Popüler Konu Sevgili günlük...

Selam gunluk...
Bugun canim cok sikkin ..
Artik bu hayattanda insanlardan cok yoruldum.
Insanlarin bana tirib atmasindan benle ugrasmasindan cok yoruldumm.
Ölum ne zamn gelecek diye bazen bekler oldum..
Canim sikiliyor etrafimda beni anlsyan tek bir insan yokk..
Kucuklugumden beri mucadelw etmkden kendimi ifade edememekden..
Surekli birilerinin beni uzmesinden biktim..
Neden ben???
Bazen kendime soruyorum cok mu kotu birsiyim diye ?
Ama yokk ya ben mukemmel bir insan degilim ama kotu biriside degilim ..
Ne zsmn bu hayat bitecekkk???
Zira ben tukendim arkadaş..
Ne sevincim kaldi ne de duygum ..
Cok uzgunum gunluk coook..........artik insanlarada guvenmiyorummmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Cokkkk sikildim be gunlukcan....kendi sehrimde olaydim arkadaslarimla olmadi kendim cikar dolanirdim ama burayi sevmiyorum....yapcak biseyde yok zaten...sikici bi sehre gelin gitmeyin derim yoksa ben gibi oynatmaya az kaldi moduna gecersinizz;(

uzun zaman oldu sana yazmayalı sevgili günlük
bu sürede neler oldu neler yeni umutlar yeni başlangıçlar bi dünya hayal kırıklığı sorunlar gözyaşları gibi gibi gibi..
güzel gördüğüm hersey beter çıktı
sonuçmu baş ağrıları uykusuz geceler mutsuz ve depresyona giren ben . .
not düşmek istiyorum şimdi buraya. .
- görünüşe aldanmayın adam görünenden korkun hele tatlı dilmi en büyük kurşunlar onlar
-bizim hayır sandıklarımız şer. şer sandıklarımız hayır çıkabilirmiş bunu öğrendim tevekkül ALlaha . .

sevgili günlük,
sence kaderimdeki adam o mu? gözlerimiz bile aynı bakıyor sanki ne dersin?

Hayalim kırıklıklarımı alçıya alsam duzelirler mi? Espiri yapmìyorum günlük. Hakikaten düzelir mi? Bu kadar süreden sonra kırılmamış gibi olur mu, ya da kirilmamis gibi bile olmasina gerek yok düzelir mi onu soyle?

bim bam bom çok şükür günlük benimde artık bir sevgilim varilk görüşmeden sonra biraz zaman tanıyalım kararımızı o şekilde veririz demiştik. haftasonu görüştük ve birbirimizi tanımaya devam etme kararı aldıkhayırlısı günlük ama laf aramızda özlemişim bu heyecanları.Şimdilik gelecekle ilgili pek konuşmadan ağır aksak gidiyoruz bakalım.kendimce aldığım karar biraz daha zaman geçsin eğer olmayacak gibiyse uzatmak yok.Dönüp bakıyorumda en güzel zamanları birilerini adam etmeye harcamışım ve çok yorulmuşum

Günlük sıkıntı dolu günler geçiriyorum. Ailevi olarak, kişisel anlamda, sosyal, psikolojik her açıdan zor ... kardeşim anneme düşman gibi çoğu zaman annem susuyor ama artık kadının da hali kalmadı. Bugün söylediklerini bir duysan günlük neler neler söylüyor annem için. Deli o ,bir dönem tedavi görmüş zaten diyor. Bilmiyorum doğru mu bu ,tedavi gördüğü , doğru olabilir zor günler yaşamışlar hem de çok zor .kardeşim bunu söylüyor günlük .
Evlenmek istiyorum biri var aslında aklımda daha önce Hayır dediğim biri ama şimdi olabileceğini düşünüyorum, ama nasıl adım atayım o buraya nakil gelir mi bunlar hep problem. .... offfffff ne bileyim günlük zor günler daha anlatamadigim çok şey var ALLAH yardımcımız olsun. ...

Bugün bileğime büyük gelen saatimi yaptırmaya gittim annemle, esmer, uzun boylu ve mavi gözlü acaip yakışıklı biri ilgilendi.. Acaip yakışıklıydı gerçekten.. Bileklerim çok ince olduğu için "bundan iki kişiye daha saat çıkar" filan dedi.. Güldük.. 3 tane çıkarayım, 4 tane çıkarayım derken "ben dar seviyorum biraz dar olabilir aslında" dedim.. O da tamam dedi.. Yapmış getirdi.. Boldu.. 1 tane daha çıkarabilirim dedi ben böyle iyi dedim.. Ve oradan ayrıldım.. Aklıma takıldı herif.. Benim yakışıklı erkek takıntım yoktur, tipe bakmam ama bu gerçekten çok çok yakışıklıydı.. Mağaza geziyoruz, bi şeyler alıyorum ama aklımda o.. Dedim bu bol oldu diye tekrar gideyim.. Gittik yok.. Gelecek mi dedim, evet dediler.. İkinciye gittim yine yok.. Üçüncü de buldum artık.. Bu bol oldu biraz sanki, çok dönüyor birini daha çıkarabilir misiniz dedim.. "Ee ben size söyledim" dedi gülerek.. Ben de şakaya vurdum "çok pişmanım sizi dinlemediğim için" filan diye.. Canım annem, o da laf atıyor ama bi yandan da annem varken nasıl tanışalım.. Gerçi o olmasa da zor.. Yakasındaki karttan ismine baktım.. Vee ayrıldık.. Faceden buldum, tabii ki eklemedim.. Sonra beyefendinin fotoğrafı whatsapp gruplarında gezindi bi süre, benim kadar beğenen olmadı.. Ekle diyen de olmadı.. Deseler de cesaret edemem zaten.. Korkarım reddedilmekten.. Peki ne kaybederim.. Bdv'de konu mu açsam.. Aman her şeye de konu açılmaz, 1 hafta içinde unutamazsan ekleriz.. Tamam 2 hafta..

10 yıldır evliyim. Çocuğumuz olmuyor. 2 düşük yaptım. Biri 7 haftalık öbürü (tüp bebekle hamile kalmıştım) 19 haftalık. 39 yaşındayım. Son düşüğün üzerinden 2 sene geçti tüp bebek çalışmaları hep başarısız sonuçlandı. Aileler baskı yapıyor. Kaynana müsvettesi bi daha dene bak sonra menepoza girersin hiç yapamazsın dedi. Allahıma havale ediyorum onu. Sperm sayısında ve morfolojisinde sorun var bu sebeple olmadığını bile bile bunu söyledi bana. Ayrıca günlük birşey daha var kimselere söyleyemediğim. Biz eşimle 2 senedir birlikte olmuyoruz. Daha doğrusu olamıyoruz. Ben ne yapayım nereye ve kime gideyim. Derdimi kime ve nasıl anlatayım.

Sevgili günlük,
kafam o kadar karısık ki.. Kalbimin sesini dinlesem ayrı aklımı okusam ayrı.. Sonunun ne olacağını bilmediğim tahmin edemediğim hisler içerisindeyim, zaman herşeyin ilacı olsun diyorum ilk günlüğümü burda sonlandırıyorum
Umarım güzel şeylerle tekrar gelip yazarım.

Günlükcüğüm , söyler misin bana ..

İnsanların samimi duygularına şahit olmak için illa kırıcı mı olmak gerekiyor ?
Bu sorunun cevabını arıyorum bu gece..

Yerinde koyduğum tepkilerin ardından '' acaba bana kırılmış mıdır'' diye düşünmekten gına geldi artık.
Tepki koymayınca da olmuyor, bu seferde bana soldan soldan geliyorlar..

Ne yapacağımı bilmez haldeyim , çocukluğumu geçirdiğim insanlara bunu yaptığım için kendime kızıyorum bir yandan da hak ettiler ama diyorum..

Aslında hak ettiklerinin farkına varmışlar ki hal ve hareketlerine çeki düzen vermiş gibiydiler bilemiyorum..
Sert yüzümü göstermem yetti mi yani ? Bu kadar basit miymiş ? Buna gerek kalmadan neden insanlar kendilerini huy ve karakter bakımından değişime kapatıyor ve değişmiyorlar ?
Gülmek varken, neden o asabi suratlar aranıyor ?

Aaaaaaaah..

Gunaudin gunlukcan....biz oglumla uyandik...icimde ve mutluyuz...az kaldi gelmesine ve annesi acayip korkuyo ondan...neler yasiycaz birlikte acaba...ama insallh mutluluk bizimle olur ve herrkesle ...annelik zor gibi gozumde buyuyo nasi bakcam ona ya beceremezsem diye...insallah beceririm bakalim...allah gum isteyenlere versin insallah..icimde ayri mutluyum dogunca nolurum bilmem artik...ama bu korku gitcek gibide degil...insallah umdugum gibi olmaz

Ah be günlük ne guzel yermis burasi boyle icindekileri doküyorsun.
33 Yildir bir Allahin kuluna derdimi anlatamadim ben
Hep icimde yasadim
Agladim hickira hickira oyle rahatladim
Bak yine agliyorum bugun hickira hickira
Buhayatta hicbir sey hayal ettigim gibi heves ettigim gibi olmadi
Hersey yarim hersey eksik.
Elimde benim dedigim sadece cocuklarim var cok sukur
Baska hic kimsem yok hic bir seyim yok
Bombos dusuncelerle gecmis yillarim kaldi elimde

Günlük son 10 gün...
Annem ağladı az önce ''sen gidince napıcaz biz '' diye ''uzağa gitmiyorum ki anne '' diyorum .
Ağlamıyorum ! Ben de ağlarsam biliyorum annem hiç susmaz..
Babam , ağlayamayan babam da ağlar .. Güçlü duruyorum . şimdilik..
Ne zaman salarım kendimi bilemiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…