Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunlukcum selam.

Kalbimin kirilmasina, tabiri caizse paramparca olmama 36 saatten az kaldi.

Evet dogum gunum. Ya annemsiz, ya babamsiz gecirdigim dogum gunlerimden sadece biri. Beraber olmaktan bahsetmiyorum. Bu bambaska bir sey. Babamla aylarca gorusmemeye alismisken beni aramasiyla dagildigim seneler, babamla gorustum diye annemin bana bela okudugu seneler... bu sene farkli ama. Annem hic yok. Bela okumasindan iyi midir? Bilmiyorum.

Hep arada kaldim gunluk. Hep. Hala oyle. Uzak kalamiyorum. Taraf olmak durumunda kaliyorum.
Son 6 senedir boyle oldu. 7de de sasmayacagina garanti verebilirim.

Ama bu sene son olacak.

Takmamayi ogrenemedim ama yokmus gibi yapmayı cok iyi beceriyorum. Seneye takmamayi da ogrenecegim.
Aslinda bu sene heyecanli oldugumu bile soyleyebilirim.
Etrafimdaki hazirliklar, bana caktirmadan yapılan gorusmeler beni mutlu ediyor. Sanirim haftasonu icin plan yapiyorlar. Umarim yanilmiyorumdur. Her sey guzel olacak ama ben yine eksik olacagim. Durup dururken moralim bozulup mal gibi etrafa baktigim saniyelik durgunluklarim olacak.

Dun gece ruyamda annemi gordum. Yine kavga ediyorduk. Gozu oyle donmustu ki gozbebekleri yoktu ve bana saldiriyordu. Ruyamda bile guzel hatirlayamiyorum iyi mi...

Gecen evine gittim, evine dediysem uzaktan bakmak icin. Tasinmis. Dusunsene gunluk ne evimi biliyor ne evini biliyorum. Niye hic gitmedin diye sorma, ben de insanim.
Onu hic affetmeyecek olmam niye acimi hafifletmiyor?

Nerdeyse 9 aydir niye gecmiyor?

Benim annem niye boyle? Niye kendi annesine bela okudugu her hareketin kat kat fazlasini bana yapti? Ben de mi onun gibi bir anne olacagim? Oyle olacaksam olmayayim daha iyi.

Icim sikiliyor gunluk. Her sey yolunda giderken bile icim sikiliyor. Ben sadece mutlu olmak istedim. Oldum da. Bekledigimden cok oldum hatta. Hatta inanir misin her seyden pisman olan ben hic pisman olmadim, ama icimdeki o kirginlik kaldi iste.

Bu dogumgunum son olsun. Zaten yasanabilecek tum kotu kombinasyonlari tukettim. O yuzden bu gercekten son olsun.

Yarın ilk kez bir işe başlıyorum sevgili günlük... İlk kez kendi kazandığım emeğin karşılığını alacağım yalnız tuvalet temizlemek pek hoşuma gitmedi kullanıcaklar beni biliyorum ama olsun. Neyse pozitif düşünnn :) :) Bana şans dile :)

Sevgili Günlük. . Kirginliklarimi icime gomuyorum bazen..ve tutamiyorum zamani kayip gidiyor en guzel yillarim elimden..ve bir gün daha gitti benden...Oysa ne güzel guluyordm ben..bazrn de birakiyorm kendimi sessizliğe. .Oysa dimdik ayakta durmaliydim benn..oylece bakıyorum boşluğa. .yazarken gözlerimden yaş bosanircasina. .Yitip giden hayallere..dur diyorum...topla kendini. .yine aynı şarkı ..susuyorum yine..belki diyorum belki bir gün mutluluk şarkısı çalar benm için. . Ama hiç bitmesin yarım birakmasin beni..nasıl biyerde ki bu yasanmislik. .nasil kalkardim bu yükün altından. .ruhum kayıp benim ..eski ben değilim ki..korkuyorum. .guvensizm. .en güzel çağımda bıraktım gülmeyi. .öğrendiM ki büyüyorum ben...Oysa hep küçüktüm ben..yaşadıklarimin ağırlığını bilemeden. .

Evet sevgili gunluk batti balik yan gider misali, yan yan ilerliyorum. Korktugum olmadi ama daha kotu bir sey oldu :)) Sinirden guluyorum sadece. Stresten midem bulandi. Bakalim yaptigim hatanin donusu olacak mi, olmayacaksa nasil bir yola girecegiz yasayarak ogrenecegim.

Sevgili gunluk.

Kocamin yaramazliklarindan dolayi garip bir gun geciriyorum. Gulsem mi aglasam mi karar veremedim.

Oncelikle soyliyim, kocam hasta. Bildigin grip. Ama kabullenmiyor. Hala atletle tisortle gezmek falan istiyor. Guc bela giydirdigim esofmanlarini 15 dk sonra kirli sepetinde buluyorum. Cildiracagim. Intikam almak icin esofmanlarini tek basina makineye attim, saatlerce calistirdim. Fatura kabaracak diye akli gidiyor malum. Kendimce intikam aldim. Oh olsun.

Sonradan fark ettim ki adam ise ince montuyla gitmis. Sabah beni uyandirmamasindan anlamam lazimdi. Resmen sinsi sinsi evden kacmis. Neymis, kabani onu sisman gosteriyormus. Vallahi cildiricam. Annesine sikayet ettim. Kaynanam gebertir onu

Simdi de beni aramis diyor ki dogum gununu bugun kutlayalim. Benim yarin isim uzayabilir. Sen guzel bi sofra kur bi kac saate evdeyim. Haydaaa?! Tepki versem mi vermesem mi bilemedim. Yarin isinin cikacagini bugunden haber vermesine evet sevindim, ama guzel yemek yapacak olmam canimi sikti. Hasladigim fasulyeler yalan oldu. Ufff simdi kim ugrasicak mezesiydi, yemegiydi derken gercek dogum gunumde de kuru fasulye yiyeceğim netlesti. Moraller bozuk... fasulye sevmem. :/

Bu arada gunluk, hediyelerini actim. Dolabin ustundeki bavula saklamis. Kacar mi benden, yoo! Insallah geri duzgun koymusumdur ya. Ama valla acma niyetim hediyeyi begenmezsem cok surat asmayayim diye onceden bilmekti. Yersen.

Hadi totem yapalim, pastayi meyveli alirsa beni seviyor, cikolatali alirsa beni cok seviyor demek olsun.

Sonucu yazarim. Öptüm.

Sevgili günlük,
Gündüz misafirim vardı kalan pasta börek değerlensin diye hemde aradan çıksın diye akşama da çağırdım..aferin bana..başım ağrıyor..

Artik sende hayirli bir es bul gittigin yerde kal diyen teyze hic bulamayacagimi bi bilsen icim de alev alev yananlari .Ben kendimden gectim artik her seferinde sacma hayaller kurup sacma insanlara umit baglamayi. bilsen bu kacinci yenilgi artik kendime gelmeli bu sayfayi kapatmaliyim.

Sevgili gunluk yarin yolculuk var hazırlık var ben burda dolasiyorum gidip uyumak yerine..

Bu kadar soğuk olma Türkiyem İnsanlar da soğuk üşüyoruz

Sevgili gunluk en svdigim sarkilardan biri
"seni ben ellerin olsun diyemi sevdim" di ve sarkiyi yasarken buldum kendimi sevdigim adam ellerin oldu kadere bak !

Mrb sevgili günlük saat bilmem sabahın kaçı ve ben uyumamisim hala... Neden njye bilmem ama uyiyamadim. Şimdi bi çok insan mışıl mışıl uyuyordur, kiskaniyorim erken uyuyanlari.
Neyse en iyisi mi bende uyuyanlar kervanına katilayim. Gosurusuruz günlük

Sevgili Günlük
O kadar sinirliyim,stresliyim ki anlatamam
Inşallah bebeklerimi etkilemez bunlar
Eger etkilerse o insanlara hayati dar ederim

İlk defa yazıyorum buraya günlük
Çok sıkılıyorum ailemi,arkadaşlarımı akrabalarımı özledim hepsini özledim şu bütler bitsede bir an önce memleketime gidebilsem

Yarın ilk büte gireceğim bakalım geçeceğime inanıyorum inşallah geçerim de rahatlamış olurum :/

Sevgili günlük her zamanki gibi uyku tutmadı neden bende diğer insanlar gibi bir hayatım yok

Merhaba günlük sana ilk yazıyorum yeni uyelerdenim seni yeni keşfettim çünkü çok memnunum kk kulubunde çünkü kalabalık içinde olduğum halde yalnız degilim artık çünkü duyarlı insanlar la tanışmak kk de beni çok mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…