Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük,
Uzun zamandan beri uğrayamıyorum,
Artık dertleşeceğim kimsem kalmadı,
İnsanlardan o kadar soğudum ki,
Kaç defa intiharın eşiğine geldim bilmiyorum,
Bu kadar duygusal bir insan olmam gerekli miydi?
Umarım gittiğimde kendimi toparlayıp gelirim.

Sevgili Günlük bugün ne çok şey yaptım yoruldum kışlık konserve yaptım öncesinde misafir agirladim
Kızım minik prensesimle fazla ilgilenemedim çoğunlukla babadaydi
Şimdi uyudu bende uyuyayim artık; )

Sevgili günlük bugünde onsuz geçti muhtemelen sonraki gün de sen sil onu kalbimden yeter artık allahım

günlük geç buldum çabuk kaybettimbir aylık ilişki bitti hayırlısı olsun.yaş olmuş otuz bu saatten sonra duygunun yanında mantıkta aramam gerekiyor diye düşündüm.Kaldı ki yapılabilecek imkanlar varken pek yanaşmadı , demekki uğruna çaba harcanacak bir ilişki olarak görmedi yaşadıklarımızı.
o zaman napıyoruz üstünde doktora yaptığımız yalnızlığımıza geri dönüyoruz

kendimde deilim adeta günlük.. sıkılıorum , daralıorum ... birileri benim yerime yaşasın bi müddet ben bi ara vereyim. Sonra herşeyi unutayım yeniden başlayayım.. ... tamam bunu istemiorum aslında çünkü ben safın tekiyim yine aynı hataları yapar aynı yolları yürürüm.. neyse neyse bover zaten yanıbaşımdalar yine benimkiler can sıkıntıları

annemi çok özlüyorum.. içim sıkılıyor.. bisürü güzellik var hayatımda ama benim kalbim neden sıkışıyor.. hadi mutlu ol, hadi.. bu biraz da senin elinde.. hadi be kızım.. şükret haline.. gülümse..

Ve bugün de diğer günler gibi geçti...
IçiM ağlarken yüzüm güldü.
Gözlerim yasliyken yüzümü gülümseten bir söz dokunur içimin en acıyan köşesine...
"Beni kimsecikler öpmez madem,
Öp beni alnımdan sen öp seccadem"

Günlük monotonluktan kurtulmak istiyorum fakat bir yandan da hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bu depresiflik beni hem sıkıyor hem de alıştım bırakamıyorum. Yakında konu açacağım takipte kalın

Off of şu direksiyon derslerim bitsinde ehliyeti alayım hayırlısıyla
Doktor hanım yumurtan büyümüş dedi inşallah benim de bir bebeğim olur en kısa zamanda
Bide bilezik meselesi var tabi ama kesinlikle benim suçum değil boşuna kendimi strese sokuyorum salakmıyım neyim be

Günlük içim sıkılıyor hiçbişey yapmak istemiyorum, sadece uyumak hiç uyanmamak üzere uyumak istiyorum. Bu ara herkes evleniyor ben de hepsinin düğününe gidiyorum tek tek, bazen diyorum ki evlenmemek en hayırlısı benim için .korkuyorum gelecekten evlensem ayrılmaktan korkuyorum evlenmesem tek kalmaktan nolur ALLAH'ım Hayır olanı nasip et ....

Merhaba günlükçüm, ben geldim hoş geldimbugün havada ben gibi bir açılıyor bir kapanıyorponçik kalbim paramparça ama geçmişten idmanlıyız yılmak yok

bende bu yolları gide gele göreceğim yok ki bi bildiğim

Gına geldi direksiyon derslerimden Nasıl üç günde bütün yolları ezberlememi bekliyor bu Adam hep rencide ediyor hep azarlıyor en fazla 4 gün daha çekerim
ALLAHIM YARDIM ET

Sevgili günlük
Sevdiğim insanlara zarar verenlere her şeyi ödeyeceğim az kaldı.

sakinim... insanlardan nefret etmiorum günlük... birbirlerine benzeyen çift yaratılmış insanlardan hele, hiç mi hiç nefret etmiorum.. Haşa Allah muhafaza öle şey olur mu canlarımız ciğerparelerimiz bizim onlar ... sakin sakinim sakinsin sakinsiniz la la la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…