Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm günlük nasılsın uzun zaman oldu biliyorum bugün noldu bliyormusun komşuma gittim dört aylık bebeği var bir görsn çok tatlı onu kucagima aldigimda bana gül Düğün de çok mutlu oldum ve Rabbi me dua ettim ikinci kez anne olmamı nasip et tekrar yaşatt ve isteyen dileyen herkesi bu duygudan mahrum etme Rabbim dedim amin desene günlük.

Günlük benim çalıştığım kurumda aklı başında biri var mı acaba? Hiç denk gelmiyorum çünkü .Hasret (kod adı hasret ) problemli biri gerçekten implant yaptıracaktı korktuğu için narkoz vererek yaptılar. diş tedavisine gidecek gitmeden beni sormaya gelmezsen valla küserim aramazsan bir daha konuşmam diyo bana . ben seni merak edersem sorarım zaten, aman bana küsmesin diye arayıp sorarsam bir anlamı var mı bunun. Herneyse sordum evine gittim geçmiş olsuna şimdi sendikadan aradılar Hasret hanım ameliyat olmuş niye bize haber vermediniz diyolar ,Hasret kendi söylemiş amaaaa diş yaptırıyorum diye anlatmıyor ameliyat oldum diye anlatıyor herkese.İmplant yaptırmak bir ameliyat mıdır?Bence değil bir diş tedavisi, bende sendikacıya Hasret Hanım'ın abartması implant yaptırdı bu bir ameliyat değil dedim ,adam öyle mi haa ameliyat oldum dedi de bizde ela hanımı sık sık görüyoruz niye bize söylemedi dedik.Hasret Hanım'ın abartması dedim bende . Bıktım günlük yaaa benim derdim bana yeter bir de bunlarla uğraşıyorum, Hasret sırf herkes beni sorsun, herkesin ilgi odağı olmak için (koca kadın ) implant yaptırıyorum demiyor da ameliyat oldum diyor gel de keçileri kaçırma .

Günlük psikologumunyaz ve çöpe at önerisine karşılık buraya yazmak istedim. Bugünlerde cok mutsuzum neden mutsuzum.tam olaral onu da bilmiyorum. Annemi cok özlüyorum annesi olan insanlardan nefret ediyorum kendimi cok kimsesiz hissediyorum ama soylesene Allahtan,kardesim ve furkandan başka kimim var? Ilgisiz babam mı arayip sormayan kuzenlerim mi ilgisiz dayim amcam yengelerim mi? Baska da kimsem yok zaten olsem kimse ağlamaz evlensem kimse yanımda olmaz hep yalniz olacam hep bir başıma olacam. Düğünümuzde de aciyacaklar kardesinle bana kimseleri yok diye şimdi de acıyorlar. En iyisi Allah bana yeter demek Hasbinallah ve ni'mel vekil! Sen kimsesizlere ,kimsesiz hissedenlere anasız babasiz olanlara yardım et Allahım onlarla birlikte bize de yardım et

Ahhh gunluk niye dilimi tutamiyorum ki banane yani kim kime laf atiyorsa atsin sanki ben onları savununca bana madalya verecekler sanki cok umurlarinda olucam eşşeklik iste bide kotu ben oldum

İtiraf edeyim deger verdigim icin mi savundum yoksa sahiden guvendigim icin mi bilmiyorum onun haberi var mi umurunda olur mu onuda bilmiyorum ya ama sanirim haddimi bilmeliydim hem ben kimim ki kimin umurundayim ki

Pazartesi nolacak onun korkusuyla yasiyorum birde artik suviki gubde gecmrk bilmez

Artik aglayamiyorumda sanki diyecektim ki gozyaslarinda bosaldi ahhh gunluk niye ben bu haldeyim niye bu kadar degersiz konumdayim acaba orda konumum farkli olsa daha mi rahat konusurdum biriside benim yanimda olurmuydu iyi ettin hakli olan sendin dermiydi

Sahi ben ne zamana kadar boyle konumsuz degersiz kalıcam
Ne zamana kadar birileride beni sevsin saysin birileri deger versin birilerinin umurunda olayim diye bekliyicem acaba herseyi kabullenip olmam gereken hayata geri mi donsem

günlük diyorumki kendime " Mevlâm neylerse güzel eyler görelim bakalım neyler"güzel sağlıklı mutlu huzurlu , yıllar aylar haftalar , günler diliyorum Rabbim,den kendime çocuklarıma ve gönlü güzel tüm din kardeşlerimize amin

Günlük gerçekle yüzleştim bugün ben kendimi orta güzellikte biri sanıyordum ben çirkinim günlük o yüzden evlenemiyorum benim gibiler karşıma çıkıyor( ben kendimi güzel sandığım için ) Hayır diyorum, yakışıklı insanlar ya beni beğenmiyor yada ben korkuyorum beni beğenmez diye ve Hayır diyorum. Az önce kardeşim videoya çekmiş beni videoya baktım da cirkinim ben .....Allah çirkin şansı versin diyecem de ondan da ümidim yok ....

Günlük tam böyle dolu dolu yazacağım ama sonra vazgeçiyorum. Suan her şey yolunda Allaha çok şükür. Etraftakiler iyi. Gülen insanlar var. Normal yaşayanlar var. Ne sacmiyorum su an bilmiyorum :) Bide ben varım ışte. Kendimi anlayamıyorum günlük. Su aralar hep kendime kızıyorum en çokda kendime. Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bazen bazense kendimden kaçmaya çalışıyorum, bazen de çok ümitsiz oluyorum hatta çoğu zaman. O kadar ki daha olmamış bişey için saatlerce aglayorum sonra da güçlü gorunemedigim için hemen aglayabildigim için kendime daha çok kızıp ağlıyorum.böyle devam ediyor ışte. Ama bunlar ufak tefek sorunlar İyiyim galiba. Bak unutmadan birde son zamanlar her gün aynı rüyaları görüyorum. Gecmisi aramadın bi türlü hep aynı insanlar aynı ortam aynı rüyalar. Sabahları yorgun kalkıyorum. Bu günlerim böyle geçiyor bazen öyle bazen böyle. Bazen gökyüzüne bakıp her şey yoluna girecek güzel gunler olacak iyi olacak diyorum bazense kendi kendime bağırıyorum. Gunahlarimiz affolunsa bizde direkt cenneete gitsek bu dünyadan ayrilsak ne güzel olur. Ama hala yaşıyorsak bir sebebi olmali. Uzun uzun yazasim vardı ama boş yere yeterince yazdım dahada gerek yok sanırım her şey hallolur. Geçici dünyanın geçici sorunları. Dün geçti bugün bitmek üzere yarın olur mu olmaz mi belli değil hayat bu bazen aglarsin için kanar ama alisirsin alismam dediğin ne varsa hangi acı varsa ya yok olur yada alisirsin o acılarla gulmeyi öğretir hayat insana. Hayat bu ışte bi yandan ağlarken bi yandan gulersin bi. Hayat bu ışte. Ama gelip geçici. Sonsuz değil. Neyse günlük kafamı toplayayim bir yere çarpmadan gideyim.

Günlük sıkıldım ya ınan ki sıkıldım nasıl iş bu anlamadım. Yani ne diyim ki saatlerce sahilde bisiklet sürmek istiyorum kimse karışmasın kimse görmesin saatlerce bisiklet sürmek istiyorum ayakta duracak hakim kalmayana kadar :/ birde şimdi gidip çalışmam lazım ama hiç calisasim yok. O test kitaplarının yüzünu bile görmek istemiyorum.bilgisayarı artık çalışmak için açmak istemiyorum. Yeter beee diye bagirasim var neyse bu sefer cidden gidiyorum, ya gidip güzelce çalışacağım ya da calismayip vicdan azabı çekeceğim hangisi olur bilmiyorum umarım ilk seçenek olur kolay gelsin bana

hep hayırlısını diledim yine diliyorum sonucu ne olursa olsun sakinliğimi korumak istiyorum
huzurumuz kaçmasın yeter bana
güzellikler bulsun bizi

Evdeki günlüğüme yazdım yazdım rahatladım buraya da yazayım. Off günlük off çok zor bir dönemdeyim. Gönül işi ne zormuş. Eskiden insanlara unutamıyorlar o kadar üzülmelerine rağmen nasıl söküp atamıyorlar diye kızıyordum. Ne bileyim daha da iğrencinin benim başıma geleceğini. Bir şekilde ki -bu genelde benim sürekli birilerinin profilini karıştırmamla oluyor- yine fotoğraflarını görmemle dağıldım. Ailenin içine iyice girmiş. Ya o kadar çok kızıyorum ki kendime. Karakterimden yapımdan nefret ediyorum. Ben 5 senemi platonik bir aşka vermiştim mal gibi hem de çocuk başkalarıyla çıktığı halde yine bir 5 senem gidiyor resmen. Bu sefer başka tabii yaşanmışlık var hem de dibine kadar. O kadar çok özeniyorum ki hayatını devam ettirenlere. Keşke ben de öyle olsam amaan bana başkası mı yok desem. Resmen yok hepsi yer yarıldı içine girdi. Bir daha sevilemeyecekmişim gibi geliyor kimseyi sevemeyecek kimseyi hayatıma alamayacakmışım gibi sanki. Bendeki bu kafayla bu mümkün tabii. Çok ağladım yine salya sümük oldum. Dualar ettim unutayım artık o nasıl unuttuysa ben de onu unutayım diye. O kadar çok soru işaretiyle doluyum ki acaba sevilen bir kul muyum diye düşünür oldum. Bir umut var ama ne yaparsam yapayım sönmüyor. Adam evliliğe doğru adımlar atacak ama ben o umudu bitiremiyorum. En son yalvar yakar Allah'tan istiyorum unutmayı. Ben hiç böyle olmamıştım ya. Hiçbir şey sebepsiz değil biliyorum zaten bu durum benim çoğu şeyi fark etmemi sağladı. Ama hayatımın sonuna kadar böyle gitmek istemiyorum ben. Çok konuştum ama içim çok dolu. Yine anlatırım sana günlük burası da olmasa benim gibilerin olduğunu bilmesem ben napardım? Hayat hepimiz için güzel olsun

Offf diye bağırmak istiyorum günlük. Niye her sey ayni anda iyi gitmiyor. Yaaa benim cevremdeki insanlar neden bu kadar e mutlularrr gitsinler baska.yerde mutlu olsunlar

Gunluk hep olumsuz yazmak istemem ama iyi falanda degilim cidden degilim. Saatlerce aglasamda gecmiyor. Kendimden nefret ediyorum. Kendime kizginligim gecmeyecek sevmiyorum kendimide. Guvenemiyorum da, iradem guclu degil, basarisiz da. Faydam yok. Kendimi degersiz hissediyorum. Yuk oluyormus gibi hissediyorum. Hatta bazen aptal gibi hissediyorum. Kendime guvenim yok. Basarili olamayacagim gbii. Konusmaya ihtiyacim var ama anlatabilecegim bi tane bile arkadasim yok. Ilk defa beni taniyan birilerinin beni dinlemesine ihtiyacim var ama kimse yok. Ne olucak nasil devam edicek? Bundan 8-9 yil onceki benle simdiki ben arasinda ucurum var sanki. Herseye ragmen hala azicik da olsa bisey var. Olmak istedigimle oldugum arasinda cok fark var. Calisamiyorum da artik. Varmi baska olumsuz cumle yazmadigim?

Beni anlatmışsin resmen bi an ben mi yazmisim acaba dedim

sevgili günlük

neden insanlar acımasız

neden herkes herkesin işine hayatına burnunu sokup yorum yapıyor

neden_?

neden en yakınlar bile insanın gönlünden anlamıyor..

gönlü hoş tutmak bu kadar mı zor_?

anlamsızlıklar artıyor..

kimseleri hiç bir şeylerini anlayamıyorum artık..

ben eşim ve bebeğimle sağlıklı huzurlu bir yuva diliyorum Allah ım Senden

senden gayrısına muhtaç etme inşaallah

sevgili günlük,

her günüm bir öncekinin kopyası sanki.. hayatımda hiçbir renk hiç bir heyecan yok!! ben de bu durumdan çok sıkılıyorum. yalnızım.. ve yalnızlığımı saçma sapan şeylerle bastırıyorum istemediğim kişileri hayatıma sokuyorum. yanlış işler peşinde koşuyorum. duygularım aklımın önüne geçiyor çoğu zaman ama ne kadar ödün versem de kendimden hep olan bana oluyor bunu da biliyorum. bir de üşengeçliğim... ne güzel yaz geliyor içim cıvıl cıvıl olsun değil mi? değil işte... olamıyorum. yaş 26 ama gel gör ki 66 yaşında bir insanın yaşayacağı tüm iyi kötü şeyleri yaşamışım sanki. öyle bir yorgunluk öyle bir umursamazlık belki de doymuşluk var üzerimde. ben eskiden böyle değildim ya bana ne oldu kimlerin nazarına geldim? heee söylemeden edemeyeceğim dışardan baksan da benden kralı yok!!! ama işte dışı seni içi beni yakar misali ordan oraya savruluyorum..
doğru insan ne demek? ben doğru insan mıyım acaba? herşeyi karşıdan beklemek olmaz çuvaldızı insan önce kendine batırmalı değil mi? kendi içimde kurduğum dünyada belki mutlu gibi olabilrim ya da yaşananlara rağmen " bu da tecrübemdir" deyip geçebililirim.. ama öyle yapamıyorum... insanların karşısında olmadığım gibi görünmekten rol kesmekten ben çok iyiyim yaaa imajımdan ben de bıktım.. belki de yalnızlığım benim kendi eserimdir???

Boşluktayım cıkamıyorum öylece kaldım ne sesımı duyan var ne yardım elını uzatan .Uyamak istıyorum hep uyumak .

Sevgili gunluk

Artik bnde anne olmak istiyorum
O heyecani yasamak..
Kocam karnima basini koyup tekmeleri dinlesin istiyorum..
Kucagima alip opup kokliyim istiyorum..
Baktigimda kocami gorim..kokladigimda kocami animsiyim..
Kocami cok seviyorumm ona benzeyen cocuklarim olsun istiyorum..
Sadece ikimize ait.. ikimizin kanini tasiyan ..
Rabbim hayirlisiyla kocama benzeyen hayirli saglikli evlatlar nasip eyle ..

bir ara buraya ne yazardım ya
gençliğim bu sayfada geçti resmen
neyseee......
hayatımda her şey o kadar güzel gidiyordu ki günlük...
muhteşem bir sevgilim var o çıktığım enkazdan sonra beni toparlayan her dediğimi yapan ve beni hiç kırmayan
2 seneyi devirdik birlikte
ama artık aklım karışık.
onu mu seviyorum yoksa bana olan sevgisini mi seviyorum bilmiyorum.
bazen diyorum kendime rahat batıyor diye.
milletin özendiği bir ilişkim ve sevgilim var ama aklım karışık.
ya aslında aklımı karıştıran biri var galiba.
bilmiyorum her şey oldukça belirsiz şu an.
kendimi derslere versem daha iyi olacak.
yazarım yine

Günlük geçen kendimi anlatırken yazmayı unutmuşum birde dengesizim. Bir anım bir anımı bir günüm bir günü tutmuyor. Ben oturduğum yerden ilham gelmesini çalışma isteği gelmesini her şeyin dört dörtlük olmasını bekliyorum gibi sanki ama oyle de değil gibi Anlamadım kendimi. Neyse içinden bi ses kalk başla lan gittiği yere kadar git sonuna kadar git diyor bir yanım ise yine umutsuzluk su an birşeyler diyor ama duymuyorum :) Dengesizlik var ama çözemedim hala. Oy su rüyalarımı da bi kontrol edebilsem hep ayni ruyalar :/ Neyse günlük bu kez degisiyorum demekle olmuyormuş hadi bak artık iyiyim demekle de olmuyor yani olmuyor oyle. En azından bende oyle değil. Oturduğum yerden olmaz bunu biliyorum. Artık sıkılsamda uzulsemde aglasamda hergün yapmak zorunda olacağım her gün çalışmam gerek artık. Bi yerden başlamam gerek kendime olan inancım olmali güvenim olmali en kötüsü artık bu kadar kizmamaliyim kendime. Bunlar için de başlamam gerek. Tv falan yok artık. Diğer sosyal hesaplarda yok pek. Sıkıldıgımda buraya gelir sana anlatır anlatır giderim. Birde başım ağrıyor günlük. Neyse şimdiki planı anlatayım kafamda onlarca düşünce var aklımda onlarca ne olacak nasıl olacak düzelecek mi her şey kötü gidiyor geçmişe donsem tarzı şeyler var bunların hepsini sana emanet edip bikac saatliğine çalışmaya gidiyorum. Sonra girer yazarım tekrar on dakikaya telefonu da bırakıyorum bilgisayarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…