Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük iyileştirme sürecine ben gireceğim bakalım durumlar nasıl olacak ...

sert yaptık olmadı azcık cilve naz güleryüz daha ekleyelim karışıma nasıl olacak?

bütün hayat enerjim alınmış gibi günlükişe gelmek istemiyorum, eve gitmek istemiyorum bu iç sıkıntısı bu bunalım haller hayra alamet olur inşallah.Ablamın bebiş isteğinden bahsetmiştim, göğsünde 4 ay önce bir kitle çıkmıştı geçen gün tekrar kontrol ettirdi büyüme olmuş malesefbiyopsi yapılacak sonuca görede tedavi,inşallah kötü huylu birşey değildiriçimde kötü bir his var kötü çıkacak diyor Allah'ım ne olur öyle olmasın..Biz bebiş için üzülürken inşallah daha zor bir sınav çıkmaz karşımıza..Evlendiği günden beri o kadar çok sorunla uğraştıki o kadar strese dayanamadı hali ile vücut..iyi düşünelim iyi olsun günlük benim içinden geçenler boşuna endişelendiğimiz yönünde dua et olurmu

Gidemedik günlük yine gidemedik. Bir mucize olsa kurtulsak keşke burdan nolur sankii
Çok özlüyorum ailemi, arkadaşlarımı, alışkanlıklarımı..

Sevgili günlük ve okuyucuları hayırlı cumalar diliyorum.
Hayırlı ve mutlu bir şekilde evlenmek istiyorum, evladlarım olsun istiyorum. Mutlu bir yuvam...
Allah'ım mutlu et lutfet. Amin amin amin.

bir tepsi kabak tatlısı yaptım kim yiyecek onu acaba eşim sevmediğini söyledi halbuki daha önce söylememişti..

Sevgili günlük bugün kendimi daha bi çok sevdim biliyormusun Berbat sıkıcı,bunaltıcı,insanı kanser edicek olaylar yaşadım,yaşıyorum...Ama ona rağmen hayata tutunuyorum..Hayallerimden..Hedeflerimden vazgeçmiyorum..Kendim için birşeyler yapmadan geçirdiğim bir günüm yok...Şunu çok iyi anladım ben seviyorum yaşamayı hayatı,Ve hep bi umut var yüreğimde

merhaba günlük
bir gün daha bitti değil mi bir gün daha eksildi takvim yaprağından
ve yine bir günü daha onsuz kapattım ben böylece
umutla dolan bir günüm daha soldu gitti
yarın yeni umutlarla dolacağım biliyorum yine kalbim sonuna dek bekle diyecek
bu böyle ne zamana dek sürecek inan bilmiyorum günlük
sabah kalkıp geceye dek bir haber beklemek ne kadar kötü bir duygu
sana geldi diye bağıracağım günlerde gelecek günlük biliyorum
Rabbime sığındım ve inanıyorum ki onu bana verecek

Sevgili günlükcüm :
bugün erken kalkan yol alır '' sözünü sonuna kadar yaşadım :)

çok şükür namazımızı kıldık ; evimizi toparladık; bulaşık mak. yerleştirdik; çamaşır yıkatıp astık; kahvaltımızı mis gibi yaptık ve çok şükür işteyiz :)

bin şükür
bereketli sağlıklı hayırlı bir gün olsun inşaallah

Sevgili günlük bugün son sınavımı da atlattım yarın ilk kez kış tatiline çıkıyorum umarım her şey güzel geçer

Sevgili günlük. evde çok sıkılıyorum. okul tatile girdiğinden beri birkaç gün dışarı çıktım, 2 hafta oldu zaten tatile gireli. şimdi de evde oturmuş aöf sınavlarıma çalışıyorum. 5 günde 5 ders bitti, önümüzdeki 4 gün geriye kalan 4 dersle mi geçecek. Allahım.... çok şükür elimiz ayağımız tutuyor zihnimiz yerli yerinde de çalışabiliyoruz, orası ayrı. Ama oksijen almayı özledim dışarı çıkıp. Yarın annemle bir markete gideyim en iyisi. Beynimde sürekli siyaset,iktisat,tarih konuları dönüyor, beynim bulandı resmen dersten. İnşaAllah sınavlarım iyi geçer. Amin.

Ah sevgili günlük bu son hiç iyi olmadı
Neden herşey üstüme geliyo
Rabbimin ihsanina güveniyorum birgün beni de mutlu edecek

Sevgili Günlük
Bir pazar sabahından selamlar olsun...
2 dünya tatlısı kuzuyla ve biricik esimle güne Merhaba demenin mutlulugu içindeyim çok şükür.
Onlar için sımsıkı durmaliyim.başarmam lazım. Gün gelecek evet işte OLDUuu diye haykiracagim Allahın izniyle..sen anladın gunluk

Ay oldu kendime gelemedim, biraz sebepli biraz sebepsiz.
Sebepliye girmeyeyim.. Kendime kızıyorum.. Kızsam da karmaşadan kurtulamıyorum.
Bu ruh hali işimi de etkiliyor; dalgınlık, unutma.. Gerginliğim azaldı biraz şükür. Düşersem çok zorlanırım, hem sosyal hem iş olarak, toparlanmalıyım.
Negatif enerji hissettiren insanlar var şu sıra bir kaç tane, birine de fazla çenemi açtım, klasik vind, bir çok kişiye güvenme birine denk gelsin salla, amaan güveneyim deneyeyim de rahat olmak iste, sonra negatif enerjiyi al. Bunu yazarken bile hala haksızlık ediyor muyum diyorum, tecrübelere rağmen korkuyorum bundan. Yanılmayı diliyorum ama... Böyle rahatlıyorum işte.
Bu insanlar neden böyle? Kıskançlık fesatlık, niyetler çok bozuk. (Gülesim geldi, eskiden çok sorar kabullenemezdim fazlasıyla üzülürdüm, sonra alıştım ama arada yine bir sorasım geliyor, çünkü tamamen karşılıksız, bir şey yapmıyorsun/düşünmüyorsun, kafalarında kurup, yanlış anlayıp kötü görüyorlar seni.)
Neyse, dualarda olmasa ah...
Çok şükür yine de, öğreten sıkıntılara da, güzelliklere de.

Herşeyi dusundum her ihtımallerı de sadece denizi göruyorum sonsuz mavılığıyle için de bir ben özleyeceğim sizleri unutturdunuz bana yalnızlığımı şimdi gene hancerler yuregım de söküp atmalıyım .Boş hayallere kapılmamalı ümitlenmemeli ,çalışmalıyım sadece elımden gelenın en ıyısını yapmalıyım yoksa yalnızlık benı bıtırecek.Bana kımseler tesellı vermesın ben basımın caresıne bakarım.

Ayy 2 gündür evde spora başladım o kalça dikleşecek ve sıkılaşacak o kadar yaza kadar bomba gibi olmam lazım. Saçlarıma ısırgan kürüne başladım inşallah gürleşip daha da güzelleşecek. Kaş, kirpik bakımına da başlayacağım. Gıdığımı da yok edeceğim. Bundan sonra kendime bakacağım. Artık salmak yok, güzelleşmek var

Günlükcüğüm karşında yine ben
Günlük benim karşıma normal biri çıkar mı sence ben pek sanmıyorum da bir de sana sorayım dedim . Adanalı aday ımdan hiç ses yok , o gün ekledi accık konuştuk o gün bugündür ses yok yahu insan bi konuşayım birbirimize uygun muyuz değil miyiz bi bakalım demez mi. Facebook'tan çıkarayım bunu en iyisi zaten olacağı da yok bende hayatıma bakayım hem vazgeçtim ben EVLENMEK İSTEMİYORUM artık gezip dolaşacam sadece kendim için yaşıycam ...ama çok isterdim günlük bir evladımın olmasını hele hele az önce bir video izledim ondan sonra daha çok istedim ( bir bebek yeni doğmuş parmağını emiyor. Benimde evladım olsa keşke dedim bu videoyu izlediğimde ) ...
Napalım. ....
Neyse yarın mesai var uyuma vakti HOŞÇAKAL günlük sana da iyi geceler

Bu ara çok güçsüzüm çok yorgunum hiçbirsey yolunda gitmiyo iyi olacak diye ümid ediyorum ama daha beteri oluyo gerçekten sıkıldım aynı şeylerden bir düzene oturtamadik 7 yıldır bununla mücadele ediyorum ha oldu olacak ama yok herşey aynı ve artık insanlara bişeyleri anlatmaktan sıkıldım bir firsatti elinden kayıp gitti artık öyle bir fırsat gelmez içim yana yana piştim

Yarin onemli bir işim var. Şans dile bana gunluk. Su gibi akip kolayca bitsin yarin. Stresi simdiden karnima agrilar girmesine neden oluyor. Eger olumlu sonuclanmazsa cok cekecegim var o kadinin elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…