Günlük ben nerden kaybediyorum buldum bugün "insanlara güveniyorum " işte burda kaybediyorum bugün fark ettim bunu . Komik aslında
nasıl anladım bunu anlatayım; kuzenim yabancı bir dizi önerdi "mutlaka izle çok güzel 4 sezon, her sezon 16 bölüm "dedi . Neyse izlemeye başladım soluksuz izliyorum ama ilk 16 bölüm bitti 2.sezon 1. Bölüme başladım dikkatimi çeken dizide mahkumların kaçış kısmı yok "demek ki bu kısım ileride kesitler halinde anlatılacak " diyorum
2. Sezonun 16 bölümünü izledim anammmmm bir baktım 17 -18-19-20 devam ediyor
meğer devamı varmış 1. Sezonunda şapşal
ben kuzenimin sözüne güvenip hiç bakmamışım devamı var mı diye
...
Bu neyse ama bazen çok kızıyorum kendime şu anda da öyle . Ankara'da toplantı varmış h. İsimli bayanı çağırdılar o'da ben tek gitmem ela'da gelirse giderim diyo ve bunun üstüne benide listeye yazıyorlar ve salak
ben gezmek uğruna kabul ediyorum ve şimdi pişmanım çünkü gerçekte ben çağrılmadım h. Çağrıldı. Offfff Offfff günlük moralim çok bozuk hiçbirşey yolunda gitmiyor
evlenmek istiyorum (aday bile yok), işyerinde sorunlar yaşıyorum (beni pasif biri olarak görüyorlar ve önemli işleri yaptırmıyorlar ), arkadaşım yok (çalıştığım yerde çok az bayan var ve hepsinden nefret ediyorum ) , evde huzur yok (baba dediğim adam!!! evde bizlerle küs)
Hüzün dolu bir gün anlayacağın
işallah düzelir hersey günlük yoksa dayanacak gücüm kalmadı. ..