Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük insanın sevdiğiyle olması ne büyük nimetmiş..

çok şükür bin şükür..

Rabb imize ...hamd u senalar olsun...

Artık seni hiç bırakmıycam lafı da benim için anlamsız oldu o gittikten sonra ne güzelde bir yanlış anlaşılmaya gittik.
Çevremdeki herkes gidecek ben tek kalacağım günlük.
Nasıl tek doğuduysam öyle tek olacağım ve öyle öleceğim
Domuz gribi burada kendini göstermeye başlamış eğer yakalanırda ölürsem beni böyle hatırla beee

Uzak durmaya Çalışıyor ama arkadan da bakmayı ihmal etmiyor ,bir de benim gitmek istediğim yerlere de götürmek istiyor ve başka bir yere gitmekten vazgeçiyor Takı benim kararsız olduğumu duyunca hic bi bk anlamadım yani .beynım çalışmıyor artık ben de bıraktın zaten çabalarsa o çabalasın zamanı gelincede baktım olacağı yok toplayıp bavulu çıkıp gideceğim

Kim bilir günlük belki oda okuyordur burayı
Yokluğundan keyif almadığımı
Yarın sınavım olmasına rağmen çalışamadığımı
Sanmıyorum biliyor musun
Gözden çıkarılmışım
Hiç acı çekiyormuş gibi de değil
Öyle bir kaptırmış ki yanlış anlaşılmaya kendini
Yok ettik birbirimizi birimiz inatçı diğeri ondanda inatçı
Ve biliyor musun
Canı yansa ilk ben koşarım
Elimden bir şey gelmese bile oturur zırlarım.
Çünkü o tek sevgilim değildi benim
Dostumdu arkadaşımdı abimdi yeri geldi babamdı
Ailemden görmediğim şefkatı onda gördüm
O kadar değerliydi ki bir o kadarda benimdi geçmişte
Ben buraya yazarak acımı dindiriyorum belkide
Yada bastırıyorum bir şey olur da
Pimi çekilmiş bomba gibi patlamamak için belkide
Kimse anlamıyor beni belkide
Beni benden çok iyi anlayan kişide anlamıyordur.
Verdiği bilekliği takıyorum ben ona hala bağlıyım
Bilmiyorum o takıyor mu takmıyor mu
Ama neyi çok iyi biliyorum biliyor musun
Bana artık hiç mesaj atmayacağını
Beni hiç aramayacağını
Ve ikimizde artık birbirimize imkansız olduğumuzu
O çok çok mutlu olsun
Çünkü bundan sonra ben onunla da olamam başkasıyla da hiç olmaz bile
Tek diyeceğim şey hayırlısı...

Son düzenleme:
Bugün fazla mesai yaptık.
Umarım yarın toparlarız çünkü benim kafam allak bullak oldu iyice.
Oh demek istiyorum.
İşim sabitlenir her şey güzel olur umarım.

Arandım ama keşke aramasaydı
Sırf buradaki yazımı gördü diye aramış
Derslerinden benim yüzünden başarısız olma diye aramış
Yani anlayacağın içinden gelerek aramamış
Zaten o yazmamış mıydı gururumdan ölsem diye aramam diye
Çocuk sevindirdi işte bana acıması da on numara beş yıldız
Çok duygusal yerlerden giriyor
Kafam rahatmış dopdolu gene ders çalışamadım
Okul uzayacak böyle giderse
Birde sigara içiyorum diye telefonu suratıma kapatması da çabası

İdare eden bir sınavdan sonra sana geldim günlük
Bundan sonra mesaj atmayacağım
Çok merak ediyorsa kendi mesaj atar
Zaten cevapta vermiyor
Umrunda da değilmiş demek ki
Zaten kötü bir gün geçirdim
:/

Bugün nasıl bir gün bilmiyorum günlük. Gribin peşimi bırakmaması ile yapılan bir tartışma sonunda pek iyi sayılmam... Tek istediğim gelsin artık ve ben ona sımsıkı sarılayım.

her zorlugun ardından bir kolaylık veren Allahım o zorluklara dayanma gücü verdigin için bu gün için tüm sevdiklerim için çokkk teşekür ederimmm

Sevgili günlük,
Bir haftadır beyin kıvrımlarımı kemiren, bana uykusuz geceler geçirten bir şeyle uğraşıyorum. "Şey" diyorum çünkü kendisi bir kişi veya problem değil. Her neyse, cevap dün birden spor yaparken geldi. İnsanın beynine oksijen falan gidiyorsa demek... İlk an, pencereyi açıp çığlıklar atasım geldi ama bunu şu an tanıdığım kimseye anlatamayacağım için kullandığım sanal sosyal mecralara içimi döküyorum. Mutlu ol benimle günlük, güzel şeyler olacak :)

Ah günlük bak bende geldim buraya demekki neymiş günlük gibi dost yokmuş hayatta.Herşey karmakarışık hayatım da sanki bir daha hiç düzenli ve güzel bir hayatım olmayacak gibi...Yinede çok şükür diyorum bugünüme hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.

Bugün güzel bir ders aldım..
Devamı gelmesin Rabbim.. Lütfen dualarımı kabul eyle...

Sevgili gunluk bugunun ozeti : ağliyorum,bosluktayim....
Galiba güçlü kadin olmaktan vazgectim küçük bir kız çocuğuyum..tersine kürek cekmekten yorgunum.... .umarim güneş benim hayatima da dogacaktir (buna inanmak istiyorum)
(((

sevgili günlük. esas oğlanı çok özledim.ş ah şu gururum. bugün profil resmimi değiştim 10 dk online kaldı whatsappta acaba bana mı baktı ? :))

Sevgili günlük o kadar doldum ki hayatımdan nefret ediyorum
İyice içime atmaktan da yoruldum
Kaçacak bir yerimde yok
Artık o kadar bunaldım ki yurdun penceresinden atlayacağım
Son günlerde cidden düşünür oldum bunu
Sonuçta herkes benden nefret ediyor
Kimseyle paylaşacağım bir hayatımda yok
Kendi istediğim bir şeyi yapmıyorum
Ne okuduğum okul bana ait bir seçim
Nede bölümümü seviyorum
Sırf birileri mutlu olsun diye yaşıyorum
Artık seni seviyorum diyen biri de yok hayatımda
Çare ölmek mi dersin artık mantıklı düşünemiyorum
Psikiyatri yasak o yasak bu yasak
İlaç kullanmam yasak
Peki ben içimdeki bu savaşı kazanamazsam ne olacak
Onu kimse düşünmüyor
Çünkü önemsenmiyorum
Herkes bencilliklerine kullandı beni
Hamurumu kendi istedikleri gibi şekillendirdiler
O yüzden kendi başıma bir şey yapmaya korkuyorum
Çünkü her şey suç bana
Her şey yasak
Boğuluyorum iyice...

Vay be insanlara ne olmuş boyle bir gecmiş olsun demediler kaza bu be Allah'a havale ediyorum onları baslarına gelmeyince anlamayacaklar demek ki bu ne vicdansızlık bu ne dusuncesizlik burdan gitmeliyim dayanacak gücüm kalmadi

sana diyecek bir şey bulamıyorum. onu fark ettim. uzun uzun bile yazamıyorum artık. sana karşı o kadar nefret kazandım. yabancılaştın gözümde.
neler oluyor hayatımda onu da anlamıyorum. bir uğursuzluk dönmeye başladı...
benden ayrıldın, güçlü kalmaya çalıştım. tam işi kazandım, içime bir sevinç girdi. birden bire hastalandım. çok kötü düştüm. halim o kadar kötü ki. her şeye sıfırdan başlamak istiyorum. ama kimse beni anlamıyor. herkes iyi gün dostu. hayatımdan silmek istediğim için anlamıyorlar.
düştüğüm yeri gördükçe kötü oluyorum, ağlama krizine giriyorum. bir yandan düzelmeyecek endişesi kaplıyor içimi.
hayatımda ilk kez acile gittim, ilk kez serum yedim... ilk kez ben bunları yaşadım. ah... şu an bile ağlıyorum halimi düşündükçe.
hayatımdan bir şeyler çaldın, aldın. kendimden iğrendim, kendime çok kızdım. senden nefret ettim. kendime de defalarca kızdım. sana yaklaşmamalıydım.
fakat dersimi aldım. bundan sonra interneti bu kadar kullanmıyorum ki çoğu hesabımı kapattım. artık ne sen ne de başkası hayatıma gidebilir sinsice... hele şu işe gireyim. o zaman ne kadar güçlü olduğumu kendime göstereceğim. telefon numaramı da değiştireceğim. iyi gün dostlarından da kurtulacağım.
bir kez mantığımı toprağa gömdüm. kalbim yaralandı. bir kez daha gömemem. buna izin vermem!

Sevgili Günlük, 1 yil sonra yine ben.gecen sene bebegimi kaybettikten sonra yazmisdim sana.bu gun kuzumun dogdugu gun günlük...
Yaşasaydı bu gun dogum gününü kutlicaktik kuzumun.
Allahım yazarken bile canim aciyo
Icimden bir seyler kopuyo sanki
Gecen sene bu saatlerde hastaneye gidiyorduk
Nasil sevincli nasil mutlu
Allahim o hastaneden cikisimizi kimseye gosterme Yarabbim
Apar topar lohusa kiyafetimle, terligimle o arabaya binisimiz
Kuzumu hastaneye yetistirmek icin 2 saatlik yolu ucarak gidisimiz
Allahım icim yaniyo.her aksam uyurken sessiz sedasız aglamaktan biktim
Yarin kuzumun mezarina gidip hüngür hüngür aglamak istiyorum
1 sene gecti ama acim dun gibi
Hani biz kocaman aile olacaktik, hani bi kizimiz vardi bi de oglumuz olacakti.tum hayallerim yarim kaldi.
1 sene gecti hala daha yarim
Hala hamile bile kalamadim.hani hamile olsam belki bi nebze rahatlicam.o bile yok.ama cok korkuyorum günlük tekrar ayni şeyleri yasicakmisim gibi geliyor.
1 yilda 4 tanidigim hamile kaldi.3u maşallah dogurdu bile. 1i 5 aylik hamile.gecen gun bir arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim. Allahım gözüm yok sen biliyorsun ben kimseye kıskançlık yapmam.sag salim buyutsunler yavrularini.ama ben de istiyorum günlük. Artik sabrimin mükafatını istiyorum. Yavrumun acısını dindirecek bir kuzu daha istiyorum. Her gun biraz daha umudumu kaybediyorum...

ALLAHIM SANA RAHMET EYLESIN KUZUM!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…