Gunaydın sevgili gunluk
yine mutsuz uyandım, kendimi o kadar kötü hissediyorum, iki gecedir gördugum ruyalardan dolayı, canım cok sıkkın. Ruya da olsa gercek olma ihtimali beni cok uzuyor, bunları dusunurken bile gözlerimden yaslar akıyor istemsiz.
Dünden önceki gece de kötü bir ruya gördum, ama ruya iste gecti bitti. O sefer rüyamda bir kaza geciriyorum, hafızamı kaybediyordum ve iyilestigim zaman benim sevgilim oldugunu iddia eden biriyle evlenmek üzereydim, düğün olacak ben kaçmak istiyorum ama ailem bir söz verdik dönemeyiz diye beni zorla göturuyor falan ama nasıl aglıyorum kendimi yerden yere vuruyorum sabah uyandıgımda da bir o kadar hırpalanmıs uyandım.
Dün gece ruyamda da eski sevgilimi gördum, o kadar etkilendim ki, hala onu dusunuyorum, bir denizdeyim, uzakta onu göruyorum bana el sallıyor yanına gidiyorum ikimiz de aglıyoruz ama kendimizi paralıyoruz resmen bir daha ayrılmayacagız kimse bizi ayıramaz falan diye. bende yine böyle bir kendimi yerden yere vurma hali. Sonra bugunun kandil oldugunu hatırlıyorum onu arıyorum falan aynı yerdeyız ama saatlerce telefonda konusuyoruz, sonra hat kesiliyor o beni arıyor ama telefonum cok uzakta, alamıyorum ulasamıyorum telefona bir türlü.
Uyanınca onu aradım, hem kandil konusmus oluruz vs diye. Telefonu mesguldu, İçimde bir huzursuzluk var, sesini duymadan rahat etmeyecegim
hala sebepsiz aglıyorum, canım sıkıldı sabah sabah, bu kadar etkilenecegimi tahmin etmemistim.