Popüler Konu Sevgili günlük...

ölüyorum günlük cidden ölüyorum bu ne biçim bir hastalık ya. iki iğne yedim br sürü ilacın karışımından daha halen kendime gelemedim

anneme bugün ameliyat demişler günlük, kaçmış hastahaneden.Aslında çok zor bir ameliyat değil ama ameliyat kelimesi bile soğuk ve ürkütücü..Ama biran öncede olması gerekiyor.Bu aralar sağlık konuları malesef gündemde Allah bugünlerimizi de aratmasın.Ablamın bebiş bu ayda olmadı cumartesi regl olduğunu görünce çok çok üzüldüoturduk ağlaştık aslında ona destek olmam gerekir biliyorum ama onu öyle görünce dayanamadım bende.. meğer kısa bir tedavi süreci geçirmiş bize söylememiş..Herşey normal bu ay bekleyin artık bebişi demiş doktor o ayda olmayınca moraller motivasyonlar sıfır tabi.Bizde daha yeni bebek düşünmeye başladılar neden bu kadar takıyor ki diyorduk Allah isteyen herkese versin ablamı da ayırmasın inşallah

Sevgili günlük 20 gün kaldı düğünüme.. 3 senemi verdiğim büyük aşkımla artık aynı yastığa baş koyacağız bir ömür.. Çok heyecanlıyım ve yaklaştıkça stres basiyor sanki hiçbirsey yetişmeyecek, sanki herşey çok kötü olacak gibi gelmeye başladı, gece uykularım kaçmaya başladı Dua et bize tamam mı günlük, 3 yıldır beklediğimiz bu en mutlu günümüz çok çok çok güzel geçsin...

sivilcelerim güzelliğimi gölgeliyorrr günlükkk. tekrardan roaccutaneye başlamak zorunda kalıcam galiba offffffffffffffffffff

Kisi sevmiyorum. .
Sevemiyorum.

Sevgili günlük, bugün içimden geçeni yaptım ve çok doğru hareket ettiğimi düşünüyorum

Baskalarinin derdini dinleyipte senin derdini dinleyecek birtek insan bulamamak ne zormus .Gidiyorum gunluk sen benim dert ortagim herseyimsin agzin dilin olsa beni nasil da teselli ederdin.Neye uzulecegimi bilmiyorum yolumu degistirdim artik umidin kalmasin diye hergun yurumek iskence gibi gelsede kendim icin bunu yapiyorum yapmaliyim.Bakalim hayat bana ne sayfalar acacak aslinda merak ta etmiyorum yine siradan yine asksiz .ey 2016 ti duydunmu dileklerimi :)

Bende iyice saçmaladim ya cok sıkıldım burdan bir an once gideyim ev topla tasi dur ne hayat benimkisi de alisana kadar canim cikiyor valla.Yeni ortam nasil acaba kaynasa bilecekmiyim en buyuk sıkıntım amannn allahım bi kolaylik saglar isim benim hersey meslegim icin cektigim sıkıntılar acilar,herseye ragmen hayati seviyorummmm.Yaz gelse artik ya ne bu kis giy kalin kalin daraldim valla guzel yazliklarimi eteklerimi giymek istiyorum .Neyse ben kitap okumaya devam edeyim gorusuruz gunluk.

sabah sabah çok üzüldüm günlük.Ben kendime dördüncü montu alayım diye düşünürken bir arkadaşın yardıma muhtaç biri ile ilgili gönderisini gördüm faceten..Ezildim resmen utandım kendimden.Arkadaşla irtibata geçip bir miktar para gönderdim hesabına en hızlı şekilde ulaştıracak inşallah.Birde saçma sapan birşey paylaşsak en az 20 beğeni gelir bu olayla ilgili ne arkadaşta nede bende sıfır ilgi, ne güzel beceriyoruz kulaklarımızın üstüne yatmayı..Birde paylaşımlarını görsen hepsi mükemmel insan..ciddi anlamda çevremdekilerden iğrenmeye başladım..

Sevgili günlük,
Bazen unutmak istediklerimizi,hatırlamamanın tek yolu inkardır.
Sanki hiç olmamış ,yaşamamış,yan yana gelmemiş gibi davranmayı bir çıkış noktası olarak görüyorum.
Derken bir şey görüyorum,okuyorum.Tekrardan anılar hücum ediyor.
Ahh,dayanamıyorum artık .Çok özledim seni.Keşkee...keşke son kez görebilsem .
Oysa soğuk bedenine dokunmasaydım tekrar görebilmeyi hayatım boyunca beklerdim.

Farklı duygular ıcındeyim mı desem.. Ne desem bilemedim.. Gece cok agladım yuzum gozum şişmiş.. Deger mıydı aglamama.. Degerdı.kımbıkır belkıde o na karsı son aglayışımdı.hanı ınsanlar uzuldugunde kırıldığında karsı tarafı suçlar ya.. İşte ben once suçladım ama sonra kendımı cok suçladım.. Neden sen hem kadın hem erkek olmak istedinkı..bıraksaydın seyrine.. nereye kadar ezılecektın ya da yukselecektın görseydin.. Sonrasında ıkı cinsiyet mı vs karar verirdın yasamaya yasatmaya ... Vicdan muhasebesi yapıyordum nerede yanlış yaptım.. Buldum sonunda.. evvelınden gelen kalıplaşmış karakterlerimız bır baska evvelınden gelen kalıplaşmış karakterler zıtlaşıyor.. Sonrasında orta yolu bulamadan ıkı aile karışıyor hayatlarımıza.. Tam o esnada kım baskın cıkar ise o kazanıyor sanıyorsun.. İşte tam bu noktada kaybettik biz birbirimizi.. Birımızde demedikkı. Ne oluyor sizlere bır durun bakalım! kac aylık evliyiz bırakın bizi birbirimize gerekirse yönlenırız sizlere.. Hı cok komik ya.. Yaş 20..21.. Karşımızdaki ana babalar bızım ıkı kat farkımız... Onlar yapamamışlar bu düşünceyi bız mı yapacaktık duşunceyı.. PEH.. Sen daha cok karalar siler yazarsın.. Sorun tek basına Çozum mu.. Aglamışsın uzulmuşsun haberi yok.. Sen yaz cız.. Ye kendını.. Hasta ol.. Omrunude oyle tuket.burada son vereyim.. Basım basladı.. Gözlerim günlerdir ne bulanık ne sis.. tuhaf bır görüşlerden bakıyor. Hadı hayırlısı

Yes gunluk takdir edersinkii turkce icine yabanci kelime kullanmaktan hoslanmiyorum kulturlu yapmaz bildigin turkceyi katleder amaa suanki ruh halime pek uygun ...
Soguk soguk odalaar vurdum dibe.halimden yalniz uyuyanlaar anlaaar

sevgili günlük,inanırmısın dertleşeceğim kimsem yok.çünkü insanlar beni güçlü görmek istiyor diye bende öyleymişim gibi yapıyorum. o kadar sıkıntılıyım kı anlatamam.benden başka herkes dertsizmiş gibi geliyor bazen ama yok öyle değil.beterin beteri var biliyorum ama dayanamıyorum.sabretmeliyim,dayanmalıyım,beklemeliyim....ben isyankar kul değilim olmam da olamam da olmayayım da...Rabbim yoldan çıkmama müsade etme. tevekkülümü sabrımı artır.
korktuklarım başıma geldi. acaba korkumuydu hissedilenmiydi.kendimi yalnız caresiz mutsuz hissediyorum yalvarırım umutları alma.....dayanmama sabretmeme fırsat ver rabbim. bana değil ona acı... çooook kücük,çok küçükler

Ahhh günlük eşimi çok özledim çok arıyorum yokluğunu eşin sığındığın bir liman yaslandığın bir dağ imiş.Eşimin yokluğunda kimse kızımla beni beklediğimiz gibi arayıp sormuyor.Ne zoruma gidiyor biliyormusun eşim en küçükleri iken on kardeşin hep en büyüğü gibi koşarken onlara şimdi eşimin o yaptıklarının karşılığını görememek zoruma gidiyor hem maddi hem manevi boşver diyorum ama dayanamıyorum ya dayanamıyorum sinirimden kendimi üzmekten helak oluyorum.Gelip kızımla oynamalarını oturmalarını yemek yemelerini istiyorum ama on dakika oturup onbirinci dakika kalkıp gittiler onlara sorsan biz sürekli geliyoruz derler size bir iyilik yapmam gerekirse o sizin için değil Allahın rızası için olacak zerre kadar bişey yapmak gelmiyor içimden yaaa Düşmez kalkmaz bir Allah ben sizi Allaha havale ettim

acaba diyorumda günlük hayranlıkmı daha kuvvetli aşk mı.adamın resimlerine bakerken hiç birşey hissetmiyorum yada aklımdan çıkmayan biri değil.ama konuşmalrı şirinliği kültürü acaip etkiliyor beni.arada aklıma kurduğu cümleler geliyor hissediyorum gülümsüyorum.aşık değilim kendimden eminim peki niye instada kızların resimlerini beğendiğinde yada samimi olduğunda kıskanıyorum

Günlük okadar tezatliklar varki. Daha geçen yıla kadar geçmişi düşünürken nesnelerin yoktu. Ve degistigime inanıyordum. Şimdi ise gecmise baktığımda bazen keşke diye söylenirken bazen acaba diye düşünürken buluyorum ve degismedigimi söylüyorum.
Şikayet ettiğimiz hayat bazılarının hayalidir ya.günün birinde bende onlar gibi dert yanıp ama gün sonunda o huzuru yakalayabilecekmiyim acaba. Önümde iki yol var ya hayat devam edecek benzer şekilde yada koskoca hayal kiriklarim kalp kiriklarim ve keskelerimle dolu bi.......
Neyse ya, çok saçma olacak belki ama bugün arkadaşı dedi ya ben büyümek istemiyorum hep 18-19 umda kalmak isterdim diye. Kendime sordum o soruyu. Aynı şeyleri tekrar yaşamak istemezdim herhalde. Ama su an ki bulunduğum yerde ne olacağımı bilmiyorum. Zaman geçiyor ve ben yetisemiyorum. Sonunu bilmediğim bi yolda ilerliyorum inşallah doğru yoldayimdir.

Aglamak istiyorum günlük Özlemden burnumun diregi sizliyor Kokusu burnumda Nasil gecerki bu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…