Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba sevgili günlük bu benim sana ilk sayfam... ve bu ilk sayfamda şu anda çok güzel bi hayatımın olduğunu, çok mu çok iyi bi eşimin olduğunu , bu hafta nasip olursa o güzeliiimmm karadenize gideceğimi bildirir ; bütüüüüün mutlu arkadaşlarımı sevgiyle öpüyorum

Gunluk gotur beni buralardan gotur ne olur ustume cok geliyorlar yoruldum mutlu olmak istiyorum .Bu degildi hayalim bu degildiiiiiiiiiiiiiiiiii .Hic mi vicdan yok sen de bana boyle zulm ediyorsun allaha havale ediyorum sizi .

Gunluk en son mesajda cok sikildigimi artik yazmayacagim tarzi seyler yazmistim ama az once arkadasla da konusunca bi yazayim dedim. Gunluk ben acaba hep boylemiydim hep bu kadar karamsar bu kadar pasifmiydim. Yoksa degistim mi? Gozlerimin icinin dolmasini degil gulmesini istiyorum artik. Artik azicik aglayainca bile hemen gozum yaniyor. Gunluk hersey nasil duzelecek acaba merak ediyorum. Ben ne kadar degismisim. Eski halimden eser yok. 2010 yilini hatirliyorum da sanirim 2010 yiliydi o gunler hala aklimda. Hatta o merdivenlerden cikarken gozyaslari icinde yakarisim hala gozumun onunde. Ama o durumda bile inancim vardi. Ever inaniyordum. Hemde zor bi seye. Suan ise o gucum o inancim yok bu durumda. Ya da varda ben mi farkedemiyorum. O zamanlarda yorganin altina saklanir aglardim her gun evden cikarken aglardim. Simdi dusunuyorumda o zaman umudum varken simdi neden karamsarim ? Ben nasil degistim bu kadar. Simdi nasil degisecegim. Bazen sinirlerime sahip cikamiyorum. Sinirleniyorum hatta sacma seylere bile. Onceden kontrol edebiliyordum. Ama yolunda giden seylerde var gunluk. Disardan bakinca aslinda sorunum yok. Ama ic alemimde farkli. Yani ben kendimi anlamaya calisiyorum. Ama bazen anlayamiyorum. Icimdeki cocukla cok tartisiyoruz. Konusmayi deneyincede olmuyor bagiriyoruz birbirimizi dinlemiyoruz. Cok ilginc degilmi? Ben iyi gorundugume inaniyordum ama sanirim baskalari da farkinda durumun. Birde biseyi merak ediyorum. Aslinda cokta merak etmiyorum ama dusunuyorumda daha yeni tabidigim biri bile bunun farkindayken yillardir dostum dedigim insan ne yapiyor? Bugun dogum gunuydu. Kutladim aslinda basta kutlamak istemedim sonra gecmis yillarin hatrina kutlamak istedim iyi ki kutlamisim. Iyi ki dogmus. Beraber guldugum dostum. Iyi ki dogmussun. Iyi ki..
Birseyi daha fark ettim. Artik insanlara daha temkinli yaklasiyorum. Bu iyi bisey :)

Gunluk en son mesajda cok sikildigimi artik yazmayacagim tarzi seyler yazmistim ama az once arkadasla da konusunca bi yazayim dedim. Gunluk ben acaba hep boylemiydim hep bu kadar karamsar bu kadar pasifmiydim. Yoksa degistim mi? Gozlerimin icinin dolmasini degil gulmesini istiyorum artik. Artik azicik aglayainca bile hemen gozum yaniyor. Gunluk hersey nasil duzelecek acaba merak ediyorum. Ben ne kadar degismisim. Eski halimden eser yok. 2010 yilini hatirliyorum da sanirim 2010 yiliydi o gunler hala aklimda. Hatta o merdivenlerden cikarken gozyaslari icinde yakarisim hala gozumun onunde. Ama o durumda bile inancim vardi. Ever inaniyordum. Hemde zor bi seye. Suan ise o gucum o inancim yok bu durumda. Ya da varda ben mi farkedemiyorum. O zamanlarda yorganin altina saklanir aglardim her gun evden cikarken aglardim. Simdi dusunuyorumda o zaman umudum varken simdi neden karamsarim ? Ben nasil degistim bu kadar. Simdi nasil degisecegim. Bazen sinirlerime sahip cikamiyorum. Sinirleniyorum hatta sacma seylere bile. Onceden kontrol edebiliyordum. Ama yolunda giden seylerde var gunluk. Disardan bakinca aslinda sorunum yok. Ama ic alemimde farkli. Yani ben kendimi anlamaya calisiyorum. Ama bazen anlayamiyorum. Icimdeki cocukla cok tartisiyoruz. Konusmayi deneyincede olmuyor bagiriyoruz birbirimizi dinlemiyoruz. Cok ilginc degilmi? Ben iyi gorundugume inaniyordum ama sanirim baskalari da farkinda durumun. Birde biseyi merak ediyorum. Aslinda cokta merak etmiyorum ama dusunuyorumda daha yeni tabidigim biri bile bunun farkindayken yillardir dostum dedigim insan ne yapiyor? Bugun dogum gunuydu. Kutladim aslinda basta kutlamak istemedim sonra gecmis yillarin hatrina kutlamak istedim iyi ki kutlamisim. Iyi ki dogmus. Beraber guldugum dostum. Iyi ki dogmussun. Iyi ki..
Birseyi daha fark ettim. Artik insanlara daha temkinli yaklasiyorum. Bu iyi bisey :)

günlük sence ben iyi bir anne iyi bir eş olabilecek miyim..._?

yetebilecek miyim aileme_ kendime?

sevgili eşim tabi ki yetebileceğiimi her şeyi güzel yapacağımı söylüyor inandırıyor beni : amaan ne bileyim hamilelik psikoljisi şeysiiii sanırım

Hosgeldin 28 umarim bana sans getirirsin. Son 1-2 aya nazara cok daha iyiyim bugün. Bana iyi geliceksin biliyorum.

sevgili günlük karadeniz gezim iptl edildi, amirimden çok güzel bi laf yedim,arada sinirlerimi bozan bi iş arkadaşım var ve hala gün bitmedi.... Teşekkürler...

bir sıkınntı var günlük içimde daraltıyor beni, bunaltıyor.... ölüyorum sanki.... hiçkimseyle konuşmak, görüşmek istemiyorum sadece uyumak istiyorum ... içimdeki bu her neyse sebepsiz şey geçsin ,beni bıraksın istiyorum... burası kötü çok kötü günlük... insanların birbirinin yüzüne güldüğü ama arkasından konuştuğu, çıkar ilişkilerinin başını alıp gittiği biyer... beni buradan alabilir misin günlük ... tez zamanda ...??? (((((

Yalnızlık korkutuyor beni, gelecekte yalnız kalmaktan korkuyorum , ölüm bir gün kapımı caldiginda etrafımda kimsenin olmamasından korkuyorum en çok bu yüzden evlenmek istiyorum ... Günlük olmuyor ne yaparsam yapayım olmuyor kaderimde evlilik yok mu acaba diye düşünüyorum bazen. Dün kuzenimin 2 çocuğu olmuş aynı yastayiz 31 hatta yıl olarak 32. Ben hatayı nerde yaptım günlük? ???? Aslında biliyorum bu sorunun cevabını ; kuzenim( Dayıoğlu) evlenmek istedi benle OLMAZ dedim o benim abim gibi dedim . İşyerinden biri istedi güvenilir biriydi ama kaba biriydi ( bir de işçi olduğu için ) OLMAZ dedim şimdi ne gelen var ne giden , önceleri çok ağlardım evlilik mevzusu açıldığında, yada yalnız kaldığım da şimdi aglayamıyorum akmiyor gözyaşlarım alıştım mı bu duruma günlük, kabullendim mi ?niye olmuyor nerde hata yapıyorum ah bir bilsem bilsem de duzeltsem kendimi

günlük ist er istemez başkalarının derdinide okudum ve dedimki armaan sende kumrukusum seninkide dertmi ? dedimki kendime bekleyelim görelim Mevlâm neylerse güzel eyler . Rabbim benimde yar ve yardımcımız olsun tüm güzel huylu din kardeşlerimin amin .

Kötu insanlarla savasmaktan yoruldum gunluk bu nasil bir insanlik bu nasil bir adalet allah goruyor hepsini allaha havale ediyorum bir gun cezalarini bulacaklar .Bu benim kaderim olmamali ben de guzel gunleri gormek istiyorum ...istiyorum be gunluk cok mu

Sevdiğim adam can parçam herşeyim Allah nasip ederse cuma günü eşim olacak

Kocacım olacak ve ömür boyu rabbim nasip ederse beraber olacaz tabii 3 aycık sonra Onun soy adını alıcam

Rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun amiiinnnn

Bu hastaliklardan yoruldum artik. Bedenimi tasiyamiyorum. Ölmek icin cok genç, yasamak icin de cok gereksiz gibiyim.

Ben ne zaman gercekten birileri tarafindan sevildigime emin olucam gunluk sahi acaba olursem ben uzulenim olur mu birilerinin hayatinda bi bosluk olustururmuyum varligim kimsenin umurunda mi acaba yada ne bileyim yoklugum girilerini eksik bırakıp uzer mi

Ne zanan hic utanip sıkılmadan oturup doya doya muhabbet edicem karsimdakiyle aksam basimi yastiga koydugumda konustugum icin konustuklarim içimi kemirmeden keske konusmasaydim keske gulmeseydim keske sakalasmasaydim diye dusunmeden ne zaman mutlu huzurlu basimi yastiga koyup uyuyucam icim icimi kemirmeden

Yada birgun bende bir ortamin buyur edileni onemseneni iyiki varsin deneni olurmuyum

Neden hep kimlikler vasiflar bu kadar onemli ki neden biride beni karsina alip benide onemseyip sozume itibar etmez ki

Neden ben gorunmez biri gibi ortamda hep hicim hep yok neden irda varligimi gosterme ihtiyaci cabasi icindeyim neden sevilmeyi sevildigimi girmeyi bu kadar istiyorum

Yorgumun gunluk jic bitmiyor ki gonul yorgunlugum tamam kabul ediyorum artik ona asik falanda degilim aşık olsun sevsin demiyorum ki ama neden onu onemseyip muhataba almayan insanlari bu kadar umursadigi halde ben umurunda degilim

Bir kerede beni gormek istesin bir kerede benim icin girsin o odaya ben onunla muhabbet ettigim gunleri ozledim
Acaba vasfim farkli olsaydi onun icinde farkli olurmuydum ki

Günluk anlayacagin bende insanlar tarafindan onemsenip sevilmek istiyorum banada deger verildigini gormek istiyorum olur mu dersin gunluk bi gun benim mutlulugumda burinin mutlulugu olur mu ki acaba

Zaten onu gorecegim son gunlerim yaklasiyor ben sanki idama giden mahkum gibiyim takvimden gunler eksildikce acaba onun umurunda mi ki bir daha beni gorememek

Ben her gece biraz daha erken uyuyayim cabucak sabah olsun carcabuk onu goreyim derdindeyken acaba o bir kez olsun beni gormek icin girdi mi o kapidan o kapidan girerken tek bir kez olsun benim orda olmami diledi mi icinden

Ben hergun sirf onu gorebilmek icin saatlerin omrunden akip gidisine mutlu olurken merak ediyorum gunluk bir kere olsun mutlu olmusmudur beni gordugune

Ve ne yazik ki ben bunları hicbir zaman bilemeyecegim

Hicbirsey degil en azindan ordaki hergangi bir arkadasini sever gibi bi kardes gibi ama nolursa olsun bilseydim ki ben onun icin degerliyim

Gunluk her insanin ne derdi var. Bi cok dert bi cok hikaye. Insanlari gozlemlemeyi severdim eskiden. Insanlara hayalimi anlatmayi severdim sorduklarinda. Ama artik nefret ediyorum bundan. Gunluk bunlar insan degil ya da ben insan degilim. Ya bunlar mal ya da ben. Hic kimse hayat hikayeni bilmeden yorum yapiyor hos bilsede yorum yapma hakki olmaz ki senin ne yasadigini sadece sen bilirsin baskasi bilemez ki. Senin yasadigin olayda ne senin kadar aglayabilir ne senin kadar gulebililir. Bunlari gordugum an seninle muhattap olmayi istemiyorum senin fikrini duymak hatta seni gormek bile istemiyorum deyip bir dahada hic birini gormek istemiyorum :)) Gece uyumadim en son sabah 3-4 gibi kendimi aglarken buldum. Artik iyice korkuyorum. Son noktaya yaklasiyor gibiyim. Neyse sabah sinirle uykum olmamasina ragmen uyudum. Sonra kalktim mesaji gordum sovdum tabiiki icimden :)) Ne diyim gunluk senin icin hayat memat meselesi olan bir konuya bibaskasinin boyle dusunmeden kendi fikrini soylemesi ilginc. Bana artik kimse fikir versin dusuncesini soylesin hayatimi yorumlasin istemiyorum o akillarini kendilerine saklasinlar. Nefret ediyorum artik insanlardan. Bundan yaklasik 10 yil once hastanede sira beklerken bi adam neye sinirlenmisse artik bagirarak butun manyaklari cekiyormuyum arkadas gibi bisey soylemisti o zaman gulmustum simdi ayni seyi ben soyluyorum. Neyse gunluk biraz korkuyorum. Biraz huzunluyum . Biraz endiseliyim. Biraz aglamakliyim. Ve tum bunlarin yaninda sanirim azicik umut olabilir. Yoksa bosa kurek cekmek istemem. Bu arada gunluk sence iyiki dogdum mu dogum gunum kutlu olsun mu?

O soruyu her dogum gunumde soruyorum kendime ama herseye ragmen iyiki dogmussun bence

Sevgili günlüküm ben Istanbullara gidiom senin de selamını iletirim Eminönüne , Kız Kulesine, Topkapı Sarayına...

özledim be günlük saymıyorum artık kaç gün geçti onu son görüşümden bu yana diye. oysa ne kadrda mutlu ayrılmıştım yanından. yeniden gelecek diye ama şimdi bir haberim ondan...

Gece olmuş saat bir .Ben uyuyamadım düşünüp durmaktan berbat yalnızlık defolsun artık başımdan bırakmadı lanet olasıca peşimi bırakmadı ((Hayallerim vardı umutlarım vardı benim hepsi gitti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…