Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili Günlük hafta sonu memlekete gidiyoruz eşim kızım annem
KV KP de bir iki gece kalıp annemlerde kalacağım biliyorum olay olacak bu mevzu ailede ama en rahat annemin evinde kalırım zaten kV pek kıymetli kızının pek kıymetli iki kızına bakıyor bide bizmi olalım dimi ama gerçi onlarinda hoşuna gider ailemle kalmam etrafa karşı napalım bizde kalmadilar uzulduk maskesi takarlar

Bugün telefonun sd kartında kalan fotoğraflara baktım.
Üzüldüm.
Kötü oldum.
Acıdım.
Lanet ettim.
Ah ettim.
Yazık dedim.
Değmez dedim.
Hepsini sildim.
Harddiskte dursun bi köşede.
Bakmıcam bidaha!

dürüst olmayan insanlardan nefret ediorum... bir gözü işte bir gözü oynaşta olup da aldatan insanlardan nefret ediorum... sevdiklerimi üzen kişilerden nefret ediorum... bencil olandan, her türlü üç kağıtçılığı yapıp uyank geçinenlerden, masum insanları enayi gibi gören insanlardan nefret ediorum... haksız olup haklı çıkmaya çalışanlardan , gücü yetmeyince şidddete başvuranlardan, her türlü kötülüğü yapanlardan nefret ediorum.... bütün bunlara rağmen hiçbirşey yapamadığım ; aynı dünyada yaşamak zorunda kaldığım, o kişilerle '' insan '' sıfatını beraber taşıdığım kendimdende nefret ediorm!!!

Sevgili Günlük
facebook a giriyorum herkes öyle mutlu kiii. Kimi nisanlaniyo kimi evleniyo kimi balayinda ya da tatilde. Veya ailesiyle eglenmecelerde. Yanii herkes kalabalık herkesin ailesi var herkesin annesi var herkesin sevdigi yanında. Ne annem var ne sevgi dolu önemseyen bir babam var. Ne bi kız kardesin teyzem halam var ne de yanımda olan kuzenlerim. Cok yalniziz be günlük yapayalniziz. Sevdigim de yok yanımda öyle özledim ki. Ben hep ozlemek zorunda miyim? Annemi cok özledim sevdigimi cok özledim bi aile sıcaklığını cok özledim akrabamizin oldugu zamanları cok özledim. Yapayalniziz hem de ne yalnız. Ama baskalari niye bu kadar mutlu

Gunlukcan gece gece uyku tutmadi...sicak bi yandan gobisim bi yandan uykusuz geceler simdiden basladi bana...oglum dogdugundada uyuyamjycam ben nasi ona bakicam bilmem...bide simdi doy uykuya diyorlar..nereye doycam baksana simdiden uyku yok...kac gecedir eaim horul horul uyurken ben of pof donup duruyorum....tatilde yok...herkes bi yerlerde ben gidemiyorum...ama oglumu sabirsizlikla bekliyorum...saglikla bayirlisiyla bi alalim onu kucagimizada...seneye tatili onla yaparim kismetse....ey hayat sen nelere kadirsin....2 sene once neydim simdi noldum...anne olucam ben anne!!hala inanamasamda......

bazen bu koca şehirde çok yalnız hissediyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.................................

sevgili günlük,

bugün erkek arkadaşımla tanışalı 250 gün oluyor. bazen delüğanluluğumuz tutunca çılgınlar gibi kavga ederiz. sonra da biz niye böyle yaptık kanımız ne ğadar delü akıyor diyip barışırız ama bu olaylar neticede bizi bir nebze yıpratmış olur. işte tam da bu konuyu konustuk bugün. daha sakin olmaya karar verdik. birbirimizden başka kimimiz var allah aşkına...

vee bugün buraya yazabilmemin sebebiii günlükcüğüm, kardeşim yeni klavye almış. klavye bozuk olduğu için konuları okuyup okuyup geçiyordum. artık çılgın kk hayatına geri dönebilir, mune'nin cezalarını alıp mapuslarda yatabilirim.

aynı zamanda bugün annem beni bayaa bir anlamış. sevindim. gezip tozmama karşılar annem ve babam o yüzden genelde evde oturuyordum taa ki çılgınca depresifleşip deli gibi ağlayana kadar annem benim bunalmalarımı anlamıyordu. artık şuraya git istersne buraya git istersen vs diyor. babamda çok bir yumuşama yok gibi ama zamanla olacak bence.

Sevgili günlük! Sabah 6 buçukta uyanacağım ama hala ayaktayım... Evim leş gibi ama bugünde temizlik yapamadım...Kirlenmeyen ev yapsınlar ya!

Bugün bir kez daha istediğim zamanlarda çok fazla tehlikeli olabileceğimi anladım... Özür dilerim senden ama böyle olması gerekti, çünkü o dedi bana ben seninle ciddi bir yola çıkmak istiyorum diye. Sende çocuğu üzüp üzüp hala umut beklemişsin sende de suç. Bana yapılsa çok üzülürdüm ama sevseydiniz de böyle olmazdı bence. Bilmiyorum gıcıkta bi tipin var zaten

Kendimi inanılmaz derecede iyi hissediyorum. Evde spor yapmak iyi geliyor, daha dinç ve ferah! İçtiğiniz suya limon dilimleyip buz kalıpları atın az da tarçın içiniz temizleniyor sanki. Akşamları maydanoz ve badem de dilimliyorum. Şahane!

Bu havaları seviyorum ben. Kahvem yanımda. Her şey güzel olacak!
Muah!

Vedalasmaktan nefret ediyorum. Seni son kez gorecek olma dusuncesinden nefret ediyorum. Hayatima baskalarinin yon vermesinden negret ediyorum . Nerde imkansiz bisey var ona deli gibi tutulmaktan nefret ediyorum . Surekli kendimi uzdugum icinde kendimden nefret ediyorum .

Sevgili gunlugum
Hayatta her istediklerimin birden olamayacagini yavas yavas anliyorum ve boylece olgunlastigimi dusunuyorum.esimle aramdaki iletisim cok sukur cok iyi. Tek destegim tek dert ortagim o benim... tek sikintimiz bebegimiz olsun die cabaladik ve iki sene sonra tup bebege karar verdik on gun sonra baslayacagiz hayrlisyla... rabbim hayrli saglikli bebislerle doldur kucagimizi. Simdilik sikintim olacakmi olmayacakmi oldu yavastan bi sikinti strest basladi sanki☺☺☺ayrica kk bi harika

hayatim anlamsiz suan ölesiye agliyorum kendimden hayatimdan nefret ediyorum cok kötüyüm suan kelimeleri toparliyamiyorum annecigim babacigim sadece beni mutlu görmek icin cabaliyorlar elin adami öylemi

Vayy be günlük.. Bugün Sezen şarkısı "vazgeçtim " nasil da güzel gitti.. Yeni baslangiclara..

Bu tarihi asla unutma bourgeon..14.08.2016

Yine bi iç sıkıntısıyla uyandım. Ruhum iyice daralmış. Kalbim ezilmiş gece boyu adeta. Bedenimi kaplayan hüzün sızısı hiç bir şeyle geçeceğe benzemiyordu. Duygularım en acımasızca tecavüze uğramış, beynim vahşi bir hayvan tarafından kemirilmişti sanki. Maalesef insan en çok neyi dert ederse en çok onunla imtihan olurmuş. Bu ayrılık da bizim imtihanımız.ama bir o kadar da sonumuz olacak..

Sevgili günlük , büyük konuştuğum her şeyi yaptım.
Eski sevgilime geri döndüm ama sor, içinde bir kıpırtı var mı diye.. Çok az.
Çok değişmiş iyi anlamda, tam istediğim gibi olmuş ama iş işten geçtikten sonra neye yarar ki
Bir ana kadar denemeyi düşünüyorum . Sonra kalbini kırmadan bu işi bitirmeliyim .
Çok üzülüyorum. Ne okulu hallettim ne işi ne aşkı . Tam bitiklerdeyim .

Sevgili günlük
Bizi ne zaman rahat bırakacaklar.ölünce mi. Bunu neden yapıyorlar anlamıyorum. Bi rica bile bu kadar mı yanlış anlaşılır abartılır... Çok öfkeli acayip ötesi sinirliyim şuan. Bi gün benim de kocam ve oğlumla geçireceğim o güzel günler gelecek inş. Sabırla beklemeye koyuldum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…