Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük bugün oturdum ve "Ah aptal kafam ah" diye bir kez daha kendi kendimi yedim.

sevgili günlük herşeyi elde etmiş bi insan olarak artık bende 'kocişkomla gezme keyfi' diye fotoğraf atmak istiyorum.

Gunluk bi desene nasil dayanicam ben aksam aglayarak uyumusum hala agliyorum ben onsuzluga nasil dayanirim ki

Biliyorum cok ozleyecegim sonrada zamanla unutucam ana unutma dusuncesi bile canimi acitiyo ben 6 ayı takvimlerden onu gorecegim gunu bekleyerek sayip gecirdim ozgurlugunu bekleyen mahkum gibi simdide her yaklasan gun ondan ayrilacagimin dusuncesi sanki idam gubu yaklasan idam mahkumu gibi hissettiriyor

En fenasida nedir biliyomusun gunluk pnun icin nasil bi deger ifade ettigimi hic bir zaman bilemiyicem

Ama o benim icin cok kiymetliydi gunluk anlatamayacagim kadar kiymetli her guzel gunun sonu varmis ya benimde guzel gunlerimin sonu geliyo

Belkide benim gunesimin batmasi yeniden dogmasina vesile olur

Hayirlisi Rabbimden

Gunluk kaçinci yazisim silisim kac günden beri. Her yazıp sildigimde de bambaska konulari anlatıyorum. Tıpkı buraya yazacağım bu mesaj gibi öncekilerden farkli.
Zorlu bi süreç beni bekliyor gerçekten. Yani daha nasıl olucak neler olacak en ufak bi fikrim yok azicik korkuyor endişeleniyor gibiyim ama endiseden çok bilinmezlik var. Kimse ne olacağını bilmiyor zaten ama bu farklı yani demek istediğim bana bikac ay önce bunlari anlatsalar inanmazdım ama su an yaşıyorum. Neyse günlük şöyle iki hafta boyunca nete girmeyeceğim. Biraz zamana da ihtiyacım var. Kendine iyi bak günlük..

sevgili günlük bana zaman makinası lazım şöyle 3 5 sene sonrasını gösterse de karar verirken ona göre davransam :/

Günlük

biliyorum boşu boşuna dert ediyorum içime herşey yolun da gidecek üzülme

Sevgili gunluk,

Ruhum paramparca.
Uzgunum.
Renksizim.
Kaybolmus gibiyim.
Eriyorum...

hergün her zaman olduğu gibi bir öncekinden farksız... evlensem mi acaba bebeğim olsa aile kursam... eeee onları yapacak adam nerde? neden çıkarsız tek bir dostum arkadaşım bile yok? neden güçlü görünmek zorundayım hep nedençevrem cok geniş değil??

Sevgili Günlük ,bu yazı burda bi dursun içime doğan olumlu şeyler olunca tekrar yazıcam,
Hayirlisiyla olacak sanki
Olmazsa da yazıcam önce işi sağlama alayım da sonrasında 2.bebek te gelir değilmi
Zincirleme mucize
Bekle beni yazicam

Sevgili gunluk,

Yine tatsizim.
Yine keyifsizim.
Yasiyorum iste...

Allah'ım gönlümüzdekini nasip et. bunaldım ,sıkıldım diyorum belki günaha giriyorum.
Sabır ver ki dayanabilelim. Daha güzel günler gelicek inanıyorum.

*sevgili günlük yine kafamın karışık olduğu zamanlardayım.
neden insanlar net olmaz neyden çekinirler?
ne için kapalı kutu olurlar?
neden yapılan şeyleri görmezler?
ve en önemlisi
neden böyle davranıp umut aşılarlar?

Hakkım hıc bırıne helal değil allah tez zaman da cezalarını versın.Ne yapsam yaranamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…