Bugün bileğime büyük gelen saatimi yaptırmaya gittim annemle, esmer, uzun boylu ve mavi gözlü acaip yakışıklı biri ilgilendi.. Acaip yakışıklıydı gerçekten.. Bileklerim çok ince olduğu için "bundan iki kişiye daha saat çıkar" filan dedi.. Güldük.. 3 tane çıkarayım, 4 tane çıkarayım derken "ben dar seviyorum biraz dar olabilir aslında" dedim.. O da tamam dedi.. Yapmış getirdi.. Boldu.. 1 tane daha çıkarabilirim dedi ben böyle iyi dedim.. Ve oradan ayrıldım.. Aklıma takıldı herif.. Benim yakışıklı erkek takıntım yoktur, tipe bakmam ama bu gerçekten çok çok yakışıklıydı.. Mağaza geziyoruz, bi şeyler alıyorum ama aklımda o.. Dedim bu bol oldu diye tekrar gideyim.. Gittik yok.. Gelecek mi dedim, evet dediler.. İkinciye gittim yine yok.. Üçüncü de buldum artık.. Bu bol oldu biraz sanki, çok dönüyor birini daha çıkarabilir misiniz dedim.. "Ee ben size söyledim" dedi gülerek.. Ben de şakaya vurdum "çok pişmanım sizi dinlemediğim için" filan diye.. Canım annem, o da laf atıyor ama bi yandan da annem varken nasıl tanışalım.. Gerçi o olmasa da zor.. Yakasındaki karttan ismine baktım.. Vee ayrıldık.. Faceden buldum, tabii ki eklemedim.. Sonra beyefendinin fotoğrafı whatsapp gruplarında gezindi bi süre, benim kadar beğenen olmadı.. Ekle diyen de olmadı.. Deseler de cesaret edemem zaten.. Korkarım reddedilmekten.. Peki ne kaybederim.. Bdv'de konu mu açsam.. Aman her şeye de konu açılmaz, 1 hafta içinde unutamazsan ekleriz.. Tamam 2 hafta..