Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük hani böyle umutsuz şeyler yazıyorum ama çok sukur yolunda olan şeylerde var çok sukur iyi ki var. Yani hayat bu hep olumlu olmuyor ya da hep olumsuz olmuyor. Yasiyorsak nefes almaya devam ediyorsak hayatın devam ettiğini söylüyorlar. Burdaki imtihanı da güzelce verelim inşallah. Her şey çok daha güzel olsun.. Gideyim de sabah erken kalkayim. Birde çok özledim günlük çooook

Günlük şimdi yine kendimden nefret ettiğim vicdan azabinjn üst sınırlarda olduğu kendimi kötü hissettiğim anlardan birindeyim. Bak uzun süredir buraya da yazmıyorum (kaç saat oldu neredeyse). :/ Neyse az önce zaten sildim tüm hesaplari, bir dahada kolay kolay yüklemeyi düşünmüyorum. O yazilarada bir daha bakmayacagim. Baktıkça kendimi kaptiriyorum belkide olmayacak sadece bomboş bir şeyi bu kadar hayal etmek daha kötü olucak buna bir dur demeliyim. Ama su an bunları yazarken bile zorlanıyorum biraz yorgunum midem bulanıyor başım da dönüyor. Neyse günlük şöyle bi iki hatta bi yıl boyunca kendimi soyutluyorum buralardan. Dizileri de bıraktım artık dizi izlenmeyecek, video lara bakilmayacak şarkılar yok. Telefonu da mümkünse kullanmayacagim. Neyse oyle buraya da amacsizca son yazım olsun bu. Bizim üyelikte buraya kadarmış. Günlük olurda Allahın izni ile su günleri güzelce atlatirsam bir daha bu günlere donmemeye çalışacağım. Benim için zor geçiyor bu günler çünkü. Artık bu durumdan biranonce çıkmak istiyorum. Dua dua dua en cok ihtiyacimz olan şey. Bakalım yarınlarımız olacak mi ya da nasıl olacak?

Keske sen olsan bekledıgıme deyse .Çok yakın hıssettım kendıme sankı ben sen sen benmış gıbı ,gözlerın bakışların içime işledi ruhumun ıkızı gıbısın ,yıllardır tanıyormusum gıbıydı .Cağırıyorum seni ne olur gel yoksa unuttun mu benı rabbım ol derse olur .Hadı bır ulaşsan dunyalar benım olur olurdu .Benım elım kolum baglı beklemekten baska carem yok ama sen sen öyle degılsın erkekler sevdımı beklemez hıc mı bırsey hıssetmedın ya o bakısın neydı cok mu komık buldun yoksa Ya da ben gene sacma hayallerdeyım nıye son kez bana elını salladın nıye baktın arkamdan .Bu acıda gecıcek mi yenı den gömüldüm yeniden yıkıldım birkerede cessretli mert bırı cıksın alsın götursun benı sevgısıyle bogsun sevgımle ucsun .Bu sefer cok ıstıyorum onu allahım senden ıstıyorum onun yuregıne benı ver aklında hep ben olayım hasretımle yansın yansın kı ulassın bana aramızds ne daglar var ne uzun yollar ...

Bazen kelimeler düğümlenir. Ağzından tek bir kelime dahi çıkmaz ona dair. Tek bir gözyaşı akmaz ona ait olan. Sesini bastırırsın, gözyaşlarını tutarsın. Sırf ağlamamak için müzik dinlemezsin mesela. Susturursun etrafındaki herkesi. Onun sevdiği şeyleri sevmezsin. Sevmediklerine bayılırsın. Aslında sırf kendini kandırırsın.Böyle yapınca sözde unutacağını zannedersin. Aslına bakarsan onu özlemiyorum biliyor musun ? sadece onunla olan anılarımı özlüyorum. beraber yediğimiz yemekleri, beraber gittiğimiz yerleri,beraber keşfettiğimiz çılgınlıkları,kahkalarımı özlüyorum... Onu özlemiyorum çünkü haketmiyor. Onu sevmiyorum çünkü o... O beni seviyor sevmesine de değer vermesini bilmiyor be günlük. Sevmesini bilmiyor. Canım yanıyor. Özlüyorum. Burnumda tütüyor. Yüreğim acıyor... Eski beni özledim.. kahkahalar atan ağlamak nedir bilmeyen neşeli pozitif beni özledim.. O da özlemişmidir ki eski beni ? Ah be günlük. Keşke aşk ne bilmeseydim. Sevmeseydim hiç. Yada sevilmeseydim. Geçer mi bugünler ? Güler miyim eskisi gibi ? Hiç umudum yok biliyo musun ? Hiç yok...

Hay Allah! Bu aralar çok ekşınlı bir hayatım var sevgilime ev tuttuk bakalım bana da yakın hayırlısı daha çok görücez birbirimizi. 7 gün sonra doğum günüm yaklaşıyo keşke tüm dünyadaki insanlar hediye alsalar bana. Hediye istiyorum kıyafetler onlar, bunlar... Bir de anket var katılır mısın dendi tamam dedim kondom kullanımı anketiymiş. Tabi üniversite genci oldukça çok seks yapıyor düşüncesi var galiba Finaller de başlıyo...

Sanki yeni bir hayata başlıyormuşum hissi var. Bazen bir dakika sonramı göremez oluyorum içimi sıkıntı kaplıyor, bazen tüm dertlerimden hiç kurtulamayacakmış gibi oluyorum, bazen geleceğe dair güzel hayaller kuruyorum. Ben hayal kurmak istemiyorum günlük çünkü iyi kötü hiçbir hayalim gerçekleşmedi benim. Hayal kurmaktan bu zamana kadar hiç vazgeçmedim ama artık vazgeçiyorum.

sabır sabır sabır.. bu aralar hormonların da etkisiyle sanırım duvarlar üstüme üstüme geliyor. bu zamana kadar sabrettim be günlük biraz daha dayanmam lazım. ama bazen nefes almakta zorlanıyorum. sanki biri göğsüme bastırıyor. haziran gel artık!
hayırlısı olur bizim için inşallah..

Çok sıkılıyorum bu sıralar çok
İçim bi garip insanlar bi garip
Geçsin şu dönem artık

Boşluktayım hayat cok sıkıcı ve anlamsız geliyor .Yardıma ıhtıyacım var .Konusmaya dertlesmeye ıhtıyacım var .

Şuan da burda yalnız olmak istemezdım .Her yenı gunde soframı kurup tek başıma oturmak istemezdım.Televızyon ızlerken sus pus olmak degılde yorum yapmak nebıleyım konusup gülmek isterdım .Hafta sonları hadı gezelım dıyebılecegım bırı olsun ısterdım.Şu küçücuk penceremden artık sokagı tek basıma ızlemek ıstemıyorum eve geldıgın de bırılerı ıcın hazırlık yapmak ıstıyorum .Havanın guzel oldugu günlerde dısarda gezebılecegım bırılerı olsun ıstıyorum .Sevmek ıstıyorum sevılmek ,cocuklarım olsun ıstıyorum .Şöyle bı arkama baktıgım da hiç bır seyım yok kendımle bas basayım .Kımseler anlamaz kımseler bılmez ne zorluklar ıcındeyım .Kımılerı ne sanslı dogmus bırde bıze bak hıckımsemız yok bır dua edebılecegım rabbım var .İsyan da etmek istemem ama dayanamıyorum işte. Kolay degıl ki .Buraya nıye yazıyorum çünkü rahatlamak için muhtacım kımım var ki burdan baska kıme anlatayım .Of off bıtmedı bu cılem bu yalnızlıgım .

bu aralar çok yoğunum günlük işyerinde, hep bir telaş hep birşeyleri yarım eksik yapmış hissi.özel hayattada tam tersi herşey durağan herşey olduğu yerde sayıyor. birşey çıkıyor bu sefer oldu olacak diyorum, ama olmuyor olamıyor..tam böyle zamanlarda cahit zarifoğunundu sanırım şu sözü geliyor aklıma
kuşlar bile kaderle uçar velhasıl evvela kısmet, evvela kader..
öyle ya herşey kısmet,

kardeşim yine canımı çok sıktı. Çok sıkıldım onun bu bencilce davranışlarından. 2 senedir üst katımda kalıyor. O kadar destek olduk her şeyine. Geçen gün oğlum hastalandı kızım da hastaydı gel kızı sana bırakayım hastaneye onuda taşımayayım dedim oğlumun ateşi çok yüksekti dışardan çağırdık ya surat bi karış. İnsan yegenine bu kadr soğuk olmayı nasıl başarıyor anlamıyorum.
22 Mayıs ta eşim kpss ye girecek benim doğumum olabilir o arada hanım o güne iş planlamış. Şimdiden bana onu söylüyor tamam sorun değil dedim hala uzatıyor ne yapayım başka boş günüm yok diye. Önceki doğumlarımda sana mı güvedim diğerlerinde de yalnızdım şimdi de yalnız kalırım ki annem gelecek.
Hadi bunları geçtim hiçbir şeyime yetişmiorsun yanımda olmuyorsun neden düğününde vs her şeyinde her işine koşmamı bekliyorsun. Off çok yorgunum çok. Neden sürekli benden fedakarlık bekleniyor neden.

Neden bugünü sevemiyorum neden hep dünü özleyip yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Ben bugünü sevmek ve doyasiya yasamak istiyorum ama nasıl. Yaa minnakim yurt dışına giderse kimsem kalmaz kii

Sevgili gunluk artik ruhsuzlastim duygusuzlastim hic bisey hissedemiyorum nefret dolu 6 ay yasadim nefes almak kadar siradanlasti insanlarin nankorlugu ama sana havale ediyorum Allahım baska da bisey diyemiyorum. Kurtar beni ya Rabbim..

Yoruldum isyan edenlerden nefret ediyorum ama ne annem var ne Teyzem var ne halam ne anneanne babaanne ne cok yakin akrabalar ne ilgili bir baba ne sevecen bir kardes. Kiminin ailesi cok mükemmel kiminin yüzü kiminin kariyeri kiminin sosyal hayatı ulan hiçbir şeyim iyi değil rabbime şükürler olsun sagligim yerinde ama ben de ozeniyorum ailesiyle mutlu olan insanlar gördükçe cok guzel kızlar gördükçe hayatı cok eglenceli insanlae gördükce hele etrafimda.bunlarim hepsine sahip.kizlar.gordukce canım çok yanıyor. Kiskanmak ve fesatlnmak istemiyorum ama cok kiskaniyorum. Annem yasasaydi her şey daha kolay ve güzel olurdu...

Sevgili Günlük benim minik civcivlerim 2 buçuk aydir evimizdeler
Allahima cok sukur bin şükür
Allahim tum yavrusu hastanede olan anneleri sevindirsin inşallah
Cok yoruluyorum günlük. Tek basina 3 bebek bir de kizim
Gece uykumuz neredeyse hic yok bu uyusa o uyumuyo haliyle
Gece guya esim yardimci oluyo ama uyanamiyo cogu zaman sabah işe gidiyo
Kv desen ayda 1 zor ariyo gelmesini gectim
Nasil anneler var günlük 3 tane torunu birden oldu kadin bi kere kalkip geleyim demiyo
Sen 3 tane bebege tek başına nasil yetisiyosun demiyo
Zaten bos oturuyorum gidip de torunlarima bakayim demiyo
Annem 40 gun kaldi bizde
Sabah da uykusuz kalkip işe gitti
Eşim uyudu annemle ben baktik hep
Artik gelme dedim ben de anneme
Sadece ssnin torunlarin degil ki ustelik calisiyosun o ev kadini
Hem senin gelisinin onun oğluna faydasi var bize yok
Bi kere anne sen de gel bak demiyo kendi annesine
Hep teyze gel teyze gel
Madem annesini yormuyo kendisi baksin o zaman
Sonuçta o bebekleri baba evimden getirmedim
Annem yine de durmuyo 2-3 gunde bir gece kalıyo
Her gun de nerdeyse isten sonra ugruyo
Ayy cok dolmusum günlük bi de uykusuzluk olunca:))
Bu arada 3.yardimciyi da gecen işten cikardim bi türlü istedigim gibi birini bulamadim
2 gündür hem bebek hem ev işi iyice tukendim

Sanki hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi uzaklaşmak istiyorum kendimden her şeyden..

Yarın doğum günüm ama hiç mutlu değilim. Sınavım var, sevgilim ansızın bi şeyi bahane ederek kızıp kavgaya başladı. Her yerimde sivilceler... Yarın kadın hastalıklarına gidicem inşallah çok kötü bir şeyim yoktur. Çok ağlamak istiyorum kendimi yine güçsüz hissediyorum. Yurt odasında insan üzülmeye bile imkan bulamıyor. Kendimi hep sıkmış bir şekilde buluyorum. Dişlerim, omuzlarım... Hiçbir doğum günümde mutlu olmadı olamadım. Sanırım bir gecelik depresyona giricem sabah yine hiçbir şey olmamış gibi devam... En yakın arkadaşlarım bile doğum günümün olduğunu bilmiyolar. Üzücü. Çok anlam yüklemişim galiba her seferinde olduğu gibi.

Günlük ,,,
Kendimi çirkin hissediyorum niye böyle oluyor. Özellikle saçlarıma kafamı çok takıyorum çok beyaz var o kadar çok ki yarısından çoğu beyaz. 20 günde bir boyuyorum. Ya dişlerim berbat bilmiyorum günlük bu ara yine kendime kafayı taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…