Popüler Konu Sevgili günlük...

Aylar yıllar geçiyor..Hatırlıyorum da geçen yıl evlilik yıldönümümüzde seneye bebeğimizle oluruz inşallah demiştik.. Artık kutlamaya değer birşey bulamıyorum hayatımda.. Yine kucağım bomboş.. Cennette 2 meleğim var sadece..

sevgili günlük bugün neden bu kadar sıkıcı neden mesai bitmek bilmiyor neden neden nedennnn?

Sevgili Gunluk
zor gunler geciriyorum hamilelik zorlamaya basladi ailem sevdigm arkadaslarm cok uzaktalar..gorusebilcegim kimsem yok hergunum evde yapayanliz geciyor..yanliz basima cikip yuruyuste yapamiyorum agrilarim oluyor..aksama kadar sevdigimi bekliyorum bugunde bekledm ama arkadaslari plan yapms gitmede diyemedmki surat astim istemeyerek yinede gitti..ben yine yanliz basima evde kafayi yemek uzereyim..kimseyle konusup dert yanmakta istemiyorum icime kapandm iyice cok gururuma dokunuyor nerden nereye geldim gucsuz gorunmek istemiyorum kimseye...boyle olmak boyle bi hayati istemiyorum Allahim.. sagsalim bebegimi kucagima alip kpssyi kazanip kendime ait sosyal bi hayatm olsun yoksa bu halimle nasil istedgm gibi bi anne olabilirim ki kendimi bu kadar ozguvensiz ve gucsuz hissederken bu yuvayi nasil neselendirebilirim..sen yardim et Allahim umudumu koreltme her sey guzel olcak bi gun degil mi...

Sevgili günlük...
Bugünlerde yapmak istedigim tek sey avazim ciktigi kadar bagirip cagirmak...

Sevgili Gunluk

bugun bir cok duyguyu yasadigim bir gun oldu ..
Canim sevgilim iyi ki var, hep olsun, Rabbim bizi korusun birbirimize bagislasin insAllah
Uzaktada olsan kalbimdesin biricigim

Sevgili günlük canim cilekli bir pasta istedi hatta bögürtlenlide olabilir

Ooff günlük o of..
Öğlenden beri bir ağlama krizidir tuttu beni.Herkes "noldu " dedikçe daha çok ağlamaya başlıyorum ..İçim o kadar dolmuş ki o kadar çok sıkmisim ki kendimi bugün metroda otobuste ağlaya ağlaya geldim. Halen gözlerim kurumadi. Kendime mutluyum, dimdik ayaktayım maskeleri ağır gelmeye başladı. Hic birşey yokmuş gibi davranmak.. Olmuyor .. Dayanamıyorum.. Bugün de Allahın izniyle bitsin geçsin.. Sabaha yine aynı maskemi takip devam edeceğim.. Allahım sabır ver..

Son zamanların en berbat gününü yaşadım be günlük, bir olayı daha kaldıramayacağım. Kahve yaptım çalışmam lazım diye ama beynimi boşaltamıyorum şu an.

sevgili günlük kendimi dinlemek istiyorum..

şöyle oturup plan yapıp uygulamak istiyorum...

sahile karşı..

denizin mavisi yeşilin bin ton ueşliğinde...

huzura dalmak istiyorum...

Gunlukcan seviyorum seviliyorum buna sukrediyorum.. ama gel gorki aile beni korkutuyor... bu ara buna taktim.. hep bir arada ne varki yani.. bana yapmasinlar iste.. uzak dursunlar benden.. orda bi gelin basima biraksinlar beni kendi halime.. kocam ilgilenir gerekirse.. hic sikayet etmem.. gelmeyin bana.. yalniz kalcam kimsem olmiycak orda biliuorum ama onlarlada dibdibe olmak istemiyorum.. ayy bu dertlerle nolurum ben simdiden bouleyim evlenince halime yazikk

Gunlukcan seviyorum seviliyorum buna sukrediyorum.. ama gel gorki aile beni korkutuyor... bu ara buna taktim.. hep bir arada ne varki yani.. bana yapmasinlar iste.. uzak dursunlar benden.. orda bi gelin basima biraksinlar beni kendi halime.. kocam ilgilenir gerekirse.. hic sikayet etmem.. gelmeyin bana.. yalniz kalcam kimsem olmiycak orda biliuorum ama onlarlada dibdibe olmak istemiyorum.. ayy bu dertlerle nolurum ben simdiden bouleyim evlenince halime yazikk

selam galiba burası günlükmüş,

orta malı gibisin günlük neyse sana yazmıycam da nereye yazıcam, bir ismin var mı ? günnük diyeyim sana...

Bugün ne fark ettim kaç yıllık eşim, benimki, beni aslında hiç bir zaman yemeğe çıkarmamış, garip mi geldi sana? Sen kadınsan hemen yadırgamışsındır beni, neyse böyle işte... hep alışveriş merkezlerinde veya sokak aralarında dönerci, pideci, hamburgerciye gittik de hiç akşam yemeğine özel biryere götürmemiş, ne evlilik teklif ederken, ne başka bir akşam... bugün akşam bir konuda ona yakınırken fark edip söyledim... çok saçma ben bile şaşırdım, neyse böyle işte,

galiba başka dertlerim varmış ama ben fark etmemişim yani bu çok saçma büyük önemli bir konuyken görmemişim. kolay gelsin başın kalabalık gibi 13 bin kişinin gününü dinlemişsin.

Sevgili Günlük...Evet hayatımın 1 yılını mahveden insanlar beni öldürmedi ama bana mutsuz uyanmayı ogrettiler nefretin ne olduğunu onlardan öğrendim sevgisizligi gözlerinden gördüm...aferin size!!

sevdiğim çok değer verdiğim eşyalarımı, en yakınım sandıklarıma verdiğimi ama onların bana vermediğini fark ediyorum, yıllardır bir eşyaya ihtiyacım var ve alamıyorum, o sevdiklerim alsana diyor alamadığımı da biliyorlar kullanmam için bile vermiyorlar sormaya da çekiniyorum, öte yandan alamıyorum gücüm olmuyor ama benim olsa çoktan ben onlara vermiştim, çok saçma çünkü bu bana kendimi ezik hissettiriyor. sana daha açık yazmıycam günlükler her zaman okunur çünkü, günlüklerin yazılma amacı başkasının okuması gibi sanki burda da foruma google'e ordan da dünyaya açık, iyi ki üstü kapalı yazdım.

Günlük

Ne olur o gün gelsin artık gelsin ve çok mutlu huzurlu olalım...

Verdiğim kilolar geri geliyor günlük,ne yedik.

-İyi yedik haa...
-Güzel yedik...
-Yalnız bayaa yedik ha...
-Ama iyi yedik.
-Fakat ne yedik be...
-Kabul edelim,güzel yedik...

sevgili günlük Allahıma binlerce şükürler olsun ki atandım..hem de onun şehrine..ama bu sefer de o başka bir şehre taşınmış. benden 3 gün önce şimdi tek eksiğim o yarın doğum günüm ne var yani kutlasa...imkansız olduğunu biliyorum ama hayali bile güzel..kimbilir gerçekleşse ne kadar da mutlu olurdum.. umarım şu an dilek kapım açıktır.

Sevgili gunluk esim iki gundur evdeydi, bugun ise gitti. Hasta gitti aklim onda. Bi de yalniz kahvalti yapmaktan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…