Popüler Konu Sevgili günlük...

2ay so ra ben evli bi hatun olcam kismetse gunlukcan.. ama napcam netcem oyle korkuyorumki.. yeni aile ortam yer cevre ailemden uzak olmak hepsi simdiden agir gelir oldu.. nisanlimi sevihorum allahtan ama bu herseye yeticekmi bilmiyorum.. burda okuduklarimdaa beni korkutur oldu. Evlenmeden muhtesem ornek cift olup evlendikten 3-5ay sonra degisen ciftler beni cok korkutuyor. Ya bizde ole olursak digorum.. 2ay ya 2aya ben gidiyorum yepyeni bi hayat beni bekliyor.. suratsizimdir ama beni guleryuzlu taniyan insanlar var.. gorunce gercek beni oda laf olur.. offf neleri takiyorum var ya gunluk.. icim sisti artik... sevgilimi sevmesem hic bana gore isler degil bunlar ama onu ole cok seviyorumki pes edemiyorum.. bakalim nolcak sonum..

Sevgili günlükk,
Her şey o kadar karışık ki
Bazı şeyler yoluna girerken hiç yoluna girmeyen meseleler var
Ne zaman tam olarak düzene girecek hayatım merak ediyorum

Gunlukcan bnm dogum gunum.. millete bildirim yagar bende tik yok.. acik unutmusum bide dogumgunu bilgilerimi.. aklimdaydi kapiycaktim ama unutmusumda.. sanki kimsenin umrunda degilmisim gibi geliyor bee... ah bu sosyal medya mahvetti hayatimizi....

Mutlu yillar canım

Sevgili gunluk
Bu gunde b.tan bir gunu gerie bıraktim hala issizim ve umitsizim bide kacıp cook uzaklara gidesim geliyo bazen...

Sevgili gunluk...
Hayirlisiyla bu gun basladim ders calismaya.temmuza kadar siki bi maraton beni bekliyor.su sinav stresi bitsin artik...

Sevgili günlük,

Annelik, sabah uyandığında karnının gürültüyle guruldadığını fark ettikten sonra, ilk aklına gelen şeyin içinde büyümekte olan bebeğinin bu gürültülerden korkup korkmayacağını düşünüp, endişelenmek gibi bir şey mi? Yoksa bu sadece evhamlı bir anne olacağımın işaretleri mi?
(her iki durumda da yandım sanırım)

Sali gunu bebegim geliyor sevgili gunluk
Kafam karisik
En cok da o mesele yuzunden,kararsizim

Sevgili günlük

Acıyı sevmek olur mu ? diye soruyor mehmet erdem. Olur mu

sevgılı gunluk:

ınsanın farkındalıklarının fazla olması cok kotu.. allah ıyı dusunen kalbı temız erdemlı ınsanların gonlune ve gonlume gore versın.. mucizeyı beklıyorum belki mucıze bıle degıl ama suanki sartlarımın ıcınde bekledigim bu olay bır sıhırlı degnek durumu gıbı .. ınsaallah dualarım kabul olur. nolur allahım. amın

bence bu iş olacak sevgili günlük :) içim içime sığmıyor, sanki çoktan olmuş gibi mutluyum. hayırlısı.

sevgili günlük
bugünden itibaren başlıyorum yazmaya yeni bir başlangıç yapmaya şuan herşey bomboş yalnızım başka bir şehirde kaygılarım var ama herşey iyi olucak üni hayatı böyle geçmez zindan ettim kendime hayatı yalnızım diye diye artık bende gezicem kurslara gidicem kendimi geliştiricem mutlu olucam...

Selam günlük
1,5 sene olmuş sana yazmayalı
Çookk yorgunum günlük, çok yorgun ve bitkin
Ne dertlerle uğraşanlar var diyorum içimden hep
Ama herkesin derdi kendine ağırdır ya, işte öyle
Her günüm bi öncekinin aynı geçiyor sanki
Beni heyecanlandıran, mutlu eden hiç bişey olmuyo
Bıktım artık geceleri ağlayarak uyumaktan
Hayallerim, isteklerim olmadı günlük
Daha zamanı var belki, belki de hiç olmayacak bilmiyorum
Sabır denilen şey ne zor bi imthanmış böyle

Sevgili Günlük
Bugün çok yorucuydu. Bazı çocuklar hala alışamadı. Hele bir tanesi var off beni hiç sevmiyoo ben sevilmeyecek birimiyim ki alisir umarım ama zor görünüyor. Daha temizlik yapmam lazım off. Ama şimdi namaz vakti. Yarın görüşürüz muuuaaahhh :*

Gunlukcan hersey yavas uavas ortaya cikiyor... zaman sayili.. gunler hizli.. insallah korktugum gibi bi ortam olmaz.. o akrabalar devamli bana gelmezm. Ben hoslanmam ole gidip gelmelerden. Mumkunse uzak olun off napcam ben be gunluk nerden dustum boyle kalabalik aileye

Sevgili günlük aralık ayını bekliyorum, burdan kurtulmak için bir umut.O zamana kadar bunalım takılmaya devam.
Rabbim gönlümdeki biliyor. Yardımcımız olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…