Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün hastanede o küçük kızın lösemi olduğunu öğrendim ya nasıl içim parçalandı günlük. Yol ortasında ağlamamak için zor tuttum kendimi. Kan aldırmış ama acımış deli gibi ağlıyor. Daha 7 8 yaşında ya var ya yok. Onun çektiği acıları yaşadığı zorlukları düşündükçe kendimden utandım. Meğer ne boş şeyleri dert ediyormuşuz aslında kendimize. O ufacık bedeniyle koca bir savaş veriyor. İnşallah bunun üstesinden gelir ve sağlığına kavuşur. Tüm şifa bekleyenler şifasını bulur umarım.

Noluyor bana mantığım saçmalama sil at diyor..Kalbimse bu benim hoşuma gidiyor sana bir umut diyor of off

Sevgili günlük bugün ev işleriyle uğraştım sıkıldım çünkü boş durmaktan sarma yaptım ütü yaptım vs ama yine sıkılıyorum onu düşünmeyeyim diye başka be yapayım ki dışarı mı çıkayım yarın offf unut onu kalbim

Selam gunluk .
Bugun iki tane guzel haber aldim.
Birincisi artik bende nihayet hala olacamyasasin bir aylikmis daha yeni.
Simdiden cinsiyetini merak ettim acaba yengeme benzeyip cikolata mi olacak yoksa kardesime benzeyip un gibi mi olacak?
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eylesin bir senedir bekliyorlardi demekki vakti yeni geldi.
Difer guzel haber ise sayisini ben bile hatirlamiyorum 15. Kez teyze oluyorumcok mutluyum bu guzel habeelere..
Bir yanimda eksik kizima cok uzuluyorum .
Acaba onu uzuyor muyum
Ya da tam ilgilenemiyor muyum onu cok seviyorum .
O uzulmesin istiyorum.
Ins onu cok guzel yetistirebilirim..

Sevgili günlük arkadaşlarım evini yuvasını kuruşken benim eşim kurduğumuz yuvayı yıktı saolsun en baştan başlayacakta gücüm yok hayallerim yıkıldı resmen Mutlu bi yuva hayalimi yıktı sıcak ve Can'ım sıkılıyo uyuyamıyorum bi de kalp Ağrı'sı var tabi bana yaşattığı acılar için her namazda onu sana şikayet ediyorum benim Hakkı'mı al ondan Rabbim ben helal etmiyorum diyorum keşke seni sevmeseydim

Günlük niye böyle oluyor ben sevgisiz biriyim galiba. Biri var 1 haftadır 1 defa görüştük hoş çocuk aslında konuşkan, esprili ama bişey olmuyor anlayamıyorum. Çok üstüme düşüyor da ilgisi mi bunalttı beni, işe 3 -4 günde bir gidiyor (devlet işinde olmasına rağmen ) bu mu kötü geldi gözüme, sporcu kendisi acayip kaslı değişik bir vücut yapısı var o mu kötü geldi gözüme, saçları hafif dökülmüş ( ilerde kel olacak muhtemelen ) o mu kötü geldi gözüme bilmiyorum. O her dakika konuşalım, mesajlasalim istiyor, bana değer veriyor biliyorum ama bu yetmiyor bende sevmek istiyorum yaşım 31 ve 1 ay sonra 32 olucam yaşımdan dolayi mı içime kimse sinmiyor . Günlük bunu hiç kimseye söyleyemem ama burda söyleyeyim EVLENMEK İSTİYORUM her açıdan istiyorum bunu duygusal olarak , ailevi olarak ,bedenen bile istiyorum nolur RABBİM yuva kurmayı nasip et bana

sorma durum leyla
o sesler yok aslında
bir gün çıkagelse
yok yok olmaz asla...
bu şarkı çok güzel :)
oğluşum senı cok ozledım

mrb günluk bu aralar kafam bozuk sanırım depresyona girebilirim taktım bi bebege illa bebegim olsun ya kardesim bi dur bismillah daha iki ay oldu bebek düsünelı ama nerdee illa hemen olacak e yok olmuyor ne yapayım oldureyımmı kendimi elbet olacak birgun bu stres nıye ya oda yetmıyomus gibi kocamda yok yanımda cevremdekı insanlar tam bir pislik hepsini allaha havale ediyorum ama dur ben kazanacagım cunku Allah masumu görüyor. En iyiside ben olucam cocukta yapıcam kariyerde düsmanlarımda catır catır catlıcak

Günlük hayatı sevmemeye başladım herşey anlamsız artık bu Ada'm benim moralimi de bozdu gitti keşke onu sevmeseydim üzgünüm

Banada bi yaprak varmı günluk.Bugun oyle seyler oldukı hayatm bı anda degıstı ve bende bi sirkelenip kendıme geldim bazı kararlar aldım.Artık kendımden ve cocuklarımdan baska kımse umrumda degıl...Hayat cok guzel ve ben bugun yenıden yasamaya basladım ıyı geceler günluk

Bugğn rüyamda bir gelin gördüm günlük ve bir daha hiç gelinlik giyemeyeceğimi söyleyen biri vardı üzüldüm sanki giydiğimde birşey oldu Mutlu oldum da peh çok üzgünüm günlük hep içime atıyorum

Günlük dün gece rüyamda oradaydim sadece masam degismisti ama her yer cok sessizdi tekrardan gitmisim oraya gunluk ama cok unutmusum katlari falan karistirmisim odami bulamiyorum nereye gidecegimi bulamiyirum

Ama onu hic gormedim uyanmasam odayi bulup gittigimde kesin ordaydi biliyorum ama odayi bulmadan uyandim sabah uyaninca hıckira hıckira aglayasim vardi

Bebeğim canım oğlum inan hep aklımda sana bişeyler yazmak ama suan çok duygulandim. Bu satırlar seni heyecanla bekleyen annenden biranda mutluluk gözyaşlarıyla dökülüyor.
Ne çok istedik biz seni ne çok bekledik canım oğlum yavrum inş. allahım seni sağlıkla kucağımiza almayı nasip eylesin. senden önce iki melegimiz var cennette, onlar kardeşlerini yolladilar annen baban uzulmesin diye şükürler olsun. Allahım seni bize nasip etti. Sayılı günler kaldı oglus sana kavuşmaya. . . Baban ve ben heyecanla bekliyoruz seni, sen bizi biraraya getirecek mutlulugumuza mutluluk katacaksin inş. seni çok seviyoruz annem
Allahım umutla evlat bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin inş.

Günlük tam 25 gün kaldı .. baba ocağından ayrılıp; yar kucağına, yarimle vuslata ...

Aileme bakınca az geliyor günler ; son pazar kahvaltılarımız, annemle aynı evde uyanıp son gülüşlerimiz kavgalarımız kısırlarımız çaylarımız.. hepsi olucak illa ki ama bu şekilde değil ben hep annemin babamın kızı olucam ama sabah gelip akşamına kendi yuvama dönücem...

Eşime biriciğime bakınca bu 25 gün büyüyor bitmiyor gözümde ; 7 yıl oldu bu aşk içimde filizleneli .. neler atlattık el ele omuz omuza.. askere gönderdim tek tek saydık gece gündüz şafak vaktini .. Yuvamızı yapana kadar tırnaklarımızla kazıdık her bir duvarını boyasını fayansını ... Ve O'nu düşününce geçmek bilmeyen 25 gün var önümde ..
Her gece beni kollarına sarıp sarmalayıp uyutan sabahları doyamadığım kokusuyla uyanıp işe yollarken bile üzüleceğim can yoldaşımm ..

Tek isteğim, aşkımızın sevgi saygımızın daim olması .. Birbirimizi bu denli sevmekten değer vermekten hiç vazgeçmeyelim .. huzurla sağlıkla Aşkla yaşlanalım İnşAllah

Sevgili günlük, bugün de güne ruhi bunalımlarımla basladım..

Bugün hava kapalı..ve rüzgar var.. estikçe içimi acitan bir rüzgar.. O da bir rüzgardi ..Hayatımdan esip geçti öylece.. Benden bugünlük bu kadar günlük.
Umarım hayata umutla bakmaya başlayabilirim birgun..

Günlük;
Pati beni depresyona sokacak gibi..
Çok huzursuz..
Çok hırçın..
O böyle yaptıkça sinirlerim iki katına çıkıyor..
Şu sigara da sabrımı zorlamakta iyice
SVgili gunluk.
Bugun kendi gunlugume yazamadim buraya yazayim dedim.
Bugunum guzel gecti bebisimle dondurma yedik alisveris yaptik.iyiydi .
Bebisim renkli saç orgulerinden istedi bugun alamadim maalesef ama uzulme bebisim en kisa zamanda alacam.yarin ya da birgun.
Seni cok seviyorum bebegim.
Kaderin guzel olur ins.
Bugun menekşe diktim mor açan cok iyi oldu .ins. cok guzel buyur .
Bebisimle sulariz artiksen uyudun melegim.
Senin uzulmene tahammul edemem ben.
Keske seni cok guzel yetistirebilsemn.
Ins . Oda olur birģün..
seni çok seviyorum .
Ins hersey çok guzel olacak bebisim.
Ins .
Babani hicbirzaman aratmayan anne olurum sana...
Sende bana hayirli evlat ol insALLAH...AMIIIN
artik nedense bosanmk lafi duymk istemiyorum ne bileyim psikolojim alt ust oluyor.
Kimsenin yuvasi yikilmasin istiyorum.
Tani herkesin ayri derdi var.
Ama su efden pufden bosananlara cok kiziyorum.encokda onlarin cocuklarina
Bir hiç ugruna bazen cocuklarini harciyorlarya ona uzuluyorum iste ben.

Sevgili Günlük,
Bugün benim evlilik yıldönümümdü.
Uzun zamandır yaşadığım berbat durumlardan ötürü, her özel günü önemseyen ben hiçbir hazırlık yapmadım.
Ama kalas olduğunu düşündüğüm eşimin benim için çok çok güzel şeyler hazırladığını görünce,uzun zamandır böyle mutlu olmadığımı anladım. İnşallah bugünden sonrası çok daha güzel olur. Artık sorunlar biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…