Popüler Konu Sevgili günlük...

Ah sevgili günlük...
Her gün müjdeli haberi alacağım günün hayalini kuruyorum. İnşallah alırım o müjdeyi. İşte o zaman hayattaki tüm sıkıntılarımız bitecek. Ben ve eşim adam yerine konulacağız. Daha şimdiden itibar görmeye başladık bile. Ama işte ben insanların yüzünü gördüm iki buçuk senede. Kötü günümde bana destek olmayanlar iyi günümde hiç gelmesin günlük... Bana tembel denildi, çalışmaya niyeti yok denildi. Ama ben didindim, boş durmadım ki... Boş dursam dicem ki haklılar... Kimse sıkıntılarımızı görmedi. Boşver, iyi de oldu... Kime nasıl davranacağımızı biliriz en azından. Herkes kendi değerini kendisi belirler.
İşte o müjdeyi duymak istiyorum artık... Tembel, senelerdir evde koca parası yiyen biriyim insanların gözünde... Ne olur Allah'ım sen dualarımı kabul et...

sevgili günlük..içine düştüğüm boşluktan artık kurtulmak istiyorum, artık kendime gelmek istiyorum..

günlükkkkk

niye böyle oluyor herşey insanın üstüne gelmek zorunda mı ? neden istemediğimiz şeyleri yapmaya mecbur kalıyoruz ? neden bizi bize bırakmıyorlar ? kurtuluş sabretmekte mi ? peki ne kadar daha sabır ? zamanı ne zaman gelecek ?

bildiklerim gördüklerim yaşadıklarım çok ağır taşıyamıyorum... keşke böyle olmasaydı ... keşke bambaşka bir yerde bambaşka bir hayatı yaşıyor olsaydım... evet keşkee

sevgili günlük,
paramız bitmek üzere, önümüzdeki ayın ortasına daha çok var , ve alınacak çok şey var , hayat hem bir yandan getiriyor bir yandan götürüyor, su gibi para gidiyor, bu maddi sıkıntılardan bir türlü kurtulamadık evlendiğimizden beri, taaa 2016 nisanda evin peşinat kredisi bitecek, o zaman rahatlarız diye düşünüyorum ama, yaz geldi herkes gezip tozarken biz yine hevesimizi alamayacağız eşime geçen iki yılda eziyet ettim niye böyle diye, bu sene ona destek olacağım o da sıkılıyor biliyorum ona destek olmam lazım.. Allah'ım sen bize yardım et.

Ümitler Kırıldı artık ben de bittim ,yoruldum beynimi kemiren bu düşüncelerden artık hafiflemek istiyorum insanın sevdiğinin dur dememesi bile Üzücü .cok kırdı beni cok ama kalbim affetti çünkü asık olan bendim her seferinde acı çekende ben .sen kendi Dünya'n da mutlusun ben den haberin bile yok .kimi zaman kendi kendime umutlanip mutlu olduğumu ,hayatın bu kadar guzel geldiğini ama seninle guzel sen benim hayatimsin sen benim dünyam seni gördüğüm de sarılmak geliyor herseferin de sıkı sıkı . Ama ben hala anlamayasın diye siz diye hitap ediyorum sana ne acı benim icin.her gun göreyim diye erken geliyorum senin icin bazen göremeyince bir umut dışarı çıkıyorum acaba o bana BAKIYOR mu diye düşünüyorum . Seni bir daha göremeyeceğin az kal di buna rağmen bukadar çabasiz olman umrunda olmadığımı gösteriyor .hoscakal

Senden sadece ilgi ve anlayış bekledim şu en hassas zamanlarımda..çok mu geldi istediğim..Bi gülümsemeye küçük bi sürprize beni düşündüğünü hissettirecek küçücük bşye öyle muhtaç bıraktın ki beni..benimle yüksek sesle konuşmanı ben hak etmedim..zaten hep sen haklısın değil mi? Ben ne söylersem söyleyeyim hep boş..şimdi bakıyorum da bu güne kadar sanki hep ben çaba göstermişim bşyler yolunda gitsin diye..sanki seven taraf hep ben, sevilen taraf hep sen olmuşsun gibi..bi kere de ben haksızdım özür dilerim dediğini duymak istiyorum..bu kadar mı zor

İçini karartmak istemem ama Günlük,
Oda arkadaşlarımdan GERÇEKTEN ÇOK SIKILDIM.
GERÇEKTEN.
Sıkılmanın ötesinde sıkıldım. Artık onlardan kurtulmak istiyorum. Yaptıkları her hareket batıyor artık. Kavga olmasın diye bişey demiyorum ama yurttan nefret etmeye başladım cidden artık. Bir an önce şu finaller bitsin de evime gideyim. Daha bir hafta var başlamasına. Oda arkadaşlarımı intihar ettiresim var.

Sevgili günlük;
Neden herşey bu kadar üst üste geliyor ki sanki ? Bizde mutlu olsak eski aile huzurumuza kavuşsak artık bu sınavıda anlımızın akıyla versek.. Allahıma hergün dua ediyorum artık biz eski biz olalım ne olur diye.. Annemin babamın gözümün önünde erimesine dayanamıyorum.. Bu hayat çok acımasız bu halimizede şükür demekten başka neyimiz var ki ? Çok zor çokk artık ders bile çalışmıyorum umrumda değil artık.. Okumakda da gözüm yok hergün bu aileyi görüyorum o beni doyuruyor.. ALLAHIMM NE OLUR YARDIM ET SEN BİZİM ELİMİZİ TUT VE HİÇ BIRAKMA BİZİ BU FANİ DÜNYADA YIPRATMA YARABBİM..

bugün dipte en dipte hissediyorum..
biliyorum uyursam geçecek ama uyuyamıyorum.
canım yanıyor.
canım yandığı için daha çok öfkeleniyorum..
öfkem beni tüketiyor.

Yıllardır 39-40 kilo arasında gidip gelen biri olarak bir süre önce düzenli ve aşırı tükettiğim alkol sonucu 11 kilo aldım. Kilo almak için farrkında olmadan seçtiğim yol tabi ki önerilmez ama halimden memnunum.Tabi çatlaklar oldu. E spora başladık, bazen sallasam da düzenli gitmeye çalışıyorum. Kollarım, tüm kaslarım çok güçsüz. Spor salonuna para veriyorum, düzensiz çıkış saatlerimiz yüzünden çoğu zaman gidemiyorum.
Hem hayatı dolu dolu yaşamaya karar veriyorum,hem kimseyle muhatap olmak istemiyorum.Bazen çocukmuşum gibi hissediyorum,bazen yaşlanma korkusu doluyorum.
Ülkem için endişeleniyorum.
Eski günleri özlüyorum,geleceği merak ediyorum.
İşimi bazen çok seviyorum,bazen nefret ediyorum.
Napıyorum bilmiyorum....

Umut insanın kendi içindedir günlük can.
Hep şunu demişimdir ya şikayet ettiğim hayatı yaşamak için dua eden birileri varsa?
Ne olursa olsun yaşamayı sevmem gerektiğini öğrendim.
Sebep olanlara burdan teşekkür etmek istedim

Dün sabah 7 de kalktım ve gece toplamda yarım saat uyumadım. Uyku tutmadı sabaha kadar öyle debelendim durdum. Şu an işteyim ve gözlerimin kapanmasını bırak, ellerim ayaklarım bile tutmuyor

Sevdiğim adam gidiyor günlüğüm .nedıyecegımı bilemiyorum yanındaydım onun dur seni seviyorum diyemedim ağlayamadım ,Bırakma beni diye haykıramadım ,sayılamadın sevdiğime ,Öpüp koklayamadım .Öylece baktım sadece arkadaşmış gibi konuştum Allah'ın bir bildiği vardır be günlük Hayırlısı buymuş ama Suna emin oldum ki o da beni seviyor yanım dan ayrılmak istemedi doyasıya benle vakit geçirmek istedi .bakısları boş değildi ama soyleyemedı kendi bilir zaten hayır yok ki bu iste olmuyor Demekkı .of onu unutturacak daha iyisini ver Allah'ım karşılıklı doyasıya bir ask Masalları kıskandıracak nitelikte olsun bizim sevdamız destan olsun herkes imrensin yıllardır özlemiyle yanıyorum hakkettıgım sevgi bulsun beni .

üzerimdeki yükler niye bu kadar ağırlaştı? neden taşıyamacak gibi hissediyorum? attığım adımlar ağırlaştı.. bazen kendimi ben bile taşıyamıyorum.. herkesi her şeyi bırakıp sineye çekmek istiyorum kendimi.. hayat buna müsaade etmiyor.. direniyorum dik durup yoluma devam etmeye çalışıyorum ama daha az gülüyorum artık.. bu ben'i de sevmiyorum. bu ben değilim ki zaten olamam.. herkes güleryüzlü olduğumu söyler, ne kadar hayat dolusun der.. bu kadar üzüntünün üstünü örtmeye çalıştığımdan mı geliyor bu ifade.. ben de özledim eskiden attığım kahkaları.. bazen gözümden akan yaşları karnıma giren ağrıları umursamadan güldüğüm günleri..

3 gündür öyle halsizim ki.. Kollarım uyuşuyor,sürekli bitkinim, başım dönüyor. sabahtan akşama kadar hastalık beğeniyorum kendime. Sürekli uyumak istiyorum. Dün sadece oy kullanmak ve kahvaltı yapmak için kalktım yataktan. Ramazan gelmeden son günleri iyi değerlendireyim diyorum, yok. Rabbim bana güç ver,hem ruhsal hem fiziksel...

Gunlukcan artik nisanliyim ben...az yazmadim sana ...nerde bu dogru erkek diye...bak buldum sonunda...ama dertler hic mi bitmez ben anlamadim¿?paramiza gire ev yok..paramiz zaten yokta borc harc biseyler yapalim diyoruz onada yetisemiyoruz..bi evimiz olsun istiyoruz..borcunu odemeye raziyiz yeterki ferah huzurlu konforlu ilelebet bizim olacak bi ev...nolru allahim nasip etsin...he bide elti var basimdaki pek hazetmedim arkadastan..bilmiyorum nolcaz ilerleyen zamanlarda..insallah iyi anlasiriz sorun olmazda korktugum gibi cikmaz...allah tum yuva kuranlarin yardimcisi olsun ne diyim..zormus..yasamadan anlasilmiyomus...he bi dertte ayrildigimdan beri gormedigim eskisini nisanlandim surekli karsilasir oldum cok can sıkıci oldu..iste simdilik bunkadarim gunlukcum..giremiyorum..yoksa o kadar cok yazasim varki ama firsat olmuyo vaktim yok artik...

Mutsuzum....... boşu boşuna yaşıyorum sanki ,gülümsemem için bir neden yok yaşama amacım da yok aslında iş' e gidip eve geliyorum sadece ,bir yerlere gitmek bile istemiyorum asosyal oldum .Mutlu olmak istiyorum beni mutlu eden biri olsun istiyorum ama yok. Aslında hoşlandığım biri var ama çok uzak bana.aynı kurumda çalışıyoruz karşı karşıya odalarımız ara sıra gidiyorum yanlarına ama sohbet etmiyor hiç (genel olarak yapısı öyle çok konuşkan biri degil) ama hoşlansa belli ederdi mutlaka.Geçen sene kurum yemek vermişti orda bana baktığını görmüş arkadaşım o senden hoşlanıyor bence dedi.ama hoşlansa niye konuşmasın niye açılmasın ki.bir de mezhep konusu var tabi emin değilim dini açıdan (adı cem) alevi mi acaba ramazan ayında oruçta tutmuyor bildiğim kadarıyla ama facede bazı paylaşımlarına bakıyorum alevi değil diyorum eğer aleviyse olmaz zaten.Neye elimi atsam kuruyor günlük ben de birgün mutlu olur muyum, yüzüm gerçekten güler mi, birgün o beyaz gelinliği giyer miyim........ (Kendimden ümidimi kestim ama RABBİM'den kesmedim şükür)
Bu arada birde ramazan ayı geliyor ardından bayram....Buna bile üzülüyorum , niye biliyor musun? Bayramda herkes kocasıyla çocuğuyla bize bayramlaşmaya geliyor bana böyle bir imanlı bakışları var , kırıcı sözleri var işte bu yüzden Bayram gelsin istemiyorum günlük gelecekse de MUTLULUK LA gelsin istiyorum........

Günlük benim odanın önünden geçerken baktı bana :) bilmiyorum mutlu olmam için yeterli mi bu ama baktı bu bile yüzümde tebessüm oluşturdu :)

Ah gunluk ah..Hayatimin neresinden tutsam elimde kaliyor..Ama Allaha sukurler olsun sagligimiz yerinde.Bu kalp agrisi ne zaman gecer? bilmiyorum.Cogu zaman guclu hissediyorum.Bazen oyle bir an geliyor ki bir patlama yasiyorum icimde. Sabirla gecmesini bekliyorum. Onu unutmak istemenin bile boyle aci verecegini bilmezdim. Gececek.Gecmek zorunda. Bir sabah gunes benim icinde dogar.. Allah buyuktur.

Evet geliyor, sanırım biraz heyecanlandım. Ramazana denk gelmesi biraz moralimi bozdu ama ne yapalım. İftar yaparız birlikte. Hem belki mübarek zamanda bir araya gelmek hayra sebep olur. Rabbim büyük, en doğrusunu bilendir.Hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…