Sevgili günlük,
Evren tarafından çok pis sınanıyorum. Okuldaki bazı öğretmen arkadaşlarla problemlerim var. Öbür yandan 10 yıllık arkadaşımla aramız açıldı. (Annem babam boşanıyor, yeni evlendim ve tüm sıkıntılarımı bilmesine rağmen 1.5 aydır ne halimi hatrımı adam akıllı soruyor, nede buluşmaya çağırdığımda geliyordu. Benimde tepem attı bir güzel kalayladım. Sonuç; artık görüşmüyoruz). E dediğim gibi annem babam boşanıyor, kaç yaşında olursan ol etkileniyorsun. Yeni evlendim aynı ilin ilçesine taşındım, iş dolayısıyla. Herkes yabancı, herkes bir tuhaf, sevemedim burayı. Selam sabah verebildiğim insan yok. Okulda 5 öğretmen birbirimize çok güzel kenetlenmiştik, diğer çirkeflere inat. Lakin bu 5 öğretmenden biri, okulun kaybolan eşyalarının sorumlusu çıktı, diğeri ise hepimizi çok kırıcı bir söz ve davranışta bulundu ve tüm güvenimizi alt üst etti. Çok güvendiğim bir arkadaştı.. Yani şuan gelen vuruyor, giden vuruyor modundayım. Patır patır ve bir anda hayatımdaki herkesin gerçek yüzünü görmeye başladım. Ha birde dolandırıldım tabi. 2. el eşya satan bilindik bir internet sitesinden 2. el televizyon aldık, parayı yolladık. Adam ne televizyonu yolladı ne paramızı yolluyor. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk ama savcılıktan da ses seda çıkmıyor. Yahu nasıl oluyorda dünyanın en tuhaf insanları beni buluyor ya. Lanetli miyim arkadaş, bu nedir ya.. Herşey o kadar üst üste geldi ki dün tüm gün kalbim sıkıştı. Nefes alırken kalbime resmen bir bıçak saplanıyor. Şuanda da başıma dehşet bir sancı girdi. Kocamda halı saha maçında, Allah'ım yarabbim çok gerekli bişey ya koca koca adamlar kendini Lionel Messi zannedip halı sahada aval aval koşuşuyorlar. Yani bilemiyorum, ben hiç iyi değilim.