Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük Ben nasıl bir insanım bilemiyorum kendi kendimi bile şaşırtıyorum çoğu zaman . Hergün farklıyım anım anımı tutmuyor; çok düşünceli, cok eylenceli,cok kibar ,çok kaba ,dindar, günahkar , kazulet , esprili, cilveli ,odun, her konuda bilgili , angutun teki .... Bu liste böyle uzarrrrrrrrrrr gider . Nasıl biriyim ben???????? dengesizim belli
Hayatıma gelelim iş -ev arasında mekik döşüyorum kimse yok hayatımda yine o beni isteyen çocuğa da yok dedim iyice karta kaçacam bu gidişle yaş oldu 31 günlük yaşımda bekar erkek kalmadı ne gelen var ne giden.2016 yılında evlensem ne güzel olur olur mu dersin günlük ! Çok seveceğim biri olsun hayatımda beni ben olduğum için seven biri hayal ama hepsi

Neyse günlük anlat anlat bitmiyor kafanı şişirdim evlense de kurtulsam dediğini duyar gibiyim evlenirsem daha derdimi sana anlatmam söz ( Yeni bir günlük bulurum ) .
Hoşçakal günlük iyi geceler

Günlük bigün sana yazdığımda uzun uzun yazmak istiyorum ama ağlayarak değil gülerek yazmak istiyorum. Herkesin kendine göre derdi var ya benimki de kimine göre dert değil ama ben yoruldum. Bi sözden bu kadar etkilenilir mi bi insan bu kadar nasıl alıngan sulugoz olabiliyor. Ben nasıl bu kadar güçsüz olabiliyorum. Ben nasıl biriyim ya. :/ Olmak istediğim kişi ile aramda dağlar var herhalde. Hep hayal kırıklığı güvensizlik önce başkalarına olan güvenim şimdi de kendime. Normal konuşmaya bile çekiniyorum sıkılıyorum artık. Bi normal olan ben var bide içimde herkesten gizlemeye çalıştığım bi ben. Bazen umutlu bazen umutsuz bazen herşeyden vazgeçmiş bazen tekrardan başlayacak kadar güçlü. Bu nasıl oluyor günlük. Günlük gerçek olsaydın böyle karşında aglasaydim anlatsaydim herşeyi sana. İyiyim, kötü değilim ama ışte bazen zorlaniyorum. Hakkım yok ama bazen zorlanıyorum ışte. Herşey boş geliyor gibi. Benden iki tane olsa birini buraya birakirdim diğeri uzaklara giderdi kimsenin olmadığı yere tüm herşeyden uzaklasirdi eteaftakilerde burdaki beni görüp herşeyi normal sanmaya devam ederdi. Delirmedim tabii ki günlük. Neyse yazılacak pek bişey yok. İnşallah herşey düzelecek. Şimdilik hayat devam ediyor. Buda gelir buda geçer :)

Sevgili günlük,
Sana da sevgilim diyorum ama umarım senden de tokat yemem, senin için ağlamam. Sigara paketleri heba etmem. Anlayacağın yavrum korkuyorum. Sana bir şeyleri yazarken bile kötü şeyleri hatırladıkça daha da beter oluyorum, insan anımsayarak niye kendisine acı çektirsin ki?

Ahh sevgili günlük içimi tüm ciplakligiyla bi sana bide seccademi açıp rabbime anlatiyorum
Ne zaman düzelecek bu hayatim/iz bilmiyorum bende bilmiyorum
Ümitsizlik muslumana yakışmaz diyorum hep umut doluyum ama bi yandan tukeniyorum
Sanki kafami yukari kaldirinca Hazal haricinde herkes mutlu gibi
Ah Allahim benim güzel Allahim ben mutlu olmayi bilmiyorum yapamıyorum
Sen mutlu et beni

Karsilikli aski bir gun yasaya bilecekmiyim.Nasil bir duygu sevmek ve sevilmek .Dusunceler dusunceler gelecege dair cikmazlar .Mutluyum diyemem bosluk var doldurulmasi gereken zamanlarim var .Cocugum yok seven bir esim yok sifir hersey sifir .

sevgili gunluk yoruldum artik bazen saatlerce hickira hickira aglamak ve ah etmek gelir icimden ama yapamiyorum benim bi oglum var ve benim dik durmam lazim herseye karsi onum gozundeki anne profilini yikamam bu ara esimle hir gurdeyiz malum tayin vakti gelecek bu yaz ve biz simdiden ne yapacagimizi bilmiyoruz dun gece yine atistik biraz oglan uyuduktan sonra sonucumda pek bisey elde edemedik isyeri desen cadi kazani herkes birbiri ardina konusup yuzune guluyor hala alisamadim bu duruma ama direnmem lazim az kaldi diye ne yapsam bilemedim okadar yorgunumki uzunnnnn bi tatile ihtiyacim var

Sevgili günlük :)

bir kaç gündür içim içime sığmıyor. kuzumla birbirmizi yedik kavga ettik yine heyheylendi kıskandı ama sonunda barıştık. bir de üstüne öpüyorum seni dedi :) sinir et et sonra öpüyorum de dediğimde öperim ,severimde döverimde dedi dövmek zor biraz ama severmiş öpermiş :))
bu arada beni ortağına anlatmış günlük :) görüşüyoruz bz diye :)

Ben senden kactim bugun ve sen beni yakalamaya calistin .Kacmaliyim cunku gidiyorum ve kirginim sana gec kaldigin icin soyleyemedin bana sevdigini oysa ben hep seni gormek icin geliyordum o duraga sense bakmakla yetiniyordun hep sen bana her turlu ulasabilirdin hic denemedin bile zaman ne cabuk gecti degilmi icimde yanan firtinalari bile bilemeden ben gidecegim gittigimi bile ruhun duymayacak uzulecekmisin ogrenince hic bir zaman bilemeyecegim .Ne kadar da guzel bir yuzun var ben seni sevemedim ama baskalari mi sevecek seni keske allah seni bana yar etseydi beni de sana.Gene nasip degilmis gene gene belki bunda da bir hayir vardir .Allahim umudumu yitirtme sana siginirim elimden birsey gelmiyor sen herseyin iyisini bilensin sen ol dersen olur .

Sevgili günlük acıktım ama kalkıp bir şeyler yapmaya da çooooooook üşeniyorum. Artık işim bitti ani kararla kpssye çalışmaya karar verdim. Çalışamıyorum da pek içimden gelmiyor artık o kadar tiksindim ki bu sınav maratonundan. Artık çevrem ailem benden bir şeyler bekliyor okuduğuma değecek şeyler yapmalıyım. Evdeyim tüm gün sıdıkaya benzedim artık hiç değişiklik yok hayatımda. Artık yeni birine aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum. Ben de yaşadığım kötü günleri geride bırakmak ve huzurlu olmak istiyorum. Bu sene olur belki...

Gunluk neden ben bu kadar gecmise takiliyorum.. gecmisi sanki bugunde yasiyorum.. mutsuz oldugum anlari neden unutamiyorum gunlukkkk..... insan 3 sene oncesni smdi gbi yasar mi ????

Günlük sanırım artık kötü günler geride kaldı =)
Sevgilim beni affetti ve haziran ayına tatil rezervasyonu bile yaptı
Yaza nişanda olabilir büyük ihtimalle
2016 benim yılım olsunn lütfeeeennn

Benden adam olmaz yanii. Kıt kafam almıyor bazı şeyleri. Çok kızıyorum kendime ne bu acizlik diye. Bitmiş gitmiş o yolunu çizmiş sen niye söküp atamıyorsun ki. Bazen geçti gitti artık bitti diyorum bazen de bu girdaptan çıkamayacağım sanıyorum. Güçlü olmaya çalışıyorum ama kanuğuma çekilince kırılgan yapımla karşılaşıyorum. Bu dönemler ne zaman geçer merakla bekliyorum.

Sevgili gunluk
Dedemi dusundum bugun
Agladim
Ne tatli ne tonton ne asildi
Senelerce hasta karısını cekti hemde ne hastalik akil hastasi raporlu sizofren anneannemi gik demedi dövmedi sövmedi sikayet bile etmedi
Birgün artik 25 yaslarindaki torunlarina acti icini anlattı anlattı ama sadece anlatti sikayet yoktu sozlerinde biraz rahatladi belki
O sene öldü gencti daha ve dincti hastaligi yoktu ama gitti
Anneannem hassas duygusal kadin kocasini cok sever iste bu yüzden hasta oldu
Neden Hassa slar yaralanir en cok taka taka hasta olur
Öylesine yasayanlar en zor şeyleri yasasalarda neden güçlüdür amaaannn deyip devam ederler umarsiz hayatlarına. .
Dedem nur içinde uyu seni düşününce gözümden akan iki damla yasa hakim olamiyorum
Annenem sifa bul cennette aklinla yasa
Canlarimmm

Sevgili Günlük, ben geldim yine
Su anda 28 haftami tamamladim hatta 29 haftami tamamlicam bi kac güne inşallah
Bebekler iyimiş cok şükür
Ama ben o kadar zorlaniyorum ki anlatamam taa basindan beri kusmalar,agrilar ve simdi de cok agirlastim bi tarafimdan diger tarafima zor dönüyorum
Her tarafim ağrıyor,belime,bacagima kramp giriyo
Catlaklar olusmaya basladi ve sizliyo
Ne cok dert yandim dimi günlük :)neyse bebeklerim zamaninda sag salim dogsunlar da napalim cekeriz tüm bu acıları
Sezeryandan da acaip tirsiyorum resmen kesecekler beni:))
25 ocakta doktor kontrole cagirdi yine

Sevgili gunluk bana nispet olsun diye karisiyla mutluluk resimleri paylasiyor hemde sevmiyorum dedigi twitterda tesadufe bak ki benim twitter kullandigimi ve sevdigimi cok iyi biliyor insan sevmedigi bi yerden neden paylasim yapar soruyorum sana ?
Tabiki bana nispet yapmak icin
Butun kifurler benden sana hediye olsun adi insan

GünlükCan ben geldim yine , yeni kısmetlerle
Evet günlük dediğim gibi yeni bir kısmet var bana hem de uzaklardan adana'dan çocuk oralı orda yaşıyor, aynı kurumda çalışıyoruz benden 6 ay kadar küçük . Kuzenimin eşi aracı oldu nasıl gorusturelim sizi dedi bende face'den eklesin dedim akşam eklemiş beni ama hemen kabul etmedim önce fotosuna baktım malesef bu da kel günlük bana mühendis dediler ama daha okuyormuş görevi gereği buraya gelip gidiyormuş hatta 2 gün önce burdayış . Neyse sabah arkadaşlık isteğini kabul ettim bir saat kadar sonra faceden yazışmaya başladık sohbete giriş tarzı degisikti
" Merhaba , ben adanadan h....... M. B. 'Da ...... görevde çalışıyorum "
Komik geldi bana ben de
" bende M....... aynı kurumda ...... görevinde çalışıyorum demek geldi içimden yazmadım tabi bir süre konuştuk sonra meşgul olduğunu söyledi biraz sonra konuşalım dedi tamam dedim ve bu kadar ....
Bilmiyorum günlük evlenmek istiyorum artık RABBİM ne hayırlıysa onu nasip etsin hayırlı olan kimse o çıksın karşıma bir an önce

Sevgili günlük... Çok heyecanlıyım cumartesi günü tatile çıkıyorum. 1 günlük bile olsa şimdiden bir bavul eşya koydum ne olur ne olmaz diye... Grip olmamak için ne kadar uğraşsam da sanırım grip oldum ve bir desten büte kalmışım ne kadar aksilik varsa bulur beni...

SEVGİLİ GÜNLÜK,
bu mesajı umarım en kısa zamanda kendi memleketime tayinim çıktığında yüzümde gülümsemeyle okurum ve derim kiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnn hem de binlerce kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…