Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük

Çok özledim hemde öyle böyle degil keske bi görebilseydim dünyalar benim olurdu acaba unutmusmudur ki beni hatırlıyormudur o gittigim gun masama bakip yoklugumu fark etmismidir

Tekrar görebildcegim gün için dualar ediyorum ve inanıyorum tekrar gorecegim

Rabbim onu hep mutlu etsin ailesine bagışlasın

selam günlük bugünlerde inanılmaz karamsar,yorgun ve mutsuz hissediyorum kendimi belkide beklediğim şeyler olmadığı içindir.Dün gece rüyamda onu gördüm yani bir rüya ancak bukadar saçma olabilirdiAblama anlattım hangisine yorum yapayım ki hiç bukadar karışık rüya duymamıştım dedirüyanın bir bölümünde biri dinazorlarla ilgili bir şarkı söylüyor dinazor özleminden vs bahseden duygusal bir şarkı bu benimki gidip ona sarılıyor çok duygulanıp filan..Nekadar saçma bir rüya burdan çıkar artıkama onu ilk defa rüyamda gördüm
birde Zeynepp20 arkadaşla ilgili gelişmeleride sabırsızlıkla bekliyorum

Günlükcan
Dün buluştuğumuz da aynı otopark 'a araçlarımızı bırakmışız kalktık yürüyorduk ben taksit yatırıcam burdan ayrılalım isterseniz dedim tamam görüşmek üzere dedi ayrıldık. Sonra ben aractayken tlf çaldı baktım bu zaten araç kullanmada acemiyim açmadım hemen msj yazdı "ela hanım bir daha ne zaman görüşelim " diye 10 dk olmuş ayrılalı daha hemen bu msj çok mu beğendi beni yoksa benim fikrim ne onu mu öğrenmeye çalışıyor çözemedim. Bişey yazmadım iş yerine geçtiğimde whatsaptan yazdı yazdığım msj gelmedi mi diye geldi ama trafikteydim yazamadım o yüzden dedim. Tekrar ne zaman görüşürüz dedi bilmiyorum bakalım dedim .peki yazdı bitti . Ne aradı ne sordu .beni beğenmedi heralde yoksa biraz üstelerdi kız evi naz evi sonuçta onun üstelemesi gerek şu günü buluşalım falan filan diye . Neyse akşam eve geldim annem soruyor noldu falan diye faceden fotosunu gösterdim kabul et diye tutturdu, tamam Allah var hoş cocuktu ama ne bileyim olmadı kısmet değilmiş. farklı adaylarla devam edeyim diyecem farklı aday yok , pardon hiç aday yok kafam cok karışık günlük sorma Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
Bir gelişme olursa yine yazarım HOŞÇAKAL GÜNLÜK ....

Bence çocuk seni beğenmiş . Bence mesaj yaz şu gün musaitseniz görüşebiliriz diye

Bugün şunları çok iyi anladım
1.Hayatta kimse için üzülmeye,saplantı haline getirmeye değmez
2.Boşa ümit edilmez
3.Tam tımarhanelik olduğumu çünkü bir iki saat önce üzüntüden beynim uyuşurken bi kaç saat sonra dans edicek moda girmem
4.Hayat ben onu nasıl görür yaşarsam bana aynı şekilde davranıcak
5.Herşeyin bir sonu var...Bağlanmak en büyük hatamdı.

Sorun aslında kendini insanların gözünde nekakadarcıksın bunu çözdünmü gerisi çorap söküğü gibi geliyor bunca senelerin içinde aslında nelerin üzerini örtüp bastırmışız canımız saydıklarımızın ne çıkar düşkünü olduğunu biraz örtüyü kaldırınca onların c sevdiği olmadığını görmüşüz velhasıl bunca sene 1 aldatmaca ile yaşayıp kendimize bunu reva göstermişiz itiraf ediyorum özür diliyorum hakkımı koruyamadım benden bunları yaşatanlara dur diyemedim ....

Bugün benim doğum günüm günlük...

Sabah eşim kutlarken bir fena oldum, hamilelik hiç yaramadı, zaten duygusaldım iyice sulu göz biri oldum. İşe geldim annem mesaj attı. Biz biraz mesafeliyizdir, sevgisinden zerre şüphem yok elbet ama gösteremiyor işte bizde ondan nasıl gördüysek öyle yaklaşıyoruz. Evlendim, ilk kez ayrı bir evdeyim, daha bir özlüyoruz galiba, birbirimizin kıymetini anlıyoruz. Çok içten, dualar ettiği bir mesajdı, yarım saat kendime gelemedim.

Bitsin bugün bir an önce, bebeğime kıyamıyorum, etkilenmesin o.

O değil de bu sulu gözlülükle ben doğuma nasıl giricem

Eşimi çok özledim günlük şuan askerde gün sayıyoruz küçücük kızımın hergün baba demesi kapıya bakması pencerede beklemesi çok üzülüyorum.Yalnızlık çok zormuş.Gelse artık ama şafak 118

mal mal oturasım bol bol uyuyasım geliyor bugünlerde günlük. depresyona mı giriyorum ben nedir

Sevgili günlük,
2016 sence benim yılım olacak mı? İğrenç geçen bir yılın ardından. Umutluyum da.. İnanmadan.
İnanınca ve olmayınca yıkılırım bilirsin..
İçim sıkılıyor.. Hemde çok.

Sevgili günlük;

O kadar attığım birbirinden güzel resimleri görmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor? gerçi hissediyorum yine faceyi açtım diye sorguya çekileceğim

Bir kez daha anladım ki anne sözünü dinlemek hayatımda yaptığım en iyi hareket... Yoksa ne halde olurdum kim bilir!

Günlükcan son dakika gelişmeleriyle geldim :) . Çocuğun annesi aramış (yani kayinvalide aday adayı ) ne diyosunuz demiş annem de kızıma sorayım şimdi evde değil demiş, çocuklar bir defa görüşmüşler bir daha görüşsünler iş çıkışı demiş annemde akşam olmaz demiş . Bigün gelelim aileler tanışalım demiş . Bi yanım diyo ki ALLAH'a Sığın kabul et ,bi yanım diyo ki sevmeden olmaz .yanında bu kadar sıkıldığım bi adamı nasıl kabul edeyim ALLAH SONUNU HAYIR ETSİN İNŞALLAH

sevgili günlük; bugün de sevdiceğimin ailesine olan sinirimle kıskançlığımla sınandım bu kez tutamadım kendimi patladım fakat ayrılmak diye bi şey yok diyerek ayrılmayı kabul etmedi napıcağımı şaşırdım çok da seviyorum hayırlısı artık

sevgili günlük karnım çok ağrıyor benim ya hayır nazlancam niyazlancam adama da yapamıyorum. nasıl denir ki ay bitanem ben özel günümdeyim nazımı niyazımı hoş gör diye. en iyi şu günler geçene kadar hormonlara ve sinirlere dikkat.

GUNLUK KARDES

YINE AYNI SEYLERI YASADIM.ANLA ISTE SENDE.
HER GUN AYNI SEYLERI YAZMAYAYIM.FARKLI BISEY OLURSA HABERDAR EDERIM SENI.

UMUT VAR .SABIR VAR .KORKU VAR .HEYECAN VAR.BOL BOL DUA VAR.
VARDA VAR VALLAAA BUNLAR VAR AMA DEGISEN BISEY YOK SORUNDA ORDA.

merhaba günlük,
bir insan neden whatsap durumuna mesleki ünvanını yazar, yada neden facete o şekilde hesap açar.Düşünsene mühendis xxx diye açılmış bir hesap Allahım bu insanlardaki ego nedir ya.Zaten bu ve benzeri birkaç durumdan davranışlarından, sinir olduğum biri ile dün baya bir tartıştık telefonda.Sinirden elim titredi sonra düşündüm de yaptığım bir yanlış yoktu ,hata yoktu o sesini yükseltmeseydi tartışmayacaktık belkide sorun halledilecekti.O yüzden kendine gel kızım talya üç kuruşlık insanlar için bozma moralini diyerek sakinleştim.İşin kötü tarafı ben iş dolayısı ile bu insanla sürekli muhattap olacağım.Allahım beni nelerle kimlerle sınıyorsun

Gunluk kendime o kadar kiziyorum ki. Cok sıkıldım. Daha concede aynisi oldu bi ara iyi oluyorum hoop yine ayni seyler. Nasil duzelecek. Benim kavgam kendimle bunu nasil asacagim. ya ben boyle olmak istemiyorum. Cabaliyorum ama yoruldum. Bunlari oturup konusmak istiyorum ama olmuyor. Bazen kendini okadar degerdiz hisseder ya insan oyle bi durum istemem kendi kendimi kandiriyormusum gibi geliyor. Dun mesajda yazarken farkettim de hic biri beni mutlu etmiyor heyecanlandirmiyor. Bu donem gecici bi donem farkindayim ama bu imkanlaea bir daha sahip olamayabilirim ki olamam da bunun da farkindayim su alti ay bi daha belki bu kadar onemli olmayacak ama ben hala .... Cumleyi tamamlayacak hal kalmadi psikoloji Bishkek demiyecegim bozulacal psikoloji kalmadi sikintidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…