Popüler Konu Sevgili günlük...

onu rüyamda gördüm..kızıolursa diye isim mi düşünüyor, bir arakadaşının kızı mı oluyor.. bi şey bi şey.. bu aklındaki kız isimlerini söylüyor bana.. ilk saydığı eski sevgilisinin ismi.. ikincisi defne... üçüncüyü hatırlamıyorum.. ilk sevgilisinin adını bildiğimi bilmiyor, içimden hemen bir derdim var'a konu açmak geliyor.. sonra uyanıyorum.. hem o hem kadınlarkulubü iyice bilinçaltıma yerleşmiş durumda

herkezi idare etmekten her seyi dusunmekten biktim. beynip uyusuyoe bazen dusunmekten.

Nasıl bi aşksın sen..
Aşkın en dibini yaşadım sanıyodum ben.
Meğer eksikmişim ,eksikmişiz..
Sen geldin ya yüzüm hep gülüyor benim.
Olmaz sandım.
Kardeşlerin gitti ,sende gidersin sandım.
Ağladım....Çooook ağladım...
Nasıl bir iyiliğimin karşılığısın sen,
Her tekmen , şükür sebebim...
Dualarım olmayanlara..
İyiki varsın minik prensesim,sağlıkla gel....

Ah be sevgili günlük herşey üst üste üstüne üstüne geliyorken kimsenin yanına gelmeyişi iyice yalnız bırakmaları iyice yalnızlığını hissettirmeleri ne kadar acı bir gerçek!

eve mi gitsem işten sonra.. gezsem mi.. çok para harcıyorum öyle de.. dün bi 15 dakikalığına mutlu hissettim.. mutlu hissettirdi.. sonra düzeldim.. mutsuz da olmadım ama.. ne bileyim.. sabah uyandığımda ondan vazgeçmiştim.. sonra mesaj attı filan.. gel gitler.. bi şeyler bi şeyler... onun gibi konuşmaya başladım iyice..

Sevgili günlük,
Şimdi tamamen kimsesiz kaldım. Yalnızlığı severdim ya işte ondan kuşandı her yanım. Birde nereye gideceğimi bilsem. O evde duramam artık. Sanki bir ömür gitmiş,boşa heba gibi hissediyorum. Ofkem ayakta tutuyor beni çok şükür. Belki her şeyi bırakıp Marmaris, Bodrum gibi bir yere yerleşmeliyim ne dersin?

Benim yazacaklarım o kadar çok ki , günlük olmaktan çıkar sabır taşı olup çatlarsın

Sudan çıkmış balık gibiyim, bişeyler eksik. Ben alışmaya çalışıyorum işte, bi değişik

Kokoş değilim, sevmiyorum süslülüğü..
Sosyal bi insan değilim, sevmediğim insanların içinde yalnız hissedeceğime evde tek başıma olmayı tercih ederim..
Mutluyum, bi iç huzurum var..
Benden ne istiyor..
Daha süslü olmamı, daha sosyal olmamı.. O kim ya.. O kim.. 2 günlük herif.. O kim oluyor da beni eleştiriyor.. Ben buyum, böyleyim.. Onun için mi değişeceğim.. Sinirimi bozdu.. Soğudum.. Uzaklaşmak istiyorum sanırım..

Günlük su durumdan kurtuluş olacağını bilsem ölmek isterdim. Burası fani dünya asıl hayat diğer tarafta. Ben su an iyi degilim birde günlük. Değilim iste

En son ortaokul dönemlerinde günlük tutuyordum. Şuan yine iç döker gibi günlüğe yazma fikri beni gülümsetti.
Bazen kendimi çıkmazda hissediyorum. Kendi hayatımda benimsediğim ve uyguladığım, negatif elektrikten uzak durma halim, insanları anlayabilmeye çalışmam ve anlayamayıp anlaşamadıklarımdan da uzak durmam, hayata bir kere geldim, ne kavga etmeye, ne insanların fesatlıklarını çekmeye, şeklindeki düşüncelerim bazen yeterli gelmiyor. Aslında geliyor ama ne zaman annemle ya da babamla konuşsam içim daralıyor.
Çok iyi bir şekilde anladım ki bir insanın kendini bilmemesi kadar kötü birşey yok. Sırf mezun oldukları okul ya da çalıştıkları yerler ya da mevkileri yüzünden kendilerini herkesten üstün gören bir aileye sahibim. Bazen öyle bunalıyorum ki yaydıkları karamsar enerjiden, komple iletişimi kesesim geliyor.
Kendi mutsuz, iletişim yoksunu evliliklerinin faturasını bana kesmeye çalışan bir anne baba.. Evlenmen şart mı, ona mı kaldın, hayatını yaşasana gibi laflar...
Evlilik nedir ki, insan sadece onların sandığı gibi cahilse mi evlenmek ister bu devirde, evlilik sadece eski devirde kalan birşey mi.. Kendileri huzurlu olamamışlarsa, evde iki yabancı gibilerse bunun sorumlusu ben miyim?
Bazen o kadar komik geliyor ki günlük...
Şuan beraber olduğum adam beni her konuda anlayan,dinleyen,her konuyu konuşabildiğim,kafamda acaba sorusunun bir kere bile oluşmadığı bir adam.
Bunu, bu uyumu yakalamak kolay birşey mi ki ailem bana onla evlenemezsin diyebiliyor. İçimden ''Size ne ?'' diyorum ama yüzlerine diyemiyorum. Şuan asla onları anlayamasam da, bu yaşıma kadar beni onlar getirdi, her zaman rahat içinde yaşattılar, hiç birşeyimi eksik bırakmadılar.Kırıcı olmak, içimdekileri söylemek konusunda vicdanım beni durduruyor.Evet şuan onlara muhtaç değilim, ihtiyacım da yok desteklerine ama yine de durduruyor vicdanım beni..
Tabi şu da var.. Rahat içinde yaşamaktan kastım maddiyat. Manevi açıdan, çocukluğumdan üniversite için evden ayrılana kadar asla evde aile sıcaklığı görmedim. Annem gelir bana babamı eleştirir dururdu,babam gelir annem için aynısını yapardı ben daha çocukken ya da ergenken. Belki de bu yüzden o kadar bunalarak büyüdüm ki böyle saçma sebeplerden huzursuz olmaktan. Sonrasında hep olumsuzluklardan uzak durmaya çalıştım.
Bazen arkadaşlarım beni güçsüz görüyor, tartışma ortamalrında duramadığım için, kaçtığım için. Halbuki bu kavga edemeyeceğimden değil, sadece o an o ortamda bana afakanlar bastığı için. Bomboş geldiği için...
Şuna o kadar inanıyorum ki günlük, kişinin iç huzuru hayattaki en önemli şey. İç huzurun yoksa her hareketten her sözden sorun yaratabiliyor insanlar.
Sana soruyorum günlük.. Ben kendimce bir düzenimi oturtmuşum, mutluyum, huzurluyum, bir derdim tasam yokken, sırf emin olduğum adamla evlenmek istediğim için ailemi mi sileyim?
Bir aile eşek kadar olmuş çocuklarının hayatına karışmayı ya da tehdit etmeyi nasıl kendilerinde hak görebiliyor hala çözebilmiş değilim... Çocuklarına verdikleri ve övündükleri şey maddi olanaklarsa bi ailenin, kafa sadece bu yönde çalışıyorsa, onları nasıl inandırabilirim ki mutlu bir evlilik için illa lüks bir yaşam gerekmediğine. Birebir canlı örnek sizsiniz ya! Mutlu olabildiniz mi parayla, bir gün yanyana oturdunuz mu koltuğa,geçtim el ele tutuşmayı sarılmayı falan.
Kim inandırabilir beni şuan, evlenceğim adamda ancak ailemdeki kadar ya da daha fazla para olunca mutlu olabileceğime?
İnsanların ciddi sorunları vardır, sevgilisi kötü söz eder, anlaşamaz, kocası aldatır vs vs bir sürü sorun okuyorum. Hayatımda bir tane bile negatif birşey yokken ben şuan neden ailemin saçma inadı, cahilliyet fışkıran bakış açısı yüzünden mutsuz oluyorum günlük?
İleriyi görebiliyorum az çok, iyice işi inada bindirecekler, ben de evlenicem. Bizi unut dedikleri için bu laflarını hiç affedemicem. Çünkü ortada mantıklı bi sebepleri yok. Hayatım sorundan uzak olsun dedikçe, geri kalan hayatımı aileye küs dargın yaşayacağım.
Bu ne aptal bir durum günlük?

İyi değilim biliyor musun ?
Hiç !
Ceset gibiyim dünden beridir.
Keşke hiç bilmeseydim hiç.
Bilmedigim halimle iyiydim,en azından 6 ay geçmişti üzerinden alışmıştım
Hatalıyım biliyorum.
Özür dileyince geçer mi onu da bilmiyorum.
Geçmiyor ama.
Geçecek gibi de degil.

şu aralar ihtiyacım olan tek şey cesaret günlük, bir anlık bir cesaret herşeyi değiştirecek...yaparmıyımım , yapabilirmiyim bilmiyorum

yani kafasi benim gibi calisan cok az hatun vardir eminim. efil efil bi buluz giydim, tam yazlik oh mis. havalar sicak, altina atlet tarzinda bisii giymedim. taa ki arabada ofise yaklasana kadar sevgili gunluk. aksam biriyle bulusmayacakmiyim, bulusacagim. adamin eli kolu belime degse, efil efil buluz kayip acilacak bilmem ne olacak, sirt gobek hersey acilacak, ustelik fazla yakin temas olacak! olurmu, olmaz tabi!
usenmeden ofise gelmeden once ne yapip edip acik bi magaza bulup bir atlet aldim mi, aldim valla gunluk. nekadarda garanticiyim.
benimde kafam boyle iste, napacan gunluk.

Günlüğe yeni bi sayfa yeni güzel bi hayat için yazmalıyım beni sevmeyen bana değer vermeyenden kurtarsın kalbimi Rabbim bende dertsiz tasasız huzurlu bi hayat istiyorum

Yok yaa yok ne desem boş..Beni takmıyorsun madem bu depresif halinden çık..Benim mutlu günüm mü mutsuz günüm mü bilmiyorum..Kötü bir insanım diyorum sürekli bana bunu hissettiriyorsun..İstediklerimi ve senin için hayırlı olanları yapmıyorsun madem uzak olmamız daha iyi oluyormuş.Ben uzakta seni mutlu sanıyorum..Öyle geçip gidiyor günler işte..

Ne yapim günlük bugünde mutlu olamadimmm amann boşver ne diyodukk cokta tinnnn çokta fifiii

Tami tamamina 2 ay oldu bugun gunluk bana sorsan sanki 2 yil gibi hatta bazen ben yanlis hesaplamis olmayayim daha cok oldu sanki diye dusunuyorum yok be gunluk hepi topu 2 ay olan o zaman omrumu aldi girti gibi

Oyle ozluyorum ki nolurdu Rabbimin bi mucizesi olsaydida tekrar gorsdydim onu tekrar kavussaydim yine herzamanki gibi uzaktan gormsklede yetinirdim ben bi gunaydin degisiyle mutlu olur bi gulumseyisiyle yine dunyalar benim olurdu

Bu soru hep olunceye kadar kalacak icimde acaba oda sevdimi hic ozledi mi sence hic gunluk bir kere olsun gozu kapida keske gelseydi dedi mi icinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…