Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük mutsuzum yalnızlıktan mı sırtımdan bıçaklandığımdan mi uykumda gelmiyo çok sorun var hiç çözüm yok

Günlük çevremde herkes mutsuz, herseyleri var ama mutsuz herkes. Bende mutsuzum yalnızım ümidim yok bitti . Kardeşim abuk sabuk bir kızla evlenmek istiyor alelacele karar alıyor bilmiyorum hersey kötü gidiyor bu ara günlük nolur güzel günler gelsin artık mutluluk kokan günler, herkesin yüzünün güldügü günler. ...

Günlükcüğüm,
Artık değersizliğimin ve zavallığımın farkına baya bir vardım.
Bu yaşamımdan itibaren insanların gözünde zavallı oldum.
Bu yüzden sevildim veya hırpalandım.
Sırf kan bağı yüzden beni sevenler oldu.
Yada ben hiçbir şeyin kıymetini bilemedim.
Geçmişe dönüp bakıyorum da bolca hatadan başka bir şeyim olmamış.
Yol gösterenim de olmamış.
Elimdeki bazı şeylerin kıymetini belkide bu yüzden bilememişim.
Ama artık hata yapmayacağım bir şey yapacağım,
Benim için dönüm noktası var işte o tarihten sonra,
Hayatımın ikinci perdesini çekmeye gideceğim.
Ama şundan eminim ki tüm yaralarımı o zaman saracağım.
Çok karışık anlatmış olabilirim.
Neyse görüşürüz bir ara...

H

Sevgili günlük sıkıcı bi gün daha geride kaldı sevdim dediğim uğruna göz yaşı döktüğüm Ada'm meğersem fısmış insanlara çıkarları doğrultusunda yaklaşan dışarıya iyi görünüp ama Salem öyle olmayan Allah korkusu olan biri diye düşünüp bu yüzden de beni hiç üzmez dediğim Adam aslında benim hayatımı mahvetti mutsuz etti yaşayan ölü yaptı beni lütfen benim çektiklerimin karşılığını al ondan Rabbim beni üzdüğü gibi üzülsün benim gibi çaresiz ve mutsuzluğu tadım ben ona yapmıştım Zaman'ında Allah onun ahını ben de bırakmadı desin kısaca sana havale ediyorum

Rabbim tek bir duam var, benim görmediğim mutlulukların en güzelini kardeşime ver.Onun kötūlügünü isteyenlere fırsat verme.Bizi birbirimize sımsıkı kenetle.Bizim bir Rabbimiz, birde birbirimiz var ayırma bizi...

Nasıl deli gibi eğlenmek,sabahlara kadar gezmek,fütursuzca içmek istiyorum anlatamam.Bu sabah çılgın bir enerji yüklüyüm sanki

neye üzüleceğimi bilmiorum artık.. içinde bulunduğumuz duruma mı üzüleyim, Halep'te Kamışlı'da ölen o masumlara mı üzüleyim..kendi halimize dertlerimize mi üzüleyim.. daraldım yine sanki günlük..keşke sen yazsan günlük ,güzel haberler versen bize , herşey yolunda desen, kardeş kardeş geçinio millet kimse kimsenin diline, dinine, ırkına karışmıo desen; durağan giden bi dünyamız ama huzurluyuz desen... de be günlük , de hele rahatlat bizi

Selam günlük çok mutsuzum. Hep mutszum artık. Annem öldüğünden beri her şey gözümde kaldi acaba annemin bedduasi miydi.son zamanlarinda kötü bir evlat oldum. Ilk defa aşık olmuştum ve cok uzdum annemi.ardimdan aglayin dedi ve mutlu olamiyoruz artık. Kimsemiz yok. Sevdigim de gidiyo uzaklara. Allahim yardım et

Gunluk bi insan nasil bu kadar yalnoz olur tarifi imkansiz yalnizlik icindeyim bunalsam kapisini calacak tek bi dostum yok kimsenin umurunda degilim eyvallah kabulum herkesin de derdi var kimse dört dortluk yasamiyorda herkes bu kadar yalniz mi

Ne esim dostum var ne isim gucum iki satir muhabbet edecdk kimsem bile yok yanimda korkarim yakinda konusmayida unutucam

Bazen hayatimi degistirmek istiyorum ama yapabilecegim hicbisey yok elden gelen oylece durup hayati izliyorum artik artik cabalayacagim hicbiseyimde kalmadı

Günlük uyku muazzam bişe biliyon mu? Yani uyiyorsun o süre zarfında herşyi unutuyorsun,düşünmek yok,ağlamak yok,pişmanlık yok hiç birşy sacede rüya g9rüyorsun

• Sewgili günlük...
  • 15.haftamdayım uykusuzum baş agrılarım var ve yüz üstü yatamamak beni çok yoruyor...
  • Ne dersin ayakda uyumak mümkünmü ? Offff

kafamda deli sorular günlük, bir yola girdik ama hayırmı şermi bilmiyorum.Sanırım duygularımdan da emin değilim.Bir sürü aceba var ..Hayırlısı dua et ..

'' baba '' kelimesinden nefret ediorum.... diyeceklerim bu kadar günlük...

ben başka taliplerimi görmek istiyorum esra hanımm.. ay pardon, günlük.. yine dalgaya vurdum anlayacağın.. hayatım çok tatlı ama ya.. seviyorum her anımı..

sevgili günlük,
hergün zengin birisi olduğumun ve hayatımı nasıl değiştirdiğimin hayalini kuruyorum
çalışmadan yorulmadan sevdiklerimden ayrı kalmadan müslüman hayatımıda yaşayarak hiç birşeyim eksik olmadan sağlıkla
yaşadığımızın hayalini kuruyorum bu bana keyif veriyor. gerçek olma ihtimali olmaması beni üzüyor. genede hayali çok güzel
dün eşime bana aşık olup olmadığını söyleyeceği cevaptan ona kızmayacağımı söyledim eşim beni geçmişteki sevgilileri gibi sevmediğini eğer onlar aşk ise sen aşk değilsin dedi
beni sahipleniyor seviyor herşeyin üstünde tutuyormuş bu başka bir duyguymuş buna çok sevindim aşık değilim dese bile umursamayacaktım aslında o oglumun babası benim kocam seviyor ya o yeter diyecektim.
aslında bende onunla sanki dogdugumdan beri birlkteymişim gibi hissediyorum ona alıştım evimize alıştım öyle ya annemin evinde uyuyamıyorum oğlumuza sevgimiz bambaşka Allah acısını göstermesin. önümüzdeki hafta çarşamba günü tatile çıkacağız araba kiraladık sarıgerme ye gidiyoruz iki senedir hiç tatile gitmedik bu sene biraz eglenmek istiyoruz hemde oğlumuzla..

Hava 36 derce evin ici 46 derece herkes buram buram ter kokuyor can actirilmiyor ve benim basim cat diye catlamak uzere bayilmak uzereyim agrilarim tavan yapti sinirim tepwmde sakin durmaya calismak iyice geriyor beni yeter artik evine don dulaay lutfen yeter artikkkkkkk

Günlük anlatsana biraz insanlar neden mutsuzluk pesinde mutlu olmak icin ugrasmiyorlar söyle neden sabahlari gülen suratlar yok hadi o uykusuzluktan peki yaaaa neden biraz daha sevginin pesinde degiller... Bana ve dünyaya sevgi sacan insanlar gerek gülen cocuklar bunun icin mutlulugu ögrenmememiz gerek :) tüm sevgille gelen güzel günlere gidelim günlük

Bugün ilk evlilik yıldönümümüz ve ben Nasıl da alışmışım bu 1 senede sana. Dilerim ilerki yıllarda bebeğimizle geçer bu kutlamalar..

Bu aralar stressiz günüm yok. Migren atağı da bitmek bilmiyor 2 gündür, stres yüzünden herhalde. İyi geceler günlük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…