Popüler Konu Sevgili günlük...

Merhaba canım cananım.
Bu sana yazdığım ilk satırlar. Bir derdim var bölümünde okuyup dert sahibi olduğum çok konu var. Allah kimseyi sevdiğiyle çocuğuyla sınamasın deyip gidiyorum. Yarim sevdiğim geliyor. Öpe koklaya sarıp sarmalamam gereken bir adam var. Hep bu sevgiyle kalmak ümidiyle. Öperim.

Sevgiyle kal.

Selam günlük sana ilk defa yazıyorum. Bugün 4 sene önce yaptığım hatta hala sürdürdüğüm bi hatanın pismanligini tekrar tekrar ve tekrar yasadim. Hatadan dönemiyorum. Korkuyormuyum , uzuluyormuyum yada amacım ne neden hala devam ediyorm bilmiyorum sonumu kendi ellerimle hazırlıyorum belkide. Sonuçta yapılan her hatanın bedeli vardr. Peki ben bunu ne zaman ödeyecm?

Günluk hep boyle mi olacak iyi bir osim olsun istiyorum yok bari evlwneyim istiyorum oda yok hayatimda beni seven bana deger veren bi insan olsun oda yok ne zamana kadar boyle insanlarin hayatina uzaktan bakip inrenerwk yasamaya devam edocem ki icim axiyor be gunluk

Cok sukur sagligim yerinde evet belki hayat seviyesi mutlulugu benden daha az seviyede kimselerde var ama insan sevmek sevilmek istiyor bu hayati hep ayni cizgide mi devam ettiricem hep noyle mi kalacak

Onuda ozledim oda ayri dert

bayan gunluk bugun cok yoruldum ıste calıstım ve hala ıs yerındeyım eve bı gıdemeım agzım yıne yara ve su ıcemıyorum canım cok yanıyo yemek yıyemıyorum yorgunluk ve rahatsızlıgım harıcı hersey yolunda fakat arada nefes alamıyorum gıbı tuhaf olyorum balıguımızın mantar hastakıgı ıyılesıyo yemek yemeye basladı mutlutyum :)

Günlük birileri ağlarken birileri davullu zurnalı düğün yapiyor. Kimisi de düğününü erteliyor.. Ertesi günkü düğüne gitmedim. Pişman değilim.

Sevgili günlük uzun zamandır yazmiyordum sana. .
Biliyor musun benim bi bebeğim olacak
Rabbime şükürler olsun. Insallah herkese nasip etsin

Bugune yine icinde yaşamaktan hoslanmadigim, duvarilari ustume ustume gelen, pencereleri parmaklikli evimde uyandim.

17 yil oldu bu evi hic sevemedim. Cok ugrastim, cok emek verdim. Ama sevemedim.

Pencereden bakip gulumseyeceginiz kimsenin olmamasi, bir fincan kahve icecek komsunuzun olmayisi ile yarışıyor burada.

Ev basimiza yıkılmadan tasinmak icin bir adim bile atamayacagimi bilmek beni sinir ediyor.

Calisirken hepsi kolay geciyordu. Evdeyken zor. Cok zor.

Onca yil calisip kazandigim parayla ev alabilecekken aptal gibi bunu yapmayip, parami mevcut evi duzeltmeye harcadigim icin binlerce kez pismanim.

Dugun sonrasi takilan bilezikleri bozarak esimin almasini sagladigim araba icin daha da pismanim. Bu hayatimin ilk pismanligidir zaten.

Bunlar dursun burada gunluk. Ben birilerine soylemis olayim. Içimde kaldikca buyuyor hirsim. Yazayim ve unutayim artik hepsini.

Bir sarki acayim, gun nasil baslarsa baslasin artık...

Günluk dayanamadım facesine baktim ne uzun zamsn olmus gormeyeli

Icim ezildi sanki bi daha fark ettim ne kadar ozledigimi bi zayıflayıp suzulmus icim gitti ya

Nasil bi ozlemdir ya oraya gidip goresim geldi ne zaman gececek bu sizi gunluk unuttum dedikxe dahada yaniyor icim ondan ne zaman sana soz etsem goz yaslarim sel olup bosaliyo bir kere gunluk bir kere bi saatlik muhabbetim olsaydi iki eski dost gibi

Icim aciyor gunluk neden bu kalp hep olmayacak seylerin arkasinda koşuyor hep boule etmeye devam mi edecek aetik hicbirseyin degisecegini dusunmuyorum haystimin 28 yili nasil gectiyse kalaninda iyle devam edecegini dusunuyorum

Donusunboylemiolacakti arkadasim gibi bende onun whatsapp hesabina bakip duruyorum surekli. hayatima girdi ama çikmak bilmiyor gunluk.
daha oncedende yazmistim sana, onu ozledigimi yazmisimdir muhakkak yada canimin cok yandigini... eskisi gibi yanmiyor canim. ama aklimada gelmiyor degil hani.
9 gun sonra bi sene olacak ayrildigimiz. hep guzel seylerin yildonumunu kutlarken simdi ayrildigim tarihi tutuyorum aklimda. cunku en cok canimi yakan sey o
neyse ben yine gelirim gunluk

hoscakal

30 yılı geride bırakmanın verdiği boşluk beni hayattan bir tık kopardı sanki. Hayattan hiç böylesine korkmadım ben. Bütünümle ağırlaştığımı hissediyorum artık. Titreyerek sıçradığım kabuslarıma sarılarak kimse merhem olamıyor yazık ki. Sevdiğim kilometrelerce uzağımda ve aklım an be an ondayken, ülke yangın yerine dönmüşken dizlerimi karnıma çekerek hıçkırarak ağlamak istiyorum ben.

Küçülerek mutlu olmak. Bir iğne deliğinden geçecek kadar hem de.

yardım et bana Allahım lütfen ... aklımdan geçenleri unutmam için bana yardım et.. bir silgi ver Allahım bana nolur.. bütün kötü düşüncelerimi, hatıralarımı, kırılıpdökülmelerimi silen iz dahi bırakmayan bi silgi ver bana nolur..... yeni tertemiz sayfalar ver bana nolur... içinde pişmanlıklar , acılar, hüzünler olmayan sayfalar ver bana nolur.. nolur.. nolur...

Selam günlük evet yine mutsuzum. Herkes işini üstüme yüklüyor gelecek kuramiyorum hayatimi yasayamiyorum korkudan hakkimi savunamiyorum. Benim de güzel bir ailem olacak mi ki? Yine sorunlar beni gelir bulur dimi? Kimseye anlatamadigim ufak sağlık sorunu da var. Ah annem olaydı hiçbir derdim olmazdi ah annem sag olsaydi ben böyle mutsuz olur muydum?

Günaydın cancağızım. Sudan çıkmış balık gibi, sürüden ayrılan koyun gibi bir başına bırakılmış bebe gibi hissediyorum kendimi. Kahvemi yaptım beni bekleyen yoğun bir güne selam gönderdim.

O'nu dün terk ettim hem de kilometrelerce uzağımdayken. İçimi söküyorlar sanki, kime ne diyebilirim? Bu acıyı böylesine köpek gibi severken yaşamak ne güç. Allahım! Bir erkeğin bahanelerin ardına sığınarak " ama inan öyle değil bla bla bla" açıklamalarına kanmayacak kadar akıllıyım oysa. Ah ya! Ulan bana, benim gibi bir güzeli ötende bırakmaya değdi mi şimdi sen söyle? Otur ağla, o ciğerin sökülsün de " nasıl" diye diye can ver istiyorum.

Canın burnundan gelsin.

geçmişimi sordu, anlattım biraz.. sen benimkini merak etmiyorsun dedi.. mesajı açıp okumadım bile hala.. ne yazsam.. hiç merak etmiyorum.. söylesem bozulur mu acaba.. aşk acısı filan anlatırsa bozulurum yoksa merak etmiyor değilim..

Günlük dün gece rüyamda gordum ruyamda gormek istesem goremezdim unutmak istiyorum ya illa gosterecek kendini

Hastaydu ruyamda o hastalsnmasin gunluk kiyamam ona ona gelecek olan bana gelsin diyecek kadar seviyorum onu kalbi agiriyormus oyle diyordu ruyamda hani benim ruyalarin coguda gercek cikar ya bi arayip hal hatirini soramiyirun ya sesini duymaktan gectim bi mesaj bile atamiyorum ya

Ahh gunluk sesine hasretim yuzunu gormeye her gordugunde gulumseyisine ahhh gunluk unuttum zannettikce icim kalbim yaniyior alev alev dinecek biliyorum sonecek bh ates ama ne zaman gecen sefer ki gibi koskoca dört yilimi benden aldiktan sonra mi

Ahhh gunluk nolurdu tekrar bi daha nasip olsaydi yine onunla ayni ortamda olmak yine ona gunaydin demek

Hani o gun odaya basim onumde girmistim ya bi basimi kaldirmistimda odadaydi nasil o an heyecanlanmistim sanki uzun zamandir bekledigin birini goren biri kadar mutlu olmustum belki mecnun leylayi gordugunde o kadar mutlu olmamistir o gun anlamismidir dersin gunluk

Gunluk bitsin istiyorum dinsin istiyorum bu yurek yangini sonrada bitmesini istedigim icin kendimden nefret ediyorum

Bazsn gece gunduz dua edesim geliyor tek bir kez olsun Rabbim yollarimizi bi guzellikle bi araya getirsin diye

Ama butun dualarim o mutlu oldun yuvasinda diye insallah cok ama cok mutlu olur

Zor günler günlük can. Hiçte kullanmazdim bu can kelimesini. Kafamı dagitmama ihtiyacım var. Zor günler geçiriyorum. Artık aglamayada gücüm kalmadı. Yoruldum be günlük yoruldum. Psikolojik zaten bozuktu şimdide iyice bozuldu. Doktorun odasından çıktıktan sonra hızla merdivenleri indim gozyaslarini da tutamadım. Kendimi kotu hissettim o an. Daha sonra başka bi haber aldim. Su an çok daha farkli hissediyorum. Aglamaya da pek halim yok. Bazi şeylerin düzelmesini istiyorum. Çok gucsuzum.

Her yer mutsuzluk nereye gitsem keyif alamiyorum istedigim kisi degilin istenen kisiyim beni belli bir kaliba soktular benim dusuncelerim olamaz degil mi istedigim kisi olsam istenmeyen kisi olacam ne yapacagimi bilmiyorum her gecen gun daha kotuye gidiyo ilaclarimin dozajini arttirdi sevgili psikiyatrim sordugu soru neden kendini yipratiyorsun ne cevap vereyim ki ben buna hayatimi elimden almislar ne kadar mutlu olsamda bir yanim hep eksik...

Her yer mutsuzluk nereye gitsem keyif alamiyorum istedigim kisi degilin istenen kisiyim beni belli bir kaliba soktular benim dusuncelerim olamaz degil mi istedigim kisi olsam istenmeyen kisi olacam ne yapacagimi bilmiyorum her gecen gun daha kotuye gidiyo ilaclarimin dozajini arttirdi sevgili psikiyatrim sordugu soru neden kendini yipratiyorsun ne cevap vereyim ki ben buna hayatimi elimden almislar ne kadar mutlu olsamda bir yanim hep eksik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…