Günlük bazılarının derdi bazılarının hayalleri oluyor. Mesela az önce o yazılanları okuduğumda yüzümdeki tebessüm 50 metre öteden fark edilirdi. Onların su anda dert gördüğü şeyler benim hayallerim, benim hayatımın en büyük amaçlarından biri, olmak istediğim yer, olmayı çok istediğim yer... Belkide aynı şey benim için de geçerlidir benim dert olarak gördüğüm şey başkasının hayallerinden biridir. Ama yinede onların yerinde olmak istermiydim hayır, aslında ben kendim oralara ulaşmak istiyorum. Herkesin sıkıntısı kendine. Dışardan bakınca güzel ama içi farklıdır. Ondan belkide ağzım sütten yandigindadir artık yoğurdu yemegide bıraktım. Sen sen ol günlük kimsenin derdini küçümseyip de sana anlattiklariylada olsa yargılamaya çalışma. Anlatamadiklari vardir belki anlattım der ama anlatamayacaklari vardir. Vardir ışte boşver baskasini. Neyse günlük oyle ışte ama ınan o yasadiklari şeyleri okurken fark edebiliyorum gözlerimin içi gülüyor. Bu çok farklı bişey hayal bile edemiyorum yani bi on saniye boyunca gerçekleştiğini düşünüp bi an hayal edecek olunca sanki bulutların üstünde gibiyim. Ama ama si var ışte olmazsa kendimi nasıl toparlayacagim Allah korusun. Neyse günlük ya çok da keyfim yerinde değil. Canımda her an sıkılmaya musait. Birde burdaki bdv ye de bakmama karari aldim diger bolumlerede suaralar yeteri kadar sey var artik en ufak olumsuzluktan etkilenir oldum. :/ bende bi 20 dakika sonra gideyim.
Günlük olmasını okadar çok istiyorum ki neyse ben gideyim belki biraz daha kendime kızar ağlarım ya da duzgunce oturur yapılması gerekeni yaparım ya da ikisini birlikte yaparım.
Güzel hatiralar anılar biriktir gunluk, yazanlarin dertlerini dinle o cumlerlerin bazılarında bazen başkasına anlatilamayacak kadar sey doludur. Dinle ışte günlük ugrayanlari iyi agirla..