Popüler Konu Sevgili günlük...

Gunluuukkk hamile kadinlara soyle.. benim gibi cocugu olamayanlara heyecanlarini
belli etmesinler.. onlarin mutlulugunu paylasmis gibi yaparak tüm oscarlari topluyorum.... ya nolur sanki " hayirlisi bi dogsun hele ..gibi ifadeler kullansalar... biraz once arkadasim keseyi gormeye gitti.. ay nasi imrendim.. hemde dogal yoldan.. tup bebek iskencesinin ne oldugunu hic bilmeden.....

Aslın da hep mutsuzum günlük ama bugun daha bır kötuyum zoruma gıdıyor haklıyken hakksız duruma düsürülmek gitmek istıyorummmmm benı götur mutlu olacagım bır yere allahım ben bunları hakketmedımmmm bu yalnızlık bı yandan bu adaletsızlık bır yandan ustume ustume gelıyor hersey nıye geldım buraya nıye bu yasamım da mutlu olamadım nasıp olmadı ,yuzum gulmedı hıc .Hayallerımı kuramadım hıc bısey sahıbı olamadım bır yuvam bıle olmadı cocuk hayalı kuramadım .Umutlarım kırıldı ,mutlu olurum dıye gelmıstım hiç mutlu olamadım .Kim benım gıbı hergun ev iş aradı gelır gıder kımse benı görmuyor kımse benımle konusmuyor nıye sucum yenı gelmek mi ne olurdu aranıza alsaydınız da bır ıkı kelıme etseydınız benımle hıc mı ınsan olmadınız hıc mı yalnız kalmadınız .

günlük bu aralar beynim çok dolu..Sanki bi yol var ama bitmek bilmeyen yol ben koşuyorum,yürüyorum ama ışığı göremiyorum sonra oturup ağlıyorum..Sonra telrar gaza gelip kalkıp kosuyor ne dersin acaba o ışığı bulacak mıyım elini uzatırmı o ışıkla gelen

Biliyor musun günlük bazen hic gecmeyecek gibi oluyor. Oyle soyutlaniyorum ki bu sefer bogulacagim diyorum. Onca kalabaligin icinde yapayalniz kalıyorum. Canim yanıyor ama dik durmak zorundayim gülümsemek zorundayım. Hic kimse bilmiyor guluyorsun egleniyorsun ama aslinda orada bile dgilsin. Secme hakkim olsaydi bu hayati secer miydim bilmiyorum. Birileri aralarinda mutlu anlarini paylasiyor ben o anilarda gecen tek bir kelimeyle yerle bir oluyorum. Ama gulumsuyorum. Ahh ah öyle isterdim ki birisi olsun ve beni dinlesin. Bana cevap vermek icin degil söyle harbi harbi dinlesin. Beni anlamak icin dinlesin. Sonra göğsüne badsin beni saçlarımı oksasin sadece ben burdayım uzulme desin.

Tatlim hayatim canim. Herseyim. Uğruna herseyimi terk ettigim. Ne olur sende sar yaralarimi sadece unut deme.

Gunluk !!!!!! Bu tup bebek tedavisi sureci boguyor beni.. bu da olmazsa icimden birses "
yeter artik. Bu kadar ilac hormon yeter". Diyor... ne garip..olma. tutmaz dedigimiz insanlarin tedavisi olumlu oluyor.... imtihan kelimesi teselli et beni nolur... yoksa kıskançlık yok edecek beni
Allahim sabir ver....

Hayat ne garip..
Ben bebek icin mucadele edip depresyonlara girerken.. cevremdeki bazilarinim hala evlenemedigini goruyorum...istemelerine ragmen.. 35 yasinda bile bekarlar var... galiba halime sukretmeli simariklik yapmamaliyim gunluk..en azindan bi koca bulabildim :)

İyice iğrendim şu hemcınslerimden ne kadar kıskanç ne kadar fesatsınız yahu hem muhattap olmuyorsunuz hemde benım dıs görunusumu duyacagım sekılde elestırıyorsunuz hadsizler .Kendınıze bakın neye benzıyorsunuz ıkıncı el gıbısınız aynı .

Günlük ; 20 lik dişimden ameliyat oldum bugün ama 32 diş sırıtıyorum. Sanki ağzımın içinde dikişi olan ben değilim
kuzum kıyamam geçmiş olsun dye mesaj attı birde kıskançlık tripleri yedim :)

Sevgili gunluk
Zaman gecmiyor sanki bu kadar bos bi hayat olurmu akisina birakiyorum ama akmiyor
Ona gelice buyuk oranda atlattim ama icimde hep bi kizginlik kirginlik var gecmekbilmeyen...
Hayatin artik guzel seyler getirmesini istiyorum

Her gecenin sabahı var ... yalnizliktan kimseyle anlasamamaktan evlenememekten bebek olmayisindan ettigimiz sikayetlerimiz de bitecek mutlaka.. insallah..

Biraz içimi dökmek istedim günlük.. Bu aralar içime atıyorum her şeyi.. Zor bi dönemdeyiz ve barışırsak acaba neler olur onu yazmak istedim..
Sabah alarm çalar. Ben onu uyandırırım snra kalkar wcye gider gelir üzerini giyinir. O arada bir iki güleriz. Snra ben kapıdan ağırlarım. Ve benim için evde 12 saatlik mesai başlar. Bi yerden snra sıkılıp bunalıp belki gene ona sarıcam. Ama çalıştım yine olmadı o da yaramadı.. Neyse.. Koca akşam eve gelir kapıda sarılmaca. Yemek yeme sonra tv de bişiler izlemece.. Ve uyku vakti.. Sonra yatılır. Ben tabi gündüz çok uyuduysam uyuyamam. Benim için gece takılma vakti. Tlfnda takılırım uykum gelince uyurum ve sabah olur yine aynı monoton hayat..
Sorun maddi sıkıntı mı acaba? Para sıkıntımız olmasa nasıl olurduk. Gene bulurmuyduk sıkılıcak bişiler? Biz aslında birbirine aşık ama geçinemeyen çift miyiz? Ruh eşi değil miyiz? Ama çok ortak noktamız var. Tatilde çok eğlenmedik mi? Aslında evde pek durmayız ama bi avmde de çok eğlenmeyiz. Napıcaz ki paramız yok. Bişiler atıştırıp dönüyoruz.. İsyan değil sadece maddiyatın bizi bu kdar etkilemesine uyuz oluyorum. Ama bu hayat çekilmiyor ki be.. Gülüp eğlenmek haram mı bize? Biz parasızlığında esprisini yaparız güler geçeriz.. Ama gün gelip sıkılıp hayatın stresinden birbirimize sarıyoruz.. Bu devirde kimse mutlu değil ki. Herkes idare ediyor birbirini, gerek çocuk için gerekse mecburiyetten.. Benim öyle bi derdim yok şükür. Ben aşık olduğum için vazgeçemiyorum.. Ama aşkı sömürüyoruz günden güne. Düzelir miyiz? Bitti mi aşkın ömrü bilmiyorum. Yani bu kadar anlaşamamızın nedeni ne? Ben mi o mu.. Yoksa karşılıklı mı? Muhakkak öyle. Hiç bir şey tek taraflı değildir..
Şuan ne hissediyorum bilmiyorum hissizleştim..
Kalbimi çok kırdı ondan belkide.. Allah'a sığındım benim içimi bilen gören o..
Ayrılsam nasıl toplarım, yoksa rahat mı eder kafam. Ama mahkeme sahnesi çok ürkütücü değil mi? O bi travma atlatamam gbi onu..
Peki ya evim.. Mutfağım, banyom, yatak odamız.. Benim elim var o evde, benim emeğim.. Özlemez miyim orayı? Üşengeç ve beceriksiz olmama rağmen o mutfakta yaptıklarımı özlemez miyim? Yemek hazırlarken sürekli saate bakıp koca yolunu gözlememi, yemek hazır olduktan sonra dönüp dolaşıp küçücük evde zilin çalmasını beklememi, zil çaldıktan sonra kapıyı açıp gelen adama sıkıca sarılmayı.. Nasıl özlemem. O da özler mi? Bunlar unutulur mu.. Evlilik çok berbat.. Hem bu güzel şeyleri yaşatıyor ama aynı zamanda aşkı öldürüyor. Herkesin hayali olan birlikte uyumayı hissizleştiriyor. Arkanı dönüp yatıyorsun.. Aşk yok gibi.. Monotonluk, iş stresi, maddiyat, hayatın yoruculuğu aşkı unutturuyor. Onların derdine düşüyorsun.. Oysa ki ölüm var kapıda bu kadar önemli değil hiçbiri.. Sağlığımız elden gitse yada birimiz ölse.. Allah korusun.. Bundan daha ötesi var mı? Şükretmedik hiç.. Sadece nefes aldığımıza şükretmedik.. Burda benim hatam çok.. Maddi sorunları kafama çok taktım. Duvara güzel bi yazı asıcam ölümü hatırlatan dönersem evime.. Bi kedi bide köpek alıcam.. Ama biliyorum maddi sorunlar peşimizi hiç bırakmicak.. Onun iş stresi düşmicek yakasından.. Dayanabilecek miyiz..

Sevgili günlük , burada acaba üst düzey zekali sorunsuz mutlu huzurlu güzel mükemmel insanlar mı mevcut.
Her konuda dalga geçip alay etmislerde acaba diyorum başka gezegendemi yasamislar yada çok mu hadsizler anlayamadim.
Klavye ile yazmak bir hayati yasamaya benzemez. Zamanin size getirecegi surprizler arasinda bu dalga geçtiginiz herseyi yasayabilirsiniz.
Acaba bu konuyuda kitlerler mi

Merhaba günlük
birşeyler yapıyorum ama inan ne yaptığımı ben bile bilmiyorum
bazen herşeyden uzaklaşmak istiyorum
sonra vazgeçiyorum bunu yapacak güçte değilim
çok karışık bir durumdayım...

Gunluk... 3 cocugu olan bir arkadasimiz 4.yu kız olsun diye deneyecegini soyledi.. insanlar da bir garip...... bari bize soylemeseydi...
Gunlukcum yeni bir karar alip zayiflamaya karar verdim. Herkes cok zayifsin diyor ama ben 50 kilo olsam mesela..kendimi sisman goruyorum boyumdan mi acaba.. .. yarın basliyorum.
Haftasonum da yatarak gecti.. evde olmak cok sıkıcı... allah tum ev hanimlarina kolaylik versin.. .tum kadinlar calissin. Evde köle olmasin istiyorum... aman neyse..

Aslında anlatacak o kadar çok şey var ki!..Nerden,nasıl başlanır hiç bir fikrim yok!Bazen diyorum ki kendime ''hadi anlat artık içindekileri''sonra birden sessizleşiyorum ve vazgeçiyorum,diyorum ki'' kendine bile anlatmaya cesaretin yok;yazık ki ne yazık!''
Biliyorum aslında bir yerden başlasam çorap söküğü gibi gelecek devamı,durduramayacak kimse beni anlatacağım durmadan,salya sümük ağlayacağım,debeleneceğim....Belki anlatırken ilk başta utanacağım,içim sıkılacak,ellerim terleyecek,dizlerim titreyecek,harflerden oluşturacak bir kelime bulamayacağım, beynim' hadi 'derken düzgün bir cümle oluşturabilmek için ağzım tükürük salgılayacak ama ağzımı açıp tek kelime söyleyemeyeceğim.
Doluyum hem de ne dolu,anlatılması gereken çok şey var çooook...
Aslında özgürüm,bedenim olmasa da ruhum çok özgür,kısıtlamıyorum kendimi her şeyi düşünüyorum sansürsüzce....
Ama yalnızım yalnız...
Çevremde çok insan var...
Mesela beni hep düşünen,benim için hep dua eden,benim için iyi şeyler isteyen bir eşim var;mesela annem babam kardeşlerim var,zor anımda elimden tutabilecek;mesela arkadaşlarım var,her derdimi dinleyecek;bir evim var,benim olan kaçmak istediğimde sığınabileceğim;param var,ne istersem alabileceğim;biraz sağlıksız olsa da yine de çok şükür diyebileceğim bir bedenim var;aç değilim açıkta da değilim...beterin beteri de var biliyorum,şükrediyorum hep ama bana yetmeyen ne hiç bilmiyorum...
Galiba birazcık YALNIZIM!!!

Bazı insanlara rahat batiyor gunluk. Herseyleri var... tutturuyorlar bir yalnizlik senfonisi.. sukretmeyi bilmeyen nankör kediciklerle dolu ortam....
Arkadasimin mide bulantisi basladi 5 haftalikken... ayyyyy nasi imrendim gunlukkkkkkkkkk.....

Sevgili günlük , cok özledigim ama hic kavusamayacagim biri var biliyor musun..

Canım günlük,herkesin kendine göre bir derdi yazmak istedikleri var,anlamak gerek,uğraşmamak gerek,bir dert sanki kendisininmiş gibi başkalarını eleştirmememek gerek,eğer yorum eklenecebilecek bir konu açılmasını isteseydi bunu başka yerde yapabileceğini düşünmek gerek

Günlik günler yaklastikca icimi korku sariyo olacak mı olmayacakmi bilmiyorum ama olmasini cok istiyirum be gunluk kabul edilmeyi artik is guc sahibi olmayı babamın eline bakmamayi

Günlük maddi sıkıntılar öyle yordu ki neredryse altı aydır kurusuna dahi karısmadan biriktirmaye calisiyorum hala 300 lira bile biriktiremedim ya o gun gelince ustume basima ne giyicem inu jile bilmiyorum simdi ayagima giyecegim bir çift ayakkabım bile yok insallah o gun geldiginde biraz rahatlamis olurum gunluk

Inam cok yoruldum gunluk hem maddi sıkıntılardan hemde manevi olarak yasadiklarimdan tükenmis gibi hissediyorum artik

İnsallah hersey cok guzel okur ve sonunda mutlu olurum

Merhaba günlük
Zamanla herşey yoluna girecek biliyorum
Bugün çok düşündüm devreleri yakacak kadar çok düşündüm
Sonra dedim ki kendime "umut her zaman vardır"
Biliyorum bir gün sana sevincimi haykıracağım
O gün gelecek biliyorum
Hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…