Popüler Konu Sevgili günlük...

Icim yaniyor günlük.. Ben bittim artik.. keske biseyler duzelebilseydi. Kalbim agriuor günlük , nasil yazayim iste nasil olacak bilmiyorum tek istedigim bu durum duzelsin . Sana aoyleyemiyorum ama olaylarin bu duruma gelmesi tamamen benim sucum, benim salakligimin, aptalligimin sonucu, bunlara sebep oldugum icin ozur dileyip sarilmak isterdim. Gunahsiz bebekken olenler varyagunluk guzel birsey degil mi onlaricin,ben bebek degilim nefeste aliyorum ama ölüyorum günlük..

Günlük, bekar olmak büyük bir sınav ve ben bu sınavı geçemiyorum . Bugün bir talibim daha oldu ama yine olmayacak belli ki .benden 5 yaş büyük, belliki benden kısa , iş desen devlet işi değil daha ne diyeyim. Bazen diyorum ki adanadaki o talibi kabul et kurtul .
Bu konuya dönelim; aynı kurumda çalıştığım biri iyi maaşları var duyduğum kadarıyla yaş olarak benden 6 ay küçük ,bir de ne bileyim ..... Bu çocuğaevet demek istiyorum ama dilim varmıyor nolur ALLAH'ım kurtar beni bu zor sınavdan kurtar ALLAH'ım

4.5 sene öncede yanlış kalbe değdim şimdide aynı.O zaman ki en azından karakterliydi.O kadar kırgınım ki.Uyuyamıyorum 4 5 saatlik uykuyla geziyorum .Keşke sihirli bir değnek olsa da şu yaşadıklarimi alıp götürse benden .

Vazgeçecek Zaman değil şimdi.Ben doğumda hastanedeyken karşı odamda da 10 sene sonra bebek sahibi olan bir çift vardı.
Buraya kadar olan herşeyi unut.Yeniden başla.Allah sizin de sabrınızın mükafatını versin.Dua edicem sizin için.

sevgili günlük;
herkes kendi hayatına döndü sevdigi insanlarla evlendi benim sevdigim vardı olmadı hep bir yanım buruk belki böylesi daha hayırlıdır. bilemiyorum bende elbet yeniden sever miyim sevdigimle hayat kurar mıyım sanmıyorum umudum yok en iyisi kendimi işe ve okuluma vereyim. Allahtan okulum ve arkadaşlarım var ailem var şükürler olsun onlar olmasa allah uzun ömür versin hepsine o kadar pişmanlıklar yaşadım ki kafama takıyorum herşeyi kafamda kuruyorum engel olamıyorum bu kilolardan nasıl kurtulurum bilmiyorum. hayırlısı olsun herşeyin bazen oyle kötü oluyorum ki herkesle irtibatımı koparasım geliyor sonra diyorum ki bu insanlar sana ne yaptı ? ben herşeyi çok abartıyorum bu huyumdan nefret ediyorum inşallah herşey yoluna girer.

sevgili günlük;
herkes kendi hayatına döndü sevdigi insanlarla evlendi benim sevdigim vardı olmadı hep bir yanım buruk belki böylesi daha hayırlıdır. bilemiyorum bende elbet yeniden sever miyim sevdigimle hayat kurar mıyım sanmıyorum umudum yok en iyisi kendimi işe ve okuluma vereyim. Allahtan okulum ve arkadaşlarım var ailem var şükürler olsun onlar olmasa allah uzun ömür versin hepsine o kadar pişmanlıklar yaşadım ki kafama takıyorum herşeyi kafamda kuruyorum engel olamıyorum bu kilolardan nasıl kurtulurum bilmiyorum. hayırlısı olsun herşeyin bazen oyle kötü oluyorum ki herkesle irtibatımı koparasım geliyor sonra diyorum ki bu insanlar sana ne yaptı ? ben herşeyi çok abartıyorum bu huyumdan nefret ediyorum inşallah herşey yoluna girer.

Günlük.. ben de tuhaf şeyler oluyor uzun zamandan sonra midem de kelebekler ucusuyor bu çok tuhaf ama çok güzel ayrıca sanki onsuz artık duramayacak gibiyim sürekli onu özlüyorum bir an önce kavuşSak diye düşünüp duruyorum kendi kendime canım aşkım diyorum sanırım Abayı fena halde yaktim aşk hayatım çok şükür güzel.. ailem de durumlar stabil bu aralar babam biraz daha sakin ameliyatından sonraki sinir sistemiyle ugrasmak annemi ve bizi çok yoruyor ve uzuyor durduk yere bağırıyor kızıyor sinirleniyor ama baba sonuçta Allah başımız dan eksik etmesin seviyorum babacığımı Rabbim sinirlerini alır umarım annem çok yıprandı işler konusunda olabildigince yardım ediyorum ama bazen kendi kendine bile işkence ediyor is çıkarıyor kız lar da normal günlük hayatında lar ben iyim ama biraz canım sıkkın işsizim bugün luk bu kadar sevgiler günlük hoşçakal

işteyim ve patronum tatilde.. öyle boş duruyorum, ,i olmuyor pek.. nasılım.. iyi miyim.. bilmem ki.. canım annemi ardımda bırakıp dönmenin hüznünü atlatamadan, arkadaş bildiğim insanın bana ve anneme haksız yere hakaretler etmesinin şokunu yaşıyorum aslında.. ve malum kişinin beni hiç umursamamasına.. bu iki kişiyi de çıkardım tüm sosyal medya hesaplarımdan, hayatımdan.. ve yeniden sağlıklı beslenmeye başladım ve uzun zaman sonra ilk kez dün gece erken uyudum.. bugün de tekrar ders çalışmaya başlayacağım.. her şey güzel olacak mı bilmiyorum.. ne olıursa olsun, ne gelirse gelsin buna hazır olmaya, güçlü olmaya, olgunlaşmaya çalışıyorum.. neyse, hadi biraz üzüm yiyeyim, kan yapsın...

günlük sıcaklardan çok bunaldım ben, işe gelmek eziyet gibi zaten.. şu bayram gelse azcık tatil yapsak zaman geçse bebeğime kavuşssam...

Cok yalnizim gunluk kimsesiz gibiyim dusunsene bu dunyada kapisini calabilecsgin hic kimsen yok iste o kadar yalnizim ya ne zamana kadar boyle devam edecek

Önce umut verıyorlar umutlandırıyorlar sonra ses seda yok üzülüyorum.acımasızca eleştırıyor ve yuzume vuruyorlar .Keşke dusuncelı olsaydınız yardım etseydınız bızede bızde yuvamızı kursaydık komşuluk nedır ki .Bılmıyorum ki hayat ben neredeyım şu aralar cok ıstıyorum bır bebıs olsa ılk defa hayslını kurdum işte ne bıleyım komık degıl mi boşver .Benden kucuk bırı evlendı gene bız daha parmagımıza hayalını bıle kuramadıgımız yuzugu bıle takamadık nasıp degılmiş hep böyle kandırıyoruz kendımızı .

bazı taşların oturması için zaman lazım günlük biliyorum, ama zaten yeterince beklemiş biri olarak bu durgun sakin haller beni yoruyor.Yalan dolan vaad vermemesi iyi hoşta insan en azından gelecekteki beklentilerinden bahseder,oda yok.Duygularımın yoğunlaşması gerekirken köreliyor gibi.

Sevgili günlük Rabbimden adaleti tecelli etmesini diliyorum bundan sonra gerçekten iyi insanlra çıkar karşıma Rabbim

mutlu olmasını çok istiyorum, çok.. ama ben onun mutluluğunu uzaktan izleyemem, yapamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…