Popüler Konu Sevgili günlük...

hayatta bu kadar yanliz kalabilecegimi tahmin etmezdim.hic dertlesecegim ,sarilip agliyabilecegim omuz yok ve benim bu zaten yorgun kalbim cok aciyor.gercekten aciyor...
kaderimin ,kaderimizin son perdesini merakla bekliyorum.
hayatta hicbir seyi beceremeyen disi buyuk ici kucucuk kiz

işte günlük yine tarih bekleme zamanı geldi.. Haziran bizim umudumuz. Bekliyoruz.
Bu sefer olur mu bilmiyorum, umutlanmamaya çalışıyorum, bir yandan da korkuyorum
Hayırlısını istiyorum rabbimden...

Cildiracak gibiyim. Hersey ustume geliyor. Bozuk iliskim olan babam geldi ustume oturdu resmen. Butun dertlerim arasinda bir de onunla ugrasmak zorunda kaliyorum. Benim bitanem, kalbi sevgi dolu, huzurlu, iyi niyetli, biricik erkek arkadasimla iliskimizin sonu olmadigi icin ayrildim. Bu zaten basli basina bi depresyon sebebi. Salak olmasaydi buna sebebiyet vermezdi ama o bi salak ve yapacak bisey yok. Is yerinde ne yapacagimi sasirdim. Isim ne lan benim? Her isi yaparim abi mi yaziyor benim alnimda? Nedir bu yuklendikce yuklenmeler bana. O kadar cok isim var ki artik hic birini yapmiyorum. Geri kaldigimi ve kendimi yetistiremedigimi dusunuyorum cunku bu kadar cok isin altinda eziliyorum. Patronlarim guveniyormus, beni seviyormus, benim potansiyelim cok yuksekmis miste mis. Hadi lan ordan! Essogluesekler. Sizin potansiyeliniz yok mu? Kendiniz yapin bazi seyleri. Hiyarlar. Kronik agrilarim gittikce ilerliyor. Eskiden sirf omzumken, simdi omzum, belim ve boynum!! Hele boynum!! Sagligima yansidi butun yasadigim stresler! Hic birine degmezsiniz be!!

Biktim yahu. Allah im sen beterinden koru Ya’Rabbim.

Merhaba günlük
Seni sık sık ziyaret ediyorum son zamanlarda
Bu demektir ki hiç iyi değilim
Yazıp rahatlama ihtiyacı duyuyorum
Her şey hala aynı günlük
Hiç değişmedi durum ve değişecek gibi görünmüyorda
Ama hala umudum var benim fazlasıyla
O hiç tükenmiyor her geçen gün daha çok sarılıyorum umuduma

Ağzımda kan tadı var günlük acaba dikişler mi oynadı bilmiyorum azıcık yeniden şişti ve yanma şeklinde bir acı var sanırım birşeyler yiyeceğim diye çok zorladım neyse bakalm cuma gideceğim dikişleri aldırmaya ne diyecek doktor

Icim daraliyor. Bi yerlere yazip, birileriyle konusup rahatlama istedigi icesindeyim. Kimsenin de halimden anlayacagini dusunmuyorum aslinda ve isleri kotulestiren de bu. Herkes hikayemin parcalarini biliyor, fakar olaylari yasayan benim. Kendimi yalniz mi birakiyorum boyle yaparak? Su babama bir an once ev tutsam da su dertten kurtulsam. Biktim artik surekli onu dusunmekten.

Hersey benim ustume mi geliyor, yoksa ben mi abartiyorum. Bi yandan hayatim o kadar anlamini yitirmis gibi ki.. Ne zaman gecer bu ruh halim? Mutsuzluktan insan olür mü?

günlükçüğüm,
uzunn bir aradan sonra yine geldim ama hayatımda bir değişiklik yok be günlük .Dinimden uzaklaşıyorum sanki günah işliyorum, elimi açıp dua etmez oldum. Geçen yıl ne güzel dualar okurdum salavatlar getirirdim bir de şimdi ki halime bak .Hayatımda bir şey eksik evet çok istediğim bişey ama sırf bu eksik diye dua etmeyi bırakmak !!! Bilmiyorum günlük aslında huzursuzum istiyorum dua etmeyi yine RABBİM'e yönelmeyi ama başlayamıyorum .
Dün kadının biri aramış bize birini gönderecekmiş öğretmen henüz gelmediler ama geldiklerinde yapacağım tek şey olacak artık istihare, çünkü ben kimin hayırlı olduğunu bilmiyorum.
Neyse gelişmeleri yazarım yine
HOŞÇAKAL günlük......

Günlük belki bu yaz iyi gecer nedersin ?
-insanlar varken zor mu dedin ?
İnsanlar varken mutlu olabilmek degil mi meziyet onlara ragmen !

Merhaba günlük
Söz vermişti bana biliyormusun?
Söz vermişti gitmeyecekti
Sözünü tutar sandım inandım ama tutmadı
Neden günlük söylesene neden tutmadı?
Benim tek suçum ona inanmakmıydı?
Ama o kadar çok gerçekçi konuşuyordu ki inanmaktan başka çarem yoktu
Keşke inanmasaydım ona keşke kanmasaydım
Şimdi bu kadar üzülmezdim belkide
1 senedir deli gibi özlemezdim beklemezdim böyle

Ahhh gunluk artik guzel seyler olsun biseyler degisdin hatta ve hatta hayatima biri girsin arkadasimin o gun artik bundan sonra hayatimda biri olsada kimseye soylemiyicem artik kuralim bu degisi nasil icime oturdu anlatamam

Artik benim hayatimada biri girsin benide biri mutlu etsin omrumun sonuna kadar hep yanlis kisilerden mi hoslanicam hep uzaktan platonik platonik mi takılıcam

Yas 30 a yaklasiyor artik birseyler degissin istiyorum gunluk

Naber günlük.

3 haftadır konuşmuyoruz onunla.
Ve ben yine aynı şeye kızıyorum.
Burda olaylar oluyor , herkes beni arıyor, ondan ses yok..
Belki öldüm?
Bi insan hiç mi merak etmez diyorum , etmezmiş.

O zaman ben doğru kararı vermişim ayrılmakla..

Hakkımı helal etmiştim ya , geri mi alsam günlük?

Çok saf ve salağım günlük ya. Bi an inandım resmen biliyo musun aldatılmadığıma:)
Yahu tekrar düşündüm de. Bi insan tanımadığı bi kızla evde(bizim evimizde!) neden tek kalır. Kahvaltı yapar müzik açar gülüşür!!! Sonra kaçarak uzaklaşır foyası ortaya çıkınca. Eşi kilometrelerce uzakta ve bu adam eve kız aldı ya! Kesin o arkadaşının üzerine atacaktı kesin! Yemin ederim desin onu nişanlısını arayıp onun her şeyi anlatmazsam! Yap yap sonra ben yapmadım de! Bugün mantıklı açıklamam var deyince dinleyecektim onu, ama başka bi konuda yaptığı artistlik gözümü açmama sebep oldu. Bu adam artık o eski adam değil. Sözler veren, aldatmayan adam değil!! Ne yazık.. Belki başka planları vardı benim üzerimden davayı düşürmeye çalışıyo belki. Nereden bilicem o kızla görüşmediğini hala? Güvenmiyorum.. Hayatta aşk'tan da önemli bişey varmış, GÜVEN.. Bir kez sarsıldı mı olmuyo işte. Neler kuruyorum kafamda bi bilsen. Ama eve kız alan bi adam hiç masumane değil.. Kadının en büyük zaafı işte sevdiğine inanmak istemek. Ama artık o eski adam değil! Değil ya değil! Yoluma bakıcam zaten açtım davamı geri dönüşü yok.
Bide aynısını ben yapsam. Onun anlattığı aynı sebepten bi erkekle aynı evde takılsam ne olurdu? Öldürürdü:) Ben öldürmicem Allah'a havale edicem. Yokluğumla öldürücem. O benim içimdeki aşık kalbi öldürdü ya, o o'na yeter.. Hakkımda hayırlısı ama ben bi an önce onu hayatımdan çıkarıp yeni hayatıma bakmak istiyorum. Allah'ım yardım et, güç ver..

Tekrar tekrar kafamda sorgulamaya başladım of Allah'ım.. Bu adam değil miydi ölüp biten? Ne kadar değişken karakteri.. Yani aldatılmamı mı sayayım, uğradığım haksızlığı mı, boşanma tehditiyle günlerce ağladığımı mı.. Hakkım helal değil. Asla affetmicem..

hayırlı sabahlar günlükçüm..

her sabah sevdiğimle uyanmak, ona sarılmak, yıllar geçmesine rağmen kokusunu içime çekip, beni öperek uyandırması pahabiçilemez..

bin şükür Rabb im sana..

içimize bu aşkı sevgiyi huzuru muhabbeti veren Sen sin...

daim olun inşaallah

bin şükür...

Çevremdeki insanlara ne kadar çok gelen oluyor degıl mi günlük benimse elim kolum bağlı.Ben hiç birseyın hayalını kuramıyorum artık umudum da yok hayallarım de.Kimisi bebek bekler kimisi nişanlıdır gun sayar kimisinin sevdıgı vardır hayal kurar ya ben neyım varda neyın hayalını kurayım .

Çok yalnizim ne isim ne sevgilim var. Resmen gunlerim bosu bosuna geciyor degistirmek benim elimde biliyorum ama bi adim atmaya gucum yok inancim yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…