Popüler Konu Sevgili günlük...

Hayal kuruyorum bir kaç gündür ama hep aynı hayali,hayalimi paylaşayım senle günlük ;

"Evlenmişim beni çok seven bir eşim var ben de onu deli gibi seviyorum mutluyuz, çocuğumuz olmuş ikiz (en büyük hayallerimden biri ikiz çocuk :) biri kız biri erkek. Renkli gözlüler benim gibi ama benim ki yeşil, bebeklerin gözleri mavi annanesine çekmişler :) .5-6 aylık olan bebeklerimiz,eşim ve ben haftasonu kahvaltıya dışarı gitmişiz güzel bir yere şehrin dışında bir yere . eşim arabayı park ediyor bende bebeklerle bir masaya geçmişim oğlumu alıyorum kucağıma seviyorum kafamı bir kaldırıyorum "o" karşımda bakıyor bana bende ona ama gözlerimde nefret var.Yıllar geçmesine rağmen evlenmemiş yalnız mutsuz. ablası annesi kendi bişey demiyorum sadece nefretle bakıyorum bana attığı o mesajlar geliyor aklıma "ALLAH'ın sopası yok, aldı ahımı, yalnızlığa mahkum etti seni "diyorum. Eşim geliyor o sıra yanıma "burda çocuklara güneş gelir başka masaya geçelim"diyor ve kalkıyorum .imrenerek bakıyor bana kıskanıyor mutluluğumu pişman oluyor söylediği sözlere ben ona Ah ettiğim için mutlu olmadığını düşünüyor ama ben mutluyum eşimle çocuklarımla .RABBIME şükrediyorum onla evliliği nasip etmediği için doğru insanı karşıma çıkardığı için...."

Bu hayalim gerçek olsun istiyorum günlük, niye biliyor musun? Ben ayrıldığım hiçbir insanın canını acıtmak istemedim ama onun canı acısın istiyorum ben çok ağladım onun yüzünden canım çok acıdı gecelerce agladığım bilirim ama hiç betdua etmemiştim ona çünkü çok sevdim .Ayrıldıktan sonra aklıma gelirdi hep şöyle dua ettim " Allahım , benimle olmadı ama benle kurduğu bütün hayalleri yaşat ona mutlu olsun". Ben bunları düşünürken o bana nefret dolu mesajlar attı , iftira etti bana beni aldattın " dedi. İşte tam da bu yüzden canı acısın istiyorum ....işte böyle günlük henüz eşim de yok çocuğum da yok ama ALLAH büyük elbet nasip eder evliliği bigün mutluluğumu paylaşırım senle ....

çok mutsuzum...

canımdan çok sevdiğim eşimle sürekli tartışıyoruz neredeyse her gün. her tartışmanın ardından gözyaşları pişmanlıklar...
ama ben yoruldum artık tartışmaya konuşmaya mecalim yok.
ilk kez bugün evime gitmek istemiyorum. mesai bitsin istemiyorum.
herkese akıl veren ben kendi derdime derman olamıyorum.
düşünemiyorum.
yanlış bi evlilik mi yaptım, birbirimze uymuyor muyuz, evlenmesem daha mı mutlu olurdum. bilmiyorum çok

Günaydın günaydın günaaydıııın
Bugün nedense fazlasıyla enerjiğim,düşün ki satın almacıya bile kızmıyorum :) Tüm işlerimi üşenmeden hallettim. Beni kimse kızdıramıyor, kızdıramaz bugün

Bugün şunu fark ettim ben çirkin biriyim galiba .en azından ağız yapım çok çirkin .kocaman bir ağzım var, kocaman bir çenem ve çarpık dişlerim ;belki dişlerim düzgün olsa daha güzel görünürüm ama yaptırmak istesem dişlerimi ailem başımın etini yer offfffffffff yoruldum günlük çok yoruldum hersey herkes yoruyor beni.

cem'den hiçbişey olmaz boşuna ümit bağladım ben yanıldım demek ki, benden hoşlanıyor sandım belkide öyle olmasını istedim .kendimden ümidimi kestim olmayacak kabullendim ama gönlüm kabullenmiyor bu durumu sevmek sevilmek istiyor ......

ALLAH'ım ya içimden al bu ümidi ya sen muradımı nasip et (

Evet, bu ramazan ayına kanımda alkol dolaşmadan giriyorum diye sevinerek hazırlık yapmıştım. Oruç için çok heyecanlanmıştım. Geceden niyetlendim yattım,sabah regl olmuşum. Moralim bozuldu açıkçası,Ramazan ayı benim için manevi rahatlama olacaktı bir nevi. İş yerindeyim,karnım ağrıyor ve bu sıcakta donuyorum. Çok berbat bir gün...
Gönlümün misafiri sanırım hafta sonu geliyor, geleceğini söylüyor ama gününü süpriz yapacak sanırım. Yıllık izne mi ayrılsam, ne yapsam bilmiyorum.

kayınvalıdem cok donuk bı kadın nasıl anlasırım bılmıyorum..hıc ıstemıyorum onlara gıtmek..konusma konusmujyor..benı tıkıyor..napcam ben onla...gırdım bı ıse ama ustesınden nasıl gelıcem allahım yardım etsın be gunlukcannn

Sevgili günlük sana yazmayalida bayagi oldu ya hu :) Günler yogun ve karmasik geciyor. Suan tezimi yazmakla mesgülüm nasil dolacak bu sayfalar derken sanirim kisaltmak zorunda kalacagim :). Isyerinde de hersey yolunda Allaha sükür. Zam aldim hi hihi :) Duygusal olarak koooca bir bosluk ve umursamazlik var icimde ama yapacak birseyimde yok. Sürekli bir kaybetme korkusu icerisindeyim. Isimi, okulumu, ailemi, arkadaslarim kisacasi herseyi kaybetmekten korkuyorum. Aslinda iyi sayilmam bunlari yazarken icimde koca bir aglama istegi var. Koca bir duygu karmasiyim aslinda. Neyse hakkimizda hayirlisi

Sevgili günlük doğumumun yakın olması nedeniyle annemin yanındayım. Eşim de kendi ailesinin yanında yaklaşık bi haftadır birbirimizi görememek bana çok zor geldi. Onu çok çoooook özledim. Nasıl işlemiş sevgisi içime böyle. İki yıl öncesine kadar benim için herkesten biri olan insan şimdi nasıl da ailemden bile daha çok yokluğunu hissettiğim biri haline geldi. Biricik eşim canımın içi sana sarılmayı koklamayı öyle özledim ki..iyi ki varsın iyi ki eşimsin..çok şükür bin şükür seni bana yazana..

Dün tartıştık,sonra niyetli diye kıyamadım. Tekrar alttan aldım,biraz üstüne gittim çünkü. Orda şu an resmi tatil ve hala gelemedi. Bazı sıkıntılar var ve o sebepler ikimizi de geriyor. Bir hafta sonra kesin geliyorum diyor ama bakalım nasıl olacak.Hep söylüyorum, hakkımızda hayırlısı...

Merhaba günlük
bu gün yine bütün gün tekrar akvaryum kursammı diye düşündüm
aklıma eski balıklarım düştü sonrada onlara bakamadığım için akvaryumcuya verdiğim kendime çok kızıyorum
nasıl kıydım ki ben onlara gerçi o zaman öyle olması gerekiyordu gözümün önünde ölmelerinden iyidir ama özledim
en çokta o pörtlek gözlü balığımı özledim Karam kapkara balığım benim kim bilir neredesin şimdi sen
annem tekrar kurmadan önce akvaryumu iyi düşünmemi söyledi haklı kadın
tüm gün netten balıklara baktım ruhumu dinlendiriyorlar
arkadaşımla tartıştım bana laf soktu neymiş derdini dinlemiyormuşum
7/24 sevgilisinden söz ediyor bende insanım bunalıyorum dert etti iyice kendine hem beni hem kendini delirtiyor
benim anlatacaklarım bitmez günlük bu kadar yeter şimdilik yarın yine görüşürüz

Şu an öyle sinirliyim ki, ya istifa edicem. Ya patronla konuşucam. Şu an gördüğüm,sesini duyduğum herkesten nefret ediyorum. Çok fevri davranıyormuşum, burnumdan kıl aldırmıyormuşum. Bana bile bunu söyleyen insanlarla aynı ortamdayım ne yazıkki. Ne kadar uğraşsam, fedakarlık yapsam da bir bok omayan şahıslar için boşuna yorulduğumu her fırsatta görüyorum. Adam gider yukarda patronun k...ını öper, aşağı iner depodaki zavallı hamalları ezer. ramazan günü beddua da etmek istemiyorum, bir an önce sakinleşmem lazım

Önümüze çıkan her engeli beraber aşmıştık seninle.
Sevince ne güzeldi her şey.

Sevgili Günlük
Ben kimsenin kötülüğünü düşünmüyorum da hayatım neden hep kötü gidiyor sence? neden bütün kötü olaylar benim başıma geliyor? herkes için kolay olan şeyler neden benim için zor?Mutlu olduğumda, evet bu sefer oldu dediğimde neden bir olay patlak veriyor? Ben düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum sence ne yapmalıyım sadece sabretmeli mi yoksa diğer savaşlara hazır mı olmalıyım? Kendimi güçsüz hissetsemde umudumu kaybetmiyorum. Sence düzelir mi herşey unutulur mu?

Sevgili günlük bıktım ınsanların ben endex,li yaşantılarında işlerine gelince hatırlayan işlerine gelmedıkcede yok sayılmaktan o ınsanlara tahammül etmekten bıktım .Zaten hayat bana zor gelıyor bırde Allahım benim durumumda olan kardeşlerime kolaylık versin şu mübarek Ramazan ayında bütün zorlukları aşabilmemize yar ve yardımcımız olsun bana cocuklarıma benim durumumdakı gibi kızkardeşlerime düşmanlık düşünenın,de Rabbim sana havele ediyorum amin

yıllar oldu sana yazmayalı günlük. eskiden hüznümü yazardım sana şu an çok mutluyum. eskiden öküzün biriyle uğrasırken sana yazardım şimdi ruh ikizimden bahsetme zamanı geldi.

bugun daha 17 gün oldu ama Rabbim hayır etsin sonumuzu dalga gececek yaşta degılız ıkımızde içim o kadar cok ısındıki ona hayatımda hiç gelınlık ceyız muhabbetı yapmayan ben gelin alma olayına kadar zihnimde canlandırabiliyorum. bayram sonrası annesıyle tanışacam günler cabuk gecsın istiyorum.
ama tek sıkıntım sabah oğle akşam benı gormek ıstemesı bende bıraz bırbırımızı ozleyelim en azından 3 4 gunde bir goruselım dıyorum. zaten ramazandayız gidecek yer yok arabayla gezmeyi de ben sevmıyorum. parklar bizim yerımız artık liseli ergen aşıklar gibi. :)

Tayinim çıktı mutluyum .ama bir yanım eksik nasıl acıyor ne yapsam dındıremıyorum evlenmeyeceğim unutamıyorum ,aklımdan çıkaramıyorum bu düşünceyi 29a gireceğim niye hayatıma kimse girmiyor ,neden etrafımda kimse yok bu nasıl nasipsizlik bilemedim .hAyal bile kuramıyorum sanki hayatın bir anlamı yok .

Günlü

En son yine böyle bi savasin ardindan ugramistim sana. Yillar gecti,evet cok büyüdüm ama tek birsey degismedi. Hala kimseyi icimdekileri anlatamiyorum.Yine kizacaksin bana, anlatta kurtul diyeceksin ama olmuyor iste.
Annemin gözlerinin icine bakarak : Anne kizini yine üzdüler, yine yanlis secimler yapti, yine yanlis birine inandi demek cok zor sende hak verirsin.
8 sene oldu mu sana ugramayali? O zamanlarda canim yaniyordu, hic gecmeyecek zannediyordum. Herkes yalan söylüyor icimde ki bu kiriklar düzelmez diyordum. Ama düzeldi biliyor musun? 6 sene boyunca mutluydum en azindan.
Bu sabaha kadar. 6 Senemin koskoca bi yalan oldugunu ögrendim... Tek gercegim diye dayandigim adamin hayatimin en büyük yalani oldugunu ögrendim. Ben omzunu uzandigimda ne kadar cok huzur kokuyor bu adam diye düsünürken, o hayalinda baska birini büyütmüs bunu ögrendim. Karisiyim diye gururla, dimdik yaninda yürüdügüm adamin kücücük ve degersiz bi kisilik oldugunu ögrendim. Askim, Hayatim, Seni seviyorumlarin sinek viziltisindan farksiz kocaman bi hic oldugunu ögrendim. Bakmaya kiyamadigim gözlerinin benden baska kadinlara baktigini ögrendim. Agzindan cikan bi seni seviyorum cümlesi beni bütün gün mutlu etmeye yeterken tüm bunlarin onun icin degersiz ve yetersiz oldugunu ögrendim.
Cok derin bi aci yasadiginda gözünden yas akmiyormus onu ögrendim. Anne sevgisi icinde yasadigin yangindan dahada üstünmüs, o üzülmesin diye yangini hice saymakmis onu ögrendim.
Basim sIKissa kosacagim tek kapim yine annemmis, ve bakisiyla kokusuyla tek teselli oymus onu ögrendim.

Hayatımın geri kalanının bugünkü gibi geçeceğini düşünmek biraz garip. Üstelik muhtemelen görüp görebileceğim en iyi yerlerden biri. Bu sene bir karar vermem lazım. Labirent gibi, çıkmaya çalıştıkça kendimi daha da içinde buldum. İtiraf etmek biraz koyuyor tabi ama galiba artık çıkmak istemiyorum. Alışmadım, resmen sevdim. İsteğimiz dışında hayatın bizi savurduğu yerler bazen bizim için en iyisi olabiliyormuş demek ki, "hayırlısı" gerçekten varmış. Hayat çok garip.

Günler sonra ilk kez bu akşam dışarı çıkıyorum. Ne zamandır üzerimde bir uyuşukluk,hele iftardan sonra..Yemek yiyorum en fazla yarım saat sonra uyuyakalıyorum. Çok güzel organizasyonlar yapılıyor şehrimde, bu gün Osmanlı Konağını da göreceğim. İnsanlar sahura kadar dışarda,ben uykuda. Ömrüm böyle geçsin istemiyorum ama bu üşengeçliğe bir çare gerek. Adam da bir ayrı dert,haklı zaten. Hem farklı ülkelerdeyiz ve telefonda bile görüşmüyoruz benim uykum yüzünden. Offf bir an önce silkelenmeliyim

İnsan bazen şurasında bir yumruyla, boğazında bir düğümle, aklında bir yarayla, en çok da nereye gideceğini, ne yapacağını bilmediği zamanlarda; hani yüz kitap okusa, bin şarkı dinlese, yine de kendini ifade edebilecek kelimeyi seçemediği anlarda bir bıçak yardımıyla deşse de içini, akıtsa tüm zehrini dışarı....

Ben mesela kaç yıldır öğrenemedim nasıl akıtılır zehir, cümle nasıl kurulur böyle durumlarda. ''Anlat'' desen kuracak tek bir cümle bile bulamam.

''Bıçak'' derim, bıçak getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…