sana diyecek bir şey bulamıyorum. onu fark ettim. uzun uzun bile yazamıyorum artık. sana karşı o kadar nefret kazandım. yabancılaştın gözümde.
neler oluyor hayatımda onu da anlamıyorum. bir uğursuzluk dönmeye başladı...
benden ayrıldın, güçlü kalmaya çalıştım. tam işi kazandım, içime bir sevinç girdi. birden bire hastalandım. çok kötü düştüm. halim o kadar kötü ki. her şeye sıfırdan başlamak istiyorum. ama kimse beni anlamıyor. herkes iyi gün dostu. hayatımdan silmek istediğim için anlamıyorlar.
düştüğüm yeri gördükçe kötü oluyorum, ağlama krizine giriyorum. bir yandan düzelmeyecek endişesi kaplıyor içimi.
hayatımda ilk kez acile gittim, ilk kez serum yedim... ilk kez ben bunları yaşadım. ah... şu an bile ağlıyorum halimi düşündükçe.
hayatımdan bir şeyler çaldın, aldın. kendimden iğrendim, kendime çok kızdım. senden nefret ettim. kendime de defalarca kızdım. sana yaklaşmamalıydım.
fakat dersimi aldım. bundan sonra interneti bu kadar kullanmıyorum ki çoğu hesabımı kapattım. artık ne sen ne de başkası hayatıma gidebilir sinsice... hele şu işe gireyim. o zaman ne kadar güçlü olduğumu kendime göstereceğim. telefon numaramı da değiştireceğim. iyi gün dostlarından da kurtulacağım.
bir kez mantığımı toprağa gömdüm. kalbim yaralandı. bir kez daha gömemem. buna izin vermem!