Popüler Konu Sevgili günlük...

Ah be gunluk hayat bos inan ki, biz bu faní dunyayi cok takiyoruz. Ölüm o kadar yakın ki hepimize. Unutuyoruz. Degisik bi gun gunluk. Ben guclu degilim. O sekilde guclu olmak istemiyorum. Sevdiklerin hala hayattaysa uzulme bugunluk bari onlarin hatrina sikintilarini unut. Bugun oyle yapmak istiyorum iste.

Kahroldum bugün günlük... Tam eve gelirken onun arabasını gördüm. Yakınlardaydı göreyim diye ilerde onu beklemeye başladım. Sonrasında sevgilisiyle bindi arabaya. Tam onlar geçerken ben de karşıya geçmek için yola çıktık. Önümden geçip gittiler ama ben cesaret edip de bakamadım. Uzaklara baktım, yere baktım ama onların yüzüne bakamadım... O beni gördü mü görmedi mi bilemiyorum. Gördüyse ne hissetti, ne düşündü acaba? İnsan nelere alışıyormuş ben kimbilir daha nelere alışacağım belki. O kadar zordu ki yüzüne baksaydım daha da kahrolurdum herhalde. Ben 2 yıldır kimseyi alamadım kalbime, ilk aşk ne zormuş meğer...

Sevgili Gunluk,

Aradan gecen sikintili bir ayin ardindan nefes aldigi hissedebiliyorum. Ne zormus huzursuz olmak! Insan, saglikli ve huzurlu gecen her saniyesi icin sukretmeli. Sukurler olsun!

8 haftalık masalım bugün bitti günlük can.
Aldılar yavrumu, durmuş kalbi...

Sevgili günlük
Şu çalışan anneler tü kaka topiğinden banlanmışım, ben çalışmayanlara tü kaka demedim ama hani bizleri asıp kesene kısaca sen kimsin demişliğim vardır evet. Suçsa bile pişman değilim, had başka birşey herkesin bilmesi gereken.
Ondan sonracıma Cuma günleri de süt iznimi kullanıyorum
E hafta sonu da yine evdeyim
Bebeğim var giremeyeceğim
Kısa bi özet geçeyim dedim, özet bizim işimiz hani es geçmeyeyim
Pazartesi iş günü zaten masa başındayım ve tekim , kk ya gelir topiklerinize misafir olurum kısmetse hani

Eve dönmeyi dört gözle bekliyorum ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum ne de annemi görebiliyorum... Zor...

Günlük içimden anlatmakta gelmiyor artık. Bosvermeklede olmuyor. Bu kadar sıkıntıya degsin bari dimi. :/ yazın eve giderken guzel haberle döneyim. Bide konuyla alakalı değil ama özledim günlük. Güzel haber vererek dönmek istiyorum.

Hayatın zorluğunu mu yasicam bir kerede ben mutlu olayım. Bu sene olur mu acaba 2016 benim yilim olur mu acaba? Yok boşuna hayal kurma sen eve kapinican. Sana yok hayat sana yok sevinmek evinde ölümü bekliyeceksin. O zamanda ailen daha huzurlu ol ucak. Az kaldı günlük an üretime beyaz gelinliikle gidicem. Orda sevip evlenicem. Z

Sabaha karşı elektrikler kesildi, her yer zifir karanlık, ellerimi dahi göremedim, ne az şeye şükredip ne gereksiz şeylere dertleniyormuşum, sağlık sıhhatimin olması, görebilmek ne büyük lütufmuş, yataktan hafifçe kalkıp küçük pencerenin buzlu camından süzülen cılız ay ışığını görünce defalarca şükrettim.

Aldığım nefes, sağlığım her biri birer lütuf. Şükredebilmek dahi bir lütuf, bana kendini asla unutturmadığın için şükürler olsun Allah'ım.

Gene yollar mı çağırıyor günlük ne olur artık ümitlerimi de hayallerimi de yanım da götürmeyeyim istemiyorum onları her gün kendimle konuşmaktan bıktım usandım dinlemiyor bu kalp boşa herşey unut gitsin unut.Gidiyorum gittiğim yerde artık bitecek aşka da sevgiyede özlemim kapatacağım bu yalan gönül sayfasını bana da bu yakışır.Yaş gelmiş te geçiyor dıye dertlenmek yok kaderıne boyun eğmek var .Çok yer gördüm çokta insan sen hiç bir yerde yoktun ben artık senı aramaktan vazgeçtim kapattım bu sayfaları ne için varlığım var bılmıyorum çok boş dunya mutlu olamıyorum.Çocugum bile yok bana annem dıyecek sarılacak küçük bir yürek ne zamana kadar severım benım olmayanları allahım sana sıgınırım benı bu dertten kurtar.Baskalarının senın de cocugun olsaydı anlarsın demesı,evlimisin demesi ,hadi evlen artik bak yasin geciyor ,duymak istemiyorum bunlari .Kimsenin olmadigi yerlere gidip bagirmak haykirmak geliyor hickira hickira aglamak ,denize birakmak kendimi bir daha kimseler bulamasin uzaklasmak herseyden herkesten kimim ben ya kim var miyim bu dunyada .Hic bir seyi hak etniyorum demekki hic...Yolcu yolunda gerekir hadi aklim kalbim ,yuregim yarim kalan hayallerimle gidiyorum bu sehir den .Sabretmek ,beklemek ,bekletilmek cok zor cokkkk

Sevgili gunluk,
Yanliz kimsesiz ve caresiz hissettigim bir geceden daha merhaba.. Oyle bi carsizlikki bu beni benden alan icimi canimi alev gibi yakan.. Hani derimya hep kendi kendime basima bi is gelince bundan daha kotu ne olabilir diye.. Bak hayat her seferinde bu sozumu bana tokat gibi carparcasina bir yenisini ekliyor hayatima.. Beklemedigim olaylar sasirdigim insanlar ve cok guvendigim kendim, nasil bir hayatki bu kendime olan guvenimi dahi paramparca ediyor. Hergun dinliyorum kandimi hergece o gunun muhasebesini yapiyorum acaba nerde yanlis yapiyorum yada yaptim diye ama yok bulamiyorum. Insan kendinde bulamazmisya hatayi belkide ondan mi dersin.. Belki de gozumde cok buyuttugum cok guvendigim kendime yoz konduramiyorumdur olamaz mi ? Cocuklugumdan beri kovaliyolarmis gibi yasadim hayati her dakikam bi sonraki dakika olecekmisim gibi gecti bunca zaman sagir oldum dilsiz oldum lal oldum sanki.. Anlatamadim kendimi kimseye be gunluk.. Bulamadim bana benden baska bi dost.. Kurtalamadim nereye gittigini bilmedigim bu yoldan.. Sıkıstım kaldim kendi dunyamda kendi labirantimda.. Kafamdaki cikmaz sokaklarda cevaplanmamis sorularda sıkısıp kaldim simdi kendimi birakiyorum hayata kaderime bu gune kadar egmedim basimla inatla bas ederken, bu gun artik "pes" ediyorum, sen kazandin.. Hadi surukle beni simdi istedigin yere....
Benim dunyamda sadece bir iki sozcuk olarak kalsin bu gunlukte.

Sevgili günlük,
Dizi senaryosu gibi hissediyorum kendimi
Hergün bir olayla uyanmak maceralı görünse de uzun vadede çok zor
Tam kızımın öksürüğü azaldı ateşlenmeleri dindi
Eşimin hastalığı geçti geçecek derken
Güm alnımda kocaman sivilce mi desem boynuz mu bişey belirdi
Pazar cildiyeciler yok, acildeki doktorda salladı bi merhem
Ah keşke basit bişey olsaydı doktora bile gitmezdim ki ben estetik burun operasyonu geçirmişim gibi göz altıma kadar yayıldı
Mikrop mu kapmışım nedir, bugün işe geç geldim önce bir cildiyeciye göründüm
Yedik bi güzel iğneyi, hap kolay hani onu yazmasam da olur
Üff gebelik atlatmış biri olarak hastanelerden bıktım hele hem tiroid hemde kansızlık yaşıyorsanız 10 adette kansızlıktan iğne yemişseniz şu bahsi geçenleri yaşamak o kadar sıradan gelmiyor öğğğ geliyor sabah sabah
Ha tabi sıra bekle, trafiğe takıl, derken işe öğlen geldim
Patrona selamlar

Allahımm 5 yıllık fizik macerası bugün bitti resmen zil takıp oynayacaktım mutluluktann

sevgili günlük;

ne oluyor 2 gündür. nazar mı değdi? canım neden bu kadar çok acıyor. bitmesi gitmesi gerektiğinin farkındayım ama yapamıyorum günlük severken git dememe rağmen gitmiyor. ne kal demeye gücüm var ne git demeye. ama kırıldım binlerce parçaya ayrıldım günlük.

sevgili günlük;
ben resmen sinir hastası oldum sinirimden çıldırdım ağladım psikolog şart oldu

Bebegim nolur busefer beni birakma.ucuncu kaybi yasatma bana.umutlarimi bitirme.ski ski tutun bana.yasadigim acilari unuttur.gozyaslarimi sevince donustur.Allahim yalvariyorum sana.giden bebeklerimi geri gonder ama busefer alma benden

Kari istemiyorummm... soguktan nefret ediyorum.. allah bu sogukta evsiz barksizlara yardim etsin. Ben evimde donuyorum isinamiyorum onlar ne halde kimbilir.. zengine ne ala kar gelmis senlik gelmis... yok yaz gibisi yok... her butceye uygun mevsim. Ac kapilari otur sicak sicak.. bir an once su kisi hasta olmadan atlatmak umidiyle.. yeni yil tum sicakligini bereketini getirsin hepimizin evine...

Dün aşırı kanama ve sancıdan eşim acile götürdü.
O hastaneyi görmek dahi istemiyorum.
Cuma günü geliyor aklıma...
Neyse dr her bünyenin kürtaja farklılık gösterdiğini söyleyip gönderdi.
Kan tahlilinde sürekli düşen kan değerim adamın umrunda olmadı.
Kan kaybından gideceğim bir gün Allah korusun.
Canım her türlü yanıyor, ama evlat acısı daha çok yakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…