Popüler Konu Sevgili günlük...

Mutsuzum. Gerçekten çok mutsuzum. Yetişemiyorum çünkü. Hem ders çalış, hem spor yap, hem diyet stresi, günlük koşturmacalar derken insanlıktan çıktım resmen. Yeni yeni mutlu olmaya başlamışken saydıklarımın hepsi birleşince ezilip kaldım altında. Yanında baş ağrısı da eklenince sağlığımdan olmamak için pes ettim artık. Bir süre diyete ve spora ara..

sevgili günlük;
bir insan yeniden yeniden her gün aşık olur mu ? gözlerine ömrünü adamak istediği adama. Yahut her gün yeniden yeniden titretebilir mi kalbini aynı adam. Bir aşk benzer mi ? İlk günkü gibi hiç değişmeden aşık olabilir mi insan. Oluyormuş işte seni tanıyınca anladım...

aşk insanı aptal eder

Yoruldum gunluk bu lanet yil bitsin tekrar gelmesin. 32 yasinda ergenler gibi hayata sovuyorum surekli. 32 yasinda:) 3 aydir maas alamiyorum esim issiz. 6 aydir babami goremiyorum kardesimle hayatta tek dayanagim olan kardesimle konusmuyorum. Cunku bana kufur etti hakaret etti 3 haftadir telefonlarina cevap vermiyorum. O kadar kirildim ki. Yine ergenler gibi hayatima sonradan katilan dostum dedigim insanin ne kadar yalanci iki yuzlu ve ahlaksiz oldugunu ogrendim. Bu yasta insan sarrafi olmam gerekmez miydi? Parasizlik soguk mutsuzluk ha bi de cocuk olmuyo ya onu unutmuşum. Sirtima yuklemisim herseyi kamburum olmus. Esimin işinden olmasini saglayan bi pez. Var iste allah onun belasini versin. Onu toprak bile kabul etmesin bu zor gunlerimin sebebi o. Yeni yılda cocuk icin tedaviye baslayacaktik olmadi. Bugun okudum "aglamak kaybetmek degildir yola devam ediyorum demenin farkli bir yoludur"demis bir zati muhterem. Otobuste metroda her yerde agliyorum aman sakin yola devam etmek istedigim sonucu çıkmasın. Cunku ben biktim. Bu hayattan bıktım. Dualarimin cevap bulmamasindan biktim. Tepetaslak olan hayatimdan umutlarimin bedenimden sokulusunden biktim. Kazindi umutlarim kirintisi kalmadi artik. Ise gidecek param bile olmayacak yakinda. Is arkadaşlarımın ben odadan ciktiktan sonra konusmalarindan biktim. Be hey oros.lar Ben size naptim diye bagirmak istiyorum. Her zerrem aska carpiyor demis ya yıldız iste oyledim be. Cok zorluklar gordum ama bu mahvetti beni. Cunku hep kalkmak icin bi nedenim olmustu iste simdi o yok. Kanatsizim. Umutsuzum caresizim. Sana da iyi yillar gunluk

Sevgili Günlük,bu gu gun yılbaşı
O kadar heves etmiştim ki annemle menu falan hepsini düşünmüştük
Bizde hepberaber kutlicaktik
Zaten ben yılbaşına bayılıyorum cocuk gibi seviniyorum yillbasi gelince
Ama ben bu sefer yeni yıla hastane odasinda tek başına giricem
Kizimdan,esimden ailemden ayrı baska bi şehirde üstelik
Gecen gece sancim başladı agridan kipirdayamadim o derece
Tir tir titriyodum öyle böyle aci değil
sabaha karsi hastaneye ulastik çünkü hastane farkli sehirde
Sancim cikti neyse ki ilaclarla durduruldu
Ama doktor tuvalet de dahil ayaga kalkmama izin vermiyo
Dun gece hastanede kaldim bu gece de kalman gerek dedi
off cok canım sıkıldı ziyaretçi saati aksam saat 7 ve 9 arasi
Esim gelecek ama ya sonrasi üstelik tek kisilik bi odadayim resmen yeni yila tek başına giricem resmen
Neyse ki tek tesellim bebeklerimin iyi olmasi

Ay günlük baska şey istesem olucakmis cok sevincliyim doktor aksama gide bilirsin dedi:)
O kadar cok sevindim ki anlatamam resmen sabahdan beri gözüm dolup dolup bosaliyodu her kizimla esimle konustugumda
Ama kesinlikle tuvalet disinda kalkmamam gerek bi de gunde 8 tane hap alicakmisim
inşallah günlük her şey guzel olur ve saglikla zamaninda yavrularimi kucagima alirim

suan cok mutsuzun bazen insanin en guvendikleri oyle cok yikiyor ki oyle co uzuyor ki aslinda burdaki bazi uyelere bosan diyorum rest cek diyorum ama iste insan kendin gelince oyle koly olmuyor gunahim ne benim ya gunahim ne bi adami sevdim sadece cok sevdim ama karsiligi koca bir hic sozde seni seviyorumlar ama laflari bir ancer gibi sablaniyor yuregim yaniyor saat gecenin 2 si oldu ben agliyorum

Bugün sinirler tavandı sonra actık bi şarkı heyoooo koptuk koptuk şarkı ruhuma gıda üleynn gıdaaa

Sevgili günlük;

00.00 oldu ve ben 23'ü de gördüm :) yeni yaşımdan aşk ve iş istiyorum günlük :)

sevgili günlüüük....
ay bi dakka çişim geldi.
döncem.

Sevgili Günlük! Bugun yine onsuzum. Bazen düşünüyorum acaba degiyor muydu vazgectiklerime diye? Sonra gülüşü aklima geliyo ve iyikide onla evlenmisim diyorum. Kocami cok seviyorum, ona kavusmama 39 gün kaldı nasil gececek bilmiyorum. Sanirim bizim sorunumuz ailesi. Keske kayinbabam olmasa

En ust kattan ev falan almayinnnn... yaktigim dogalgazin haddi yok isinma desen sibiryadayim sanki.. hay ben boyle evinde isinmasininda.... evlilikten sogudum valla yaa... gidesim var babamin evinee..... yaz gelsede rahata ersekk... millet 30-40ta isinirken bana reva mi bu ama allahimmmmm

sevgili günlük;
1 gün oldu tam 1 gündür konuşmuyoruz çok özledim ve kıymetini anladım ama telefonu kapatmasına gerek yoktu artık açsa da aramız düzelse

içim şuan çok sıkkın....
yazmam lazımmm ,anlatmam lazım....
biraz önce çok kötü bir haber aldık.....
biliyorum hepsi Allahtan...bu durumda nasıl metanetli olunur ne denilir Allahım...
ne olur arkadaşımıza sabrını ver...gönlüne ferahlık ver...
sabırla beklediğimiz mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip et....
senden başkasına emanet edemeyiz. sen koru yarabbim.....sen bizlere bağışla....

haykira haykira daglara taslara bagira bagira aglamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…