Popüler Konu Sevgili günlük...

Gerçekten diplerdeyim
Allahım isyan sayma ama ne olur artık bir sonuç alalım

Günlük bitti biliyormusun ya artık hiç onu goremessem icim aciyo gunluk

Cok alismisim onu gormeye ben adimi gunde bi kac kez onun agzindan duymaya oyle alismisim ki

Günlük cok kotuyum ben halimden anlayan derdimi anlatacagim Allahtan baska kimsem yok

Birinin tesellisine ihtiyacım var biliyorum belkide bu en hayirlisiydi ama icimin sizlamasina mani olamiyorum iste

2016 'dayız anne biz..

Biz dediğime bakma kimse kalmadı buralarda. Ben varım işte tek başıma,sensiz kimsesiz,yorgun..
Peki sen nasılsın ? Seni göremiyorum . Sesini duyamıyorum artık ! Gerçek ayrılık buymuş anne, artık rüyalarımda bile yoksun, kokunu unuttum ,ellerin değmiyor ellerime artık.. kırıldın mı ? kırıldık mı ..
Ben çok kırgınım anne..
Senden sonra hep kırıldım ben. Biliyor musun anne, ben bu dünya da bir tek senden ayrı kalmak istemezdım ama sen gittin.. Sen ile ayrı düştük . Eskiden bu ayrılığın geçici olduğuna inanıyordum kavuşacağımızı düşünüyordum, ama şimdi anlıyorum ki bu ayrılık ebediymiş anne!

Çok Özlüyorum seni..
İçim çıkacak özlemekten..ağlıyorum..
Mezarın başında da çok ağladım,çok anlattım sana ama ne fayda..

2016 bahar geldi Anne ! her yer yeşil.. mezarında bile çiçekler açmış bir benim içim çöl,kurak..
bir anneye çok ihtiyacım var.
daha doğrusu koşulsuz şartsız sevilmeye..
hani anneler koşulsuz şartsız seviyorlarmış ya yavrularını..
yavru olabilmek için ölesim geliyor..
ben de öleyim sen anne ol ben yavrun.
ben dayanamıyorum bu kimsesizliğe.. hadi yine anne kız olalım olmaz mı anne ?..

ben gidiyorum..
herkesten , her şeyden gidiyorum..
senden de gittim.. kimse bilmiyor ama sen ve ben biliyoruz değil mi anne?
sen de benden gittin artık .. rüyalarımda bile yoksun.. mezarın bile soğuk sanki artık..
Oysa neler yaşıyorum bir bilsen anne !
bir insanın sesine dahi tahammül edemezken o insanla ömür yitirmek zorunda kaldım ben!nasıl bir çaresizlik bu biliyor musun anne ? çaresizler den daha çaresizim şimdi. 11 yıl oldu ben bu cehennemdeyim.
Sen gittin ! Ben kaldım burada anne !

Uçurumun kenarında ki çürük ağac'ım ben..
toprağa salan kökleri yeşermeyen , uçuruma tutunmuş düşemeyen ağacım.
köklerim toprağı zehirliyor, toprak ise bırakmıyor inatla köklerimi..
oysa uçurumdan bile düşmeye razı bu ağaç anne..

Az kaldı derken biraz daha varmış. sabır Allah'ım sabır...
olmayacak diye korkuyorum.

Bugün çocukluk fotoğrafımızı buldum eski eşyaların arasında.. O güzel adanın kumlarında otururken çekilmişiz. Aile toplanmalarından kaçıp sahile gitmiştik hatırlıyor musun.. Meğerse ablalarımız bizi takip etmiş, biz kumdan kale yaparken çekmişler bizi.. Ne diyebilirim... İkimizin de sorumluluğu olmadığı, ayak bağlarının olmadığı o güzel günleri özledim. Sen de özlüyor musun

Cok yorgunum gunluk ama kalbim bedenimden daha yirgun gibi ya bi Allahin kulunun umurunda olmaz mi insan degilim sanirim kimsenin umurunda

Gunlerdir aglamaktan tükendim resmen evdeki yorgunlukta cabasi ama kimin umurundayim kimin gozune geliyor ki herkes kendi hayatinda tamam onlarinda dertleri sıkintıları var ama bi kere olsun benim halimide gormez mi insan

Bazen dusunuyirumda omrumun sonuna kadar bu evin hizmwtvisi olarak mi kakicam yada baskalarinin gozunde hep hic olarak mi kalicam

Keske kelimeler anlatabilseydi nasilda tukendigimi
Aslinda hepsine güç yettirebiliyordum o varken ama artik oda yok yuzunu özledim sesini bana gulumsemesini adimla seslenisini

O beni cagirdiginda bana seslendiginde o begenmedigim isim sanki dunyadaki en guzrl isim olarak geliyordu kulaklarima simdi ben omrum boyuncaondan uzak mi kalicam

Unutur mu dersi gunluk yada hatirliyormudur ki simdi adimi bir kere oldun agzina alip yadetti mi ki beni yada ozluyormudur acaba

Nolurdu ki baglarimiz hic kopmasaydi
Bi beklentim yoktu ki ondan herzamanki kadar gorusup konussaydik yeter di ki
Nasil ni ozlemektir bu gunluk

Kalbimede kiziyorum ki yokmuydu koskoca yeryuzunde gidip vurula vurula ona vuruldum
Nolacak gunluk sonum acaba

5 yil geri 5 yil geri hesapliyorum nerdeydim hep ayni yerde herkesin hayatinda bi degisiklikler oldu ama ben kucuk buyuk tum degisikliklerden sonra bu evde aliyirum solugu ne zamana kadar boyle gececek ki günlük

hallerim gelio yine , sinirleniveriorum her şeye.. ooffff... şu çorap da çok battı zaten gözüme...

Günlük ne çok değişmiş düşüncelerim. Ama hala değişmeyen çok şey var. Bazı kararlar aldım. Çok doğru olmasa da doğru bi karar gibi.

Günlük kac gün daha gececek onduz yada kac gun sonra gorecegim onu yada acaba gorebilecekmiyim

Hayat renksiz manasiz o kadar tatsiz geliyor ki saatlerdir uyanigim ama yataktan hic cıkasim yok

Kocaman bi bosluk oldu icimde
İlk baslarda belki bi umut bi mesaj yazar diye özledik yoklugun belli oluyor falan diye bi mesaj atar diye dusundumde yanilmisim bugun 5. Gun tek bi mesaj yok bende cekiniyirun yazmaya zaten en dogrusu yazmamam

Gunluk hic bi beklentim yoktu ki sadece onun icin degerli oldugumu bilseydim yeterdi
Sanirim alismam lazim kabullenmem lazim

Hadi ona alistim gunluk du hayatta ise yaramadan sadexe bu evin islerini yapip etmeye yarayan bi insan olarak yasamaya nasil alisicam

Dun gece saatlerce uyudum ama sanki hrp uyaniktim hep aklimda o vardi

Günlük her şey geçiyor ama iyi ama kötü hep değişiyor. Bir yıl önce olmaz dediğiniz şeyler bir yıl sonra bakıyorsunuz olmuş ama degismeyen çok şey var. Mesela hala onla konuşurken gözlerim dolmaya başlıyor. Nedenini gerçekten bilmiyorum.
Sabahları hiç uyanmak istemiyorum bende günlük. Her gece yatarken kendi kendime bak yarin yeni bi gün olacak her şey daha güzel olsun diye uyuyorum ama sabahları gözümü açınca yine her şey aynı diye söylüyorum. Galiba ben uyumak istiyorum. Ama cok dengesizim günlük. Bak bundan eminim. Sabahları güne mutlu başlayan elindekilerin kıymetini bilen, zamanının kıymetini bilen geceleri yorgun, mutlu, vicdanlari rahat uyuyan insanlara gıpta ediyorum. Benim en çok kizginligim sanırım kendime. Kendimi affetmeyi, kendimi sevmeyi, değerli olduğumu hissetmeyi istiyorum. Hani çok sevdiğim söz vardiya hayat ile dünya arasında bir noktadayim ben bulunduğum yerden gorrduklerime gulumsuyorum diye, önceden o noktada kenardan bakıp gulmeyi seviyordum kabul ama artık bunu istemiyorum. İçinde olmak yaşamak istiyorum. Uzaktan bakmak değil. Sanırım bunun bedeli de bu oluyor. Her şeye rağmen hala birşeyler duzelebilir belki. Birde sanırım çok sacmaladim günlük. Bu yazdıklarımı şöyle bi okumadan direkt sana yollayayim okuyunca ne kadar sacma olduğunu göreceğim yoksa. :) Bi süreliğine buraya da pek girmemeyi bakmamayi düşünüyorum. Öyle ışte günlük. Yarınlar daha güzel olsun..

hayatim hep zor gecti hep beklemekle gecti. genede vardir bundada bir hayir.

Günlük artik neye cok az girecektim guya buraya daha az gormeye calisaxaktim ama dayanamadim

Kocaman bi bosluktayim sanki hic kimse beni anlamiyor kimsenin umurunda degilim.kac gundur aglamaktan takatim kesildi ama kimsenin benden haberi bile yok herkes kendi dunyasinda artik herkes kendi icin yasiyor gibi belki bende yalnizca kendi derdimdeyim

Gunluk tum gece ruyamda oradaydim cok ozledim be gunluk hele en cokta onu nolurdu bi mucize olsaydida tekrar oraya donme sansim olsaydi
Ben daha kac vakit kafamda bu ozlemle yasayacagim gunluk

Demek ki sesini duymak yuzunu gormek bile yetisiyormus benim mutlu olmama belkide bir daha asla goremeyecegim sahi gunluk bir daha bir baskasini oyle sevebilirmiyim acaba bu hasret sanki ates parcasi gibi kalbimi kavuruyor gunluk

bugun kendim den hayatimdan her sey den biktim bazen o kadar umutsuzsum ki niyin gunahi bu neyin vebali

Günlükçük
Yarın dışarda olucam
Ve günü güzel geçirmek için elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…