Cildiracak gibiyim. Hersey ustume geliyor. Bozuk iliskim olan babam geldi ustume oturdu resmen. Butun dertlerim arasinda bir de onunla ugrasmak zorunda kaliyorum. Benim bitanem, kalbi sevgi dolu, huzurlu, iyi niyetli, biricik erkek arkadasimla iliskimizin sonu olmadigi icin ayrildim. Bu zaten basli basina bi depresyon sebebi. Salak olmasaydi buna sebebiyet vermezdi ama o bi salak ve yapacak bisey yok. Is yerinde ne yapacagimi sasirdim. Isim ne lan benim? Her isi yaparim abi mi yaziyor benim alnimda? Nedir bu yuklendikce yuklenmeler bana. O kadar cok isim var ki artik hic birini yapmiyorum. Geri kaldigimi ve kendimi yetistiremedigimi dusunuyorum cunku bu kadar cok isin altinda eziliyorum. Patronlarim guveniyormus, beni seviyormus, benim potansiyelim cok yuksekmis miste mis. Hadi lan ordan! Essogluesekler. Sizin potansiyeliniz yok mu? Kendiniz yapin bazi seyleri. Hiyarlar. Kronik agrilarim gittikce ilerliyor. Eskiden sirf omzumken, simdi omzum, belim ve boynum!! Hele boynum!! Sagligima yansidi butun yasadigim stresler! Hic birine degmezsiniz be!!
Biktim yahu. Allah im sen beterinden koru Ya’Rabbim.