beni üzmelerine hasbelkader alıştım da yavrularımı üzdüler mi dayanamıyorum be günlük.Bir yandan görümcem ve kayınpederim,eşim bir yandan da özbeöz ablam.Kendi halimizde kimsenin etlisine sütlüsüne karışmadan yaşayıp gidiyorduk.Ne oluyor bu insanlara da benimle ve çocuklarımla uğraşıyorlar anlayamıyorum ki?Üzerimdeki gıybet yüklerinden birer ikişer kurtuluyorum çok şükür.Ben bunlarla,hayatla uğraşırken niye insanlar üstüme üstüme geliyor.Çok şükür başımı sokacak evim,ocakta dumanı tüten yemeğim,değerlerine paha biçilemeyecek iki güzel evladım kimsenin hiç birşeyine göz etmeden yaşayıp dururken neden böyle oluyor.Sanırım ağır bir imtihandan geçiyoruz.Rabbim çekemeyeceklerimizle,kaldıramayacaklarımızla imtihan etmesin.İmtihan dünyası işte,yaşadıklarımızın başka açıklaması yoktur her halde.Neyse ''Bu da geçer ya Hu!'' deyip afiyet ve sabırla yolumuza devam edeceğiz artık.Haydi kal selametle,Sonra tekrar yazışırız.

Aramızda problem olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim. Değer verdiğim ve bir zamanlar yapmamam gereken şeyleri yaptığım adamla tekrar konuşmaya çalıştım ve cevabımı çok güzel aldım.... Kendimi çok salak hissediyorum. Keşke konuşmaya çalışmasaydım. Beni iplemedi bile. Günün sonunda bir şeyler olursa tekrar yazacağım buraya. Off, hala umudum var, bak şu işe.

iyi ki yüreği tertemiz insanlar var...
iyi ki Rabb im bana güzel kalpli dostlar nasip etmiş <3

çokşükür..

iyi günde değil kötü günde de yanımdasınız..
sizleri seviyorum

sevgili günlük
insanın kendine ait olmadığı insanlar yalan dedikodu riyakarlık her türlü entrikanın olduğu ortama uyum sağlamak için kendi zevklerini düşüncelerini zamanla yozlaştırıp öldürmesi ne zulüm
acilen beni kurtar

geldi geldi kocacım geldi..

çok şükür bin şükür...

evim doldu taşıyor :))

Gunlukcan bana noluyo anlmadim??istahim acildi aldigim kilonun hesabi yok..tartilmaktan korkuyorum o derece..suratim yara bere doldu..ergenliginde cikmayan sivilceler otuzumdan sonra cikar oldu...napcam boyle..istahimi kesemiyorum..bi tuzlu istiyor canm onu yedikten sonraysa tatli..offf hep yeme halindeyim...napcam ben....ne guzel hatundum..simdiyse sisko ve mutsuz...kesilsin bu istahim yemez olayim hicbiseyi....ayy nolur eski formuma doniyim ama ben.....

Ah sevgili günlük;
İçimde tutamadığım o kadar sorunum varki
her şeyden önce abim dostum hayatım dediğim o kadar çok anlam yüklediğim insan "Aldattın beni" diyerek hayatımdan çıktı tabikide aldatmadım sadece pc me girmek istediğinde bana birazcıkta olsa güvenmesini istemiştim olayımın çıkış noktası bu o seni seviyorumlar bir yanlış anlaşılmayla nasıl senden nefret ediyorumlara dönüştü. Ya ben bu satırları ağlayarak mı yazdığıma yanıyım yoksa artık benden çıkan bir benliğin gitmesine mi saşırıyım bilemedim bugün başının etini yediğim hediyeyide yolladı tek sorunumuz m&h değildi bu h&m idi kavgası olsaydı. Hani o sensiz yaşayamamlar varya aşk yarın birgün onun kapısını çalıpca evlenecek mutlu olacak istediği gibi 2 tanede oğlu olacak benim doğurmaya korktuğum birinin adını artemur koyacak ama diğerini hiç konuşmamıştık o yüzden bilmiyorum adımı hiç hatırlamıyacak belkide. Ben bu süre zarfında ne yaparım biliyor musun çok çalışıp yurt dışına yerleşeceğim kardeşlerimin okul masraflarını karşılarım belki uzak bir yerde yeni bir hayat kurmak bana zor gelecek ama bir daha kırılıp dökülmeyi kaldıramam kalbimi kapatacağım hayatıma hiç erkek olmadan devam edeceğim günlük etmek zorundayımda 2 küçük var arkamda.
Neyse günlük bugünlük bu kadar yeterli sonra görüşürüz.

Gunlukcum bugün yapmak istemediğim hareketi Yaptım aslında sen biliyorsun özlemimi hasretimi ama yaptığı o terbiyesizliğe Kars'ı yüzüne bakamazdım Karşıdan ayı gibi gülerek geliyordu ne oldu yüzüne bakmayınca oyle suratı soldu geçti gitti arkamdan çok üzdü beni çok ,o mutluyken ben çok acı çektim .artık umut yok bunu yapmak zorundayım kimseyi kendimle alay ettiremem neye gülüyordu ,neyimle içinden alAy edip pis gulusunu yapıyordu bilmiyorum ama Allah onu bana şırıl sıklAm asık etsin ve beter olsun ask acısından Kıskançlığın âlâsını yasasın kötü kalpli insan.

ne zaman hayatımda her şey yolunda gitti ki buda gidecekti her güzel şey bitmiyor muydu sanki. Ömür boyu sürecek sürek sanmıştım günlük bu mutluluğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…