- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
Günlükcan
Dün buluştuğumuz da aynı otopark 'a araçlarımızı bırakmışız kalktık yürüyorduk ben taksit yatırıcam burdan ayrılalım isterseniz dedim tamam görüşmek üzere dedi ayrıldık. Sonra ben aractayken tlf çaldı baktım bu zaten araç kullanmada acemiyim açmadım hemen msj yazdı "ela hanım bir daha ne zaman görüşelim " diye10 dk olmuş ayrılalı daha hemen bu msj çok mu beğendi beni yoksa benim fikrim ne onu mu öğrenmeye çalışıyor çözemedim. Bişey yazmadım iş yerine geçtiğimde whatsaptan yazdı yazdığım msj gelmedi mi diye geldi ama trafikteydim yazamadım o yüzden dedim. Tekrar ne zaman görüşürüz dedi bilmiyorum bakalım dedim .peki yazdı bitti . Ne aradı ne sordu .beni beğenmedi heralde yoksa biraz üstelerdi kız evi naz evi sonuçta onun üstelemesi gerek şu günü buluşalım falan filan diye . Neyse akşam eve geldim annem soruyor noldu falan diye faceden fotosunu gösterdim kabul et diye tutturdu, tamam Allah var hoş cocuktu ama ne bileyim olmadı kısmet değilmiş. farklı adaylarla devam edeyim diyecem farklı aday yok , pardon hiç aday yok kafam cok karışık günlük sorma Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
Bir gelişme olursa yine yazarım HOŞÇAKAL GÜNLÜK ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?