Sevgili gunluk.
Kocamin yaramazliklarindan dolayi garip bir gun geciriyorum. Gulsem mi aglasam mi karar veremedim.
Oncelikle soyliyim, kocam hasta. Bildigin grip. Ama kabullenmiyor. Hala atletle tisortle gezmek falan istiyor. Guc bela giydirdigim esofmanlarini 15 dk sonra kirli sepetinde buluyorum. Cildiracagim. Intikam almak icin esofmanlarini tek basina makineye attim, saatlerce calistirdim. Fatura kabaracak diye akli gidiyor malum. Kendimce intikam aldim. Oh olsun.
Sonradan fark ettim ki adam ise ince montuyla gitmis. Sabah beni uyandirmamasindan anlamam lazimdi. Resmen sinsi sinsi evden kacmis. Neymis, kabani onu sisman gosteriyormus. Vallahi cildiricam. Annesine sikayet ettim. Kaynanam gebertir onu
Simdi de beni aramis diyor ki dogum gununu bugun kutlayalim. Benim yarin isim uzayabilir. Sen guzel bi sofra kur bi kac saate evdeyim. Haydaaa?! Tepki versem mi vermesem mi bilemedim. Yarin isinin cikacagini bugunden haber vermesine evet sevindim, ama guzel yemek yapacak olmam canimi sikti. Hasladigim fasulyeler yalan oldu. Ufff simdi kim ugrasicak mezesiydi, yemegiydi derken gercek dogum gunumde de kuru fasulye yiyeceğim netlesti. Moraller bozuk... fasulye sevmem. :/
Bu arada gunluk, hediyelerini actim. Dolabin ustundeki bavula saklamis. Kacar mi benden, yoo! Insallah geri duzgun koymusumdur ya. Ama valla acma niyetim hediyeyi begenmezsem cok surat asmayayim diye onceden bilmekti. Yersen.
Hadi totem yapalim, pastayi meyveli alirsa beni seviyor, cikolatali alirsa beni cok seviyor demek olsun.
Sonucu yazarim. Öptüm.