- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
Gunluk her insanin ne derdi var. Bi cok dert bi cok hikaye. Insanlari gozlemlemeyi severdim eskiden. Insanlara hayalimi anlatmayi severdim sorduklarinda. Ama artik nefret ediyorum bundan. Gunluk bunlar insan degil ya da ben insan degilim. Ya bunlar mal ya da ben. Hic kimse hayat hikayeni bilmeden yorum yapiyor hos bilsede yorum yapma hakki olmaz ki senin ne yasadigini sadece sen bilirsin baskasi bilemez ki. Senin yasadigin olayda ne senin kadar aglayabilir ne senin kadar gulebililir. Bunlari gordugum an seninle muhattap olmayi istemiyorum senin fikrini duymak hatta seni gormek bile istemiyorum deyip bir dahada hic birini gormek istemiyorum :)) Gece uyumadim en son sabah 3-4 gibi kendimi aglarken buldum. Artik iyice korkuyorum. Son noktaya yaklasiyor gibiyim. Neyse sabah sinirle uykum olmamasina ragmen uyudum. Sonra kalktim mesaji gordum sovdum tabiiki icimden :)) Ne diyim gunluk senin icin hayat memat meselesi olan bir konuya bibaskasinin boyle dusunmeden kendi fikrini soylemesi ilginc. Bana artik kimse fikir versin dusuncesini soylesin hayatimi yorumlasin istemiyorum o akillarini kendilerine saklasinlar. Nefret ediyorum artik insanlardan. Bundan yaklasik 10 yil once hastanede sira beklerken bi adam neye sinirlenmisse artik bagirarak butun manyaklari cekiyormuyum arkadas gibi bisey soylemisti o zaman gulmustum simdi ayni seyi ben soyluyorum. Neyse gunluk biraz korkuyorum. Biraz huzunluyum . Biraz endiseliyim. Biraz aglamakliyim. Ve tum bunlarin yaninda sanirim azicik umut olabilir. Yoksa bosa kurek cekmek istemem. Bu arada gunluk sence iyiki dogdum mu dogum gunum kutlu olsun mu?
Teşekkür ederim, sende iyi ki dogmussun umarim bir daha bu soruyu kendine sorma ihtiyaci hissetmezsin.O soruyu her dogum gunumde soruyorum kendime ama herseye ragmen iyiki dogmussun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?