Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,

Yine Ankara'ya gitme vakti geldi çattı.
Korkuyorum yine aynı hataları yapmaktan.

Şu 2 sene geçsin, gerisi hallolur değil mi?

Sevgili günlük
Artık hiç birşeye inanmaz oldum.
Ne bir gülüşü bana gerçekçi geliyor,nede bir sarılırması herşeyi yapmacık sanki sahte düşecekmiş gibi maskesi birazdan.

merhaba günlük
çok sıkıldım inan ne yapacağımı ne yaptığımı inan bilmiyorum
bir kadın kukla gibi milleti parmağında oynatıyor ve ben seyirciyim
olmuyor sesimi çıkaramıyorum ama içten içe deliriyorum
tepkimi koymak yeter artık demek istiyorum ama nafile kıyamıyorum sevdiğime
sırf ona kıyamadığımdan kendi kendimi tüketiyorum onun hiçbirşeyden haberi yok
bir çıkar yol göster Allahım

sevgili günlük bugün bitnese keşke. bitmeyen tonerler kalemler var. neden bitmeyen günler yok???

Uyudum uyuycam be gunluk.. gunler kisalmayaydi iyiydi yaa.. simdi erkenden aksam oluyo.. zaten icim kararmis.. zaman su gibi geciyo.. gitmeme az kalmis.. off off.. bi yanimdan sevgilimden ayrilmak istemiyo bi yanim ailemden.. bize tasinip beraber yasayaydik ya ne guzel olurdu.. tum sevdiklerimle bi evde.. ayy offf bu ara ustumdeler ve hic gitmeye niyeti yok gibi...

Off off yarın okul başlıyor... Hiç başlamak istemiyorum. Başlayınca biter değil mi ! Allahım yarın akşam mutlu olayım stresim geçmiş olsuuun ( bide müdürden izin alcam oğlan bire başlıyo. )

Sevgili günlük qarip hissediyorum.Hayat ne kadar deyişik dimi günlük.İyiki o var o olmasa onun sevgisi olmasa olmazdı.ben biraz şımardım be günlük.Amma hakkım deyılmı?...Hayata 2-3 saat umutsuzca baktım günlük ve anladım ki, yalnışlardayım.Her şeyin hayırlısı be günlük yarın ne olur ki kimse bilemez. Bu arada her şeye şükürler olsun her şey için Allaha minnetdarım......

Sevgili günlük bugün sakin geçirdim nadir günlerdendi ben bugünü sevdim :)) tuttum sabah güzel enerjik pozitif uyandım ve gününde öyle geçti yürüyüş yaptın hiç olmadığını kadar enerjiktim velhasıl...darısı diğer günlere insallah

sevgili günlük
beni seveni ben sevemiyorum,ısınamıyorum. oysa öyle ilgili biri ki gözümün içine bakıyor. çok üzülüyorum salaklığıma.
Benim sevdiğim ise beni sevmiyor be, oysa sevse ne mutlu olurduk onunla.

sevgili günlük 9 gün sonra ofisten selamlar. öğlen kahvesi içerken yazıyorum sana

Bana anlatmayın artık şöyleyim böyleyim göbeğim böyle çıktı bebek aşağı indi hareket etti , lütfen ya..Çok üzülüyorumm çok canım sıkılıyor,kendimi kapana kısılmışım gibi hissediyorum.Neyse ben başlayacağım bebiş kıyafetleri almaya,insallah bir gün olur..Olmazsa da veririm birilerine sevap olur

Bayramda bitti günlük :) korktuğum kadar zor geçmedi ALLAH'a sığındım bol bol o duayı okudum yüzümü hiç asmadım gönlümü hic karartmadım biliyorum güzel günler yakın :) , her gelenin yanına çıktım üzülmedim biliyorum bigün bana da nasip olacak içimde o umut var günlük :) .haaa bu arada doğum günümü de kutladık kuzenlerle :) üzülmedim hiç gayet neşeli eylenceli geçti :) 31 yaşıma girdim ALLAH'ım hayırlı yaş etsin ,güzel günler göreyim bu yaşta ve ileri ki yaşlarım da işallah :).geçen sene aklıma geliyor ne kadar aglamistim ne kadar üzülmüştüm boşuna şimdiki aklım olsa güler geçerdim . günlük bu yaş güzel gelişmeler getirsin isallah bana ,bende senle paylaşayım :) hadi bakalım gitme vakti günlükcüm yine gelicem ama güzel gelişmelerle HOŞÇAKAL GÜNLÜK

Bunca zaman seni hala tanıyamamış olmama üzülüyorum . .
nasıl tepkiler vereceğini kestiremiyorum .

nldu bize sevgilim herşey güzel giderken bu yaşadığım bu acılar ne böyle ?
hayatımda herşey bu kadar olumsuz olmak zorundamı ?
içimde sana söylemek istediğim ama kalbimi paramparça ettiğin için sustuğum o kadar güzel sözler varki !
olamıyorum senin gibi saydırıp saydırıp sonra güzel şeyler söyleyemiyorum !
senide anlıyorum anlamaya çalışıyorum zor zamanlar geçirdin halada herşeyin yolunda gittiği söylenemez
psikolojik çöküntüdesin ama öyle yaparak uzaklaşıyorum senden farkına var .

lütfen benim mutlu olmam için nedenler çıksın karşıma lütfen
yada sen normale dön!

Sevgili günlük sanırsam sana ilk defa yazıyorum kk'ya 2008 de üye olmuşum o yıllarda ne kalabalıktı buralar konulara oku oku yetişemezdik yoktı o zaman akıllı telefon ig falan şimdi pek ıssız çoğu konunuya cevap verileli olmuş 1 yıl 2 yıl .senin bile yerin değişmiş Bdv ye gelmişsin neyse sahalara döndüm ben artık.telefondan da zor oluyormuş be günlük masaüstü bilgisayardan girmek dahamı kolaydı ne

Sevgili gunluk kandirildigimi tekrar tekrar neden yuzumu vuracak seyleri goruyorum yeter artik bazi sahislarin var oldugunu bile unutmak istiyorum

Sevgili günlük,
Yepyeniyim burada umarim burasi bana şans getirir ve 5inde buraya sonunda memur oldum diye haykirabilirim.

Sevgili Günlük,
Yıllar önce aşık olduğum, aşkından geberdiğim adam, dün yaşadığım şehre çıkageldi. Buluştuk, yemek yedik, gezdik, güldük eğlendik.

Bana bir anda evlenme teklif etti. Yıllar önce bu teklifi yapsa mutluluktan çıldırırdım. Her şeyi bırakır ona koşar evlenirdim. Ama şimdi...

O benim için ulasilmazdi. Oysa şimdi istesem evet diyebilirim. Hayat ne garip.

Kendimi artık bir amacı kalmamış gibi hissediyorum :) düşlerim daha büyüktü. Elde etmekten daha güzelmiş platonik aşk.

Sevgili gunluk
Universiteden mezun olali 10 yil oldu ve ben hala atanamadim.evlendim 2 cocugum var.esim cocuklarim ev islri dunya telasi... Ders calismama engel oluyor.atanamadigim icin iki cocuguma ragmen kac kez bosanma asamasina geldim.ne kadar calisirsam calisayim ol-mu-yor.

Bi mucize olsa...bi yetkili ciksa... Kpssyi kaldirdik atama bekleyen ogretmenlerimize mujde dese...
BEN DE KAVUSSAM OGRENCİLERİME.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…