Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük kac gundur hesap kitap yapmaktan olur olmaz ya olmazsa diye dusunmektwn kafayi siyirdim siyiricam

Çok yoruldum be günlük hemde oyke biyke degil bari su okul bitseydi diyicem oda olmuyo bu dersleri gecemedikce sirf okulun harcini o yatirdigi icin yuzune bile bakamiyorum

İçim çok tuhaf günlük
Bir anda her şeyden soğuma hissi. Bir anda içimi kaplayan umut hissi.
Her şey geçer derken bir anda hiç bir şeyin iyi olamayacağını düşünmem.
Ben kendime hatirlatuyorum günlük dustuysen kalkmalisin.
Ama o bende öyle bir yara oldu ki kanaması durmuyor.
Bu duygulardan uzaklaşmak istiyorum günlük.
Ne yapsam iyi gelir bana acaba?

Kendimden nefret ediyorum. Bu kadar saplantılı olmaktan bu kadar duygusal olmaktan hiç haz etmiyorum. Bugün kuzenimin kızının doğum günü vardı. Kutladıkları yer de eniştemin yeğeninin doğum gününün olduğu yerdi. Aylar öncesinde de onlarınki olmuştu ve benim exle sevgilisi oraya gitmişti. Oraya gidince anlamsız şekilde tuhaf oldum belki ben aylar öncesinde onun yanında olacaktım belki de o bugün benimle birlikte gelecekti. Akrabaları da oradaydı insanlar ne tuhaf. Biz sevgiliyken ben baş tacıydım sonra nasıl değişti. Bu ara kendimi hiç iyi hissetmiyorum insanın bazı şeyleri kendi başına aşmaya çalışması çok zor

Merhaba sevgili günlük herkesten uzaklaşsak eşimle başka bi şehir başka insanlar herkesten uzak neden olmuyor ki belki o zaman tam bi aile olabiliriz sadece kendimizi görürürüz neyse olmayacak bi şey dimi günlük sevgili kocam vazgeçer mi ailesinden peki bu vazgeçmek demek mi benden nasıl vazgeçebiliyor ki...kırgınlıklar zamanla geçiyor mu umarım geçiyordur..

Sevgili gunluk,
Oyle sarkilar var ki sanki adam beni taniyarak, hikayemi bilerek yazmis. Ne tuhaf degil mi? Yasadigim hersey bana cok yeni ve cok baska gelirken aslinda o duygularin neredeyse aynilarinin baskalari tarafindan daha once yasanmis olmasi? Aslinda dusununce sukretmek gerekiyor bu kadar ozel duygulari tadabilme firsatini yakaladigimiz icin. iyi veya kotu. Tabii Allah'im beterinden saklasin. Yine de hayatta hersey insanlar icin be gunluk. Halimize sukretmeliyiz. Bardagin bos degil dolu tarafindan bakmaliyiz. Ben eskiden cok karamsardim ama artik o kadar karamsar olmadigimi fark ediyorum.

Ornegin gecen pazartesi ise gec kaldim cunku yolu kapatmislar, kaza olmus. Ustelik o gun egitimim vardi. Ona da 15 dk gec kaldigim icin bir ay beklemem gerekecek bir daha ki egitime gidebilmem icin. Ilk egitimi kacirdigim icin baya uzuldum. Ama sonra dusundum, yahu cok sukur ki o gun ise kazasiz belasiz gidebildim. Sonradan ogrendim ki kaza yapan eskiden benim is yerimde calisan biriymis, ve kazada hayatini kaybetmis. Allah rahmet eylesin.

O yuzden her halukarda, sukretmeli insan. Iyiye odaklanmali, pozitife. Bende oyle yapacagim gunlukcum.

Sonra yine konusuruz,
Optum,
Sahibin,
Tomvejerry

Merhaba günlüğüm, şirket hatları değişti benim tüm telefon numaraları rehberden puff uçtu gittisabah acil patronu aramam gerekti, numarası ezberimde ama ben ne yaptım gittim 4 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimi aradım.. sabah sersemliğimi dersin aptallıkmı dersin, mallıkmı dersin ne dersen de artık. birde heycanlı heycanlı alo x bey siparişi çıkarıyorum hemen diye konuya girdim direk.Ben x değil yanlış aradınız herhalde dedi.pardon diyip kapattım. ben olduğumu fark etmedi ,bende kide nasıl bir zihinse telefonunu nasıl bir kodladıysam beynime...Neyseki dediğim gibi ben olduğumu anlamadı, adam evlenmiş barklanmış bile bile yaptığımı düşünür diye baya bir tırstım açıkçası. Artık yanlışlıkla aradım diyenlere inancam vallada oluyor billada oluyor

Sevgili gunluk. Biliyorsun ne zamandir dusunuyordum. Maneviyatimi guclendirmek istiyorum. Bu hafta baslayacagim insallah. Daha cok Allah'i anacagim, daha cok sukredecegim bir hayata adim atmak istiyorum artik. Insallah basarabilirim. Buna cok ihtiyacim var.

Optum
Sahibin
Tomvejerry

Sevgili günlük,

uzun uzun yazmaya gerek yok inanilmaz büyük bir hayal kirikligin icindeyim yine. Bu kadarmis ve buraya kadarmis...

Gunluk kafam dolu nasil yanlis bir secim bu ne yaparim bilmiyorum bu insanlari uzak tutsun biri ne kadar kotuler biktim artik .Allahim cok sıkılıyorum feraha ulasmak istiyorum yardima ihtiyacim var .Mutsuzum cok mutsuz .

günluk korkuyla heyecan arasinda bir duygudayim hem onu gormenin verecegi heyecan hem ya olmazsa korkusu zaten olmassa onuda bir daha goremem degil mi?

Aslinda oyle bir korku var ki onu gorecek olmanin verecegi heyecani bile bastiriyor

Ne yapacagimi bile bilmiyorum kafam karmakarisik insallah hersey cok guzel olur benim hayal ettigimden bile guzel

Gecen sefer hersey guzel grcti ya sanki bu sefer kotu gececekmis gibi korkuyorum
Ayyy sanki gidip sevdigim insana askimi itiraf edicem öyle bi heyecan oyle bi korku

Allahim nolur hersey cok ama cok guzel olsun

Selam Günlük
Sana en son 'sevmek ve sevilmek istiyorum' yazmıştım
Hayat işte, o yazdıklarımdan 15 gün sonra birini çıkardı karşıma
Olumsuz, isteksiz bir şekilde gittim görüşmeye
Ama o kadar güzel bir ilk görüşme oldu ki
Çok mutlu geldim eve
Şimdi görüşmeye devam ediyoruz
Birbirimizin aileleri ile tanıştık
Şimdilik güzel devam eden bir süreç
Allah nasip kısmet ederse güzel bi şekilde taçlanır umarım
Yani canım günlüğüm, ben seviyorum ve seviliyorum
İçimde kelebekler uçuşuyor
Dilerim herkes o beklediği aşkı, aradığı kişiyi en yakın ve hayırlı zamanda bulur
Mutluluk paylaşınca, çevrende mutlu insanlar gördüğünde çoook daha güzel

Sevgili günlük
Ben bugün eve gitmek istiyordum dinlenmek istiyordum ama gitmek zorunda olduğum bir yer var ve hiç gitmek istemiyorum. Daraldım zaten.

Gunlukcan ne zaman mutlu olurum bilmiyorum belki de hic hic birseyden beklentimyok salak bir hayat yasiyorum amacsiz oylesine .Kacasim var herseyden heryerden .

Günlük ben niye hiçbir şeyi aşamıyorum bilmiyorum. Koskoca 2 yıl oldu ama hala yaralarım kapanmadı. Öyle derin ki ilk aşk ne kötü bir şeymiş. Bugün instagramda tesadüfen bir video gördüm sevgilisine evlenme teklifi ediyordu. Sonra dayanamadım bi googledan bakayım hesaplarına dedim. Flipagram uygulamasında hesabı varmış beyfendinin. Fotoğraflardan yaptığı videolara baktık tabii bir sürü fotoğraflarını gördüm. Yıl dönümlerinde, doğum günlerinde, tatillerinde, normal günlerinde filan yüzlerce fotoğraf. Bir daha asla sevmeyeceğim kimseyi kapattım aşka kapılarımı. Tövbeler tövbesi. Beni öyle kötü bir durumda bıraktı ki onun böyle olması canımı acıtıyor. Hayatımdaki herkesi affettim hiç kin tutamam ama yine de bu acı çok başka. Ben ona çok inanmış çok güvenmiştim. Bir daha asla kimseye güvenmeyeceğim. Artık onunla da olmaz olmayacak dualara da amin demeyeceğim.

Gunluk dun gittim varya o nasil bi heyecan sanki Leylasini gorecek Mecnun gibi kalbim heyecandan yerinden firlayacak gibiydi

Neyse gidince iyi karsilandim gunluk sevilen bi insanmiyim yoksa oylemi gormek istedim biliyorum ama beni gorenlerin yuzlerindeki tebessumu gorunce nasilda mutlu oldum oyle

Birde telefon gelse hadi gel deseler ne kadarda mutlu olucam oyle korkuyorum ama olumsuzda dusunmek istemiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…