Popüler Konu Sevgili günlük...

Pişmanlıklar,keskeler ,ah olsaydımlar .Nasipten öteye gecılmez varsa nasıbım de her turlu olur .Yoksa gene yola devammm ey hayat eyy nedıyeyım sana.

Nikahımıza az kaldı düğüne 4 ay kadar daha var sanki zaman hiç geçmiyor olaylar yavaşladı gibi biraz hızlansa keşke zaman

Ben hayatın neresındeyım mutsuzum be mutsuz varım ama yokum .Çok canım sıkkın.

Gunluk cok sıkıldım. Cok uykum var saatlerce uyumak istiyorum. Sanki uyusam zaman gecmeyecek hersey duzelecek gibi. Stressiz oldugum gunleri ozledim. Simdiki aklimla 12-15 yil oncesinde olup cocuklugumun tadini daha cok cikarmak isterdim. Buyumek istemezdim. Acaba bundan bes yil sonrada ... Gunluk artik su durumdan cok sıkıldim. Hadi artik aksama her seyi anlatayim duzelsin her sey, bende yarina kadar degismis olayim. Mutlu olalim. Guzel ruyalar gorelim. Ruyalarimizdan guzel hayellerimiz olsun hayallerimizden bile guzel hayatlarimiz olsun.. olsun iste

Sevgili günlük.. İlk defa yazıyorum sana.Kimse olmasa da sen varsin beni dinleyecek olan.. Belki cevap veremezsin ama en azından dinlersin..Çünkü o beni hiç Dinlemiyo.sürekli kendisi konusuyo sürekli beni susturma peşinde..nereye kadar böyle gidicek? Hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri sorun hiç bitmiyo..kavgalar..tartışmalar..eve geç gelmeler..alıp başını gitmeler..Ben üzülüyorum ama aglamiyorum artık çocuk gibi çünkü benim artık bi çocuğum olucak..ve oda uzulur ben Ağlarsam.. Sabır... Biraz daha sabır Allah'im..

Gunluk oyuna falan hic gerek yok. Dibine kadar mutsuzum. Iyi de degilim mucadeleci degilim. Buyum iste bu kadar aciz. çok yoruldum yeter ya yeter diye bagirsaim var biri gelsin bana bugünlerin biteceğini ama sonunda mutlu olacağımı söylesin buna beni de inandirsin. En ümitsiz en çaresiz olduğum anlardan en yalnız en kötü olduğum anlardan birindeyim ışte. Dün de böyleydi ondan önceki günde böyleydi bugünde böyle. Yarın böyle olmasın ama :/ Duaya o kadar ihtiyacım var ki ..

bugün eski yurdumun önünden geçtim. hani senin kaldığın yurdun bitişiğindeki... hani her akşam yemeğinden sonra saat 18.30 da buluşurduk da yurdumuzun son giriş saatine kadar gezerdik. hiç oturmadan, hiç durmadan. konuşarak kahkahalar atarak gezdiğimiz sokaklardan yalnız başıma geçtim bugün. kavgalar da etmiştik aynı yollarda. ama bırakmaıştık birbirimizi. sen gittiğinde ben peşinden gelmiştim, ben gittiğimde sen gelmiştin tutmuştun elimi. bu küçücük şehirde hiç birşeyin yoklugunu aramamıştım sayende. sana bakarken içimin ısındığı o daracık sokaklarda saatlerce tek başıma yürüdüm bugün. keşke zamanı geri alabilsem. çok özledim o sımsıcak gülüşünü.

Günlük cevap versene ben nasıl bu kadar umutsuz olmayı becerebiliyorum. Nasıl bu kadar ümitsiz olunur ki? :/ Çok güzel hayaller vardı. Artık sadece bir ömür hayal olarak kalmasından korkuyorum. Hayatta en büyük zararı bazen insan kendisine verebilirmis sanırım hayallerini engelleyerek. Hala her şey tam olarak bitmiş değil ama korkuyorum. Çok fazla korkuyorum ve daha da çok sıkıldım tahmin edemeyeceginden çok fazla sıkıldım. Bitsin zaman geçsin diyorum ama bir yanım da korkuyor. Oyle ışte günlük aklima kalbime soz gecirebilsem o istemeyen canıma bi söz gecirebilsem her şey çok daha iyi olabilir. Hayırlısıyla gonlumuzdekiler hayallerimizdekiler olsun. Olsun ışte..

Günlük
Gidemiyorummmmmmm , yüzüm şişti yine de gidemiyorum korkuyorum. Bugün evde dolapta buldugum bi antibiyotik i içmeye başladım . Evet salakca yaptığım şey ama bu korkuyu atamadığım için gidemiyorum, gidemeyince disim apse yaptı ve ben kendi kendimi tedavi ediyorum gıt aklımca konuşacak kadar bile halim yok günlük .

Sence dünyanın en gereksiz 3 şeyi ne deseler 1) 20'lik diş 2) apandisit 3) böbrek taşı . Bu cümleye çok güldüm günlük 2sini yaşadık ALLAH 3üncüsünden korusun
......

Günlük bazılarının derdi bazılarının hayalleri oluyor. Mesela az önce o yazılanları okuduğumda yüzümdeki tebessüm 50 metre öteden fark edilirdi. Onların su anda dert gördüğü şeyler benim hayallerim, benim hayatımın en büyük amaçlarından biri, olmak istediğim yer, olmayı çok istediğim yer... Belkide aynı şey benim için de geçerlidir benim dert olarak gördüğüm şey başkasının hayallerinden biridir. Ama yinede onların yerinde olmak istermiydim hayır, aslında ben kendim oralara ulaşmak istiyorum. Herkesin sıkıntısı kendine. Dışardan bakınca güzel ama içi farklıdır. Ondan belkide ağzım sütten yandigindadir artık yoğurdu yemegide bıraktım. Sen sen ol günlük kimsenin derdini küçümseyip de sana anlattiklariylada olsa yargılamaya çalışma. Anlatamadiklari vardir belki anlattım der ama anlatamayacaklari vardir. Vardir ışte boşver baskasini. Neyse günlük oyle ışte ama ınan o yasadiklari şeyleri okurken fark edebiliyorum gözlerimin içi gülüyor. Bu çok farklı bişey hayal bile edemiyorum yani bi on saniye boyunca gerçekleştiğini düşünüp bi an hayal edecek olunca sanki bulutların üstünde gibiyim. Ama ama si var ışte olmazsa kendimi nasıl toparlayacagim Allah korusun. Neyse günlük ya çok da keyfim yerinde değil. Canımda her an sıkılmaya musait. Birde burdaki bdv ye de bakmama karari aldim diger bolumlerede suaralar yeteri kadar sey var artik en ufak olumsuzluktan etkilenir oldum. :/ bende bi 20 dakika sonra gideyim.
Günlük olmasını okadar çok istiyorum ki neyse ben gideyim belki biraz daha kendime kızar ağlarım ya da duzgunce oturur yapılması gerekeni yaparım ya da ikisini birlikte yaparım.
Güzel hatiralar anılar biriktir gunluk, yazanlarin dertlerini dinle o cumlerlerin bazılarında bazen başkasına anlatilamayacak kadar sey doludur. Dinle ışte günlük ugrayanlari iyi agirla..

Günlük Swarm dan biri eklemisti o gün beni galiba karşı sitedeki çocuk arkadaş listesindeki birini kardeşine çok benzettim ama o gün kabul etmemiştim sonra yine ekledi yine kabul etmedim şimdi ben ekledim dur bakalım eğer o cocuksa ben sizi tanıyor muyum o gün beni eklemistiniz simaniz tanıdık geldi ekleyip bir sormak istedim falan diyecem dur bakalım hayırlısı :)

Gözlerin ,durusun,siyah saçların ,boyun tam bir karakaş kara göz misali çok hoştu son gıderken kimeydi elini sallayısın bakmaya da seyretmeyede doymaz insan seni .Ben istesem ulasırım sanana ama gururumun kırılmasından korkarım ya sen sende ıstesen ulasırsın bana ama sız erkekler bukadar dusuncelı degılsınız unutmussundur benı cokkktannn ben se senı yıllat gecse gene unutmam .

Keşke görmeseydim içim gene yandı gene üzüldüm kendime kaderime ,bu kötü yazıya .Şimdi sen gülerken haberin bile yokken benden bilsen nasıl aglıyorum elimde degil gene cıkmaz sokak gene .

Günlük hani kendimi bilmesem sanki gün içinde çok anlatacak şeyi oluyor da ondan bin defa gunluge ugruyorum sanacagim ama yok ondan değilim. Çok sıkılıyorum anlatacak şeylerde var doluyum biraz ondan. Günlük hani keşke demeyi sevmiyorum ama keşke baştan bu kadar hayal kurmasaydim aklıma yanayım nerden bilecektim böyle olacağını. Acaba dusunuyorum da seneye temmuzda ağustosta yıllardır hayalini kurdugum şey gerçekleşirse (yazar halen hayal etmeye devam ediyor akillanmadi) acaba ne olur yani nasıl mutlu olurum çünkü dusunuyorum da daha önce hiç o kadar mutlu olamaz isim gibi yani hayalimde bile bunu hissedebiliyorum. Herhalde çok farklı olur yani sabah kalkıp o yazıyı görünce gözümden mutluluk gozyaşlari dilimden sukur cümleleri dokulsun istiyorum. O an kalbim sevinçten nasıl atacağını sasirmiscasina çok hızlı atsın ayaklarım yerde durmayı bilmiyormuscasina bulutların üstünde olayım. Gözlerim sanki parlaklığı artmış ampul gibi patlasın istiyorum. Ve hayatım boyunca ilk ve son kez çalan telefonumun sesinden mutlu olmak istiyorum. Sonra haberi vermek istiyorum oldu ışte demek istiyorum. Sonra yine mutluluktan başım döner tekrar ekrana gider bakarım eğer hala bayilmamissam biraz su içer yemek yer tekrar gülerim dışarı çıkarım belki evet ya çıkarım. Herkese bakar gulumserim istemsizce. O herzaman ağlayarak geçtiğim yolları gülerek geçerim. Akşam vakti misafirler gelir ilk defa o kadar mutlu olduğumu onlarda hissederler sonra ben dayanamam onlara da anlatırım. İçim içime sığmaz sonra geceye doğru parka gideriz. Salıncak boştur direkt koşar ilk alincagi kaparim. Sallanirim aklımdan su an yaşadıklarım geçer belki gözümden bi yaş gelir ve şükürler olsun derim. Sonra evin yolunu tutar sabaha kadar uyumaya çalışırım ama ilk defa mutluluktan uyuyamam belkide. Işte bu günlük ogün gelirmi? Aklımda hep bu belirsizlik :/ Ben o gün gerçekten mutlu olmak istiyorum iyiyim dediğimde gerçekten iyi olduğum için iyiyim demek istiyorum guldugumde sırf yanındakiler iyi oldugumu bilsin diye değil gerçekten içimden geldiği için gülmek istiyorum. Konuştuğumda mecbur olduğum için değilde mutluluğumu paylasmak için istiyorum. Günlük ben o gün geldiğinde mutlu olmak istiyorum. Çok istiyorum. Daha önce hayatım boyunca hiç biseyi bu kadar istemedim. Zaten iki üç şey dışında hiç birşey istemiyorum. İyi bir kul olayım. Cevremdekiler iyi olsun ve o istediğim yer olsun. Gunluk kalbim aklım daha fazla nasıl dayanacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…