Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün cuma, ve enerjim sıfırın altında eksilerdee...
Hiç bişey yapasım yok, ne eve gidesim var, ne işyerinde çalışasım var, ne gezesim var..
Çok tuhaf bi dönemdeyim galiba... Yaptığım hiç bi şeyden tat alamıyorum
Allahım nolur sen gönül rahatlığı ver, içimdeki şu sıkıntıyı söküp atıver nolur.

Günlük sen bilirsin benim rüyalar bi çetrefillidir. Gece rüyama giren şey aynen gerçekleşmiş meğer ama benim haberim yoktu. Bana malum oluyor ya bazen. Bu da örneği bak. Sana diyorum içime doğuyor bazen diye. :)
Allah'ım! sen sabret güzel günler yakında diyorsun ya bana.
İnşallah inşallah...

Sevgili Günlük,hala o kadar mutsuzum ki,dışarıda insanlara güler yüzlü görünmekten,mutluyum sorunum yok imajı çizmekten yoruldum artık,aklım karmakarışık ,artık içinden çıkamıyorum,eşim eve geldiğinde sanki hiç sorunum yokmuş gibi davranıyorum,başka biri gibiyim artık,herşeyden herkesten yoruldum artık,evimdeki bütün eşyaları herşeyi kırıp dökesim var,ruhum elimden alınmış gibi,sindirilmis başka biriyim artık,çıkmazdayım,mutlu günlerimi özlüyorum,ayaklarımın üstünde durduğum günlerini,kimseye muhtaç olmadığım,kimseye hesap vermediğim özgür olduğum günlerimi

Gaz sancısı bir bebeği nasıl 2 saat boyunca çığlık çığlığa ağlatır sevgili günlük? O iki saat boyunca yaptığın hiçbir şey işe yaramazken ve yavrun karşında gittikçe yükselen bir tempoyla avaz avaz ağlarken insan ne fena çaresiz hissediyor. O kadar çok ağladı ki en sonunda yorgunluktan sızdı. Az önce tüm kainatı sesiyle inleten o değilmiş gibi şimdi nasıl da mışıl mışıl uyuyor. Bense kamyon çarpmış gibiyim; bir kere de değil, o kamyon ileri geri gide gele tekrar tekrar çarpıp, haşatımı çıkardı. Sancıdan emmedi de... Off, bebek olmak çok zormuş be günlük.

Gunluk beklenen haber geldi evet basliyorum icimi yiyen kurtlara inat pozitif olup herseye pozitif bakıcam artık insallah

Herseyi elime yuzume bulastiricam diye odum kopuyo ama yenicem bu korkulari kendinden emin bambaska biri olmayi planliyorum artik gozumde kimseyi yuceltip kendimi küçük gormeyecegim

Insallah hersey cok ama cok guzel olur

Kalbim seninle Donusunboylemiolacakti

Bitti, bu kadarmis ve buraya kadarmis...
Üzülemiyorum bile...
Sanirim ben sevmesini beceremiyorum sürekli yanlis secimler yapiyorum....
Olsun, yinede icim rahat herseyi dogru yaptim kendi adima...

Yanlis bir yer kendim ettim kendim buldum .Nasil gecer zaman hayalsiz ,umitsiz .Sıkıldım be gunluk.

Günlük ya cok mu heyecanlıyım ne hatta fazlasiyla heyecanlitim

Inşallah elime yuzume bulastirmam cok ama cok iyi gecer

Simdiye kadar bende herseyin sonu husranla bitti ya yine oyle olacak diye kirkuyorum ama karar verdim artik olumsuz dusunmek yok

Derdimi anlatıcak bir kişi bile bulamadım ben hangi ara bu kadar yalnızlaştım be günlük napalım bende sana yazdım acaba yanlış seçimler mi yaptım çok kararsızım ama bekarlık sultanlıkmış harbiden ya ne güzel işim vardı arkadaşlarım ailem yanımdaydı kimseye bir minnetim yoktu şimdi bir gün güzelse 2.gün sanki burnumdan geliyormuş gibi bıktım be günlük bu gidiş nereye kadar kendimi çok boş ve işe yaramaz hissediyorum

Sevgili günlük,
Şanslıyım çünkü birazdan çalışmak yerine film izleyeceğim.
Şanssızım çünkü laftan anlamayan ve Alp Dağlarını ben yarattım havasında olan müteahhitlerle çalışıyorum. Hemen olsun istemenin de bir adabı olur diye düşünüyorum ama bunu ben seçtim. Şimdi mızmızlanmanın yararı olmadığı gibi parayı gördükten sonra insanın dönmesi de zor oluyor. Meblağı büyük taşınmaz davaları dışında dava almıyorum uzun bir süredir.
Kendimi pek hukukçu gibi hissetmiyorum. Çok eskiden severek ilgilendiğim ceza alanına yan gözle bile bakmıyorum. İnsanları geri çeviriyorum. Ne oldu bana? Çok yoruldum, beynim yoruldu insanlarla uğraşmamak için elime geçen fırsatları değerlendirdim diyelim. Tüm açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki iyilik yapma amacımı kaybettim.
Ne olursa olsun yetmiyor, iç huzurum yok aslında.

Merhaba canım günlük..
Koca bir kıştan sonra havanın güneşli olmasıyla mest oluyorum.. Her şey renklendi iyi ki bahar geldi, çığlıkları da atıyorum. Turuncu güller, mor çiçekli ağaçlar, kediler ve köpeklerde pek seviniyor bu duruma.. Bugünü de çok seviyorum ama hemen pazar olsun istiyorum.. :)

Günlük !
Sevmediğin, yüzünü görmek istemediğin insanlarla bütün gün aynı odada çalışmak çok zor
Saatleri saymaktan yoruluyorum her gün zaman geçsin diye
Eski düzenimi çok özledim, eski arkadaşlarım gibi iyi niyetli kişilerle karşılaşmak istiyorum
Dedikoducu, kötü bakışlı insanların içinde kaldım
Kurtulur muyum burdan bir gün sence?
Sonra gelir yazar mıyım bak bak böyle demiştim. Kurtuldum burdan, yeni yerim harika diye. Der miyim sence?
İnşallah...

Gunluk usteki paragrafin bi benzerini bundan yaklasik iki uc yil once bende yazmistim aglayarak suanda ise yine huzunlu bisekilde baska seyleri yaziyorum :) ama zor bi durum insallah hayirlisiyla en kisa zamanda oda kurtulur rahat mutlu olabilecegi yere gecer.
Gunlukk aslinda iyi oldugumu soyleyip cok guzel inandirirdim ama artik gozlerimin ici beni ele veriyor sanirim Çok fazla sıkıldım gunluk her gun odaya cekildikten sonra yalniz basima agliyorum. Kendimi cok yalniz hissediyorum. Evet Allaha cok sukur ailem yanimda ama bu farkli sanki soyutlanmis gibi hissediyorum yapayalniz. Kacmaya calisiyorum ama soyle oturup icimdekileri saatlerce anlatmak sanki iyi gelirdi ya. Cok degersiz hissediyorum kendimi hic bi ise yaramayan gibi. Suana kadar heralde hic bu kadar acik yazmamistim. Belki ise yarar dedikleri gibi yazmak rahatlatir. Gecenlerde farkettim de hayalini kurdugum ne varsa hic biri tam anlamiyla olmamis ama hayatimda olan guzel seylerinde hayalini kurmadan gerceklesmis.
Ben cok farkli dusunmustum gunlukk. Cok buyuk konustum sanirim bundan 3 yil once o buyuk konusmamin aynisini suaralar yasiyorum. Hatta bundan 7 ay once biri gelip bak soyle yapacaksin soyle deseydi benimle dalga geciyor hayatta olmaz derdim simdi ise aynen yasiyorum iste. Bundan aldigim derste bu oldu.artik herseye olabilir gozuyle bakiyorum. Insanlari yargilamamaya hatta bize anlattiklariyla bile yargilamamayi ogrendim. Belki karsindaki 9 sey yasamistir 8 ini anlatir o 8 iyle yargilarsin ama geriye kalan 9. yu anlatmadigindan bilemezsin yargilayamazsin bunu da ogrendim. Belkide en onemlisi basarisizligi ogrendim. Ustuste nasil basarisiz olunur bunu ogrendim. Boyle iste gunluk. Birde artik istanbulu sevmiyorum. Uzaklara sessiz sakin yerlere gitmek istiyorum. Nasil toparlayacagim ben bu durumu nasil bu kadar basarisizliktan sonra basarili olabilecegim, nasil hayallerime hedeflerime ulasacagim bi akil ver gunluk bak iyisin Allaha sukur ailen iyi sagliklisin de bisey de. Bulundugum durumun gececegini soyle inandir buna benide. Artik yapabilecegime inancim da kalmadi. Ruh halim disinda dusuncelerim disinda hersey yolunda :) Bir gun uyandigimda hayalimin gercek oldugunu gordugumde derin bi nefes alip o anin tadini cikarmak istiyorum eger hersey yolunda giderse hayirlisiyla.

Günlük pazartesi check up yaptırmak için doktora gittim .Doktor kalp ileilgili bir şey var dedi kardiyoloji bölümüne yönlendirdi , bu doktor da sesin geldiğini ve normal olmadığını söyledi. Emin olmak için ekokardiyografi çektirmem gerektiğini söyledi ve hastalıkları söyledi kalp ile ilgili , çıktığımda normal gibi davrandım ama işyerine geldiğimde anlatırken ağladım durdum , herkes önemli bir şey yoktur kötü düşünme dedi ama 2.doktor da aynı şeyi söyleyince emin oldum kap ile ilgili rahatsızlığımdan . yarın ekokardiyografi çektireceğim inşallah sonucu temiz çıkar , moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum daha 25 yaşında iken böyle şeyle karşılamak beni yıktı ,yaşa bakmıyorum tabi böyle şeyler ben öyle güçlü bir insan değilim . doktorun kalp delik olabilir demesi hiç aklımdan çıkmıyor çok kötüyüm çok anneme , babama söylemedim aileden ablam ile arkadaşım ve gelin biliyor , uyardım onları da söylemeyin kimseye üzülmesinler boş yere diye. dün yerde miyim gökte miyim belli değildi yarın güzel sonuçlar alır mıyım ne dersin , derdi veren rabbim dermanını da verir tabi ama ben hiç güçlü değilim ki öyle bir şey olursa

Günlük moralim bozuk
Bu sefer ben değil mesele, annem ... Dayım 2 yıl kadar önce akciğer kanserinden vefat etti annem o vefat ettiğinde beri ciğerim ağrıyor benim diyip duruyor daha doğrusu sırtı. Özel hastaneyede devlet hastanesine de götürdük bisey çıkmadı. Dün" ela işten izin al üniversite hastanesine gidelim, dün uyuyordum ağrısına uyandım birde tek bir taraf ağrıyordu şimdi iki tarafımda da ağrı oluyor diyor . Bende izin aldım ama randevu sistemiyle çalışıyorlarmış 2 gün sonraya veriyor randevuyu o gün de bize uygun değil o yüzden haftaya kaldı gitmemiz.

Allahım nolur bişey çıkmasın, daha evlatları evlenecek, torunlarını sevecek ... Allah yardımcımız olsun işallah

Günlük
İçim neden bu kadar sıkılıyor Niye çevrem bu kadar kalabalıkken ben kendimi o kadar yalnız hissediyorum.
Niye evime girince daralıyorum.Neden ayaklarım geri geri gidiyor.Bu hastalık beni bambaşka bir insan yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…