Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük bir karar aldım, inşallah uygulayabilirim ve sonunda pişman olmam. Bu da dursun burada derler ya ondan yazdım.

Mutsuzluk.Bir baskası içinde üzülüp endişelenmek,gelen küçük bir hedıye hayatımın en anlamlısıydı senı hıc unutmayacagım kader arkadasım .

Günlük dün itibariyle karar aldim onu unutucam zor olacak belkide imkansiz ama ben elimden geleni yapıcam

Artik facesinede bakmiyorum mesela watsaapınada tamam ortadaki oluru olmayan birseydi ama bende hic olur beklemiyordum ki

Ama bjrsey söyleyeyim mi günlük büyük konusmak gibi olmasin gelecegi sadece Allah bilir ben onu sevdigim icin hic pisman olmadim yarında olacagimi dusunmuyorum Allahım pismanliğinı yasatmasin iyikide ben Onu sevdigim olma ihtimali olan ama karaktersiz sevgiyi haketmeyen birini sevecegime iyikide onu sevmisim

Insanlar kiniyor biliyormusun gunluk hurdan bazi insanlar laf sokmak icin sırada sanki varsin olsunlar

Sevmekten basks kotu birsey mi yaptim gunluk gidip onunla mi konustum gidip duygularimi belli edecek bir harekette mi bulundum herkese nasilsam onada oyleydim

Simdi neyin kotulugu bu kalp severken secip eliyo mu bu olur bu olmaz diye bir sinava mi tabi tutuyo baskalarinin kalbini bilmiyirumda benimki yapmadi oyle birsey iyikide yapmadi iyikide sevdiyse onu sevdi...

Ben Onun hatiralarini Onu aklimdan hayatimdan cikarmaya karar verdim ama kalbinden mi bilmiyirum ki gunluk hic sevmemis gibi hic yasamamis gibi olur mu bu kalp artik nasil olursa

O yok sadece bunu kabullenmem gerekiyo farkindayim

Sarhoşken eski erkek arkadaşıma -kötü biriydi- "naber tombalak" diye mesaj attım.
Ohh söyledim rahatladım. Her türlü kınamaya açığım.

Gunluk içim içime sığmıyor. Ruhum daralıyor. Nefesim yetmiyor sanki. Nefessiz karanlık dar bir yerde hissediyorum kendimi. Bağıra bağıra aglasamda ne fayda. Yaptığım tek şey içimde kopan fırtınaya rağmen sessizce gözyaşı dökmek oluyor. İi degilim ışte. En azından oyle hissediyorum

Çok şükür günlük bugunde doyduk kurban oldugum doymayanlarida doyursun

Sevgili Günlük. Biliyor musun ben hiç günlük tutmadım. Nedenini bilmiyorum ama hep kendi içimde yaşadım duygularımı, ketum oldum yani.
Şu an buraya neden yazdığımı da bilmiyorum, belki de kendini ifade etme ihtiyacı, yılların birikimi olan düşüncelerin kelimelere dökülme isteği. Ben hep mükemmel olmak istedim ama ne kadar mükemmel olmak istediysem o kadar hata yaptım, belki de kendimi bir şey sandığım için. Olmak istediğim kişi olamadım. Ama ne olmak istediğimi de bilemedim, hâlâ da bilmiyorum. Bir amacım yok hayatta. Tutunacak bir sebep bulmak istiyorum...

Gunluk doğarken ölmeyi isterdim. Gerçekten isterdim. İçimde birde öfke var. Nasıl hallolacak bilmiyorum ama kalbim sıkışıyor gibi artık daha fazla dayanamiyorum. Gunluk şöyle yoldan herkesi çevirip dua isteyesim var. Nefes alamıyorum artık..

bugün babalar günü. her yerde eşlerini öven, nasıl güzel baba olduğunu, babalığın eşlerine nasıl yakıştığını anlatan paylaşımlar..
bizimde bi bebeğimiz olsa, bende çok eminim eşimin nasıl mükkemmel bi baba olacağından, babalığın ona çok yakışacağından... nasıl saygılı, harika bir eş olduysa, aynı şekilde mükemmel bi babada olur.ne kadar çok yakışır ona baba olmak.. öyle çok hakediyoki baba olmayı..

Herseyın bukadar sıkıcı olacagını bılseydım asla gelmezdım .Allahın selamını bıle vermekten yoksun olan insan evlatları stemım var bu yapılanlara .

olmuyo heralde be günlük en basit dediğimiz konuyu halledemedik.
korkuyorum da sormaya, kötü haberleri duymaktan çok sıkıldım
sorsam mı acaba? içim sıkılıyor düşündükçe..

Ağustos gel artık kurtar beni bu şirketten... Bu günlerimi hatırlamak dahi istemiyorum... Her sabah insan zorla uyanır mı ya iş yerinden ne kadar nefret edilebilir

kendimi berbat hissediyorum..
kötü bir anne gibi..
kötü bir eş gibi..
kötü bir personel gibi..
kötü bir evlat gibi..bazı şeylerin ağırlığı üzerimde..taşıyamıyorum , kaldıramıyorum..
yürüyemiyorum , sırtımda o kadar büyük bir yük var ki nefes alamıyorum..kolumu kaldıramıyorum..
hiç iyi değilim , hiç..

Günlük suraya bir gün gelip gitti günlük defolup gitti artık her şey daha iyiye gidiyor demek istiyorum. Bunu bu yaz bitmeden demek istiyorum. Hani gözümün önünde aci çekse asla üzülmem,ölürken aci çekse yinede azicik dahi hakkim varsa haram olsun. Allaha havale ediyorum onu.
Hadi geçsin artık bu günler bu zorlu süreç geçsin. Hadi herşey daha güzel olsun. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…