Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük bu sana ilk yazışım cok hastayim 2 gündür ama iyilesmemde 2 günümü alir iyilesince oglumuda alip baba evine dönmeye karar verdim umarim hakkimizda hayirlisi olur ve bu adamdan biran once kurtuluruz.Hastayken bile beni azarliyor surekli kendimi hic iyi hissetmiyorum hastaligim gecince uzun yolu kaldirabilecek duruma gelince oglumuda alıp bi daha donmemek uzere gidecem buralardan.Umarim gittigimdede sana yazabilirim.

Yine bir lys maratonu her sene giricem ve günün birinde çok istediğim o bölüm tutacak ama bu sefer ben gitmiycem
En azından vizeler bitti ama ben de bittim. Ailem ben etkilenmiyim diye hiçbir olayı bana söylemiyor ama hissediyorum çok üzülüyorum elimden de bir şey gelmiyor ki... Enişte olacak adam bozuntusu mahvetti tüm aileyi. Vizeler olmadı ama finaller inşallah beni düzeltecek

Gecenin karanlığındayım,sabahın ürpertici soğukluğu ve ezan sesleriyle yeni bir gün doğacak,ne tarafa dönsem boşluk,içim sıkılıyor kabıma sığamıyorum,mutsuzum,eskiden hep içimde olan coşkuyu yaşayamıyorum artık,doluyum dopdolu,dudak çizgilerim hep yukarı bakarken onlarda yerçekimine ve hayata karşı koyamayıp aşağı düşüyorlar,saçma çok anlamsız yazdıklarım düşünmeden rastgele kendiliğinden çıkan kelimeler birlerşiyor ve imlasına bile dikkat etmeden yazıyorum,önemli mi peki hiç değil,neyin önemi var ki zaten hiçbirşeyin ....
neden herşeyi bitmeeyecekmiş gibi yaşıyoruz ki tükenmeyecekmiş gibi ölmeyecekmişiz gibi ,bir yarınımız olur mu ki olmalı mı....soğuk anlamsız ,sorumsuz bir gecenin sabahında ezan sesleri de yankılanırken kulağıma hepinize MERHABA

sevgili günlükcüm :)
pazartesi bbaşladık bakalım
bismillah :)
Rabb im yardımcımız olsun bu hafta da..
sağlık huzur mutluluk daim olsun inşaallah
bebeğim bol hareket etsin :)
onu hissedeyim inşaallah

Olmaz dediğim ne varsa oldu. Bu gün tartıda 79 u da gördüm. Helal sana müge, tosuncuktun öküz oldun.
Bu sefer bu işi halletmek zorundayım. Hava da tarihte tam diyete başlamalık değil mi?

günlükçüm merhaba..
haftasonu hava güzeldi ama ben yatarak geçirdim..bayanlar regl olduğunda bel ve karın ağrısı çeker.Benim bel ve karnım dışında heryerim ağrıyor.Yataktan kalkamıyorum, bildiğin tutuluyorum son 4 aydır.Önümüzdeki ayda aynısı olursa bir dra gitmeliyim.Ne anormal biriyim ben yabu arada biri var normalde olumlu bakabileceğim biri tüm özellikleri ile ama benden kısa günlük, yanında baya baya yarmagül duruyorum..o yüzden buda olmadıhuyu huyuma olsa boyu boyuma olmuyorbuda gol değil anlayacağın

Gunluk.. tıbbi olarak tüp bebekten başka kesinlikle yol olmamasına ragmen. Ve bunu kesin olarak bilmeme ragmen... neden acaba bu ay oldu mu umudu tasiyorum normal yoldan hamile kalmamin bilimsel olarak mumkun olmadigini biliyorum ... ama neden umut ediyorum nedennnnn

Sevgili Günlük. .

Çok can sıkıcı bir günde sona erdi. .

Yarına Mevlâ Kerim. .

Canim Kedilerim sizi oyle ozledim ki,
Siyah burunlu yaramaz kizim,seni goturdukleri yerde hergun aradim karda kista kiyamette..o kadar ozledim ki seni..hep aklimdasin 3 ay oldu yoklugun oyle zor ki..
Ya sen pamuk,sigamadin isyerime oysa bize siginmistin..baktim da sana , yedirdim , suyunu verdim ama seni istemediler be canim..Şu yalanci dunyaya biz insanciklar sigdikta siz sigamadiniz canlarim..
Icim oyle dolu ki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...

selam günluk ...seni yillar sonra acip okurum diye yaziyorum...
bi ayagimla meryemin besigini salliyorum meryem 2 aylik oldu ablasi haticede kendi yatagginda bi oyana bi buyana donuyo...emzigi dun biraktik ve yokluguna alisamadi yavrum..maho kenarda uyuyo ahh bende uyusam ne guzel olacak ama bi hatice bi meryem nöbetleşe uyanip duruyosunuz masallah ...hatice 2 ay sonra 2 yasini dolduracak ...dogum günü yapacan mi diyolar
...benim nefes almaya zamanim yok ...bu arada cok acim gunluk...reimdeyim 79 kiloyum ve fil gibi gorunuyorum..acilen zayiflamam lazim..kocam bana tosun diyo...zayiflicam ama gunluk bu sefer cok kararliyim.

çok şükür çok şükür çok şükür...
hep istiyoruz istiyoruz da, şükretmeyi de unutmayalım değil mi Günlükçüm :)

Sevgili günlük; yıllardır takip ederim bu siteyi inatla kaydolmadım."Niye?" dediğini duyar gibiyim.Bir gün buraya iyi şeyler yazacak muradıma kavuştuğumu yazacak çılgın mutlu emojiler ekleyecektim yazıma.Olmadı...Yalnız giderek daha yalnız kalıyorum.Hala var elbet imandan kaynaklı umudum ama beklemek çok zo bee hele ki her biten gün umudumdan eksilirken

Önceden herkes normal derdim bu siteyi bulduktan sonra hiçbir şeyin normal olmadığını anladım. Teşekkürler kk

Günlük şok şok şok oldum bugün arkadaşım hakkındaki bazı iddiaları duyunca ben çok safım günlük 5 yıllık arkadaşım ama salak gibi fark etmiyorum ondan uzak durmam lazım yoksa benim hakkımda da dedikodu çıkar Allah göstermesin.
Günlük neyi fark ettim bide biliyor musun ? Evlenmek çok kolay çok birine evet dersin söz ,nişan, düğün bitti gitti ama ya sonrası malesef namuslu insan kalmamış nerdeyse o yüzden nasip olmuyorsa vardır bir hayır

Ahhh günlük bibdesene ben napıcam dusunmekten en son kafayi yiyicem bosa koysam dolmuyir doluya koysam almiyor

Tükendim gibi artık günlük
Gunlük Allah biliyor ya ben bu işi en çokta annem kardeslerim için istiyorum dün aksam annem elisi islerken eli uyusuyirdu ya içim gitti be gunluk bazen onada kızıyorum bugunleri yasamamizda katkisi var diye amayinede icim dayanmiyor

Varya en cokta kaedesim icin istiyorum bizim gibi bi hayat yasamasin diye onun istediklerini yapabileyim diye

Ah gunluk yazilacak oyle cok sey var ki ama gunlugumu biri okuyacak diye urken cocuk misaliyim ya tanidik biri okursa diye

Ama sen sunu bil gunluk içim acıyor birde hersey boyle mi devam edecek korkusu varya o iste beni bitiriyor

Gunaydın sevgili gunluk yine mutsuz uyandım, kendimi o kadar kötü hissediyorum, iki gecedir gördugum ruyalardan dolayı, canım cok sıkkın. Ruya da olsa gercek olma ihtimali beni cok uzuyor, bunları dusunurken bile gözlerimden yaslar akıyor istemsiz.

Dünden önceki gece de kötü bir ruya gördum, ama ruya iste gecti bitti. O sefer rüyamda bir kaza geciriyorum, hafızamı kaybediyordum ve iyilestigim zaman benim sevgilim oldugunu iddia eden biriyle evlenmek üzereydim, düğün olacak ben kaçmak istiyorum ama ailem bir söz verdik dönemeyiz diye beni zorla göturuyor falan ama nasıl aglıyorum kendimi yerden yere vuruyorum sabah uyandıgımda da bir o kadar hırpalanmıs uyandım.

Dün gece ruyamda da eski sevgilimi gördum, o kadar etkilendim ki, hala onu dusunuyorum, bir denizdeyim, uzakta onu göruyorum bana el sallıyor yanına gidiyorum ikimiz de aglıyoruz ama kendimizi paralıyoruz resmen bir daha ayrılmayacagız kimse bizi ayıramaz falan diye. bende yine böyle bir kendimi yerden yere vurma hali. Sonra bugunun kandil oldugunu hatırlıyorum onu arıyorum falan aynı yerdeyız ama saatlerce telefonda konusuyoruz, sonra hat kesiliyor o beni arıyor ama telefonum cok uzakta, alamıyorum ulasamıyorum telefona bir türlü.

Uyanınca onu aradım, hem kandil konusmus oluruz vs diye. Telefonu mesguldu, İçimde bir huzursuzluk var, sesini duymadan rahat etmeyecegim hala sebepsiz aglıyorum, canım sıkıldı sabah sabah, bu kadar etkilenecegimi tahmin etmemistim.

Ah günlük ahhhh yardım et bana ne cileymis benimkisi ne dert mis bu boyle.Sevilmek sevmek istiyorum ama hic bir yolu yok hicccc karanliktayim ,mutsuzum mutsuz...Bagirasim var duyun sesimi diye birakmayin beni yalniz diye ne care gene kendimleyim her gece oldugu gibi ... Cok mu goruldu bana bu cok mu. Gunler akip geciyor ne gelen var ne giden .Kalabaliklar icin de farkedilmiyorum bile boguluyorum yalnizligimla ah bu daglar ah beni de benzettiniz kendinize sessiz ve issiz ne ugrayan var ne soran ...Kiminle konusayim ben kime anlatayim susuyorum hep susuyorum .Bakiyorum sevenlere sevilenlere bakiyorum dostca muhabbet edenlere iste o an kendimden nefret ediyorum ben insan degilim diye .Kacmak istersin bazen kosa kosa gidemessin hickira hickira aglamak istersin aglayamassin oylece durursun kalabalik icin de o an yer yarilsada icine girsem dersin oylesine gecer zaman yine evin yolunu tutarsin sessiz oylesine sessiz...Ozledim herseyi be icim de kaldi hersey yasayamadim hayal bile kuramadim kuramiyorum artik.Her yerde aradim mutlulugu gittigim her yerde baktim yok hic bir yerde yok bavullari her toplayisim bir umuttu ,yollara her dususum yoktun yoktun bulamadim seni sende gelmedin ben ne yapayim daha .Ve hic bir zaman gelmeyeceksin benim ki sadece bir hayal di .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…