Popüler Konu Sevgili günlük...

Ağzının orta yerine inşaat kureginin tersiyle geciresim geldi, geldi ama bugun de ya sabır dedim günlük. .

yaa raab saglıok sıhat ver nefes aldıgım ıcın yasadıgım ıcın atan kalp goren gozum oldugu ıcın sukurler olsun rahatsızlıgımı atlattım yasama sevıncımı kaybetmıstım senın sayende ayaga kalktım sukurler olsun

Günlük bugünde olmadı. Bak günlük bu kez ciddiyim şu insanlardan(!) kurtulayim, ortamim musait olsun, sartlar uygun olsun söz veriyorum elimden geleni yapacağım.
Günlük bugun de olmadı yarin olsun

Günlük havalar ısındı, bu sıcaklar içimi daraltıyor. Birde bayram geliyor Allah günah yazmasın ama sevmiyorum Bayramları, bütün kuzenlerim evli hepsi eşiyle gelecek bize ya ben napicam evde oturup hiçbir yere gitmiycem evli olsaydım eşimle akrabalara, arkadaslara bayramlaşmaya gitseydim severdim belkide. ALLAH hiçbir Kulunu bekar bırakmasın çok zor bekar olmak günlük RABBİM yardımcım olsun

Günlüükk zor geçiyor günleri kafamda bin bir soru işareti.
E birde oruç var, havalarda sıcak

Günlük aklım unut diyo orayı oradakileri en çokta unut diyo ki en mantıklısı ama kalbim bi türlü pes etmiyo vazgecmiyo dua dua yalvarıyor Rabbim bi kere daha

Günlük niye bilmiyorum(belkide onun yüzünden) orayı çok seviyordum ömrümün en mutlu günleriydi günlük yine bazı bazı düşünüyorum Allaha binlerce sükürler olsun O (c.c) herseyin zamanlamasını en güzel şekilde takdir buyuran belki orda daha fazla kalmis olsam hersey böyle güzel bi sekilde kalmazdi hafızamda

Ama nasıl özlüyorum bi bilsen günlük brlkide kendimi işe yarar hissettigim tek yer orasi oldugu icin ozluyorumdur nedenler uzayip giderde gunluk ben bu hasreti nasıl çıkarırım aklımdan

Diyorum ya ben hayatimda hic öyle mutlu oldugumu mutluluktan sarkilar söyledigimi hatırlamam hayatimda yine oyle mutlu olurmuyum ki ictenlikle oyle gulermiyim

Allahım beni daha guzel yerlere getirsin diye dua ediyorum biliyorum belki görüntude imkansiz ama biliyorumO'nun yanında hiçbirsey zor degil imkansiz degil

Insallah birgun mutlulugumu yazar paylasirim seninle gunluk

Günlük,
Hayatım yine her zaman olduğu gibi sıkıcı. Gerçekten çok bunaldım. Deniz kenarında bahçeli güzel büyük bir ev, bir süre güzel kedi köpek ailem sevdiklerimle birlikte olmak istiyorum. Türlü çeşitli kaygılardan uzak.
Ama olmuyor. Gerçek hayat başka.

Üzgünüm yalan söyledıgım için.Ezık görunmek istemedım.Affet benı rabbım.Keske gercekten olsaydı kım ıstemezdı ki sevmek ve sevılmek kimsesı olmayanlara çok uzak bır duygu .Hep yanılmalar hep yanlıs anlamalar.Kim isterdı böyle .Hayır deseydım ne dusunurlerdı cevresı olmayan bır ınsan işte cok zor derlerdı .Kolay degıl hayat bızede bagıslanan bu .Kac yolculuklar gordum hepsı de aynı ne degısen var ve gelen tek bırsey var o da mekan farklı ,ınsanlar farklı bızım kaderımız bı .Bakiyorum nasil sansli olanlar var bebek sahibi olmus kimisi ,nisanlanmis ,kimisi de yasi gecmis hala bekar.Ne umutlari vardi belki gelecege dair .Artik hic birseyin hayalini kuramiyorum kabullendigimden degil yapacagim bir sey olmadigim dan .Mutlumuyum nediyecektim ya olmak zorundasin elden gelen yoksa .Hayaller baska gorduklerin baska .Yalan dunya seni ...Ozlemlerim bile yarim kaldi her sey yarim gecti omur gecti guzel yasanmasi gereken gunler .

Günlük herzaman aklımda olsada unutacakmisım gibi hissediyorum ara ara hasreti yokluyor yuregimi icimi acıtıyor ama nolursa olsun unutmam gerekiyor

Gunluk merak ediyorum yine mutlu olurmuyum yine yuzum ictenlikle guler mi artik karar verdim hicbirsey icin ahlanip vahlanmayacagim olmuyorsa olmuyordur Rabbim öyle dilemisse benim icin hayirli olani odur demekki

En cokta neyi basarmak istiyirum biliyirmusun gunluk kim ne der dusuncesiyle yasamak istemiyorum oldugum gibi olmak istiyorum basarabilirmiyim dersin günlük

Günlük böyle olmaması gerekiyordu bence evet evet olmamalıydı niye oldu ki ama bir çözemedim onu ben.

Hep bir derdim olduğunda senin başını ağrıtıyorum mazur gör,
Öyle kötü durumdayım ki, bana bir su damlası kadar bile güvenmiyor.
Ben onun için ne kadar çabalarsam çabalayım o bunların hiçbirini görmeyecek.
Beni İSTEMİYOR. En çokta bu kalbime yara açıyor.
Ben onun gözünde hiç olmaktan öteye gidemeyeceğim bunu da anladım.
Karşımdaki adam benim sevdiğim adam değil kesinlikle o kadar kırıcı ki...
Ölmek istiyorum artık, aynı o gün terastan telefonumu attığımda peşinden gitmek için hamle yaptığım gibi.
Ama bu defa beni tutan olmayacak, o kadar kararlıyım.
Beni ne kadar gözetim altında da tutsalar bakıcılık yapsalar da kararlıyım.
Belki bir umut bir umut olursa vazgeçerim.
Ama o umutta bana denk gelmez...

Bugun cok mutluyum.
Rabbime ne kadr şukretsem az.
Iyiki rabbim var.
Ben ne kadr sana layik kul olmasamda sen veni hiç darda birakmiyorsun Allahim.
Bugun bana yardim icin gonderdigin o kullar var ya rabbim.
Sen onlari cennetine koy .
Burdaki herkes sahit olsun sen onlardan razi ol.
Bugun yuzum hiç olmasigi kadr guldu.
Beni guldurenler varya rabbim sen de onlarin yuzunu guldur onlari darda birakma.
Seni cok ozledim nerdesin.
Bunca derdimin arasinda birde senin ozlemin varya o beni yoruyor ya.
Ah bilsem beni seviyor musun keske bilsem hayatinda biri var mi?
Oba gore su korolasi umidimi yok ederim.
Ama bilmiyorum iste .sevdigin var mì?
Kimsin sen?
Neden beni buldun?
Niye kalbime girdin durduk yere bana is açtin be cancazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahim benim kimsen olmasin sen bana yetwrsin Allahim.
Veni sensiz birakma rabbim.Amiiin...

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili günlük,
kendimi hayattan bezmiş hissediyorum evin temizliği hiç bitmiyor işin stresi hiç bitmiyor hergün uykusuzum her gün yorgunum çalışıyorum ve anneyim bukadar çok işi hergün yapmak beni çok yoruyor loto oynasammı dıyorum belkı cıkar ama bende şans yokkı günlük asla çıkmaz . şu bayram tatili bana öyle iyi gelecekki oğlumla vakit geçirebileceğim onun kokusuna bir nebze olsun doyabileceğim para kzanmak uğruna ondan çaldıgım saatleri biraz olsun telafi edebileceğim biraz dinlenebileceğim sadece evımızde huzurla vakıt gecırecegız. ağlamak istiyorum ağlamak hüngür hüngür ağlamak oğlumu çok özlüyorum çok seviyorum özlemi içimi yakıyor ....

bugün hiç iyi değilim günlük... kendimi yere düşüp parçalanan cam parçaları gibi hissediorum...daralıorum.... bunalıorum.. kırılıorum... kırılıorum .. çok krılıorum... ve ne olursa olsun yaşamaya devam ediosun etmelisin ya, daha çok yoruo bu beni. çok yorulup bir ağacın gölgesinde gölgelenen kişi gibi ara vermek istiyorum bazen hayata... olmuo... ne bileyim kırıla döküle kimi zaman acılarımızla dalga geçe geçe yaşıoz işte günlük....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…