Popüler Konu Sevgili günlük...

Çok şükür her şey yolunda. Ben düşündüm ki bu okul meselesini 2 ya da 4 sene daha uzatmak en iyisi... Hayırlısıyla bu düşüncemi gerçekleştiririm inşallah

SEVGİLİ GÜNLÜK
sabrım tükeniyor Rabbimden bol bol sabır istiyorum
biliyorum günlük olacak sadece sabır ihtiyacım olan tek şey SABIR!

Sevgili gunluk..
Bugun uyaninca tartildim yine gram eksi goremedim.iki haftadir dikkat ediyorum giden kg yok.bir kg versem cok mutlu olcam artik. Ve bugun cumartesi is yok diye sevinemeyecegim evde temizlik bulasik camasir beni bekler. 12 ye kadar uyusaydim bari yine uyandik sabahin korunde.
Hava yagmurlu tam kahve icmelik. Malum cay kalabalikta kahve yalnizlikta guzeldir.

Sabret secretcikiz! Hiç beklemediğin bir anda gönlüne verilecek en güzel mutluluk..
O zaman huzurunu bozmaya çalışan insanlar uzaktan, usulca, imrenerek izleyecek mutluluğunu..

SEVGİLİ GÜNLÜK
tükenmedi değil mi umudumuz günlük? HAYIR!
tükenmedi tükenmeyecekte biliyorum
beklediğim mutluluk benim olacak...
bu günde bitti biliyorum bitsin umrumda bile değil!

Az önce esti part time iş başvurusu yaptım. Ayy aslında çalışmak istemiyorum ama başka türlü de ihtiyaçlar karşılanmıyor. En azıdan 2 aylık çalışacağım bir yer olsa harçlığım çıkar

Bu hayatıma nasıl yön vereceğim ki ben? Yaptığım herşey olumsuz olarak bana geri dönüyor

Sevgili günlük;

Bu aralar hep sabret sabahvesen diyorum sabret sabret ki güzel günler yakında. Biliyorum günlük rabbim girdiğim çıkmazlardan çıkartacak beni...

Sevgili günlük...
Bugün yine sabrımın son demlerine kadar kullandılarrr.. Abdestimi alıp namazımı kılabilsem benden huzurlusu olmayacakta neyse az kaldıı diren Nida

bir tek teşekkür günlük, yaptığım şeyler karşılığında beklediğim tek şey.Çokmu zor ?
bu sefer gerçekten kırıldım, birdahasıda olmayacak bu sondu.

selam günlük, çok mutsuzum gene, mutsuzken seni açıyorum farkındayım da mutluluğu nette instagramda falan paylaşiıyoruz mutsuzluğu içimizde yaşayıp kenara itiyoruz, sanki ayıp gibi bilmiyorum.
Mutsuz oldum sabah beri ailem benle kabus gibi, tabi şükür yaşıyorlar evet tabi ama hiç nefes almadan mı konuşur insanlar, bir de sürekli aşağılıyorlar, salaksın aptalsın daha gerizekalı olabilirdin yine iyisin şimdi diye diye, neyse ses etmemeye alıştım geçen gün kayınvalidem de öylesin böylesin itti kaktı ona da güler yüz ve sessizlik gösterdim ne yapayım alışmışım itilmeye, bazen hoşuma mı gidiyor diye bile düşünüyorum, alışkınım ondan umursamıyor gibi yapıyorum ama tabiki kim umursamaz ki, gerçekten üzgünüm.
Keşke mutluluğu daha çok yaşayabilseydim, bugün yolda sımdıkı güzelce giyinmiş bir anne ve iki çocuğunu gördüm, arkasında annesi vardı hiç ses seda çıkarmadan yürüyorlardı hep yolda sokak aralarında denk geldik, arkadaki annesi hiç konuşmadan fitnelemeden yürüyebiliyordu, şaşırdım bakıcıdır belki dedim, inanamıyorum aslında böyle annelerin olabileceğine, benim halimi düşününce, annemden ne bir destek ne bir destek görmedim, fedakarlık diyebilirim ikinci destek kelimesi yerine.. ne görmediğimi bilemiyorum fedakar gibi görünüyor ben bencil gibi görünüyorum ama sanırım pek çok şey istemiyorum. eltim aklıma geliyor da içim içim kıskanıyorum, özeniyorum aslında sadece ne şanslı... belki şanslı görünüyor ama öyle değil demek istiyorum ama sanmıyorum..
benim bir tanıdığım abi var babasının ona davranışını gördüğümden beri benim ailem bana o kadar da kötü davranmıyor diyorum hep, o çocuk ezile ezile 40 yaşında ama ezik büzük ötesi ezik.. hem de üniversiteyi okumuş zor zanaat saçma bir iş bulmuş biri olabildi, saçma yaşlı biriyle evlendi tek çıktğı olan kızla, ben ona göre çok iyi yol kat ettim, nedir bu çektiğim bilmiyorum, allahtan çocuğum ve ona bağlı bir babası var da aile kurabildim ve anne babamdan uzağım. yüzüm şişiyor ağlamaktan ama bir işe yaradığı yok, demek ben bekarken ondan böyle çok içiormuşum durmadan bağarıp ağlıyormuşum, allahın sevdiği kulum sanırım ki evlendim başka yuvam oldu, allah uzak etsin beni onlardan. bir derdimvarı okumuştum da geçende moral buldum ben gibler var diyerekten. okuyayım biraz.
geçen okudum bir yerde, insan bastırıp sindiremeyeceği acıları yokedermiş ondan bazı berbat kötü anılarımızı hatırlamıyormuşuz, hoş hatırlıyoruz da ama çok az sadece konu başlığıyla. neyse böyle geliyorlar arada kocamı daha sevip sarılasım geliyor. bir de hala diyor ki torunuma ben alırım araba, alay eder gibi bam telime basıyor pi.

Günlük bugün beni mutlu eden sözlerden biri "Senin sevgilin olmak istiyorum" Not: Bunu söyleyen en samimi kiz arkadasim

Sevgili gunluk
Onu cok ozluyorum ama caktirmamaya calisiyorum bi kac gun sonra ayrilali bir yil olacak ve ben onu 1 dakika bile unutamadim
Onu mu soruyorsun ? O iyi benden ayrildiktan sonra evlenmisti ya karisoyla guluyo egleniyo gununu gun ediyor
Arkasinda bi ask kirik bir kalp bi enkaz birakmamis gibi sanki ! Peki ben niye unutamiyorum onu ? Salaksin dedigin duyar gibiyim, evet beni kandiran aldatan kiran beni birakip hemen baskasiyla evlenen birini unutamayacak kadar salagim
Biri cikmali karsima sevgisiyle sarip sarmalayacak biri ve biran once gelmeli cunku ruh halim iyi degil.

Sevgili günlük,

yine etrafimi sardi korkular, ne zaman kurtulacagim ben bu endiselerden. Kacip, gidesim var buralardan, boguluyorum.

Bana bir yol göster günlük iki arada bir derede kaldım ne yapmalıyım sence ? Üzerine mi gitmeliyim çok güzelsin diye adamın yoksa boş mu vermeliyim :/ çıkmazdayım gnlük

Sevgili günlük çok yalnız bırakılıyorum çok... Sevgilimin gece çalışmasına alışkınım fakat sabah 10da gidip gece 1de dönmesine hiç alışık değilim ve açıkçası uygun gördüğüm bir durum değil. Sinirlenmemek kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum normal bir iletişimimiz kalmadı ne yapacağımı bilmiyorum

ilk kez yazıcam nasıl başlasam. Bu nasıl günlük herkes okuyabiliyo, ama olsun arada kaynar benimkide.

Nasıl içim sıkkın, dertler çok büyük olmasada (şükürler olsun), canım sıkkın işte. O kadar dolmuşum ki, dişlerimi fırçalarken bile ağlıyodum bugün. Yarın benim doğum günüm...

off yani ne diyimki, değer verdiğimiz için mi değersiz oluyoruz ya yazık bu insalara be. Off aman içim sıkıldı girmicem detaya. Üzüldüm işte çok üzüldüm

Sevgili günlük,
Aklından ne geçiyorda fazlaca yer işgal ettiğim için biraz da buralari doldurayım dedim:)
Resmen yaşanmamış aşkın acısını çekiyorum su an
Şöyle ki ilgisini yitirdim sanırım,Artik bana bir yabancıymışım gibi bakıyor
Ben yanından geçinde hüzünden başını eğen adam artık ne zaman görsem gözlerinin ici gülüyor arkadaşlarıyla takılırken
Ben ise dışarıya hep çok mutlu izlenimini vermeye devam ediyorum,ama kalbim acıyor
Yasamak isteyip de yaşayamadığım şeylere üzülüyorum sanırım.
Oturup da iki kelime etmediğim adam için hayaller kurmak çok saçma biliyorum
Ama beni bu hale o düşürdü,sayesinde her şey karmakarışık
Biliyorum ki zaten su an onun duygularına istesem de karşılık veremem
Ah ne diyorum ki ben.Artik ortada bir duygu yok.Her şey 4 ay sonra bitecek ve ben seni bir daha görmeyeceğim.Bu ikimiz için de en iyisi olacak.
Sadece bilmeni isterdim,duygularının hic bir zaman dile getiremeyecek olsam da karşılığı olduğunu...

Sevgili günlük
Bugün aldığım son dakika haberi ile çok mutlu oldum. Rabbime binlerce şükür o meseleden kurtuldum. Adalet yerini buldu.

Gunluk götur benı buralardan yanlıs yaptım bu seferkı tercıhım benı 3 yıl boyunca kapalı kafese attı.Allahım hanı hakkım da hayırlısıydı neden burdayım yasım da gecıyor artık hıc fırsatta yok .Tüm umutlarım bıttı ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…