Popüler Konu Sevgili günlük...

Her yuze guleni dost bilme gunluk
Kisa bir ara vereyim ben degil mi?
Arinma zamani geldi..
Kalp kirmamak icin sustuklarimi bir deriiin bosluklara gondereyim hele, tortusu bile kalmasin icimde. Yenilenince donerim.
Kal saglicakla..

Sevgili günlük bir sıcak sulu yemeğe muhtaç kaldım sonum ne olacak benim

Oyy günlük bugün yürümekten öldük. Fenerbahçe'ye gidelim dedik pek bi merak ettik. Tüm Kadıköy'ü gezdik bir güzel de yağmur yedik ama olsun. Ayy bir de herkes sevgilisiyle sarmaş dolaş çok fena canım çekti keşke benim de olsaydı dedim

selam günlük, eşimi seviyordum ama onun bana karşı saygısı kalmadı, sevgisi varsa bile bilemiyorum, sevdiğini falan da sanmıyorum söylediklerine göre zaten sevdiğini düşünmemeliyim. Sanırım bavulu toplama zamanı geldi, hatta sanmakla kalmamalıyım zaten, duyduğuna inan kampanyası var ya migrosun onun gibi bu da, duyduğuma inanmalıyım :) muhtemelen kendine yeni birini bulmuştur bile zaten de, kaç yıl evvelinde de böyle olmuştu da gitmediydi, şimdi gider sanırsam, yapcak bir şey yok artık, yüzsüz gibiyim ben de.

Sevgili günlük ,
evlilikle sevgililik arasındaki farkları şöyle bir düşündüm de şimdi
Sevgililik onunla buluşmadan önce heyecandan kusmak , yastığa sarılarak onun hayalini kururak uyumak , sürekli buluşmak istemek , evlenincede hep sürekli her dakika gezip tozup sarılıp uyumayı hayal etmek geceleri saatlerce telefonda konuşmak sürekli yan yana olma isteği ..geceleri ya da gündüzleri hayal kurmak .. deli gibi özlemek .. bazen zorluklar çekmek ..
Evlilik ise sürekli gezip tozup mutlu olunmadığını görmek , sevgilyiken olan kibarlıkların biraz dhaa rahatlıkla kaba davranışlara dönüştüğü , her gece sarılıp uyumak artık alıştığın için bazen yatağa sığamadığın için ( yani elini koluunu açıp rahat rahat uyuyamadığın için :) )yalnız uyumak bile istediğin ama yalnız uyuduğun zamanda gözlerini dolduran br özlemin içinde büyüdüğünü hissederek yine büyük bir aşkla ona sarılıp uyumak istemek , gezmek tozmak sürekli olmasada :) , bekarken hergün yemek yapmak zorunda olmamak ama evlenince hergn yapmak zorunda olmak , gecelleri saatlerce telefonda konuşmanın olmadığı daha güzeli olan yanında aşk olduğun adamı uyurken seyretmek .. ama bazende telefonla knşmaları özlemek .. özlemin son bulduğu ama sevginin bol olduğu bir hayat ..
Öyle değişik birşey ..

yap yap sen özür dile, garip insan, neyse allahtan fazla üzmedim kendimi hemen geçti, evimde ne gereksiz nevresim takımları var ya biyeli biyeli oymalı moymalı, ama baktım da güzel şeylermiş, ortası niye açık anlamış değilim ordan saçma yorganın sateni görünsün diye sanırım, yorganım satenli değil ki bildiğin puf yorganlardan, saçmalık tamamen yani.. ama desenleri motifleri güzel renkli renkli, kullanabilirim, diğerlerine de zamanla yazık ederim, böyle saçmalık yok ama neyse satsam gidecek en azından kullanırım ilerde, saten çarşaf da ne ya kaygan olmaz mı onlar, belki ilerde kullanırım ne bileyim ,ilk evim soğuk diye kullanmıyordum ama baharda kullanabilirdim gerçi, neyse kullanılır ya ilerde dursun bakalım. ne tüketim toplumu olduk, yeni aldığım o garip kazağı da giysem iyi olucak aldık uzun uzun

Kayitsizim hissizim. Yazacak biir dolu sey varken yazacak tek bir kelimem yok. Huzurla kalin 2000'li yillarin bencil insanlari. En cok siz üzülür encok siz düsünür en iyi siz bilirsiniz. Siz mükemmel siz hasta siz yorgun. Bizim bir elimiz yagda bir elimiz balda agzimizda kahkaha. Biz yeteneksiz özverisiz ise yaramayan yaratiklar... biz ki dertlerimizi büyütüyoruz. Oysa dertlenmek sizin hakkiniz. Biz onu elinizden aliyoruz

Günlük döndüm yine sevmiyorum işte burayı alışamıyorum ailemi özlüyorum istanbulu özlüyorum
napıcam bilmiyorum

merhaba günlükcan
cuma günü kuzenimin bir oğlu oldu,iş çıkışı hastahaneye gittim nasıl tatlı bir görsenberaber büyüdüğün birinin anne olmasını görmek daha biz çocuktuk şimdi çocuklarımız oluyor düşüncesi ay çok karmakarışık bir duygugerçi bu ikinci çocuğu birde kızı var ellerinden öperbu ay abloşada bir bebiş inşallah yatıp kalkıp bunun için dua ediyoruz Amin de sende olurmu

Babasız büyüyen bir kız evleneceği insanda çok daha fazla özellik arıyor sanırım günlük
Baba gibi seven, koruyan, şefkatle bakan, güvende hissettiren, huzur veren...
Var mıdır beni böyle sevecek birisi şu dünyada
Öyle ihtiyacım var ki sevmeye ve sevilmeye
Gönül yorgunluğumu giderecek bir aşk dileğim
Görücü usulü bi evlilik yada görücü usulü tanıştırılmak istemiyorum
Ama bu aralar bu şekilde birileri geliyor
direkt hayır demek geliyo içimden
Ama bi yandan da korkuyorum
ya Allah benim nasibimi göndermişse ve ben yanlış karar veriyorsam diye
Bilmiyorum günlük napacağımı bilemiyorum...

Bu gece eskiye özlemle doluyum günlük. ALLAH bu günlerimi aratmasın inşaallah tabiki... Ama geçmiş günleri yad ederken, hayatının bir döneminde var olmuş insanların, şu an bazısının öteki aleme göçüp gitmiş, bazısının hayatından gitmiş, bazısının da hastalıklarla boğuşuyor olduğunu duyuyor ve düşünüyorsun, ne güzel günlerdi be diye.... Kırgınlıklar, dargınlıklar girmiş araya, tüm güzel anlara bir sünger çekmiş.... Güzellikler de, kötülükler de boşmuş aslında, hepsi gitmiş bitmiş, hayal olmuş....

Çok özür dilerim annemm o kıpırdanışın o ağzını açışın ellerini uzatışın beni benden aldı
Seni çok seviyorum ne olduğunun ne önemi var..
Sağlıkla kucağıma gel kuzumm mis kokulum

Sevgili gunluk
Uzun zamandır yazamadim biliyorum. Hayatım eskisi gibi değil artık. Bir sorumluluğum var ailem var. Kocam ve oğlum var onlar benim herşeyim mutlulugum. Yaşama sevincim. Yeni bi hayat yaşıyorum oğluma her baktığımda tarif edilemez bi duygu içerisine giriyorum. Onların hayatımda oldukları için Allah ima şükrediyorum. Allah hiç bir zaman onları benden ayirmasin...

Günlük;

Beynim karman çorman düşüncelerden. O ne düşünüyor bilmiyorum. Canım sıkılıyor bir mesaj bekliyorum ondan. Olur yanı da yok ama bir ümit işte

Sevgili günlük tatilimin bitmesine az kaldı ailemin yanından ayrılmak istemiyorummmm

SEVGİLİ GÜNLÜK;
azimle millet duvarları delerken; ben bir bebek yapmayı başaramadım. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık diyor gözlerinden öpüyorum.

Neden bu kadar çok uyuyorum günlük neden??? Yarın dersten sonra evime dönüyorum birkaç gün kalıp geri gelicem annem ve yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…