Günlükkkkkkkkkkkk
Karışık duygular içindeyim çözemiyorum. 4. Üniversiteyi okuyan biri talip bana. Cuma günü ilk defa bulusmustuk cumartesi sabah gidecekti bir kez daha görüşmek için gitmedi. Cumartesi günü buluştuk avm'de bir kafeye gittik ,bana parfüm hediye almış.. Adanaya gelir mısın dedi bende öncelikli tercihim burası olur dedim. Sen gelir mısın diye sordum gelirim dedi .muhabbeti değişik . Birde sendika üyeliği farklı bakışta ki bir sendikaya üye . Ama o beni beğendi sürekli msj atıyor, arıyor, annesiyle konuştum telefonda bugün . Bilmiyorum günlük ALLAH hayirlisini nasip etsin işallah. Kafam çok karışık. Bir arkadaşım vardı burda (misnunu ) evlendi terketti buraları onla konuşmak istiyorum o'da yok başkada arkadaşım yok burda
günlük
bugün çok duyguluyum yapayalnızım içimde duygular bir o yana bi bu yana eşimlede tartıştım bugün zaman geçmiyo bi dost bi arkadaş arıyo insan napıyım günlük napıyım
kafam karmakarışık zaman öyle böyle geçiyo bu kadar yalnızlık çok sanki dertlendim şimdi bi yandan damar bi şarkı bazen hüzünlenmekte güzel hayırlısı ya herşeyin en güzeli anı yakalamak anı yaşayamadığım o kadar zaman olduki insan üzülüyo tek varlığımız anımız değerini bilelim dolu dolu yaşayalım hayatı inşallah çünkü hayat gerçekten çok kısa çok çabuk geçiyo
günlük başının belası geldi
cumartesi günü sabah gidecekti Adana'ya ama bir kez daha görüşmek için gitmemiş neyse buluştuk AVM'de bana parfüm hediye almış (sağolsun) 3-4 saat nerdeyse beraber geçirdik bol bol sohbet ettik. Memleketi ve üye olduğu sendika kafamı karıştırdı (sendikalar siyasi görüşe göre ayrılıyor ya o açıdan). bana anlaşırsak Adana'ya gelir misin diye sordu bende olumsuz cevap verdim ona sordum sen buraya gelir misin diye gelirim dedi, ama sonra annemler buraya o gelse daha iyi olur diyolar dedi.sürekli ev işi yapar mısın, yemek yapmayı biliyor musun diyip durdu ,dün aradı annem yanımda senle görüşmek istiyor dedi telefonda görüştük biz olsun isteriz falan dedi ama ben istemiyorum galiba günlük. Kafam çok karışık o bana olur gözüyle bakıyor ama ben sevemiyorum onu hatta geçen sene görüştüğüm biri vardı(volkan) onu özlüyorum o aklıma geliyor bu ara onla sohbetimizi bile özlüyorum ama onun da görüştüğü biri var olmasa bile beni affetmez artık çok kırdım kalbini .Böyle günlük bugün cevabımın olumsuz olduğunu söyleyeceğim onu ümitlendirmek istemiyorum çünkü ne kadar görüşürsek görüşelim ben ısınamıycam bu çocuğa .ALLAH karşısına hayırlı birini çıkarsın ,benim kendimden yana ümidim yok artık ömrüm böyle geçecek .......
HOŞÇAKAL günlük
Son gunlerde durup dururken hatta ortada moralimin bozulmasini gerektirecek bir durum yokken bile nekadarda moralimin bozuk oldugunu farkediyorum ..
Bazen etrafimdaki kalabaliga ragmen kendimi yalniz hissediyorum, duygusal bir donemdeyim galiba, cogunlukla olumsuz duygular icerisindeyim
Cok sukur Allaha, her halimize cok sukur, verdigin nimetlere hamd olsun Allahim
Saglikliyim, mutluyum cok sukur
İstediğim biraz ilgi sadece ..
Ne olur yani sevgililik donemindeki gibi ilgin çok olsa ..
beraber uyumak icin hayaller kurarken şimdi ayri odalarda ayri ayriyiz . .
kalbim cok Kırık gönlüm Üzgün oysa çok özlemiş çok aşk doluydum ben ...
SEVGİLİ GÜNLÜK
bu günde bitti biliyorum boşa bir bekleyişti yine
ama içimde bitmek bilmeyen bi sabır var
tükenmiyor o sabır her gün dahada artıyor sanki
noldu şu benim çabuk soğuyan yanıma?
terk mi etti sahi beni? beni beni bildiğin terk mi etti?
çabuk soğuyan yanımda terk etti onun gibi!
düşünüyorum günlük çok aşırı düşünüyorum belki soğurum diye
ama olmuyor var mı bundada bir hayır? vardır elbet...
Sevgili günlük
Bir günü daha ayni acilarla bitirdim. Keşke yaptığım hataları kabul edince ödülü olsa bu hayatin. Sol yanim aciyor be günlük evlat sahibi olmak ana olmak ne zor ne agir yukmus onları benden emanet olarak veren yaradan alırsa eyvallah derim gücüm yettiğince teslim olurum yeterki başkaları almasın su parça parca yüreğim nasıl dayanır o acıya...
Günlükk
ders çalışırken ciddi anlamda boguluyorum. Iktisat bana bakiyo ben ona bakiyorum su an. Ahh bi en az 80 alsam ahh bi yaz gelsee ah bi ler hiç bitmiyo:'( bi dizimde xxxxxx bi dizimde bebeğimiz elimde de kitabım (ders kitabı değil ) sevdigim herkes(ben de!) sağlıklı ve yanımda olsa herkes huzurlu olsaa
Ben bile kendime ağır geliyorum bu aralar günlük.
uyusam uyanmamak üzere ama uyandığımda da herşey düzelmiş olsa. Mükemmel bir hayata uyansam çok mu şey istiyorum. Onu unutmak istiyorum günlük. Yeniden aşık olmak istiyorum ama sevdiğim kadar da sevilmek. Çok mu şey istiyorum günlük. Güzel bir işim olsun, sevdiğim yanımda olsun. Kurduğum hayallerden bile vazgeçmenin zamanı geldi günlük. Ben, benden vazgeçiyorum işte...
Sevgili günlük
Bazen durup dururken mutsuz bazen ise çok mutlu olmanın sırrını çözemiyorum :)
Bugün bir çiçeği sulamak, bir kedinin başını okşamak, yolda gördüğüm insanlara iyiyim sen nasılsın demek bile beni çok mutlu etti
Çok şükür her günümüze