Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün hiç güzel bir gün değil...
Kara kapkara bir gün..
Umutsuzluk gitgide büyüyor içimde..
Korkular, endişeler.. Yazık oluyor güzelliklere

Dünde olmadı günlük. Bugünde olmadı günlük. İçimi çok yaktı günlük hala da yakıyorlar. Allaha havale ettim onlari da. Mahşer günü var birde.
Elimden şimdilik ağlamak geliyor iste..

Selam gunluk :)
Hatirladin mi beni ? Ne cok zaman gecti. Neler kazandim neler kaybettim bilemezsin. Yoruldum , cok yoruldum. Ama direnmem gerek. Daha guclu durmam gerek.
Yeniden hayatimi insa etmem gerek. Ne dersin basarabilir miyim ?

Artik eskisi gibi hatirlamiyorum icimde acimiyor eskisi kadar oyle yerli yersiz aglama krizlerimde kalmadi ama unuttun mu desen iste orasi nasil desem gunluk tam olarak unutmadim iste yine gubde bilmem kac kez aklima geliyor yine film seridi gibi mutlu anlar anilar aklima geliyor bir tebessum gelip yerlesiyor yuzume

Ne zamana kadar boyle surup gidecek orasini merak ediyorum acaba birazcik olsun animsiyormudur beni zihnimde bi dolu "ACABA" yığılı hatirliyormudur,özlemismidir,yerime bakmismidir boslugumu yoklugumu hissetmismidir,goresi gelmismidir,keske simdi kapisan girseydi dedigi olmusmudur

Nasilda fena gunluk onun benimle alakali iyi yada kotu hicbir dusuncesinden haberdar olmayacagim ben belkide bir daha gormem belkide yollarsa sonra gorse dahi animsamayacagi biri olur

Yada mazinin tozlu raflarinda bi hatira

Hic sevmiyorum bayramlari..bide evliyim ve oncelik es tarafinda...neden kadinlar hep ailelerine sonra giderki?ne ozelligi var bu erkek tarafinin?zaten cok hoslanmiyorum sikiliyorum cok..off bitsin su bayramda normale donelim artik...nerde cocuklugumun bayramlari??bide simdiye bak iyygghhh

Sevgili günlük ..
Tam 2 ay kaldı sevdiceğimle dünya evine girmemize
Kalbim pır pır mutluluktan uçucak gibi .. Ama bir yanımda yaralı annem babamdn ayrılmak

Çok şükür ki aynı ildeyiz . Ama aynı evdeki gibi olmaycak artık. Odam olmayack mesela burada.. bekarlık tahtından iniyorum..

7 Yıldır kavuşmayı beklediğim bitaneme gidiyorum .. Evlenmek kolay gelirdi önceden yeni yeni anlıyorum ciddiyeti belkide evimde yalnız kalınca daha iyi anlıcam artık evli oldugumu ..

İnşallah düşündüğümden daha iyi bir eş olurum ve karşımdaki de beklediğimden daha iyi bir eş olur .. Sevgi huzur sağlıkla koca bir ömür mutlu yaşarız ...

Yine bi bayram daha geliyor. Gelmesin su bayramlar yaaa biz ve bizim gibiler bu kadar yalniz akrabasizken gelmesin ramazan bayramları. Kurban kesemeyenler varken gelmesin kurban bayramları. Simartacak kimsesi yokken gelmesin doğum günleri. Annesi yokken evladı olmuyorken gelmesin anneler günü babasi yokken gelmesin babalar günü yeter artık hep bi burukluk

Offf çok sinirliyimm yaaaa geçmiyor sinirim hayır bir sebep de yok gebelikten başkaa tabi..
Birini dövsem rahatlayacam yani o derece sinirliyimmm

günün zor olacağını hissetmiş gibiydim.. ağlıyorum iş yerinde.. şimdi biri gelse.. rezillik.. dayan kızım, sen güçlüsün.. he canım he..çok güçlüsün.. Allah'ım yardım et lütfen.. Neden dağıldım bi anda.. Neden bıraktım kendimi..

sevgili gunluk
babama mektup
babacim sana anlamadigim o kadar cok sey var ki anlatmak istiyorum ne kadar uzuldugumu korkularimi uzuntuleri anlatsam biliyorum ceker alirsin bu kor kuyudan beni ama ben daha cikmak istemiyorum cunku seviyorum
yarin bayram gene ben sana mutluluk oyunu oynuycam mutluymusum gibi davranicam cunku senin uzulmeni istemiyorum kardesimin uzulmesini istemiyorum onun mutlu olmasini istiyorum
keske korkularimi sana anlata bilsem biliyorum ceker alisin bu kor kuyudan beni ama ben cikma istemiyorum cunku seviyorum.
bak simdi mesaj attin kizim hep mutlu ol diye ben gene mutluluk oyunu oynuycam

TEK ISTEDIGIM BIRAZ ANLASILMAK
YORGUNUM ISTE GORMUYORMUSUNUZ! !!

Sessiz sedasız düşün yola. Çok özlediniz kendinizi. Gidin sarılın koklayın hayallerinizi. Bizden çalmak istiyorlar kahkalarımızı. İzin vermeyin..

Kendini sevince hayat daha kolaylaşıyor.
Bir de çok ince düşünmemek lazım.

Günü bitirmek gibi bakmamak lazım hayata. Bir defa yaşıyorsun nasılsa.

Şimdi ben sevgilimle beraber bla bla dan bulduğumuz bir tırla izmire gidiyoruz.
Bir hayali daha kucaklamaya..
Bu arada tırın arka yatağı anlatıldığından daha rahatmış. Baya yata yata gidiyosun.

İçim içimi yiyor, sinirimden patlayacağım.
Egom yerle bir oldu, üstelik üç kuruşluk cahil biri yüzünden.

Sevgili günlük,
herşey hazmediliyor da aldatılmak nasıl hazmedilecek. nasıl güveneceğim ben bir daha birisine. yada nasıl seveceğim bilmiyorum.
Zaman biliyorum ama görünmeyen bir el sanki boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum midem de bir taş var sanki yutkunsam cam kırıkları kesecek sanki boğazımı. konuşsam kan revan içinde kalacağım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…