günaydın günaydınnnnnnnnnnasılsın günlükümm havalar buz buz hele işyerimin olduğu semt bildiğin sibiryaaaatotom donuyor, ayaklarım donuyor, ellerim donuyor resmenama sabah sabah sana gelişimin nedeni tabiki bu zalımm soğuklar değilbiriyle tanıştım ben arkadaşımın kayınbiraderciği,şimdilik faceten mesajlaşıyoruz ufak tefek birşeyler şekillensin bir kahve içicez.Baya bir övüyorlar çocuğu ama atalarımız ne demiş metli mal kusurlu çıkaro yüzden çok kendimi kaptırmadan iç sesimi ,dış sesleri dinleye dinleye devam edicez bakalımAkıllı bir çocuğa benziyor, en azından diğer tanıştırılmak istenen hödükler gibi slm yazıp söze girmedi Gelişmeleri paylaşırım grş
sevgili günlük her yerden engelledim onu whatsap face falan ama br tek telefondan engellemedim ne dersin mesaj atar mı bna. engelleri aşıp gelir mi ? gelsin be günlük çok seviyorum ben onu. bak tam 85 gün oldu
selam günlük bizimkinden dün sabahtan beri ses seda yok sanırım bizim iş yan battı çamura yattıama öyle bile olsa koca koca insanlarız sessiz kalmak yerine karşılıklı konuşup bitirilebilirdi bazı şeyler gerçi başlayan bir durumda yoktu amaherneyse geç buldum çabuk kaybettim
Günlük can naber?
Biliyorsun 1 ay önce bebeğimi kaybettim.
Dün doktor randevum vardı herşey yolunda ama sağlığın için yeniden bebek şart dedi.
Doğum yaparsam düzelirmişim.
Bir kaç dr da aynısını demişti.
Keşke meleğim hala karnımda olsaydı.
Benimle aynı anda hamile kalan arkadaşların gebelik takvimini görünce içim acıyor. Görmemek içinde nerdeyse uğramıyorum buralara.
Biliyorum hayırlısı buydu. Ama elde değil...
Eşimle dün baya konuştuk.
Eğer sağlığın içinse sen herşeyden değerlisin dedi.
Fakat ikimizde aynı süreci yaşamaktan korkuyoruz...
Allah'ım şifamı sen biliyorsun, nolur kurtar beni hastalıktan.
Sevgili günlük
2 gündür pek iyi değilim bi takım sorunlarım var
Allahım herkese doğru yolu tez zamanda gösterir inşallaahh
2 hafta sonra da uçağa binicem ama nasıl binicem bilmiyorum
Korkudan kafayı yemek üzereyim sanrım offffffffffff
Sevgili Günlük ; epey zaman oldu sana yazmayalı..hayat insana neler öğretiyor be günlük..biliyor musun kendimi daha güçlü hissediyorum artık.. evet yaşadıklarımdan dolayı kimseye güvenim olmasa da önce Allah a sonra kendime güveniyorum.acabalarla şüphelerle yaşamıyorum artık..çünkü herşey hayatta olacağına variyormus gerçektende ..anladım mutluluk kendi icimizde..onun için önce kendine güvenecek önce kendini sevecekmişsin..nitekim herkes biryerde yalnizmis bu hayatta...
Sevgili günlük hassas bi dönemde olduğumdan mıdır ya da her zaman bu durum böyle miydi de ben mi yeni farkına vardım bilmiyorum ama insanların her türlü hareketime davranışıma bi kulp bulmasından, kilomdan, hatta heyecanlı biri olmamdan bile şakayla karışık beni yerden yere vurmasına sinir oluyorum. Ki şaka yaptıklarını düşünmemeye başladım. Başlarda gülüp geçiyordum ama artık ciddi olduğumu fark etsinler diye tepki vermemeye başladım. Diyeceksin ki sen de sesini çıkar laf söyleyene sen de laf söyle ama maalesef ki bu insanlardan uzaklaşabilme imkanım yok yani gemileri yakıp gidemiyorum... Ben genel olarak ağır konuşan bir insanım eğer o an ağzıma açarsam kesin kavga çıkacağını biliyorum o yüzden de susuyorum. Sinir olmamak elde değil bu kadar küçük görmelerine dayanamıyorum zoruma gidiyor. En iyisi sabretmek belki bir gün bunlar geçer
Meraba bugün 6. günün Olmayışının...
Eksigim Paramparcayım...
Seninle dinledigimiz müzigi acıyorum hep. Kulagımda Hep sen.
Ve hissetigim Sıcaklıgın...
Birçok Kişi Senin İyiligini Düşünerek Senden Vazgecmemi istedi dogrumuydu bilmiyorum ama
sen kafaya koymuşken ayrılıgı gitmek en iyi Cözümdü.
Gittim..
Canım Acısada Yansada gitmeyi tercih ettim.
Yaşadıklarım her geçen gün olgunlaştırıyor...
Bir belirsizlik var hayatımda, hiçbir şeyi planlı programlı yapamıyorum yada akışına bırakamıyorum...
Çünkü hayat şartlarım böyle...
Bir de bekliyorum...
Seninle tamamen birarada olacağımız günleri...
Bebeğimizle uyuyup uyAnacağımız günleri hayal ediyorum...
Olacak inanıyorum...Biz hiç........................ gibi inandığım tüm şeyler eninde sonunda hep oldu çok şükür...
Bunların da zamanı var biliyorum....Biraz beklemem gerekiyor, ama inanıyorum hepsi en doğru ve güzel zamanda olacak...
Eşimin üzerine çok gidiyorum sanırım günlük can...
Bu dönemde ailem, eşim, kayınvalidem en büyük destekçimdi.
Ama ben hırçınlıklarımla mahvediyorum hepsini...
Batıyor sanki herşey bana. Psikolojim bu kadar kötüyken yapamam bebek filan
Günlükkkkkkkkkkkk ben geldim benn
Günlük geliyor yolda şu anda dur bakalım nasıl geçecek. 1.5 saat kadar var burda olmasına . Biraz odunluk var gibi günlük nerdeyse 1 ay oldu beni ekleyeli bir defa yazistik ne telefon numaramı istedi ne bir mrb dedi ama bugun telefon numaramı almış ve ilk defa aradı benden küçük ama 6 ay yıl olarakta küçük oluyor ben 84 luyum o 85 li . Heyecan sardı günlük nasıl biri ,kafa yapısı nasıl ,beni begenirse bende onu begenirsem nasıl iletişime gecicez bundan sonra kafamda birsürü soru var birde hemen geri dönecek mi kalacak mı bilmiyorum .o sonuçta burayı bilmiyor ben nereye götürücem onu bilmiyorum kafam çok karışık. Neyse günlük akşam gelişmeleri yazarım. Dua edin bana güzel olsun herşey
Günlükkkkkkkkkkkk senin adını değiştirelim bence saatlik giriyorum çünkü Günlük kelimesi az geliyor yani
Günlük buluştuk ben beğendim çocuğu o'da beni begenmis az önce aldım haberi. Bizim işyerinin yukarisindaki kafede buluştuk.arabayla eve gidiyormuş gibi çıktım (çünkü işyerindekiler dedikoduya yer arıyor ). Bulusacagimiz kafenin karşısındaki otoparka park ettim arabayı. Kafeye geçtim o gelmişti oturduk konuştuk aslında çok hoş biri ama korkuyorum günlük evet demeye onlar benden haber bekliyor şimdi ne diyecem ben bir yanım kabul et diyor bir yanım yok diyo. Keşke burda oturuyor olsalardı mesafeler olmasaydı. Allah hayirlisini nasip etsin işallah.
Bu msj'ımı okuyan bütün arkadaşlar dua edin bana hayırlı neyse o olsun diye
Günlük
O kadar mutluyum kii nazar değecek bozulacak diye çok korkuyorumm
Sevgilimle iki haftaya kadar buluşuyoruzz
Haziranda tatile bodruma gidiyoruzz
Yaza nişan kararı aldıkk
Hatta nikahı bile nişandan kısa süre sonra yapacağız büyük ihtimal
Bana öyle şeyler söylüyor ki ayaklarım yerden kesiliyor
Sana tapıyorum geçmişim , bugünüm , geleceğim sözlerini duyunca kalbim yerinden çıkıyor sankii
Nolur bozulmasın hiççç nolurr
Sevgili günlük
bugün ilk defa yazıyorum sana çok saçma şeyler yaptım belki tedavimi düzenli olmadım güzel geçebilecek günleri heba ettim ama geçmiş geçmişte kaldı kendimi affediyorum ve seviyorum biliyorum bunlarda geçecek sağlığım yerinde olsun yeterki hayat ne kadarda çabuk akıp geçti hayret ediyorum ailemide çok özledim onlarla hayat güzeldi neyse az kaldı bigün memlekete gidicez elbet şimdilik yazacaklarım bu kadar sen bana iyi geldin günlük biliyormusun.......
Çok yalnızım bu şehirde günlükçüm, 1 tane arkadaşım tanıdığım yok. çok şükür beni seven bir kocam var. Bir de bebeğimiz olsun arkadaşım, canım, herşeyim olsun. Yalnızlığımı alsın götürsün. İnşallah be günlük