günlük merhaba
eskiden ne çok yazardım ben sana.. neler neler, üzüntüler, sevinçler, heyecanlar, aşk..
ben kadınlar kulübüne üye olalı 8 sene olmuş.. o zaman 21 yaşında bir kızcağızdım şimdi 29 yaşında bir kadın..(kadın kız ayrımına karşıyım gerçi sadece yaşa dikkat çekmek amaçlı kullandım)
evleneli de oldu 2 sene hemen hemen.. Allaha şükür hayatımın aşkıyla evliyim, Allahım mutluluğumuzu bozmasın
öğrenciydim, avukat oldum, büro açtım, bir kuruma girdim.. bunlar büyük değişiklikler hep
bi anne olmak kaldı.. kendimi hiç hazır hissetmedim, hep korktum.. sorumluluktan korktum, eşimle rahatımız bozulcak diye korktum.. seyahatlerimiz bitecek diye korktum
ama artık korkmuyorum.. şu an hamile kalsam üzülmem, kendimi hazır hissediyorum
ama birazcık daha var.. minik evimizi büyütmemiz lazım.. eşimin de kıstası o işte.. büyük eve geçmeden hamile kalmamı istemiyomuş
acaba isteyince hemen kalcak mıyım bakalım, bu da bi soru.. hamile kalabiliyor muyum onu bile bilmiyorum
korkmuyorum dedim ama aslında korkuyorum.. ben büyük değişiklikler sevmeyen biriyim, biz 2 kişilik dünyamızda edi ile büdü olarak devam etmeye alıştık.. gerçi anne olmak bambaşka bir olay, onu yaşamayı çok istiyorum
bu yaz bi geçsin bakalım, bu arada inş istediğimiz gibi bir ev buluruz.. çok pahalı ya..
öyle günlük, melinda artık anne olmak istiyo, Allah isteyen herkese versin..