hayatım bi anda çok yoğunlaştı.. yoruluyorum.. hissizleşiyorum.. türkiyeye gitmek için, canım ailemi görmek için, sevdiklerimi, arkadaşlarımı sadece 1 hafta izin alabildim.. ne anlayacağım bilmiyorum.. bi çok kişiyle görüşemem.. burda olmuyor, orda olmuyor.. ben nereye aitim günlük.. marsa mı gitsem..
Neden sınırlı bır babaya sahıbım neden herkes gıbı sakın herşeye ama herseye sınırlenmeyen bızı küçümsemeyen bır babam yok.Yaptıgımız hatalarda ınsanların yanın da bıle olsa bagırmaktan cekınmeyen yanında yururken korktugumuz bır baba ne kadar konussan yapma desen yıllardır boyle ,hosgöruden eser yok .Özenıyorum babalarıyla mutlu olan ınsanlara ,eslerıyle mutlu olanlara ve utanıyorum kendımızden.
Bedenen ve zihnen Cokkk yoruldugumu hissediyorum. Arka arkaya çıkan sağlık sorunları canımı cok sıksa da iyi olmaya çalışıyorum. Güzel günler gelecek inanıyorum. Umut hep var....
sevgili günlük,
işyerinde üst kat komşumuzun ev tadilatı dolayısı ile çıkan matkap sesinin tüm sülalesine kötü laflar ediyorum içimden
kafam şişti sabah oğlum erken saatte uyandı ve ben işe gideceğim zaman uyudu kocam olacak herifte çocuğuma bakmadı işe geç gideceği halde zaten beni çok tav ediyor aksam mac var diye agzıma tükürmediği kaldı nefret ediyorum bazen ondan
çok gıcıgıma gidiyor 9 günlük bayram tatili sonrasındaa oglumla birbirmze iyce alıstık işe gitmek istemıyorum oglumda istemıyor tekrar kocama çok gıcık oluyorum bugünlerde gene ben ağlamak istiyorum ağlıyamıyorum çok sıkıldım
ne vardıda evlendim sadece mete için iyiki diyebilirim.
nası zor geldi bırakıp gelmek, ait olduğum yer orası, orda nefes alabiliyorum o kadar belli ki...
şimdi yine alışamama süreci.. devamlı saatlere günlere bakmalar...
bare şu yarım saat geçse de eve gitsem günlük...
seviyorum.. korkuyorum.. hem uzağım.. gidemiyorum.. kalamıyorum.. annemi özlüyorum.. aylar sonra ev buldum.. taşınmak istiyorum, istemiyorum.. türkiye'ye dönmek istiyorum.. istemiyorum.. çelişiyorum çelişiyorum.. kendimden çok yoruldum.. seviyorum demiş miydim.. ne sevmesi be, iki günde.. kendimi hiç anlamıyorum.. eski beni anlıyorum..
Selam günlük. Mutsuzum yine. Zaten hayatım boyunca mutlu olmayı ogrenemedim. Ama gittikçe kotulesiyor her şey. Anne yok teyze hala kiz kardes yok baba desen 1 gün iyiyse 2 3 ay kötü davranıyor insan yerine koymuyor akraba yok. Kimsesiz miyiz artık acaba. Neden herkesin ailesi var akrabaları var. Evimiz bomboş arayan soranimiz yok. Düğünümuz olsa kim bizim için kostururki? Çok yoruldum biliyo musun. X te cok değişti eskisi kadar sevmiyor sanki beni. Bugün bana ne halin varsa gör bıktım senden dedi. Mutsuzum diyorum anlatamiyorum ki bu kadar kimsesiz oldugumuzu anlamaz çünkü üzülür sadece acır. Herkesin bize acidigi gibi o da acır. Cok ozeniyorum ailecek birbirini sevenlere mutlu ve kalabalık olanlara. Bıktım baskalarinin yanında besleme gibi olmaktan. Akrabanin akrabalarinin yanında yabancı olmaktan ailelerin yanında yalnız olmaktan
Günün aydın olsun Günlük.. Zira benim bu aralar karanlık.. Acıyı sevmek olur mu be günlük.. Aylar ayları kovalasa bir an önce ve ben kurtulsam içimdeki illetten.. Hergün dua ediyorum sadece unutayım diye.. Ben unutmaya çalışsam ailem izin vermiyor..Onun sevgisine sahip çıkmayıp bırakıp gitmesi benim suçum mu ? Sevilmiyorum sevilmemisim günlük..Kocaman bir yalana inanmisim.. Bu defa başka bir yara.. Geçer biliyorum ama ne zaman.. Tükendim.. Yoruldum..Allah büyüktür.
Ah be gunluk neler oldu neler:))))evime kavusmama son bi hafta.is hayati yordun beni biraz mola.kafam duman az kendime geleyim donecem sanA gunlugum mucks.
Hıc mutlu anım olmayacak .Hayatın anlamı bıle kalmadı.Evlen demek kolay nasıl bızım gıbı kımsesızler nasıl evlenecek.Artık erkeklerde kızlardan bekler oldu .Guzelde degılız demekkı ılgılenen yok .Bende umudu kesmısım artık kıme bakayım .Herkes dekı sans bana ugramadı bıle .Hamılelık nasıl bır sey acaba merak edıyorum ,kendı cocugunu sevıp koklamak ,esını sevmek ,o yuzugu tasımak .Hayalı bıle cokkk uzaklarda aslında yok .En yakınımdakı ınsanlar tek tek evlenırken bana acımaları evlen derken bıle olmayacagını bılmelerı anlıyorum artık ınsan sarrafı olduk .Hadı gunluk cok dert ortagı oldun sende :)
Selam günlük, hatirladin mi beni
Coook uzun zaman oldu sana gelmeyeli, yazmayali. Anne oldum biliyor musun?
Bakisina, gülüsüne, varligina kurban oldugum bir kizim, Eylül'üm var
Dogum sonrasi yasadigim cok kötü zamanlar var ama anlatip kendime o günleri tekrar yasatmak istemiyorum.
Simdi cok sükür iyiyim, kizim iyi.
4 dört ay oldu tekrar calismaya baslayali, sanirim beni iyilestirende tekrar ise baslamam oldu.
Neyse günlük ben tekrar gelirim. Taniyan ve hatirlayanlara selam olsun