Popüler Konu Sevgili günlük...

haftanın son gününden günaydın günlükçümçabucak bitse bugün eve gitsem uyusamhepmi yorgun olur bir insan ya,eve girdiğim an uzanıyorum koltuğa..tembelmiyim yoksayarın kuzenlerle buluşuyoruz,özledim ne dedikodu yaparız şimdi

Naber günlük.. Ben bugun çık umutlu uyandm yeni güne. Gebelik belirtileri yaşıyorum. İnşallah doğru şeyler hissediyorumdur. bunu öğrenmeme sadece bikaç gün kaldı. Öğrendiğim zaman inşallah buraya yazarım. İyi veya kötü sonucu. Öperim görüşürüz!!

Ya gunluk oyle durma bisey soyle niye unutamiyorum adam karisiyla gununu gun ediyor ben aci cekiyorum bi sey soyle ya bi sey soyleeee....

Günlük ya bana bir is bulamaz miyiz nedir durumlar bu akıl ver ya. 5 sene evde oturmak için mi okudu bu insanlar

Sevgili gunluk...

Icimde hem heyecan hem korku hem de ozlem mevcut..

Malum durumlar hayirlarla duzelmistir insâallah...

Yavrum minigim insaallah sagliklidir iyidir keyfi yerindedir...

Icim dolup tasiyor be günlük

Amma velakin korkuyorum konusmaktan nazardan ....

Rabb im sen yardim et insaallah

Sevgili günlük,

birkaç saat önce yaptığım acılı sos aklımı çeliyor, şeytan diyor sür ekmeğe ye o bol baharat, sarımsak ve soğanın, biberlerin tadına var, taze ekmekle de ne kadar yakışıyor meret, bir sos bu kadar mı lezzetli, bu kadar mı kışkırtıcı olur

Sonra bir an kendime geliyorum, yapma Mune, bu saatte karbonhidrat canavarına yenilme, birkaç meyveyle geçiştir diyorum ama sol taraftan elinde acılı sosla çatallı cadı görünüyor

Sanırım yenik düşecek gibiyim, neden kötü şeyler lezzetli olur ki

Günlük,
Bir kaç günlük harpten çıkmış gibiyim. Aradaki bu takışmaları seviyorum ama. Özlüyorum kokusunu bakışını. Manevi anlamda tam bittim dediğim yerden yeniden kalkıyorum daha güçlü. Bu tartışmalar dozunda olduğu sürece beni idare ettirir.
Tamam sustum. Allah huzurumuzu bozacak yollara girdirmesin o zaman.

Merhaba günlük bu sana ilk yazışım nasıl bir dönemdeyim bilmiyorum belirsizlik ve karmakarışık sanki her şey.Hayat yolumu çizmeye calısıyorum ama psikolojikmen birAz güçsüzleştim ama toparlanacagım inanıyorummmm olacak olacak! Düşünmek fayda eder mi peki?Bilmiyorum herşeyi en ince ayrıntısıyla degilde daha yüzeysel düşünseydim keske bu beni yoruyor sevdiğim uzakta özlem doluyum fazlasıyla özlemmm söylemesi bile zor ve agır bir kelime.. Umarım bundan sonra her şey güzel olur yarın güzel bir gün olsun dilerimki herkes sağlıklı mutlu huzurlu olsunnnnn bu arada bugün güzel bir gündü herşeye rağmen insan şükretmeli değil mi?

günlükcümm :)
hala sabırla bekliyorum
biliyorum bu kadarda olmaz diyorsundur kesin bu kadarda bekletilmez ki ama bekletiliyormuş iştee insanda vicdan olmayınca böyle oluyormuş sanırım buraya sevinçle haykıracağım günlerde gelecek geldii bitti bekleyiş diyee

Sevgili günlük ..
İlk defa yazıyorum içim çok tuhaf uygular içerisindeyim bi taraftan kararsızlık, bir taraftan korku, endişe.. Mart ayı çok yogun geçicek şimdiden bakalım neler bekliyor beni umarım herşey daha iyi olur herşey gönlümüzce olur ..

Ilk günlüğümu yazıyorum. Bugün kendimi çok mutsuz hissediyorum planladigim hicbirsey gerçekleşmedi daha kotusu de en az 1 ay sonra onu göreceğim. Neyse buna da şükür diyelim ama bu yaptığının bedelini ödeyeceksin!

Günlük bitirdim iyi çocuktu cokkkkkk yakışıklıydı ama olmadı günlük olmazdı da ben güzel bir kız değilim süs güzeliyim , o makyaj çıkınca bi halta benzemiyorum ama o çok yakışıklı hemde çok. Beni aramiyordu sadece msj atıyordu, faceye bile eklemedi beni istemiyordu belli ki tek bir msj la bitirdim.
" bazı şeyleri rayına oturtamıyoruz farkındaysan uzatmanın bir anlamı yok . Gelecektemutluluklar diliyorum sana Hoşçakal "
Ben niye böyleyim günlük ne iş hayatımda mutluyum, ne aşk ta , ne de evde . Yüzümde sahte bir gülücük var hep ... Allah büyük başka diyecek hiçbir lafım yok ....

Kendi kendime söz verdim bir daha sevmeyeceğim, aşık olmayacağım. Mükafatım dediğim imtihanımmış meğerse. Bu işler bana göre değil iyisi mi artık bulaşma.

Ne yazmalı şimdi bu satırlara susmalı mı yoksa hemde sonsuza dek .Kimse anlayamaz seni kimse icindekileri bilemez.Herkes ya kör yada sağır .Ne isterdim su hayattan aslinda tek kelime herseyimi ifade edebilir .Biraz icim sıkıldı her zaman oldugu gibi sıkıntım dag deniz asamadim hep yerimde saydim .Her yolculuk aslin da geriye daha geriye goturdu .Elde koca bir hic .Ne guzeldi degil mi umutla vakti geldiginde yolculuga cikmak sonuc husran .Daha ne yapmaliyim yada ne yapabilirim caba mi gosteriyorum ama insanlarin uzaktan seyirci kalmalari yada casper gibi davranmalari bir adim dahi ilerletemedi .Tabi bazi seyler icin sukredebilirim ama iste amalar ....Zorlaniyorum zor gidiyor hayat bu sefer iyice zindana girdim sanki.Nasil gececek gunler seneler iste tek kaldigin zaman kederleniliyor.Konusacak bi insan olsa hic kira hic kira anlatirsin ozlemlerini ,umutlarini ,hayallerini o da olmayinca gelir buraya dokersin goz yaslarini tabi kalmissa .Kac yildir ayni seyler peki buraya niye geldim ve neden son durak iyimi benim icin ben cevabini bulamadim ne degisti evet bazi seyler degisti ama en cok istediklerim artik istemeye dilim varmiyor zaten .Gulmuyorum artik gulenleri gulebilenleri izliyorum ,İkili sohbet edenleri izliyorum ne hos degil mi ,birilerini gorunce beklenti icine de girmiyorum artik ogrendim .Onu muz deki yillardan hic birsey beklemiyorum .

Sevgili günlük,
Evlilik ne güzel ama bir yandan da ne tuhaf şeymiş meğer... 2 gündür hasta yatıyorum. Mide bulantısı, kusma, ateş ve ağrılarım var. Salgına yakalanmışım, popomda iğne yemedik yer kalmadı. Evlenmeden önce de bu tip şikayetlerim olduğu zaman insanlar "acaba neden olabilir" diye düşünür, ne güzel tavsiyeler verirlerdi iyileşmem için. Şimdi kime söylesem "ooo QueenBee yoksa hamile misin ?" diyip kendilerince seviniyorlar. Yok değilimdir diyorum, inanmıyorlar "hadi, hadi" diyorlar. Ben artık hastalıklarımı kimseye söyleyemeyecek miyim ? Nerede şimdi o "ayaklarını sıcak tut, bilmem ne çayı iç vs." diyen insanlar, nerede o yardım melekleri ? Artık her hastalığım sevdiklerimi sevindirir oldu.. Sanırım en iyisi artık hiçbi derdimi kimseye söylememek.. Şey bide kocam işten çıkmış geliyormuş onu çok özledim, çok mutluyum hadi ben kaçtım bayyyy

Allahım gerçekten çıldırmama çok çok az kaldı. Çok yalnızım çok mutsuzum... Ne özel hayatım iyi ne okul hayatım ne de sosyal hayatım... Çok psikolojim bozuldu bunu hissedebiliyorum insanlardan uzaklaştım. Sevgilimden, ailemden, arkadaş çevremden hepsiyle bağlantımı en aza indirdim. Üniversite hiç beklediğim bir yer değilmiş hala at yarışında hissediyorum kendimi. Koskoca hoca olacak insan, puan durumuna göre adam seçiyor o kadar utanıyorum ki böyle bir olaya ancak gülersin. Mantık aramak zaten imkansız. Şikayet değil de haksızlık gibi hissediyorum bazı şeyleri yani gezmek eğlenmek varken bu yaşımda yurt odasında her dakika durmak çok zor. Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum kendimi sıkmaktan vücudum isyan ediyor. Dilimde tek cümle Ya Sabır. Bu mu dert diyeceksin ama gerçekten insanın kendi beyniyle başa çıkması çok zor...

Nezaman bıtecek dıye dıye ömrum bıttı.Hiç bitmiyecek bu rüya uyananıyorum bır turlu.Günlük bu nasıl bir hayatmış böyle bu nasıl yazıymış .Off kı ne off ...Bitti en güzel yıllarım degerlendıremedım .

Günlük ben nerden kaybediyorum buldum bugün "insanlara güveniyorum " işte burda kaybediyorum bugün fark ettim bunu . Komik aslında nasıl anladım bunu anlatayım; kuzenim yabancı bir dizi önerdi "mutlaka izle çok güzel 4 sezon, her sezon 16 bölüm "dedi . Neyse izlemeye başladım soluksuz izliyorum ama ilk 16 bölüm bitti 2.sezon 1. Bölüme başladım dikkatimi çeken dizide mahkumların kaçış kısmı yok "demek ki bu kısım ileride kesitler halinde anlatılacak " diyorum 2. Sezonun 16 bölümünü izledim anammmmm bir baktım 17 -18-19-20 devam ediyor meğer devamı varmış 1. Sezonunda şapşal ben kuzenimin sözüne güvenip hiç bakmamışım devamı var mı diye ...
Bu neyse ama bazen çok kızıyorum kendime şu anda da öyle . Ankara'da toplantı varmış h. İsimli bayanı çağırdılar o'da ben tek gitmem ela'da gelirse giderim diyo ve bunun üstüne benide listeye yazıyorlar ve salak ben gezmek uğruna kabul ediyorum ve şimdi pişmanım çünkü gerçekte ben çağrılmadım h. Çağrıldı. Offfff Offfff günlük moralim çok bozuk hiçbirşey yolunda gitmiyor evlenmek istiyorum (aday bile yok), işyerinde sorunlar yaşıyorum (beni pasif biri olarak görüyorlar ve önemli işleri yaptırmıyorlar ), arkadaşım yok (çalıştığım yerde çok az bayan var ve hepsinden nefret ediyorum ) , evde huzur yok (baba dediğim adam!!! evde bizlerle küs)
Hüzün dolu bir gün anlayacağın işallah düzelir hersey günlük yoksa dayanacak gücüm kalmadı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…