Popüler Konu Sevgili günlük...

oruç çok yoruyor beni. aslında bi derdimde yokta dünyanın bütün yükünü ben çekiyormuşum gibi geliyor açlık yada susuzlukta çekmiyorum ama inanılmaz yorgunluk var. fosur fosur uyumak istiyorum . ama iş yerindeyim bütün amirler başımda

Ramazan ayı yoruyor beni çok solgun görünüyorum ama halimden şikayetçi değilim şükür , canımı sıkan bayramın gelmesi yine bütün akrabaların (akrep) o pis bakışlarını,imalı sözlerini çekicem .niye böyleler bana karşı anlamıyorum hiçbirine iğneleyici bişey demiyorum gidiş gelişim bile yok sırf bu sözleri yüzünden ama illa bi laf sokacaklar bana hiçbirine gitmesem geldiklerinde yanlarına çıkmasam O'da olmaz ((( offffff ......ALLAH'IM kurtar beni bu ağır yükten....

sevgili günlük.
içimde kalan tüm birikimleri unutmak istiyorum yada atmak istiyorum ne yazıkki olmuyor. derdimi anlatacak kimsede yok bu dünyada. güvenebilecegim biri de yok hala kocaman birikmiş nedenlerim var. koskocaa bir kadin olarak yaşiyor bide karnımda minik oğlumu taşiyorum oğlum anliyor içimdeki birikimleri ama diyemiyor anne boşver felan diye. hüssediyorum tüm bunlarla sessiziliğimi koruyorum hala sessizliğimi koruya koruya hal oldum arkadaşim yok hiç kimsem yok

sevgili günlük
öyle öyle yorgunumki susupta ağlayasım yatıpta ölesim var

Bugun ne yapicam ben? Zaman nasil gececek? Hayat ne kadar anlamsiz.

Evde olmak istiyorum. Şuan iş yeri bana cehennem gibi geliyor.
Yatağa uzanıp,uyumasam bile pineklemek istiyorum.
Pikeyi boğazıma kadar çekip bir elimde kumanda..
Nasıl akşam olacak,of

yapıyorum bir yerde hata günlük ama nerde nerde nerde. ne zaman ıkacam bu halimden gecen hafta ne kadarda mutluydum ne oldu şimdi. tek ıstedıgım bağırmak sesım kısılana kadar bağırmak. 5 gun sonra doğum gunun yaş 30 yaklasınca ne oluyor bana boyle. insanlar umrumda değil kım nerede ne yapıyor.

ama gunumun en guzel haberi kardesımın bana aldıgı ceyızlık eşyalar o kadar mutlu oldumki canım kardesım ben en cok senı sevıyorum.

Merhaba sevgili günlük
Benim günlük serüvenlerim hep "sevgili günlük" diye başlar gözyaşıyla biter. O yüzden İçimi dökmeye korkarım. Ya kendi dertlerim ağır gelir yada dertlerini paylaştıklarımın yükü...
... Bu ilk buluşmamız ama son olur mu bilemem
Sağlıcakla kal.

Günlüüüüüükkk bıktım çalışmaktan.Sevdiğim mesleği yapmak istiyorum artık.Neden yazdım neden okudum bu mesleği..Ev hanımı olayım ya da..Ev işlerini yetiştirememektenn!!!!! şikayet edeyim.Tek derdim temizlik olsun oturup bütün gün dizi falan izleyeyim.Çok yoruldumm hayattann herşeyden.Bebeğim de olmuyor zaten sınav bitmedi bitmiyor sorular gittikçe zorlaşıyor.Ne zaman mutlu olucam ben ne zamannnn haykırmak istiyorum Allah'ım.

yorgunum bir hayli de hırçın....
Ne kalbimi dinleyebiliyorum ne de mantığımı....Ne gidebiliyorum ne de kalabiliyorum.....
Uyuyup uyandığımda herşeyin geçmiş bitmiş olmasını istiyorum.
Bu yorgunluğa daha ne kadar katlanabilirim bilmiyorum.....

Hayatıma kim girdiyse aldatti beni.ya tipim de salak gorunuslu bir hal mi var.allahtan bulun ya pis erkek milleti.ya birinizde adam olun da öyle gelin be.övmeye gelince sizden adamı sizden sereflisi yoktur yol vermeye gelince sizden s...izi yok.o kadar emek harca.ancak aldatmakla yalan dolanla odesinler karşılığını.biktim hepinizden ya.hele o yılışık kızları bana tercih ediyorsunuz ya onlar için kiriyorsunuz ya beni ahım olsun hepinize.çok sıkıldım biktim hepinizden ya.böyle adamlık mi olur. Sayenizde evlilikten soğudum korktum bende anne olmak istiyordum ya allahtan bulun ne soylesem az sizin gibi erkeklere :'(

Günlük farkettim ki bende salaklık baki.Bugün farkettim ki benim için yanlış kişi olmasına rağmen zaten bırakıp gitmesine rağmen özlüyorum.Hadi özlüyorum birde baktım ki hayal kuruyorum içinde onun olduğu.Sanki yanımda olsa hayaller gerçek olacak adam bırakmış gitmiş hala benim akıl onda Benden bi b.k olmaz ya.

Bismillah deyip bende yazayım Allahı bebişimi ve eşimi seviyorum...
kendimi de sevmeyi istiyorum
gün gün iyileşiyorum
inşallah kendi iç huzursuzluğumdan da kurtulacam...

sevgili günlük 3.kez bebek istiyorum allahtan ama bu kez doğsun sağlıkla kucagımıza

analı babalı ailemle sevdiklerimle büyüyecek uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bir evlat istiyorum inşallah dualrım gerçek olursa sana yazacagım mutlaka

sevgili günlük bugün deli gibi temizlik yapıyorum ama spor amaclı :) tatile kadar zayıflamam lazım 3 5 neolursa önümde sadece 12 gün var limonlu su mucizesiyle 4 günde 1 kilo verdim tabi bogazımıda tutarak inşallah 2 3 kilo daha veririm :)

Vay be uzun zaman olmuş buralara gelmeyeli günlük bu sınav bitirdi beni ben ben olmaktan çıktım Emeklerimin karsiliginida alamadım malesef Icim bir başka bugün..

Gunlukcann.. ya bu dunya cok adaletsiz yada fazla adaletli... anlam veremiyorum artik... zamaninda cok gormus yasamis bi dedigi iki olmayan biri evlendiginde parasizliga gidip yokluk gorurken; hicbisey yasayamadan istediklerine sahip olamayanlarda evlendigindef fazlasiyla sahip oluyor.. ayy fazla karisik oldu ama boyle gercekten... ikiside kotu aslina bakarsan.. simdi gelde dunyanin adaletinden bahsett... bunun neresinde adalet yoksa fazlami adaletlii... yumurtami tavuktan cikar tavukmu yumurtdan... offff ki ne offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…