Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük ,
Kar gelse diyorum.
Pijamalarımızı giysek .
Pofuduk terliklerimizi ya da ev botlarımızı giysek pencere önünde kitabımızı okusak .
Olmadı film izlesek diyorum .
Böylesi küçük heyecanlar lazım galiba bana

Kader/nasip/kısmet diyorum.

Sevılmek istıyorum,onun bana asık olmuş olmasıbı dıliyorum hakkımda hayırlı ıse gec olmadan Açılsın yoksa yollar benı cagırıyor.Hadi bilmiyorsun ama zaman kalmadı hadi bir cesaret seni pişman etmeyecegim sende benı etme bakışmakarın zamanı degıl ya şimdi yada sonsuza dek hoşçakal .Biliyorum açılamayacak bu yarım kalacak .

SEVGILI GUNLUK;;;
BEN HIC BECEREMEM BU GUNLUK ISINI AMA ICIMI DOKMEYI DENEYECEGIM SANA.
BUGUN HEYECANLA KALKIP ARKADASLARIMLA BULUSTUM.BIRAZ DOLASALIM PAZARDA DEDIK.
5 YILIN OZLEMI YUREGIMDE SAKLIYKEN KIMSELERE BELLI ETMEME CABASIYLA COCUKLARA ABLALIK YAPTIM.ANNELERIYLE MINIKLERIN OYUNCAK TELASI VARDI.GULUCUKLERI VARDI.
ANNEM SEN ISTERSIN BEN ALMAZMIYIM SOZLERI VARDI.BEN DEGIL O ONEMLI DIYENLER VARDI.
PEKI YA BEN .
BEN NEDEN BASKALARININ COCUKLARINI DEGILDE KENDI YAVRUMU ALIP GEZEMIYORUM.
NEDEN GONLUMCE IC CEKMEDEN COCUK REYONLARINDA DURUP BISEYLER ALAMIYORUM.
NEDEN BIR KEZ OLSUN ANNE DIYEN BI COCUGA RAST GELMEDEN EVIME GERI DONEMIYORUM.
NEDEN HERKES ANNE OLAMIYOR.BU HAKSIZLIK DEGILMI?BAKAMAYAN ,ISTEMEYEN ONCA KISI VARKEN NEDEN ICI YANANLAR MAHRUM KALIR ANNELIK DUYGUSUNDAN.YINE YORULDUM ISTEMEDIGIM SEYLERI GORMEKTEN.YINE YORULDUM HAYALLERDEN.YINE YORULDUM ISTEMEKTEN.

EVET HEP BI YORGUNLUK ,HEP BI UMUT, HEP BI TELAS, HEP BI COKUS .
ELBET BIR GUN OLACAK GUN GELECEK BENDE GULECEGIM AMA BU YASLARIMA GERI GELECEKMIYIM??
BUGUNLER GERI GELMEYECEK AMA GELECEKTEKI GUNLERIMDE DERTLE DOLMAYACAK INSALLAH...

Selam günlük. Bir sitede fransız dantelli gelinlikler gördüm de ahh dedim burda bir forum vardı, koştum geldim
Hayat gün geçtikçe zorlaşmaya ve bir o kadar ilginçleşmeye devam ediyor. Level atlıyorum galiba. Bir de tarihe not düşmeden edemeyeceğim; o hemen hemen her kızın hayatına giren çekici ve hanzo tip benim hayatıma giremeyecek, başarabilirim bunu evet direniyorum. Sorry Mario, but prenses başka kalede.

Sevgili günlük ben niye böyleyim? Nasıl kısa süre içinde bi gökte bi yerde olmayı basariyorum? Nasıl bazen çok güçlü hissederken herşeyi yapabileceğimi düşünürken bazen tam aksini düşünüp hiç bişey beceremeyecekmis gibi hissediyorum?

Yoruldum artik bu durumdan...

Günlükcan mutlu değilim herseyim var evim arabam işim hepsi ama mutsuzum.bazen diyorum ki keşke bunların hiçbiri olmasaydı onların yerine beni seven bir eşim , kirada olsa mutlu olduğum bir Yuvam , hayırlı çocuklarım olsaydı. bigün olur mu bunlar, ben pek sanmıyorum . Artık bu konuyu düşünmek istemiyorum ama Ben evliliği düşünmesem de sürekli karşımda nette ,tv de, sohbet ederken.... Kısacası her dakika hatirlatacak bişey çıkıyor .bazen diyorum ki biri çıktı karşıma evleniyorum o çok istediğim gelinliği giymişim acaba o gelinlik 20 li yaşlarda birine verdiği heyecanı bana da yaşatır mı ? Cevap belli HAYIR .... Bugün dilimde sadece şu kelime vardı KEŞKE......

KEŞKE HAYATIM DAHA GÜZEL OLSAYDI...

günlük iyi geceler , uyursam belki rüyamda mutlu olurum ha ne dersin....

Artık daha farklı olacak demekle olmuyor mu acaba, çok sıkıldım günlük. İnan aynı şeyler aynı durum daha ne kadar son bulacak. Son buldurmaya gücüm var mi bilmiyorum çünkü gerçekten sıkıldım. 10 defa 100 defa daha yazacağım sıkıldım çok sıkıldım. Şöyle yoldan geçenleri kolundan çevirip sıkıldım artık diye bağırmak istiyorum yada saatlerce koşmak sonunda yine sıkıldım diye bağırmak istiyorum anladın mi günlük sıkıldım! Zor hemde çok zor aynı şeyleri tekrardan sil baştan yaşamak zor. Bu sefer sonu güzel olsun istiyorum. Güzel olsun ki artık yeni şeyler yapayım mecburiyetten değilde hayallerim için çalışayım. Şöyle doyasıya bi uyuyayim ruyalarim farkli olsun eskilere gtmeyeyim, herşey çok daha güzel olsun. Yeni başlangıçlar şimdikinden çok daha güzel olsun. Olacak mi sence?? Aman ben günlük böyle saçma sapan şeylerle uğraşmamaliyim olur veya olmaz banane. Ben gecmisle bu kadar ugrastigimdan kaybetmedim mi hep. Sıkıldığım için pes ettiğim için kaybettim ben. Boş işlerle ugrastigim için zorlandigimda bıraktığım icin daha sonra geri donmedigim için kaybetmedim mi ben sanki. Su an bu kadar sıkılıyorsam bu kadar yorgunsam bunun sebebi yine benim. Benim biran önce kendimi duzeltmem gerek. Duzeltmek istediğim o kadar şey var ki. Kendimden baslamaliyim. Bugün o gün olsun günlük. Hani o da birgun konuşmayı yarıda kesmek istedim ve farkettim bazı şeyleri diyor ya bende yazımı yarıda kesiyorum ve gidiyorum. Bak bugün o gün olsun hataları düzeltmeye başladığım ilk gün olsun bugün. Bak kendime söz veriyorum sende kayitli tut bunu günlük bugün yapmam gerekenler bitecek inşallah. Yarına kalmayacak uyudugumda çok yorulmuş olacağım. ben gider artık.Bu arada ben o eski gunluge yazarken hep dua isterdim. Olursa gören birileri dua eder mi

Dert ortağım,
mutsuzummmm çünkü sevdiklerimden uzaktayımmm.ailemi o kadar özledim ki hele annemi..canım annem inşallah en kısa zamanda bir mucize olurda hayırlısıyla eski mutlu günlerimize döneriz..evimi odamı her şeyi özledimm.. hep istediğim şeydi bu uzak olmak ama artık istemiyorum Allahım nolur şimdide duy beni en kısa zamanda hayırlısıyla memleketime atanayım..her şeyi herkesi çokkkkkkkkkkkkk özledimm.

Günlük.....
Uzunnnnca bir aradan sonra yine görücü geldi bana. Kadınlar beni beğendi annem 29 yaşında kızım demiş Ama ben 31 yaşımdayım .Akşam kadin aradı annem telefon numaramı verdi çocukla bi görüşelim diye bugün aradı ben işten 5'te çıkıyorum 7'de buluşalım dedi bende hafta içinde çok vaktim olmuyor haftasonu buluşalım dedim tamam dedi ,pazar günü buluşalım dedi cumartesi günü yarım gün çalışıyorlarmış . Özelde çalışıyor çocuk fabrikada güya müdürmüş (güya diyorum çünkü insanlara hiç güvenmiyorum her türlü kazığı yedim çünkü ) . Bilmiyorum günlük içimden hiçbişey gelmiyor çocukla görüşmek bile istemiyorum niye bu kadar mutsuzum ben ,bazen diyorum ki yok olsam, uyusam hiç uyanmasam ... neyse başını agrıttım benim derdim bitmez

HOŞÇAKAL GÜNLÜK ,yazarım gelişmeleri

Hic istedigim gibi gitmiyor .Bosuna hayal kuruyorum boyle olacagi bellliydi.Sadece disardan hayatlari izler oyle bakarim umut etmek benim icin olacak sey degil sacmaladim degil mi yinede insan uzuluyor.Yasamaktaki amac ne cok merak ediyorum boylede hayat olmaz.

İlk kez yazıyorum sana , umarım son da olmaz zira bana iyi geleceğini düşünüyorum sana yazmanın , evet günlük geçen hafta pazar günü sanal alemden farklı farklı insanlarla aldatıldığımı öğrendim öyle içim acıdı ki günlük
, ölseydim sanki daha az acı çekecektim. Nefesim kesildi , kanım sanki geri çekildi ,sanki ömrüm bitti kıyamet koptu ve herşey bir kabustu ve ben hiç uyanamayacaktım. Bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olamayacak huzurlu bildiğim yuvam sahte huzuruna bile dönmeyecekti. Peki ben ne yapacaktım ne yapmalıydım kendimi bırakıp güçsüz mü olacaktım yoksa başımı dik tutup güçlü gibi mi görünecektim. Önümde iki yol vardı ya bu sevdadan ömrümün sonuna kadar vazgeçecektim affetmeyecektim ya da bir şans daha verip benim için , kendini affettirmek için neler yapacağını mı gözlemleyecektim. Ya içimdeki kocaman yara ne olacaktı ,bir daha nasıl güvenecektim. Acaba bende miydi sorun ? Kadınlık mı yapamadım. Belki de doğruydu bir şeyleri eksik yapıyordum ve o eksik parçalar öyle bir tokatla hatırlattılar ki kendilerini çok ağır geldi be günlük ama iyi de geldi birşeylerin farkına varmamı sağladı mesela çok kilo almıştım vermem gerekiyordu , kendimi unutup onunla ilgilendiğim için dişlerim bile sararmıştı saçlarım dökülüyordu ve giderek paspal bir hale dönüşmüştüm. Kendimden çok onun için yaşamışım aman aç kalmasın istediği yemekleri yapayım o mutlu olsun onun mutluluğu ikimize de yeter demişim... Ama çok yanılmışım be günlük önce "BEN" demeyi öğrenmek gerekiyormuş.. Hayatımla ilgili köklü kararlar aldım zayıflamaya karar verdim ve inatla devam ediyorum pes etmek yok artık , kendime bakıyorum artık çünkü ben güzelim kendimin farkına vardım biraz acı da olsa... Sonra ne mi oldu ikimize, aşkımıza bir şans daha vermeyi tercih ettim. Rabbim utandırmasın hayırlısını nasip etsin, umarım pişman olmam...Günlüğümü okuyan arkadaşlarım özellikle benim gibi olanlar şöyle bir durun aynaya bakın güzelliğinizin farkına varın olur mu ?

Günlük yeni gelişmelerle geldim
Dün akşam aradı misafir vardı açamadım msj attım misafirimiz var uygun değilim o yüzden açamadım diye .bulusmak istedi haftasonu bulusacaktik ama bugun buluşalım dedi tamam dedim. Öğle Arası buluştuk aslında yakışıklı hoş çocuk ama hiç ısınamadım ben ,1 saat kadar kaldık bir an evet gitsem diye saate baktım durdum sanki iş görüşmesindeyiz gibi hissettim o kadar resmi sürekli ela hanım hanım...... demesi sizli bizli konuşmasından heralde çok sıkıldım yanında eminim o'da sıkıldı çünkü bir türlü adam akıllı sohbet edemedik konuşacak konu bulamıyoruz ben bişey soruyorum o cevap veriyor bitti o bişey soruyor ben cevap veriyorum bitti . Bir de özelde çalışıyor olmasi içime sinmedi açıkçası .bilmiyorum günlük nolacak Bu halim kimseyle bulusmak istemiyorum artık yeni birileriyle tanışmak istemiyorum hayatıma ömrümün sonuna kadar beni sevecek biri girsin istiyorum artık bitsin istiyorum

Birde çocuğun yanında salak gibi bir pot kırdım sorma. Bunlar şehrin biraz dışında oturuyorlarmış bahçenin falan var mı orda dedim ( amacım neydi hiç anlamadım bunu sorarken ama sonra çok pişman oldum sonra ) çocuk bütün mal varlıklarını anlattı şurda var burda bahçe var şurda üzüm bağı var .o kadar utandım ki anlatamam mal Avcısı gibi hissettim kendimi

Yaz gelsin gunlukcan..... evi isitamiyorum.. donuyorum... ya is yapiyorum yada kendimi disari atiyorum... market market gezmekten biktim... isinmak istiyorum.. babamin evindeki gibi sicacik evim olsun istiyorum ama isinmiyorrr... evimi cok sevmeme ragmen isinmamasina sinir oluyorum.. yaksam fatira cok gelcek.. bolede hasta olcam diye korkuyorum ama simdi idare etmessem karda naparim ben.. offff babaevimin sicagini ozledim....

Bagirasim var kimsenin olmadigi yerlerde haykirasim var bu lanet olasica duzene neden ben degil nedennnnnnn Bir umut ya bir cesaret allah icinizi sevgi ile doldurmadi mi bu gozlerim ,kalbim,aklim sen seni cagiriyor hadi cik gel be cikkkk .Sana sadik ,durust ,sevgi dolu nasil da olurdum sadece senin sadece senin olurdum.Hadi zaman yok gidiyorum hadi bekleme bakma bana oyle gel yoksa birgun bakmissin ben yokum gozlerin aramayacak mi unutacakmisin hemen Neden boylesin seni tutan ne bu kadar korkak misin bak agliyorum artik .

Zeynepp20 çok tatlısin.:)
Başka gelismeleride yaz:)
Ama ümit var ol seni o dua topiginden taniyorum bence hakkında hayırlısı olcak uzme kendini nasip diye düşünmek lazım.:)

Gunluk bazen ya birak be olucaksa olsun cok yoruldum zaten duzelmiyor diye soylenirken bir saat sonra hayallerim var benim hemde cok degerli hayallerim. Devam etmeliyim sonu guzel olacak bir gun sabah kalktigimda mutlu olacagim bu sikintilarin meyvesini alacagim diye dusunurken buluyorum. Dun birkez daha anladim ki kotu dusunen olumsuz dusunen, hayalleri olmayan kisilerle pek konusmayacagim bu konulari onlara biseyleri fark etmeleri gerektigi icin ugrasirken olan bana oluyor hemen kotu etkileniyorum. Once kendime yardim edecegim bu konuda. Gunluk hayatimda ilk defa bu kadar keske dedim sanirim umarim son olur. Suan hala ne yapacagima karar veremedim ilk defa bu kadar kararsiz kaldim. Umarim buda son olur. Bir yanim git diyor bir yanim kal. Bi an beyaz dusunurken bi an siyah dusunurken buluyorum kendimi, nasil olacak bu durum? Olumlu dusunmenin yolu nedir? Basarisizliklara ragmen pes etmeden devam etmenin yolu nedir? Hayallerinin pesinden gitmenin yolu nedir? Sen tecrubelisindir simdi bu konularda anlatsana bana da?

Sevgili günlük ,
Bu aralar duygusalllıktan ölecek moddayım .Hayır bünyede alışık değil ters etki yapacak diye korkuyorum.

Film,dizi,kitaplarda olanlara karşı sürekli ağlıyorum . Çokta etkilenen bir insan değilimdir aslında

Sevmediğim Elena için bile ağladım

Gidip birkaç bölüm dizi,birkaç sayfa kitap daha okuyayım da ağlayayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…