Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba günlükcan..Grip olmuşum çok fena çok.Haftasonu açık havaya aldanıp gezmenin bedeli sanırım bu gripabloşun bebiş bu ayda gelmedi, burdan görüp yaptığı meryem suresi ve secdesini o regl dönemindeyken ben yapıcamteyze olayım ben yadua et günlük

merhaba dünlük :)
her şeyin netleşmesine az kaldı..17 gün. umarım her şeyin hayırlısı olur .. ve bunun sonucunda çok mutlu ve huzurlu olurum... hayırlısı olsun..

bugün yine çok az çalıştım. sevgilim olmasa hayatımdaki insanların hepsi çok tembel ve uyuşuk. kendimi iyice kaptıracağım mayhoşluğa. halbuki böyle değildim hiç.

2-3 ay öncesine kadar günde 8-10 saat çalışıyordum, sonra annemler yanıma geldi ve bammmmmmmm. bütün konsantrasyonum bozuldu. sabah kavga gürültüyle kalkıyorum, evde her şey saçma sapan. çamaşırları bile nerdeyse ben yıkacağım, dün kavga ettik 2 gün boyunca çamaşır makinesinde ıslak deterjanlı bekletti çamaşırları!! 2 gün!! ne hale gelir makina ve çamaşırlar. ben çıkardım artık leş gibi kokuyodu klorakla yıkattım boş falan. artık çok geç olmuştu yeni çamaşır koymak için yattım sabah kalktım ve yine doldurmuş içini. of. ki ne off..

artık onları takmamam lazım, sanki evde bi başımaymışım gibi düşünmeye çalışıyorum ama zor oluyor. pisliklerinden ve sorumsuzluklarından bıktım. her şeye yetişemiyorum. giderlere tatarcıklar hep yuva yapmış, aylardır kış ayında bile sinekler dolanıyodu evde gece bile uyutmuyordu beni harap oldum 6 aydır. masanın başında oturuyorum sinekler yiyor. tülbentle suratımı bile kapatmak zorunda kalıyordum felaketti. hiçbir şey yapmadılar bu konuda hiiiç. ben böcek ilaçlamacı getirdim, neden getirdim diye hakaretler yedim üstüme eşyalar attı annem, neden ilaçlamacı getiriyormuşum. yahu hasta olucaz artık sineklerin ısırmasından çüş!

sonra bi fark ettim ki giderlere yuva yapmış, sevgilimle hepsini değiştirdik, eve gizlice aldım ve tuvalet gideri değiştirdik. sanırsın bi halt yedik. elalem eve sevgilisini alır neler yapar biz gider değiştiriyoruz hey allahım ya.

sonra köşe çatlakları da silikonladım sanırım artık tamamen kurtuldum sineklerden. kalmadılar hiç. kaç gecedir sabaha kadar uyutmadıklarından uyuyamıyordum sabahlara kadar dün gece saat 1de sızdım resmen nasıl rahatladıysam artık.

şu sınavı kazanıp ailemden kurtulmak istiyorum artık. bıktım onlardan pisliklerinden. kendi evim olsun. kendi hayatım olsun istiyorum. sürekli aşağılanmaktan bıktım. işsizim diye, ablam kendini üstün görüyor, her konuda para muhabbeti yapıyorlar bana ki aslında durumumuz kötü değil, ihtiyacımız da yok. onlar yüzünden hayallerimden vaz geçmeyeceğim, istediğim bölüme girene kadar çalışacağım.

boşa geçirdiğim saatlere ve günlere çok pişmanım. çocuktum, disiplinsizdim, tembeldim. geç büyüdüm 27 yaşıma geldim hala çocuk gibi hareket ediyorum. artık bundan vazgeçmem lazım. hayat enerjim sömürülüyor, bitiyor ellerimden gidiyor.

yarın sabah uyanıp saat 7de yürüyüşe ve spora çıkacağım. o kullanmaktan çok korktuğum arabamla tek başıma yürüyüş parkuruna gideceğim ve orada spor yapacağım. sonra dönüp sevgilime gidip onu uyandıracağım ve birlikte kahvaltıya gideceğiz.

önümde 1 ayım var daha kitapların tamamını bi kere okuyamadım. bi kere bitirip hiç olmazsa eylül sınavına kadar 5-6 kez tekrar etmem lazım ki istediğim rahat bölümlerden birini kazanabileyim.

yapabilirim demi kulüp? şimdiye kadar sınavlarda hep istediğimi yaptım, şimdi neden olmasın? kendime bu sınavda hiç güvenemiyorum, önce kendime inansam olacak ama hiç inanamıyorum neden bilmiyorum. inanmadan çalışmak işe yarar mı ki?

yarasın. fırk.

Öldüm resmen günlük. Bugün gidip kendime iki parça bir şey bakayım dedim. Taksim'e gittim ve koca Taksim'i gez gez bitiremedim. Ayy bir de bir mağazaya girdim mi kendimi kaybediyorum ve 1 saatimi o mağazaya harcıyorum. Neyse en azından kendime bir şeyler alabildim de geçen seferki gibi boşa dönmedim. Hava da çok güzel bugün herkes el ele sarmaş dolaş sevgilisiyle geziyordu. Yahu sizin okulunuz işiniz filan yok mu hafta içi beni kıskandırmak için mi geziyorsunuz Gerçi kendime söz verdim aşık olmayacağım sevmeyeceğim diye ama insan özeniyor işte. Zaten ben aşık da olamam bir ilişki de yaşayamam

Ne yedıgım tat verıyor ne ıctıgım .Hayat ben sana ne yaptım da böyle oldu .Kafam dolu hemde çok .

sevgili günlük aşk geliyor gibi ne dersin.hadi bakalım inşallah şansıyla gelir de işimdeki kadroyu da beraberinde getirir

Günlükkkkkkkkkkkk baş belan geldi .
Günlükcüm azcık kafa dinleyeyim dedim kafayı sıyırıp geldim. Kimseye tahammül edemiyorum artık şaka yaptığımı anlamayacak kapasite deki bir insanla arkadaşım 5 gun sinir bozucu bir şekilde geçti yorgun argın işe gideceğim . Yatma vakti günlük iyi geceler tatlı rüyalar.

Gunluk
Insanlardan nefret ediyorum yüzüne gülüp arkandan cekistiren cirkin insanlardan nefret ediyorum ve ne yazikki bu igrenc seyi ben yaptigim icin kendimdende nefret ediyorum hele aile ici olmasi d as ha da igrenc bit artik laf soz bit bit bitttt

Günlük
Başım çok ağrıyor. Dayanamaya gücüm tükeniyor. Ben ölürsem bu ağrıdan kim bakar kızıma? Öksürünce gelir kucağıma saklanır o korkar sesinden. Tenini tenime değdirmeden uyumuyor son zamanlarda. Hasta olduğundan beridir. Koru onu Allahım. Sana emanet..

günlükçüm ;
yaz geliyooooor :)
Rabb im akıl beden ruh sağlığı ver cümlemize...
güzellikler bulsun bizi..
huzur olsun inşaallah..
eş iş evlat aile...
hepsi güneşli olsun inşaallah..

Sevgili günlük

Bana bir bakar mısın ?

Heyecandan gecenin köründe ve sabahın ilk ışıklarında uykusu kaçan bir anne tanıyormusun

Bebeğimin gelmesini heyecanla bekliyoruz

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Bekleyişi ayrı hazırlanışı ayrı güzel

Bugünde sıkıcı geçecek gibi hissediyorum..
Gerci oyle olmamasi icin cabaliyorum hemde cook.
Kalkip yemeklerimi yapiyim..
Sonra birazda kitap okurum..

Yalnızken de mutlu olmayı deneyecegım .Artık böyle baslasın yenı hayat .Yılmak yok güçlü ve mutlu olmak var.

Sevgili günlük sanirim kuzenime kiz istemisler ve bugun yarin soz kesilir sanirim diyorum cunku bu kadar yakinken araya giren mesafeler yuzunden bilmiyoruz gelen gidenden sesten falan oyle anlaşılıyor

Bide nisana çağıracaklar gitsen olmaz gitmesen olmaz nasil bi muamele girecegimide bilmiyirum hem kusuz konusmuyoruz hemde offff ya offf nasil olacak bu is

Ha birde elbise mevzusu var birak kiyafeti ayagima giyecek corabim yok bitsin artik bu sefillik ve gunluk ne zamana kadar boyle devam edecek

Gelismelerden haberdar ederim cunku ne olacak nasil olacak sahiden bende merak ediyirum

merhaba günlükcüm
sanırım ben bir dengesizim :/
oda nereden çıktı deme günlük sakın cidden dengesizim
seviyormuyum yoksa günlük dengesizlik yapışım bu yüzden mi?
daha sabah ne düşünüyordum şimdi ne düşünüyorum
bir an aman olmasada olur diyorum sonra kendimi şarkılar eşliğinde ağlarken buluyorum
devrelerim iyice yandı Allahım sabır ver

Sevgili günlük (adı günlük ama benim icin haftalık)
Gecen hafta bugun bır hafta boyunca neler olacağına dair bir fikrim yoktu, pek guzel bir hafta geçirdiğimi söyleyemem. Annemlerden sakladığım bir harcamamı ödeyemediğim icin bayagı canım sıkıldı. Hatta o kadar canım sıkıldı ki kalbimin sıkışmasından dolayı acili boyladım. Hem fiziksel hem ruhsal olarak bu kadar sıkılırken babaannemin bana ve kardeşime ne kadar deger verdigini bir kere daha görmüş oldum ve annemin söylediklerinden artık emin durumdayım. Neyse artık canımı sıkmama gerek kalmadı o konu icin. Ödememi de hallettim, babamdan istedim.
Bu hafta insanlara karşı bu kadar acık olmamam gerektiğinden de emin oldum. Bir arkadasıma bir miktar borç vermiştim, ihtiyacı vardı gerçekten yani ben öyle düşünüyordum. Allah bilir tabii. Gercekten geri alma amacıyla vermemiştim gözden çıkararak verdim; ama bana dısarı çıkacak param yok derken ertesi gün gece kulübünden içkili snap atması biraz canımı sıktı. O miktara ihtiyacım yoktu ama yine de saga sola azıcık derken birikiyor ve ödemek zorlaşıyor. O yuzden bu ay sıkı tasarruf yapmam gerektiğinden de artık emin oldum:) Insanlar bana karşı nasıl yolma amacıyla yaklaşıyorsa ben de bundan sonra ona göre davranacağım. Insallah bu kararımı hayata geçirebilirim, bence azimle ilerliyorum.
Bir süredir görustugum biri vardı onunla her sey bitti sanırım o yuzden biraz üzgünüm. Sanırım hayırlısı degilmis, cunku gercek yüzünü görebileceğim seyler yasadım. Yine de hala aklım takılıyor, bu sekilde biteceğini dusunmuyorum.

Evet gunluk.. her ay oldugu gibi acaba bu ay hamilemiyim diye umut edıp aslinda kendime iskence ediyorum... tup bebekten baska carem yok gibi gozuksede.. bir mucizeye umut baglamaktan vazgecemiyorum.....
Savas ve karisiklik dolu bir ulkede cocuk yetistirmenin zorlugu da endise ettiriyor ama olsun allahim... 1 tane saglikli sorunsuz evlat istiyorum.... akrabalarin merakli cocugun olmuyor mu bakisindan sinir oluyorum..... onlari merak ettirip cevap vermemek cok hosuma gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…