Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük oturdum ağlıyorum bikac saattir. Yillar önceki o söylenen sözler hala hafızamda. Şimdi ne yapacağımı bilmeyen biriyim. Çok güçsüzüm günlük. Devam etmeyede bitirmeyede gücüm yok.
Birde hani arkadasi egellemistim ya bugün nereden estiyse artik mesajlarima baktim attigi mesaji yeni gordum yani, mart ayinda mesaj atmis birde dun mesaj atmis buraya gelmis sanirim gorusmek icin mesaj atti. Tabii ne yaptim ben bi de konustuklarimiz aklima geldi onun icin agladim. Neyse olurda iyi olursam iki sene sonra gorurum. Oy gunluk gozlerim agriyor aglamaktan :) hayir aglama esnasinda Kabul azicik rahatliyor insan ama sonraki bas agrisi 've goz yanmasi ne olacak:) onu bunu birak guldugume bakma günlük cidden bir yil once bu zamanlar agliyordum simdi yine agliyorum hic bisey degismemis. Ben bombos yasamisim gibi. Gibisi fazla hatta aynen oyle.. kendime iyi bakmam lazim ama.

Bazen yaşıyorum, bazen sana geliyorum.
Bu aralar yaşayıp, bir gece tekrar uğrayacağım.
Gelip anlatacağım sana, hatalarımı, başarılarımı, hüznümü, mutluluğumu.
Ayağımın yerden kesildiği günüde, sapasağlam bastığım günüde.
Sıkılmadan dinliyorsun, başka yerlere dalıp gitmiyorsun, hiç aksini iddia etmiyorsun.
Çoğu zaman güzel, ara arada kendim tamamlıyorum içimde, senden duyamadıklarımı. Lütfen söyletme bana, söyletme defalarca kez söylediğim, beni inciten adamı. Bi kez daha yazdırma, sayfalarının şahit olduğu aşkı ve acıyı.
Kanatlarımın bi kez daha kırılmamasını umut ederek veda ediyorum bu gecelik sana, sessiz, dilsiz, sadık dostum, canım günlük !

Günlük geçen hafta biriyle tanışmıştım olmadı (olmasını istedim ama içime sinmedi ) birazdan görücü gelecekmiş bana başka biri çocukta gelecek heralde bankacıymış (ama bi tek pazar günleri çalışmıyormuş hangi bankaysa bu ? Günlük heralde çağrı merkezinde çalışıyor çocuk bana bankada çalışıyor diyorlar haftasonu hangi banka açık Allah aşkına ) insanlara güvenim kalmadı günlük, Allah hayirlisiyla birini nasip etsin inşallah bıktım bu durumdan

Günlük geldi ve gittiler , noldu peki hiç begenmediler beni günlük bende birgün evlenirsem bekar kimse kalmaz heralde

Sıkıntılıyım bu aralar günlük. çok umutluydum ama sanki umutsuzluğa kapılıyorum, olmayacak boşuna hayal kuruyosun diyorum kendime...daha başından aksilikler çıkmaya başladı zaten. en basından hayal kurmak yanlısı belki de..
hayırlısı be günlük... ama çok bunalıyorum kimseye anlatamıyorum, tek başımayım hep.. Allahtan bebeğim var o beni dinliyor. daha doğmadan dert dinlemeye başladı yavrum

niye böle oluo anlamıorum , tansiyonum düşüo yine galiba... tüylerim diken diken oluo gene.. dayanamıorum bazen.. ölüorum öle bi his günlük.. öle bişey işte.. nefret ediorum yaa ... böle olmasından nefret ediorum... yaşasınlar yaa , kim bana ne yaşatıosa yaşasınlar...

Günlükcüm kendiimi sürekli arayan, yürüyen, kosan ama birtürlü ulasamayan biri gibi hissediyorum. Bunaldim, s1k1ldim...

Günlük bazen dunyanin en umutsuz insanina bağliyorum.Tüküreyim böyle işin içine boşver bırak artık bak kimsede güvenmiyor desteklemiyor seni diyorum. Ama cok nadir de olsa bazen icimdeki ses guclusun sen. Baskasinin desteklemesini bekleme. Birak zamani gelince onlar yaptiklariyla soyledikleriyle kalmis olsun diyor. Ama diger taraftan yine icimdeki ses aptalsin kizim bak olmuyor yapamiyorsun diyor. Hanging sesi dinleyecegimi sasirdim. Birde bazi cumleler icimi cok acitiyor artik. Öyle iste günlük. Guclu olmayi, kendi basimin caresine bakabilmeyi isterdim. Hala da istiyorum. Olabilir mi ki?

Günlük cok yorgun gibiyim ruhum ayri aklim ayri bedenim ayri

3 hafta once mutluluktan sarkilar soyleyen o sen sakrak yuzu gulen mutlu kiz sanki ben değildim

Bi daha oyle mutlu olabilecekmiyim gunluk ya ciddi ciddi ben bu yasima kadar mutluluktan sarki doyledigimi hatirlamam ama o gunlerde soyluyordum iste hatta kendimi tutmak istesem millet bana deli diye diyecek diye dusunsemde soyluyordu

Sabah gune onun yuzunu gorerek ona gunaydin diyerek baslamayi ozledim sanki onu gorunceye kadar günaymiyormus gibi

Hayatinda ilk defa bi insan beni bu kadar mutlu etti biri benim icin buseyler yapti kimi tanidiysam bi incinmislik yasatti gerci oda incitti ama sonra oyle guzel telefi etti ki bana ömrümun en güzel 6 haftasini hediye etti (hala dusunuyirum daha mutlu olacagim gunler gelir mi diye)

Cok ozluyorum gunluk gulusunu bakisini bana seslenisini onun agzindan adimi artik duymuyirum ya kocaman bosluk o benim adimi hr soylediginde o sevmedigim adim dunyanin en guzel ismiymis gibi gelirdi kulaklarima

Bir daha duyarmiyim o sesini bir daha hitap eder mi ki bana adımla hic gozu aradi mi ki beni masamda yoklugum onun icin bisey ifade ettim

Ahhh gunluk ahhh uyuyup aylarca uyanmayasim var ya bir daha goremessem yuzunu belkide unutmustur coktan ama benim kalbim hala sızlıyor ne zamana kadarda boyle devam edecek hic bilmiyorum

geçicek dimi günlük, bu çırpınmalarımız, soluksuz yaşamalarımız , canımızın yanması hepsi geçicek dimi...geçicek geçicek... Üzülme.. Rabbin için sabret...

Ahh gunluk buldum seni sonunda burdaymissin icim yanmis anlatmam icimi dokmem lazim guclu olmaya calisiyorum kpss bitti hadi alandan kurtarcaksin diyorum ama yoruldum gunluk cok yoruldum bebegimi uyuttum simdi calisyo olmam lazim ama bedenende yorgun oldugumu hissediyorummm.sonra icimddn bi ses topla kendini hadi biraz daha disini sk diyoo yorrrrgunnnummm gunlukkk yorgunnuuuummmmm yorgun ya yorgunum iste uykusuzluk yorgunnluk bedenen zihnen yorrrgunnnuuummmmmm

Yeni kararlar aldım günlük. İnşallah yine bozmam. Parmağında yüzüğünü gördüğümden beri kafama koydum bu kararları. Ne zaman unutmak istesem karşıma çıkıyordu ama artık çok geç. Sözlenmiş biriyle işim olmaz benim. Aşk defterini de kapatıyorum sevmeyeceğim kimseyi. Zaten çok zor severdim hiç sevmeyeyim daha iyi. Sonunda mezun olmuş sözlüsü de gitmiş. Ayy gerizekalı kardeşi aylardır hesabını kapalı tutuyordu açacağı tuttu şimdi de. Kabak gibi keşfete düşüyor. Şu instagramı çıkaranın da ben ... Yalnız kendime şaşırıyorum. Acı eşiğim gittikçe yükselmiş. Bir zamanlar en ufak şeyde mahvolan ben şimdi buna da alışırım diyorum. İçim çok dolu da kelimeler yetmiyor. Tek isteğim ettiğini bulsun ya valla. Boşa gözyaşı dökmüş olmayayım. Artık Allah'a bıraktım kendimi en hayırlısını o bilir.

Sevgili günlük,
bugün ne kitap okudum ne ders çalıştım ne de ödev yaptım. Okula gidesim yok hiç, bitsin artık bu dönem. Bezdim.

Günlük ruyamdada aynı mevzu vardı, artık nasıl islendiyse bilincaltima ruyadada agliyordum. Ağlanacak halime guleyim bari diyorum su an. Dün bi videoya izledim. Videoda şöyle diyordu: Allah bütün kapıları kapatır, kapısında beklemeyi bil diye,kolunu kanadını kırar ucamazsin ama sana daha iyi bi kol vermek içindir sen bilemezsin.
Bende su aralar sabrı öğreniyorum belki. Bak hala onca şeye rağmen sabirsizmisim gibi geliyor. Her şey o kadar belirsiz ki. İki gün önce arkadaş mesaj attı. Şaşırdım açıkçası kaç yildir mesaj atmayan bir iki kez arayan arkadaş. Sakayla karisik sordum hayirdir diye. Sonra baska biri aradi ne zaman gidiyoruz diye sordu. Ben uzaklastikca arkamdan geliyorlar anlamiyorum ki ben. Bu sehirden bu insanlardan birazda kendimden uzaklasmaya ihtiyacim var mi sence? Günlük sacmalama suremi doldurdum sanirim gideyim bari.

Ah gunluk dertli gunluk bu gece hic uymadik atesi cok yukseldi bebegimin ne uyku ne ders.simdi bebegim uyudu halim yok uyusam mi yoksa dersmi calissam halim kalmadi

günlük; fazlasıyla tatil yapasım var az kaldı gün sayıyorum adeta. 2 hafta sonra bugünlerde bu saatlerde deniz güneş ve kumsal inşallah

Günlük bugun tam tamina 12 gundur yok hayatimda sesini duymuyirum yuzunu görmüyorum adimi onun sesinden duymayi yanimdan gecince tebessum etmesini gülüşünü herseyini ozledim gunluk hemde cok ama cok

En zoruda ne bilitomusun gunluk hani senin icin yaniyor ya ona icinde kor bi ates varmis gibi kavruluyorsun ya aklina gelince gozyaslarin kendini tutamayip iylece dokuluyo ya asagiya herkes sevdiginden soz ederken sen adini bile sesli soykeywmiyorsun ya birisi sevdiginin gamzrlerinden soz ederken sen onunda gamzeleri var onun gulusu gunesin dogusu benim nazarimda diyemiyirsun ya

Askindan oluyorsun ama onunla hayal bile kuramiyirsun ya cok zor be gunluk anlatilmayacak kadar zor
Dagada zir olani ne biliyomusun bir gun ölüp gidicem şu dunyadan ama onun icin ne oldugumu onun nazarinda ne deger ifade ettigimi bilneden gidicem ya en xokta ona yanıyorum

Ben inu ozluyorum ya onun bundan haberi yok ya onu gormeyinceye kadar gunes sanki dogmamis gibi gelitordu gozume bundan hicbir zaman haberi olmayacak ya ona yaniyirum o kapinin onunden gecerken ben odanin kapisini acsinda gelsin diye dualar ettigimden haberi yok ya hele en cokta o yuzume bir gulup halimi sorunca kalbimde bi anda sanki milyonlarca kus varmista gepsi birden kanat cirpiyirmus hissi oluyordu ya bide onun bundan hic haberi olmayacak ya ona yamiyorum yanmayada devam edicem ama ne zamana kadar gunluk

Sahi bi ates ne zamana kadar yakacak kavuracak tamam biliyorum geçecek ama ne zaman omur gecip gittikten hiden zamani geri getirmeyecek kadar vakit gectikten sonra mi küllenecek bu ates

Gunun uykuyla sonlanmasini iple cekiyorum. Uyku huzur veriyor. Cok yalniz hissediyorum kendimi. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…